- ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛ-ΛΗΝΕΣ ΞΩΤΙΚΑ;!!! - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Κάτω Πάυλας
ΣΑΝ ΒΓΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΗΓΑΙΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΘΑΚΗ,
ΝΑ ΕΥΧΕΣΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ........
για την αμορφωσια σου, τιμωρια...
Αυριο να ερθεις και να γνωριζεις απεξω ολα τα βιβλια του Κεραμυδα,
διαφορετικα ναρθεις με τον κηδεμονα σου...
quote:
Παράλληλα, σε κάποιο έργο του Σαίξπηρ αναφέρεται ότι στο απώτατο παρελθόν-πριν τον ερχομό του ανθρώπινου είδους στη γη- υπήρχαν τρία βασίλεια ξωτικών: στην Ουαλία, στη Φινλανδία και στην ΕΛΛΑΔΑ!
Ακους εκει να μην ξερεις οτι
τρια ειναι τα βασιλεια των ξωτικων,
Το βασιλειο των Νανων (μεθυστακες νανοι) στην Ουαλια,
το βασιλειο των Νεραϊδων στην Φινλανδια (ερχονται και στην Ελλαδα τα καλοκαιρια)
και το βασιλειο των Καλλικαντζαρων στην Ελλαδα...
quote:
Προς επίρρωση των λεγομένων μου, θα αναφέρω ότι ο Έλληνας ξωτικοβασιλιάς ονομαζόταν Όμπερον και η βασίλισσα Τιτανία.
Εισαι απαραδεκτος που αγνοεις οτι,
βασιλιαδες των ξωτικων στην Ελλαδα, ειναι
ο ΜΠΙΜΠΕΡΟΝ και η ΚΑΤΙΝΙΑ !!!
quote:
Εξάλλου, η ξωτικογλώσσα είναι μια μείξη λατινικών-που προέρχονται από τα Ελληνικά- και Φινλανδικών.
Οσο για τη γλωσσα, ειναι ξεκαθαρα Ελληνικα και εχω ενα σωρο αποδειξεις για τους αρνησιες...
Στη Φιλανδια, ακομα και τα γατια νιαουριζουν Ελληνικα, τα κοκορια λαλουν Ελληνικα,
μονο ενας Φινλανδος Γαϊδαρος ξεφευγε λιγο,
αυτος γκαριζε Ελληνικα μεν, αλλα σε ποντιακη διαλεκτο...
Προχωρα ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΗ VAIHINGER να διδασκεις αυτους εδω τους ανιδεους και αμορφωτους !!! !!! !!!
ΠΒ*
quote:
**** Παρεξήγηση, νόμιζα πως είστε ενήλικοι!
**** είχα μπει σε σοβαρό site συζήτησης και όχι σε site ανεκδότων!
Εχμμμ... και που ειχαμε μήνει?
Κάτω Πάυλας
Κάτω Πάυλας
Υ.Γ.
Καταπληκτικό αυτό που έγραψες περί ντόπερμαν και γκαιμπελίσκων του σάιτ ![]()
.Ελπίζω να μην σε κούρασε η τόση σκέψη και να μην έκαψες πολλά εγκεφαλικά κύτταρα.
ΠΒ*
Θεωρώ την απάντησή μου όντως ουσιαστική. Τώρα, αν εσύ θες να με περιλάβεις όπως μου αξίζει, κάντο, μην μένεις μόνο στις απειλές. Ναι, ήμουν ειρωνικός και δεν το έκανα κατά λάθος, ούτε το μετανιώνω. Με τόσα που έχω δει να γράφονται εδώ μέσα για την φυλή των Ελλήνων, με απλά λόγια έχω σαλτάρει. Άλλος έγραφε πως η ακτινιβολία του Σείριου επηρεάζει το DNA των Ελλήνων, άλλος γράφει για τα ξωτικά και πάει λέγοντας.
Η γνώση φίλε μου είναι κάτι που προσωπικά δεν θα χορτάσω ποτέ. Να με συγχωρείς που δεν θεωρώ τα γραφόμενά σου σαν προσφορά γνώσης, μα τι να κάνω; Ένα "τυπάκι" αδαές είμαι και έχω χάσει το λουρί μου (σαν ντόπερμαν του σάιτ όπως είπες). Συγνώμη που το φτωχό μου (και ίσως ανύπαρκτο μυαλό) δεν μπορεί να κατανοήσει την σοφία αυτών που γράφεις.
Συγνώμη που δεν σε πήρα σοβαρά, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη.......
Υ.Γ.
Κύριε συντονιστή, το λουρί μου επειγόντως!!!!!!!
ΠΒ*