ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛ-ΛΗΝΕΣ ΞΩΤΙΚΑ;!!! - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛ-ΛΗΝΕΣ ΞΩΤΙΚΑ;!!! - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

VAIHINGER31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
_Μέλος
16/02/2004, 03:13:26
Για ξωτικά δεν ξέρω, αλλά θεοί είναι σίγουρα, θεοί της,,, χμμ ξέρετε εσείς

Κάτω Πάυλας

16/02/2004, 11:45:12

ΣΑΝ ΒΓΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΗΓΑΙΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΘΑΚΗ,
ΝΑ ΕΥΧΕΣΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ........

16/02/2004, 13:18:50
ΑΧΕΡΟΝΤΑ,
για την αμορφωσια σου, τιμωρια...
Αυριο να ερθεις και να γνωριζεις απεξω ολα τα βιβλια του Κεραμυδα,
διαφορετικα ναρθεις με τον κηδεμονα σου...
quote:
Παράλληλα, σε κάποιο έργο του Σαίξπηρ αναφέρεται ότι στο απώτατο παρελθόν-πριν τον ερχομό του ανθρώπινου είδους στη γη- υπήρχαν τρία βασίλεια ξωτικών: στην Ουαλία, στη Φινλανδία και στην ΕΛΛΑΔΑ!

Ακους εκει να μην ξερεις οτι
τρια ειναι τα βασιλεια των ξωτικων,
Το βασιλειο των Νανων (μεθυστακες νανοι) στην Ουαλια,
το βασιλειο των Νεραϊδων στην Φινλανδια (ερχονται και στην Ελλαδα τα καλοκαιρια)
και το βασιλειο των Καλλικαντζαρων στην Ελλαδα...

quote:
Προς επίρρωση των λεγομένων μου, θα αναφέρω ότι ο Έλληνας ξωτικοβασιλιάς ονομαζόταν Όμπερον και η βασίλισσα Τιτανία.

Εισαι απαραδεκτος που αγνοεις οτι,
βασιλιαδες των ξωτικων στην Ελλαδα, ειναι
ο ΜΠΙΜΠΕΡΟΝ και η ΚΑΤΙΝΙΑ !!!

quote:
Εξάλλου, η ξωτικογλώσσα είναι μια μείξη λατινικών-που προέρχονται από τα Ελληνικά- και Φινλανδικών.

Οσο για τη γλωσσα, ειναι ξεκαθαρα Ελληνικα και εχω ενα σωρο αποδειξεις για τους αρνησιες...

Στη Φιλανδια, ακομα και τα γατια νιαουριζουν Ελληνικα, τα κοκορια λαλουν Ελληνικα,
μονο ενας Φινλανδος Γαϊδαρος ξεφευγε λιγο,
αυτος γκαριζε Ελληνικα μεν, αλλα σε ποντιακη διαλεκτο...

Προχωρα ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΗ VAIHINGER να διδασκεις αυτους εδω τους ανιδεους και αμορφωτους !!! !!! !!!

18/02/2004, 12:11:00
υχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου φίλε Πασχάλη που με επαναφέρεις στην τάξη. Δυστυχώς, τα μόνα ξωτικά που έχω γνωρίσει, είναι αυτά του κινηματογράφου και ιδιαίτερα η κουκλάρα ΛΙΒ ΤΑΙΛΕΡ . Περιμένω κι εγώ μαζό σου τη "διαφώτιση" από τον φίλτατο VAIHINGER .

VAIHINGERΜέλος
18/02/2004, 19:35:22
Ρε Πασχάλη, Αχέροντα νόμιζα ότι είχα μπει σε σοβαρό site συζήτησης και όχι σε site ανεκδότων! Παρεξήγηση, νόμιζα πως είστε ενήλικοι! Δε χάθηκε και ο κόσμος! Σοβαρές συζητήσεις -που θα έχουν κάτι να προσφέρουν- κάνω παντού! Εγώ δε ζω ρε εξαρτημένα ! συγνώμη που μπήκα, απρόσκλητα, στο μαντρί σας! Αχέροντα, αγόρι μου, περίμενε την εξ αποκαλύψεως αλήθεια! Άνοιξε το στόμα σου και ότι άλλο ανοίγει, κάνε την προσευχή σου και περίμενε τη …ΔΙΑΦΩΤΙΣΗ! Το βράδυ, νωρίς για ύπνο και αφήστε τα τσοντοκάναλα γιατί είστε μικρά παιδιά ακόμα! Πάντως, κάθε site είναι χρήσιμο, αλίμονο! Μπορούμε να λέμε ότι μας κατεβαίνει και να ξεδίνουμε! Άλλος από τη σχολή του, άλλος από το…μπιμπερό της μαμάς του που του…λείπει…το πιπίλισμα ντε! Αφήστε αυτά τα θέματα, είναι για μεγάλα παιδιά, εκτός κι αν είστε ντόπερμαν-γκεμπελίσκοι του site σε διατεταγμένη υπηρεσία. Επιδεικνύοντας και διατρανώνοντας την αμάθεια σας, να στρέφετε τη συζήτηση σε ορισμένα θέματα, όπως το ξαλμύρισμα του μπακαλιάρου! ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!!!!

ΠΒ*

_Μέλος
19/02/2004, 22:28:41
quote:

**** Παρεξήγηση, νόμιζα πως είστε ενήλικοι!
**** είχα μπει σε σοβαρό site συζήτησης και όχι σε site ανεκδότων!

Εχμμμ... και που ειχαμε μήνει?

Κάτω Πάυλας

_Μέλος
21/02/2004, 00:48:53
Α! ναι, λέγαμε εάν είναι έλληνες τα ξωτικά? Κάτι τέτοιο, τέλος πάντων ενδιαφέρον δείχνει, για συνεχίστε........

Κάτω Πάυλας

25/02/2004, 19:56:36
Ναι φίλτατε VAIHINGER, σε σοβαρό σάιτ μπήκες.Τώρα, αν κάποιοι "διαφωτιστές" δεν έχουν τι να κάνουν και γράφουν ότι τους κατεβαίνει στο "διαφωτισμένο" τους μυαλό, ε τότε κι εμείς οι αδαείς (αν να χαθείς Πασχάλη), ίσως θεωρούμε πιο ευεργετικά τα τσοντοκάναλα για κακή μας τύχη. Προχώρα ατελείωτε κι άσε εμάς τους "πιτσιρικάδες" να περιμένουμε την εξ αποκαλύψεως αλήθεια .

Υ.Γ.
Καταπληκτικό αυτό που έγραψες περί ντόπερμαν και γκαιμπελίσκων του σάιτ .Ελπίζω να μην σε κούρασε η τόση σκέψη και να μην έκαψες πολλά εγκεφαλικά κύτταρα.

VAIHINGERΜέλος
25/02/2004, 21:58:59
ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΧΕΡΟΝΤΑ,ΑΚΟΜΑ ΤΡΙΒΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΜΨΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΕ,ΣΥΓΧΩΡΕΣΕ ΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΜΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΖΑΛΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ!ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΜΟΥ ΦΥΓΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ,ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΥΡΑΝΝΑΕΙ ΜΟΝΙΜΑ!ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΚΟΥΡΑΣΩ ΑΛΛΟ,ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΟΥΝ ΚΙ ΟΧΙ ΣΕ ΤΥΠΑΚΙΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΣΧΑΛΗ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΧΟΡΤΑΣΕΙ ΑΠΟ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΑΘΗΤΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΑΣ ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ...ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΗΣ,ΑΥΤΑ,ΓΙΑΤΙ ΑΜΑ ΣΕ ΠΕΡΙΛΑΒΩ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ,ΘΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ Ο ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΘΑΥΜΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΣΚΙΩΝ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΣΟ ΓΛΟΙΩΔΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΡΙΕΝΤΙΖΟΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ...ΦΙΔΟΚΤΟΝΟ(ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ}ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΝΑΛΟΓΩΣ.ΑΣ ΕΙΝΑΙ,Η ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ!ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΤΑΝ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΤΟ ΘΕΜΑ,ΠΟΥ ΟΙ ΦΤΗΝΕΣ ΕΙΡΩΝΕΙΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΦΙΚΕΣ,ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΕΙΤΕ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΣ,ΕΙΤΕ ΘΑ ΜΙΜΗΘΕΙΣ ΤΙΣ ΦΩΚΙΕΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ...ΤΟΥΜΠΑ!ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΜΑΣ ΕΚΠΛΗΣΣΕΙ!..ΥΠΟΜΟΝΗ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΥΣ-ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ,ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ?-ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ,ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΗ...ΜΑΓΕΙΑ!ΚΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ...ΚΥΛΑΝΕ ΤΙΣ ΛΥΠΕΣ ΤΟΥΣ...

ΠΒ*

26/02/2004, 13:17:55
Καλό μεσημέρι σε όλους κι ιδιαίτερα στον φίλτατο VAIHINGER.
Θεωρώ την απάντησή μου όντως ουσιαστική. Τώρα, αν εσύ θες να με περιλάβεις όπως μου αξίζει, κάντο, μην μένεις μόνο στις απειλές. Ναι, ήμουν ειρωνικός και δεν το έκανα κατά λάθος, ούτε το μετανιώνω. Με τόσα που έχω δει να γράφονται εδώ μέσα για την φυλή των Ελλήνων, με απλά λόγια έχω σαλτάρει. Άλλος έγραφε πως η ακτινιβολία του Σείριου επηρεάζει το DNA των Ελλήνων, άλλος γράφει για τα ξωτικά και πάει λέγοντας.
Η γνώση φίλε μου είναι κάτι που προσωπικά δεν θα χορτάσω ποτέ. Να με συγχωρείς που δεν θεωρώ τα γραφόμενά σου σαν προσφορά γνώσης, μα τι να κάνω; Ένα "τυπάκι" αδαές είμαι και έχω χάσει το λουρί μου (σαν ντόπερμαν του σάιτ όπως είπες). Συγνώμη που το φτωχό μου (και ίσως ανύπαρκτο μυαλό) δεν μπορεί να κατανοήσει την σοφία αυτών που γράφεις.
Συγνώμη που δεν σε πήρα σοβαρά, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη.......

Υ.Γ.
Κύριε συντονιστή, το λουρί μου επειγόντως!!!!!!!

VAIHINGERΜέλος
27/02/2004, 17:13:48
AXEΡΟΝΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ.ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΣ ΤΗ ΓΥΜΝΙΑ ΣΟΥ ΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΕΥΡΥΤΕΡΑ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΩΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ,ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΦΥΣΙΚΑ...ΘΕΛΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΠΙΜΟΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΑΙ!ΕΙΔΑΛΩΣ ΔΕΝ ΧΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ,ΚΟΚΑ-ΚΟΛΑ ΚΑΙ ΟΠΡΑ Η ΠΑΝΙΑ!ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΤΣΕ ΔΙΑΒΑΖΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ!ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΑΚΟΥΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ! ΠΒ*

ΠΒ*