- Χειρουργικές Επεμβάσεις και Οπτικές της θεραπευτικής αντιμετώπισης - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.
τα χρωματα ειμαστε εμεις,η παλλετα ειναι η ψυχη μας,οσο ομορφη ειναι η ψυχη μας,τοσο περισσοτερα χρωματα γενναει:))))
ο συνδιασμος αυτων των χρωματων-ψυχων,κανει την υπεροχη και συνναμα υπεροχα ομορφη διαφορα:)
οταν ολα φαινονται για αρκετους λογους ουτοπικα η αβατα λογω σκοτους-απελπισιας,ας ελευθερωνουμε καθε φορα αυτα τα χρωματα ,ετσι ωστε να λουσουν με την παρουσια τους καθε ασχημια αυτου του κοσμου.
φιλοι μου προσπαθησα να κανω μια προεκταση των σκεψεων σας,δεν ξερω αν και ποσο τα καταφερα,σας ευχαριστω ομως για το εναυσμα και για ολα:))))
με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας
Ego den ksero an tha ton rotaga kati...einai san na deis enan super star...kai to mono pou sou erxete sto mualo ekeini tin wra...einai ena autografo :-)
FIlia se olous...!!
quote:
ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΤΙ ΘΑ ΡΩΤΟΥΣΑΤΕ ΤΟΝ ΘΕΟ;
Μεγάλε..!! καφέ..?![]()
Γιώργος![]()
..κερνάω......
quote:
εβαλα σε περιπετειες ζοφερων σκεψεων ?![]()
"ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΖΟΦΕΡΩΝ ΣΚΕΨΕΩΝ"...ΜΑ ΠΑΛΙ ΘΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ,"ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ MASVIDAL?"ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΓΡΙΦΩΔΗΣ;ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ Ή ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΖΟΦΕΡΕΣ" ΣΚΕΨΕΙΣ;
ΜΕ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.
Edited by - kapodistria on 14/08/2003 18:42:33
quote:
ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΤΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ ΜΙΑΣ ΑΛΛΗΣ ΒΙΩΣΗΣ, ΝΑ ΤΗΝ ΖΩΝΤΑΝΕΨΟΥΜΕ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ..ΚΑΙ ΤΟΤΕ, ΝΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ ΠΟΥ "ΒΛΕΠΟΥΝ" ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ...ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΟΜΟΡΦΟ ΠΙΝΑΚΑ ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΙΝΕΛΙΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ...Σ' ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΟΜΟΡΦΟ ΔΡΟΜΟ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ "ΑΛΛΟ"ΤΟΠΙΟ ΝΑ ΖΩΓΡΑΦΙΣΟΥΜΕ...
...εδω θυμήθηκα τον καζαντζάκη που είχε πει :
"Εχεις τα πινελα , έχεις και τα χρώματα ...
ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μεσα"
μεγάλη υπόθεση...
αν συνηδητοποιήσουμε ότι είναι στο χερι μας για το πως θα βλεπουμε τον κόσμο τότε κατακτουμε τρομερή δύναμη . Το πως βλέπουμε τον κόσμο είναι ένας καθρευτης της ψυχής ...
αν τον βλέπουμε μίζερο και θλιβερο είναι γιατί αυτό είμαστε ...
αν μπορουμε να γίνουμε μικρα παιδιά και να παίξουμε μαζι τους...
να ερωτευτουμε μια όμορφη πεταλουδα...
να χαμογελασουμε με το άνθισμα του μπουμπουκιού...
τότε είμαστε ευ-αίσθητοι ...
τότε είμαστε Αγάπη !
αυτό είναι φίλοι μου...
να βλέπεις τα άσχημα αυτου του κόσμου αλλα να μην επικεντρώνεσια σε αυτά ...
ναι , θα λυπηθείς...
ναι , θα δακρύσεςις...
αλλα δεν θα τα κάνεις κομμάτι της ψυχής γιατί αλιως κινδυνευεις να γινεις και εσύ "άσχημος" ...
και δεν αξίζει γιατί ...είναι τόσο ωραία η ζωή!!!
"Οτιδήποτε μπορεί να συλλάβει και να πιστέψει ο ανθρώπινος νους μπορεί και να το καταφέρει"
quote:
[quote]αν συνηδητοποιήσουμε ότι είναι στο χερι μας για το πως θα βλεπουμε τον κόσμο τότε κατακτουμε τρομερή δύναμη . Το πως βλέπουμε τον κόσμο είναι ένας καθρευτης της ψυχής ...
τότε είμαστε Αγάπη !αυτό είναι φίλοι μου...
να βλέπεις τα άσχημα αυτου του κόσμου αλλα να μην επικεντρώνεσια σε αυτά ...
ναι , θα λυπηθείς...
ναι , θα δακρύσεςις...
αλλα δεν θα τα κάνεις κομμάτι της ψυχής γιατί αλιως κινδυνευεις να γινεις και εσύ "άσχημος" ...και δεν αξίζει γιατί ...είναι τόσο ωραία η ζωή!!!
"Οτιδήποτε μπορεί να συλλάβει και να πιστέψει ο ανθρώπινος νους μπορεί και να το καταφέρει"
ΝΑΙ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΦΙΛΕ Τ-SEEKER,ΑΠΟΛΥΤΩΣ...ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΚΑΘΑΡΙΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΗ,ΩΣΤΕ ΑΝΑΛΟΓΗ ΝΑΝΑΙ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΗΝ ΑΣΚΗΜΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ....ΝΑΙ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ.....
ΜΕ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ.... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.
quote:
βλέπουμε τον κόσμο είναι ένας καθρευτης της ψυχής ...
τότε είμαστε Αγάπη !
Πολύ σωστά επισημαίνεις οτι εδώ έγκειται η αλήθεια φίλε ερευνητή ταύτης...
Επικεντρώσου σ' αυτήν.
~Γρηγόρης~
Once you were wild, don't let them tame you![]()
Λογική η ερώτησή σου στο Θεό αλλά είμαι σίγουρος πως αν βρισκόσουν μπροστά ΤΟΥ η ερώτησή σου δεν θα ήταν η ίδια. Εγώ πάντως θα τον ρωτούσα πώς είναι ο παράδεισος.
Don't press yourself.
let you free.
you will find the answer.
Be sure.
Edited by - lipotaktis on 16/08/2003 18:19:58
ΕΧΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ.
...ΘΑ ΗΞΕΡΕ ΠΩΣ ΤΟ ΜΗΛΟ ΘΑ ΤΟ ΔΑΓΚΩΝΕ Η ΕΥΑ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ;

Πέθανε μια άλλη μέρα
quote:
FRIEND kapodistria
Λογική η ερώτησή σου στο Θεό αλλά είμαι σίγουρος πως αν βρισκόσουν μπροστά ΤΟΥ η ερώτησή σου δεν θα ήταν η ίδια. Εγώ πάντως θα τον ρωτούσα πώς είναι ο παράδεισος.
Edited by - lipotaktis on 16/08/2003 18:19:58
ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΘΕΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΗ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΕΥΣΗ ΜΑΣ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΤΩΡΑ ΑΝ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΔΥΝΑΤΟ,ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ,ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΕΤΑΙ Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ...ΝΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΠΩΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ ΘΑΤΑΝ ΑΛΛΗ...ΙΣΩΣ.
ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΡΩΤΗΣΗ,ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ,ΕΙΤΕ ΕΔΩ ΕΙΤΕ ΑΛΛΟΥ....
quote:
ΓΕΙΑ ΣΑΣ...ΕΧΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ.
Πέθανε μια άλλη μέρα
ΕΣΕΝΑ ΦΙΛΕ WICCA,
ΟΛΗ ΣΟΥ Η ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΗΛΟ ΠΟΥ "ΔΑΓΚΩΣΕ" Η ΕΥΑ;ΜΗΠΩΣ ΘΑΠΡΕΠΕ ΝΑ ΨΑΞΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΜΗΛΟ";ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΒΕΒΑΙΩΣ...
ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙΣ....
...και το μήλο και η Εύα, δωρίστηκαν απο το Θεό στον Αδάμ...
'
Νομίζω ο Richard Bach είχε πει οτι, αναζητούμε τα προβλήματα γιατί χρειαζόμαστε τα δώρα τους...
~Γρηγόρης~
Edited by - reptilesalonica on 18/08/2003 05:17:40
quote:
'
Νομίζω ο Richard Bach είχε πει οτι, αναζητούμε τα προβλήματα γιατί χρειαζόμαστε τα δώρα τους...
~Γρηγόρης~
Once you were wild, don't let them tame you
ΣΟΦΟΤΑΤΟ...ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;!!!!
quote:
ΓΕΙΑ ΣΑΣ...ΕΧΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ.
μην παίρνεις ότι διαβάζεις στην παλαιά διαθήκη ως ιστορικό κείμενο .
η γέννεσις και η ιστορία αδαμ-ευας-μήλου αν δεν είναι απλως φαντασία του αβρααμ τότε στην καλύτερη περίπτωση είναι ένα αληγορικό κείμεο με μυητικό χαρακτήρα που επιδέχεται μεγάλης αναλυσης για να βγουν συμπεράσματα για τις εληθειες που κρύβει ...
αυτό ακριβως που είπε η καποδιστρια
quote:
ΜΗΠΩΣ ΘΑΠΡΕΠΕ ΝΑ ΨΑΞΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΜΗΛΟ";
quote:
μην παίρνεις ότι διαβάζεις στην παλαιά διαθήκη ως ιστορικό κείμενο .
η γέννεσις και η ιστορία αδαμ-ευας-μήλου αν δεν είναι απλως φαντασία του αβρααμ τότε στην καλύτερη περίπτωση είναι ένα αληγορικό κείμεο με μυητικό χαρακτήρα που επιδέχεται μεγάλης αναλυσης για να βγουν συμπεράσματα για τις εληθειες που κρύβει ...
...μα δε μίλησα αναφερόμενος στην ιστορικότητα του εν λόγω κειμένου αλλά στην αλληγορική του έννοια...
Όπου μήλο η προτροπή, όπου Εύα, οι μαύρες περιοχές στον κύκλο yin-yian. Όπου Αδάμ, οι λευκές περιοχές...
Για το αν είναι φαντασία δε μπορώ να γνωρίζω, αλλά ούτε έχω και τις Θρησκευτικές γνώσεις ώστε να είμαι σε θέση να σου αποδείξω τον ισχυρισμό μου.
Διαβάζουμε ενα βιβλίο και εύκολα παραμυθιαζόμαστε αλλά διαβάζοντας την παλαιά διαθήκη, βιαζόμαστε να την κατατάξουμε στο χώρο του φανταστικού.
Ολόκληρο το νόημα της Βίβλου, έχει αληγορικές αλήθειες που απαιτούν αποκρυπτογράφηση...
~Γρηγόρης~
Edited by - reptilesalonica on 19/08/2003 03:37:30
δεν απευθυνόμουν σε εσένα ("φίλε wicca")
παντως το βασικό ήταν αυτο που είπες
quote:
Ολόκληρο το νόημα της Βίβλου, έχει αληγορικές αλήθειες που απαιτούν αποκρυπτογράφηση...
σε γουσταρω ρε παιδι μου ξερω γω και ετσι να πουμε!