ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Σχετικά με τις διακοπές στη λειτουργία των Forums τις τελευταίες ημέρες - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις

- Σχετικά με τις διακοπές στη λειτουργία των Forums τις τελευταίες ημέρες - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις

amalia7 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
07/05/2009, 09:32:17
Γεια σας

Τις τελευταίες ημέρες και ιδιαίτερα το βράδυ της Τρίτης 5 Μαΐου μέχρι και το πρωί της Τετάρτης 6 Μαΐου υπήρξε διακοπή λειτουργίας των forums λόγω τεχνικού προβλήματος. Πιθανότατα η διακοπή αυτή (και άλλες μικρότερης διάρκειας διακοπές) οφείλεται σε αυξημένη κινητικότητα τις μέρες αυτές, πράγμα που έθεσε την εφαρμογή των forums προσωρινά εκτός λειτουργίας και η επαναφορά τους υπήρξε δύσκολη (χθες) γι' αυτό τον λόγο παρατηρήθηκε και η διακοπή λειτουργίας των forums για αρκετές ώρες.

Η ομάδα υπευθύνων του ESOTERICA είμαστε σε ετοιμότητα για πιθανές τέτοιες διακοπές και καταβάλλεται προσπάθεια ώστε στην περίπτωση που συμβούν να δράσουμε εγκαίρως, αν και κάποιες φορές - όπως π.χ. χθες - η δυσκολία ήταν ανυπέρβλητη για να υπάρξει άμεση επέμβαση.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Michael DesignΜέλος
07/05/2009, 13:34:01
Να μην επαναληφθεί...

•Πρέπει να είσαι η αλλαγή που εύχεσαι να δεις στον κόσμο.

ar_iaΜέλος
27/05/2009, 09:54:53
Καλημέρα

Γιατί συχνά μου δείχνει ότι είστε εκτός σέρβερ? Όπως χτες το βράδυ πάλι π.χ.
Η μόνο σε μένα συμβαίνει μόνο???

Η Τεχνητή Νοημοσύνη Δεν Μπορεί να Νικήσει την Φυσική Ηλιθιότητα!!
------------------------
Μεγάλα Μαύρα Ράσα
Active Member
http://www.youtube.com/watch?v=q-shgwZdtS4

ΑΜΗΝ

makforΜέλος
27/05/2009, 10:12:59
χθες βραδυ το εκανε και σε μενα ...

επισης το κανει και μεσα στην ημερα σε τακτικα διαστηματα ... αλλα ειναι μικροτερης διαρκειας

ευχαριστω

24/09/2009, 03:24:01
Το καλοκαίρι όμως δεν έκανε διακοπές..... αν και νομίζω το πέτυχα σε μια παραλία στη Θάσο
02/10/2009, 10:44:05
εγω, προχθες πετυχα καποιες διακοπες (για λιγες ωρες ομως)

H Δύναμη ανήκει σ' αυτους που την κατέχουν και σ' αυτούς που την αρπάζουν
06/10/2009, 07:33:34
quote:

Το καλοκαίρι όμως δεν έκανε διακοπές..... αν και νομίζω το πέτυχα σε μια παραλία στη Θάσο

Πήγε και χθες βράδυ σύντομες διακοπές.
(όχι, δεν έκανε μακροβούτια Εχέμβροτε... )

Για την ακρίβεια, για κάποιες ώρες σήμερα τα ξημερώματα, είχε διακοπεί η λειτουργία του ESOTERICA λόγω τεχνικού προβλήματος το οποίο και επιλύθηκε. Ζητούμε συγνώμη για την όποια ταλαιπωρία και σ' αυτή την περίπτωση, αλλά και σε όσες άλλες περιπτώσεις παρουσιάζονται προσωρινές διακοπές στη λειτουργία των forums (η αποψινή περίπτωση αφορούσε ολόκληρο το site).
Σε τέτοιες περιπτώσεις, φροντίζουμε ώστε να επανέλθει η λειτουργία το συντομότερο δυνατό και ευχαριστούμε πολύ όλους όσους προσπαθούν να μας ειδοποιήσουν ώστε να επέμβουμε όσο πιο έγκαιρα μπορούμε.