ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Χειρουργικές Επεμβάσεις και Οπτικές της θεραπευτικής αντιμετώπισης - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.

- Χειρουργικές Επεμβάσεις και Οπτικές της θεραπευτικής αντιμετώπισης - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.

Marios_158 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/3
01/07/2007, 01:28:25
quote:
Αγαπητή Αμαλία,

σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.. Όπως βλέπεις πάντως και εγώ κάποιες φορές θυμώνω. Τέλος πάντων, να σαι καλα.

Δεν πειράζει να θυμώνει κανείς Marios_1, φτάνει να υπάρχει μέτρο. Και ωριμότητα, ώστε ούτε να θολώνει ο θυμός την κρίση μας, ούτε να τον κουβαλάμε από θέμα σε θέμα. Δεν το γράφω για σένα, απλά βρίσκω ευκαιρία να το πω για όλους μας, μιας και ανέφερες τον θυμό.

Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!

01/07/2007, 02:25:54
Στο θέμα μας τώρα.

medtech
στην προηγούμενη σελίδα μεταξύ άλλων αναφέρεις τα εξής:

quote:
  • 1.Ο Βελονισμος μπορει να εχει παρενεργειες οπως:
    -διατρηση ζωτικων οργανων απο κακο χειρισμο των βελονων
    -μολυνση απο μη επαρκως αποστειρωμενες βελονες
  • ...

• Που ειναι οι ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ που υποστηριζουν την αξια του βελονισμου και των ιαματων Μπαχ?

Αυτά που αναφέρεις ως παρενέργειες για τον βελονισμό δεν είναι παρενέργειες. Παρενέργεια είναι μία ανεπιθύμητη - συνήθως - ενέργεια που συνοδεύει την βασική ενέργεια που χαρακτηρίζει π.χ. ένα φάρμακο ή κάποια άλλη θεραπευτική μέθοδο. Εκτός από τις παρενέργειες, υπάρχουν όροι όπως "κίνδυνοι" και "προφυλάξεις". Οι περιπτώσεις που αναφέρεις είναι κυρίως κίνδυνοι και απαιτούν συγκεκριμένες προφυλάξεις, όπως το να δίδεται προσοχή στο βάθος και στη γωνία με την οποία θα εισχωρήσουν οι βελόνες. Στον θώρακα για παράδειγμα, πρέπει να γίνεται ο βελονισμός με μεγάλη προσοχή (="προφύλαξη"), ώστε να μην τρυπηθεί ο υπεζωκότας υμένας ή και οι πνεύμονες (="κίνδυνος"). Ανάλογες προφυλάξεις πρέπει να τηρούνται για διάφορα σημεία του σώματος. Το να αναφέρεις αυτούς τους κινδύνους ως παρενέργεια, μοιάζει σα να λες ότι τα φάρμακα έχουν παρενέργειες, γιατί κάποιος μπορεί να στραβοκαταπιεί ένα χάπι και να πνιγεί!

Επίσης, γράφεις για μόλυνση από μη αποστειρωμένες βελόνες. Πέρα από το γεγονός ότι ούτε αυτό δεν είναι παρενέργεια, μου φαίνεται ότι αγνοείς το γεγονός ότι οι βελόνες που χρησιμοποιούνται ευρέως για τον βελονισμό είναι μιας χρήσεως: μόλις βγάλεις τη βελόνα από τον ασθενή την βάζεις μέσα στην πλαστική της θήκη και την πετάς. Εκτός εάν αναφέρεσαι σε εποχές, που όχι μόνο τις βελόνες βελονισμού, αλλά και τις σύριγγες τις έβραζαν και τις αποστείρωναν για να τις ξαναχρησιμοποιήσουν.
Κάποιοι θεραπευτές παρολαυτά, χρησιμοποιούν χρυσές και ασημένιες βελόνες. Αυτές πράγματι τις αποστειρώνουν σε ειδικές συσκευές αποστείρωσης, αλλά οι βελονιστές που τις χρησιμοποιούν ολοένα και λιγοστεύουν.

Τέλος, ρωτάς που είναι οι ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ που υποστηρίζουν την αξία του βελονισμού (για τα ιάματα Μπαχ δεν ξέρω κι έτσι το παραλείπω).
Για τον βελονισμό υπάρχουν πάρα πολλές κλινικές δοκιμές που σκοπό έχουν να ελέγξουν την αποτελεσματικότητά του. Για την επίδραση του βελονισμού στον μυοσκελετικό πόνο λόγου χάρη, μπορείς να βρεις πολλά στοιχεία εάν διαβάσεις το δίτομο έργο των Travell και Simons "Myofascial Pain and Dysfunction" καθώς και το "Αcupuncture, Trigger Points and Musculoskeletal Pain" του P.E. Baldry. Και τα δύο αυτά βιβλία είναι βασισμένα σε κλινικές μελέτες και προσπαθούν να προσεγγίσουν τον βελονισμό με έναν δυτικό τρόπο σκέψης. Στηρίζονται δηλαδή σε γνωστές αρχές νευροφυσιολογίας και λαμβάνουν υπόψη τους διάφορες κλινικές μελέτες που έχουν γίνει.
Βασικά, εδώ και πολλά χρόνια έχουν υπάρξει πολλές σοβαρές προσπάθειες για να ελεγχθεί όχι μόνο το εάν λειτουργεί ο βελονισμός, αλλά και το γιατί λειτουργεί. Θετική απάντηση και στα δύο ερωτήματα έχει δοθεί, στην εξέταση της αποτελεσματικότητας και των μηχανισμών δράσης του "δυτικού τύπου" βελονισμού. Χοντρικά, του βελονισμού που επιδρά στον πόνο κυρίως του μυοσκελετικού συστήματος. Για τον "ανατολικού τύπου" βελονισμό, αυτόν που λειτουργεί με μεσημβρινούς οι οποίοι συνδέουν διάφορα σημεία του σώματος με κανάλια ενέργειας τα οποία ξεκινούν από ζωτικά όργανα, από όσο γνωρίζω δεν έχουν καταφέρει να βρουν ικανοποιητική επιστημονική ερμηνεία. Υπάρχουν όμως μελέτες, που δείχνουν ότι πράγματι έχει επίδραση.

Από δική μου εμπειρία μπορώ να σου πω, ότι έχω εφαρμόσει στο παρελθόν βελονισμό σε κάποιους ανθρώπους και είχε σαφέστατη θετική επίδραση. Προς μεγάλη μου έκπληξη - ομολογώ. Έκπληξη, γιατί παρόλο που είχα διαβάσει αρκετές μελέτες που υποδήλωναν πως σε κάποιες περιπτώσεις που είχαν ελέγξει υπήρχε θεραπευτική επίδραση, εγώ όταν το είδα με τα μάτια μου δεν μπορούσα να το εξηγήσω. Ίσως γι' αυτό το λόγο δεν ήθελα και να βασιστώ πάνω στη μέθοδο αυτή (επειδή δεν μπορούσα να εξηγήσω πως λειτουργεί, τουλάχιστον όχι χωρίς να προβώ σε παραδοχές που δεν έχουν τεκμηριωθεί επιστημονικά).

Κατά την άποψή μου και κατά την εμπειρία μου - αν θες, ο βελονισμός δεν είναι αγυρτία. Και (ευτυχώς) δεν είναι και τόσο εύκολο να τον εφαρμόσει ο καθένας, όπως γίνεται λόγου χάρη με τους απανταχού παρόντες μάστερ του Ρέϊκι. Πράγματι, έχει πολύ δρόμο μπροστά του για να τον εξηγήσουμε ή και να τον αποδεχτούμε πλήρως. Αλλά είναι μία θεραπευτική μέθοδος, με πολύ μεγάλη ηλικία (όπως έγραψε και ο Marios_1) και με ένα πολύ σοβαρό θεωρητικό υπόβαθρο, που δεν αντλείται μόνο από τις ανακαλύψεις της φυσιολογίας, ανατομίας, παθολογίας, κ.λπ., αλλά βλέπει τον άνθρωπο ως μία οντότητα ενταγμένη μέσα στο σύμπαν και επίσης ως μία ολότητα που δεν περιλαμβάνει μόνο κρέας, σπλάχνα και κόκαλα.

Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!

02/07/2007, 17:30:52
ΑΜΑΛΙΑ
quote:
allzzaro κινείς μια παλιά ιστορία και κάνεις ερωτήσεις που βασίζονται σε κάποιες υποθέσεις που δεν είχαν αποδειχθεί (περί της προέλευσης του λογαριασμού osev, στον οποίο και είχες απευθύνει την ερώτηση που τώρα απευθύνεις στον geox).

Γειά σου Αμαλία.

Δεν ταύτισα τον λογαριασμό geox με τον λογαριασμό osev.
To ερώτημα μου απευθυνόταν φυσικά και στους δύο, γιατί και οι δύο εζήτησαν τηλεδιάγνωση.
Εφερα στο προσκήνιο την ερώτηση του osev ως προκλητικότερη προς ενημέρωση του Μάριου, ο οποίος με διαβεβαίωσε οτι τα γνωρίζει.

quote:
Εύχομαι να γίνει αυτό κατανοητό (από σένα, αλλά και από τον geox που απαντά με ειρωνία στις προκλήσεις σου) και να μη χρειαστεί να προβούμε σε επεμβάσεις που να δείχνουν ότι δεν επιτρέπουμε τη διαιώνιση τέτοιων μη γόνιμων καταστάσεων στις συζητήσεις.

Ο ιδιος ο geox ειπε οτι δεν υπάρχει προηγούμενο.
Εγώ απλά είχα κάνει μια ερώτηση και στον geox και στον osev.
Hθελα μια απάντηση.
Απλά μια απάντηση.
Δεν νομίζω να είμαι προκλητικός Αμαλία με το να ζητώ μια απάντηση στο ερώτημα μου.
Σε οτι αφορά το αν ο geox απαντά με ειρωνία στα ερωτήματα μου.. εγώ βλέπετε οτι το αντιμετωπίζω με χιούμορ και εγκράτεια και οπως είπα στην αρχή σε ερώτημα του DI οτι δεν προτίθεμαι να προβώ σε ακρότητες.

Δεν υφίσταται λοιπόν λόγος ωστε να προβείτε σε επεμβάσεις σε οτι αφορά την δική μου συμμετοχή.

Edited by - allzzaro on 02/07/2007 17:34:40

02/07/2007, 19:58:18
ΑΜΑΛΙΑ
quote:
Και ωριμότητα, ώστε ούτε να θολώνει ο θυμός την κρίση μας, ούτε να τον κουβαλάμε από θέμα σε θέμα. Δεν το γράφω για σένα, απλά βρίσκω ευκαιρία να το πω για όλους μας, μιας και ανέφερες τον θυμό.

Για εμένα χτυπάει η καμπάνα.
Η αλήθεια είναι οτι και εγώ θέλω να συγχαρώ το Μάριο για τον ίδιο λόγο που τον συγχαίρεις και εσύ Αμαλία.

Marios_1Μέλος
02/07/2007, 23:08:40
Παιδιά .. !

Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια..

Allzaro, δεν το έχω ξανακάνει αλλά θα πω μία προσωπική γνώμη για την παρέμβασή σου στο site.

Έχεις γράψει 30 και βάλε σελίδες στο post σου με πληροφορίες για πάρα πολλά θέματα, εντελώς ανιδιοτελώς. Η γνώμη μου είναι πως προσπαθείς να δώσεις την πληροφορία που έχεις μαζέψει για να βοηθήσεις όσους διαβάζουν το τόπικ.

Είναι αποτέλεσμα ενασχόλησης, εμπειρίας, κόπου, πολλών ωρών να τα γράψεις, να τα βρεις, να τα ταξινομήσεις κλπ. Έχω διαβάσει πάρα πολλές σελίδες και δεν είδα σε καμία από αυτές την παραμικρή υπόνοια ιδιοτέλειας από μέρους σου.

Είμαι χαρούμενος που μπορώ να διαβάσω όλα αυτά τα πράγματα από την άνεση του σπιτιού μου, χωρίς να μου ζητείται τίποτα για αυτό. Μακάρι να υπήρχαν και άλλοι τέτοιοι τόποι ενημέρωσης, και αν υπήρχαν επικριτές και διαφονούντες να μπορούσαν να έχουν ΔΙΑΚΡΙΣΗ και να αντιπαρατείθενται στα όρια του fair play με επιχειρήματα και με στόχο να βελτιώσουν τον άλλο με γόνιμη κριτική, και όχι με υπόγειες διεργασίες..

Μπορεί να ακουστεί τυπικό αλλά βρίσκω και εγώ ευκαιρία να σε συγχαρώ για την προσφορά σου και να σε ευχαριστήσω και εσένα και το site για τις δυνατότητες πληροφόρησης και ενημέρωσης που παρέχετε.

03/07/2007, 17:05:31
quote:
Μπορεί να ακουστεί τυπικό αλλά βρίσκω και εγώ ευκαιρία να σε συγχαρώ για την προσφορά σου και να σε ευχαριστήσω και εσένα και το site για τις δυνατότητες πληροφόρησης και ενημέρωσης που παρέχετε.

Σε ευχαριστώ πολύ Μάριε.
Οφείλω να ομολογήσω και και εγώ παρακολουθώ τις εκπομπές σου.

quote:
Είμαι χαρούμενος που μπορώ να διαβάσω όλα αυτά τα πράγματα από την άνεση του σπιτιού μου, χωρίς να μου ζητείται τίποτα για αυτό.

Τιμή μου Μάριε. Χαίρομαι που κάποιος σαν εσένα βρίσκει ενδιαφέροντα πράγματα στο τόπικ που άνοιξα.
Πάντως η συμμετοχή σου στο χώρο αυτό είναι πολύτιμη και ειλικρινά θα ήθελα να συμμετάσχεις στο τόπικ δίνοντας τις πολύτιμες συμβουλές σου αλλά και το χιούμορ σου..

Marios_1Μέλος
03/07/2007, 18:27:08
Οκ φίλε. Και μιας και ανοίξαμε τα χαρτιά μας να ομολογήσω πως έχω κάνει κάνει copy paste σε κάμποσες σελίδες από το τόπικ σου, ειδικά για βότανα κλπ.

Έ, γηράσκω αεί διδασκόμενος λένε ....

Εύχομαι να έχεις υπομονή να συνεχίζεις. Να σαι καλά.

08/08/2003, 06:27:01
Φίλη Καποδίστρια, δε μπορείς να "κατανοήσεις" ενα ποίημα όπως δε μπορείς να κατανοήσεις γιατί βλέπεις κάτι τρισδιάστατο κοιτώντας αφαιρετικά σε ένα ολόγραμμα...
Έτσι και η ποίηση είναι αφαίρεση...απομακρύνεσαι παρέα με τις λέξεις της ψυχής σου απομυζώντας το υποσεινήδητο...
Το υποσεινήδητο είναι γεμάτο απο τις εικόνες που εντυπώνονται αυτοματοποιημένα απο το πρωί που θα ανοίξουμε τα μάτια μας μέχρι το βράδι που θα τα κλείσουμε...
Αλιεύοντας όλα αυτά τα κομμάτια απο το υποσεινήδητο, βλέπεις μέ άλλα "μάτια".
Δε χρειάζεtαι απαραίτητα να εξηγήσεις ό,τι βλέπεις...
Άστο να μιλήσει μέσα σου...τρισδιάστατα...όπως θα έβλεπες ενα ολόγραμμα.

~Γρηγόρης~

Once you were wild, don't let them tame you

Edited by - reptilesalonica on 08/08/2003 06:28:55

08/08/2003, 11:48:35
quote:

Φίλη Καποδίστρια, δε μπορείς να "κατανοήσεις" ενα ποίημα όπως δε μπορείς να κατανοήσεις γιατί βλέπεις κάτι τρισδιάστατο κοιτώντας αφαιρετικά σε ένα ολόγραμμα...
Έτσι και η ποίηση είναι αφαίρεση...απομακρύνεσαι παρέα με τις λέξεις της ψυχής σου απομυζώντας το υποσεινήδητο...
Το υποσεινήδητο είναι γεμάτο απο τις εικόνες που εντυπώνονται αυτοματοποιημένα απο το πρωί που θα ανοίξουμε τα μάτια μας μέχρι το βράδι που θα τα κλείσουμε...
Αλιεύοντας όλα αυτά τα κομμάτια απο το υποσεινήδητο, βλέπεις μέ άλλα "μάτια".
Δε χρειάζεtαι απαραίτητα να εξηγήσεις ό,τι βλέπεις...
Άστο να μιλήσει μέσα σου...τρισδιάστατα...όπως θα έβλεπες ενα ολόγραμμα.

~Γρηγόρης~

Edited by - reptilesalonica on 08/08/2003 06:28:55

ΦΙΛΕ REPTILE,
ΣΑΦΩΣ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΡΜΗΝΕΥΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΛΟΓΙΚΗ...ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ Η "ΦΩΝΗ" ΤΟΥ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΕ ΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ..ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΑΙ "ΒΛΕΠΕΙ" ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΕΙΧΕ ΔΕΙ ΠΟΤΕ...ΝΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ , ΙΣΩΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΙΣΘΗΣΗ..Σ' ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΘΥΜΗΣΕΣ...... ΜΕ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ.... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

09/08/2003, 12:37:11
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ,
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΘΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ..
ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΛΙΓΟΥΣ ΣΤΙΧΟΥΣ ΓΙΑ ΕΜΠΝΕΥΣΗ...
"...ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΤΟΝ ΓΟΗΤΕΥΕ,
ΑΝ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΡΥΒΕΙ ΚΑΠΟΥ,ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΤΟΥ,
ΠΑΝΤΑ ΑΝΑΡΩΤΙΟΤΑΝ.
ΣΕ ΑΓΡΥΠΝΕΣ ΝΥΧΤΕΣ ΤΟΝ ΨΥΧΡΟ ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΔΙΣΚΟ ΤΟΥ
ΜΑΓΕΜΕΝΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΣΕ,
ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΑΣΗ ΤΟΥ,ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΕΠΑΙΖΕ,
ΘΑΥΜΑ ΘΑΥΜΑΤΩΝ ΤΙΣ ΘΕΩΡΟΥΣΕ.
ΠΟΙΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΑΠ' ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΚΡΥΒΕ,
ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΣΕΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΕ..."

ΜΕ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

MasvidalΜέλος
10/08/2003, 00:54:23
quote:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ,
ΠΑΝΤΑ ΑΝΑΡΩΤΙΟΤΑΝ.
ΜΑΓΕΜΕΝΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΣΕ,

Πανεμοφοι στιχοι.Μου αρεσουν ιδιαιτερα !! Απο που ειναι ?

10/08/2003, 07:13:19

'
'
quote:
Τόση Ανείπωτη Ξέχειλη Ευτυχία~11 Μαρτίου 2002
Ναι!, ναι! χά! χά! τόσο χαρούμενος σήμερα που τρέχω πανικόβλητος απο χαρά.
Τα σύννεφα ξεμακραίνουν και κυνηγάω το ενα εκατομμύριο φωνές στο κεφάλι μου.
Τρεχούμενα νερά οι ζεστές φωνές των κοριτσιών που μ’ αγάπησαν και θάλασσες να με ποτίζουν.
Τρέχεις τον κάμπο, τρέχεις το βουνό, τρέχεις την ανεξάντλητη χαρά σου στους θλιμμένους να την πείς.
Τρέχεις μ’ ανείπωτη ευτυχία να ξεχειλίζει το αεικίνητο σώμα σου.
Άνεμε δε μπορείς να με φτάσεις, βροχή να με γευτείς.
Ανοίγω τα πανιά μου και κιθαρίζω μακριά στην χαρούμενη αυγή, με τα μάτια μου να μετράν τ’ ατελείωτα όνειρα, με τα χέρια μου ν’ αγγίζω την δυνατή βροχή που με πλένει, με τα πόδια μου ν’ ανοίγω μακριά στη δύση των στιγμών μου.
~The Electricity in my Head~Γρηγόρης

~Γρηγόρης~

10/08/2003, 17:34:04
quote:

quote:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ,
ΠΑΝΤΑ ΑΝΑΡΩΤΙΟΤΑΝ.
ΜΑΓΕΜΕΝΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΣΕ,

Πανεμοφοι στιχοι.Μου αρεσουν ιδιαιτερα !! Απο που ειναι ?

"ΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΕΝΚΙ" ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΕΝΚΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ..ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΟΠΩΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΛΕΕΙ:"ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΕΝΟΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥ ΘΕΟΥ"...ΕΚΔΟΣΕΙΣ "ΕΣΠΟΤΡΟΝ"

Edited by - kapodistria on 16/08/2003 16:44:14

10/08/2003, 17:40:00
quote:

'
'
quote:
Τόση Ανείπωτη Ξέχειλη Ευτυχία~11 Μαρτίου 2002
Ναι!, ναι! χά! χά! τόσο χαρούμενος σήμερα που τρέχω πανικόβλητος απο χαρά.
Τα σύννεφα ξεμακραίνουν και κυνηγάω το ενα εκατομμύριο φωνές στο κεφάλι μου.
Τρεχούμενα νερά οι ζεστές φωνές των κοριτσιών που μ’ αγάπησαν και θάλασσες να με ποτίζουν.
Τρέχεις τον κάμπο, τρέχεις το βουνό, τρέχεις την ανεξάντλητη χαρά σου στους θλιμμένους να την πείς.
Τρέχεις μ’ ανείπωτη ευτυχία να ξεχειλίζει το αεικίνητο σώμα σου.
Άνεμε δε μπορείς να με φτάσεις, βροχή να με γευτείς.
Ανοίγω τα πανιά μου και κιθαρίζω μακριά στην χαρούμενη αυγή, με τα μάτια μου να μετράν τ’ ατελείωτα όνειρα, με τα χέρια μου ν’ αγγίζω την δυνατή βροχή που με πλένει, με τα πόδια μου ν’ ανοίγω μακριά στη δύση των στιγμών μου.
~The Electricity in my Head~Γρηγόρης

~Γρηγόρης~

Ε, ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΦΟΥ ΟΙ ΣΤΙΧΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΙ ΚΑΘΡΕΦΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΜΙΑΣ ΥΠΕΡΟΧΗΣ ΑΙΣΘΗΣΗΣ.ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ.ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΦΙΛΕ REPTILE,ΑΠ' ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠ' ΤΗΝ ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ.ΜΠΡΑΒΟ ΟΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΓΚΗ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΗ ΖΩΗ ΜΑΣ...

11/08/2003, 03:12:36
Aγαπητή φίλη Καποδίστρια,
Ευαίσθητος/η είναι και αυτός/ή που "τα ευαίθητα" πάλλουν τις χορδές της ψυχής του, αγγίζουν ξεχασμένες γωνιές και φωτίζουν σκοτεινά καταγώγεια γεμάτα με μνήμες και ζήσες παρελθοντικές...
'
Εκεί θα με βρίσκεις συχνά, να οσφραίνομαι την Άνοιξη των στιγμών και να παίρνω απ' το χέρι ελαφρύς συνταξιδιώτες σαν και μέ, μακριά...
...στη χώρα του πουθενά...δώσ' μου το χέρι σου...

~Γρηγόρης~

11/08/2003, 14:13:56
quote:

Aγαπητή φίλη Καποδίστρια,
Ευαίσθητος/η είναι και αυτός/ή που "τα ευαίθητα" πάλλουν τις χορδές της ψυχής του, αγγίζουν ξεχασμένες γωνιές και φωτίζουν σκοτεινά καταγώγεια γεμάτα με μνήμες και ζήσες παρελθοντικές...
'
Εκεί θα με βρίσκεις συχνά, να οσφραίνομαι την Άνοιξη των στιγμών και να παίρνω απ' το χέρι ελαφρύς συνταξιδιώτες σαν και μέ, μακριά...
...στη χώρα του πουθενά...δώσ' μου το χέρι σου...

~Γρηγόρης~

ΦΙΛΕ ΜΟΥ REPTILE,
ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΟΜΟΡΦΙΑ ΨΥΧΗΣ...ΑΥΤΗΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΝΟΙΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΜΕΣΑ Σ' ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΣΚΛΗΡΟ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ Ή ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΜΕΣΑ..ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΑΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Ή ΟΧΙ...Σ'ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΠΟΔΡΑΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΧΑΡΕΣ,ΛΥΠΕΣ,ΜΝΗΜΕΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΕΣ ΝΑ ΖΩΓΡΑΦΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΑΣ...ΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΕΧΕΙ ΧΡΩΜΜΑΤΑ ΠΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΒΓΑΛΜΕΝΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ..ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΤΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ ΜΙΑΣ ΑΛΛΗΣ ΒΙΩΣΗΣ, ΝΑ ΤΗΝ ΖΩΝΤΑΝΕΨΟΥΜΕ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ..ΚΑΙ ΤΟΤΕ, ΝΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ ΠΟΥ "ΒΛΕΠΟΥΝ" ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ...ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΟΜΟΡΦΟ ΠΙΝΑΚΑ ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΙΝΕΛΙΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ...Σ' ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΟΜΟΡΦΟ ΔΡΟΜΟ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ "ΑΛΛΟ"ΤΟΠΙΟ ΝΑ ΖΩΓΡΑΦΙΣΟΥΜΕ...ΝΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ,ΕΥΑΙΣΘΗΤΕ ΦΙΛΕ...

ΜΕ ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ..... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

MasvidalΜέλος
11/08/2003, 14:18:40
quote:

ΑΥΤΗΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΝΟΙΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΜΕΣΑ Σ' ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΣΚΛΗΡΟ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ Ή ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΜΕΣΑ..ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΑΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Ή ΟΧΙ...

Χμμμμμ !!!

11/08/2003, 17:09:48
quote:

quote:

ΑΥΤΗΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΝΟΙΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΜΕΣΑ Σ' ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΣΚΛΗΡΟ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ Ή ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΜΕΣΑ..ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΑΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Ή ΟΧΙ...

Χμμμμμ !!!

ΤΩΡΑ ΑΝ ΣΟΥ ΠΩ ΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΜΕ ΤΟ (ΧΜΜΜΜ!!!),ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΨΕΜΜΑΤΑ ΦΙΛΕ MASVIDAL....

ME ΦΙΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΑΝΤΑ... ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ.

Edited by - kapodistria on 11/08/2003 17:12:05

MasvidalΜέλος
11/08/2003, 20:44:14
Τιποτα ιδιαιτερο.Απλα μου θυμισες ...εμενα ! (χιχι)
Δεν πιστευω να σε επηρεασα με τις σκεψεις μου περι...ζωης και να σε
εβαλα σε περιπετειες ζοφερων σκεψεων ?

12/08/2003, 01:02:35
quote:
...ΝΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ,ΕΥΑΙΣΘΗΤΕ ΦΙΛΕ...

Είμαστε όλοι μαζί, εγώ δεν είμαι κάτι παραπάνω απο εσας. Είμαστε όλοι μαζί καλή μου φίλη...ο καθένας που μπορεί να σκίσει τα πέπλα της ψυχής του και να τη χαρίσει σε ενα παιδί...αυτός γίνεται το παιδί, γίνεται η Αγάπη.
...

~Γρηγόρης~