- Ινστιτούτο Ερευνών Asana - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Lord_Asriel οι φωτογραφίες στην αρχή είναι από αποστολές του Ινστιτούτου και αναφέρονται σε ανακαλύψεις, οι οποίες αναγράφονται με σχολιασμό.
Ξαναλέω ότι:
Αφού μίλησα με τον κ.Πάλμο, κανονίσαμε να κάνουμε μία συγκέντρωση για τα μέλη του esoterica την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου.
Το ανακοινώνω από τώρα για να ενημερωθούν όλοι.
Είναι ευκαιρία να σας λυθούν όλες οι απορίες με τον πιο άμεσο τρόπο.
Όποιος θέλει να έρθει ας μου στείλει ένα προσωπικό μήνυμα ή ένα e-mail (nortrin@yahoo.gr) για να του πω ακριβώς ώρα και μέρος.
Οπότε αν θέλει κάποιος να μου πει κάτι ξέρει πώς θα με βρει!
www.asana.gr
"Εν οίδα ότι ουδέν οίδα"
quote:Nortrin
Χαχαχαχαχαχα ...μάλιστα! Διασκεδάζω πολύ!
κι ελεγα κι εγω γιατι μπαινει εδω μεσα, γιατι μπαινει...
ειμαστε τελικα το πιο χαϊ φορουμ του δικτυου!!! ![]()
quote:Όποιος θέλει να έρθει ας μου στείλει ένα προσωπικό μήνυμα ή ένα e-mail (nortrin@yahoo.gr) για να του πω ακριβώς ώρα και μέρος.
Οπότε αν θέλει κάποιος να μου πει κάτι ξέρει πώς θα με βρει!
εγω λεω ναρθω.
εχω εντυπωσιασθει!!! ![]()

δεν ειναι αναγκη να σου στειλω μεϊλ, Η Υπηρεσια μου εδωσε τις χωροχρονικες συντεταγμενες της συναντησης. ![]()
.
σας αφιερωνω και ενα ποστερ για τον τοιχο της ασανας ![]()
Stealing-Cable
.
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr
Έχεις κάνει 6-7 posts σε αυτό το θέμα, όλα ανούσια, ειρωνικά και είχες το θράσος να με ρωτήσεις γιατί δεν απαντάω με επιχειρήματα στις αρλούμπες σου...
Συγγνώμη, λοιπόν, που και πάλι δεν απαντάω με επιχειρήματα στο παραπάνω σου, ηλίθιο, post...
www.asana.gr
"Εν οίδα ότι ουδέν οίδα"
Και υπογράφει ο:
Δημήτριος Ν. Καραγιάννης ή Jim Beam ή Βlack Label ή Johnie Walker ή ανθρωπος Whisky
Υπεύθυνος αρχιτεκτονικής τοπίου (κηπουρός)
Πολυτάλαντος χειρώνακτας (πολυτεχνίτης εργατάκος)
Εργοδηγός τεχνικής εταιρείας (sic)
Ψυχολόγος (απόφοιτος φιλοσοφικής παρακαλώ)
Οικονομολόγος (επί πτυχίω - αιωνίως)
Πρωταθλητής και μέγας master στην αρχαιοελληνική τέχνη της πάλης
Aθλητής της κλωτσοπατινάδας (kick boxing)
Ηθοποιός με μεγάλες κλασσικές επιτυχίες (στο λύκειο έπαιξα στην Λοκαντιέρα του Γκολντόνι)
Αλεξιπτωτιστής
Δύτης
Σπηλαιολόγος
Ορειβάτης
Αναρριχητής
Σκιέρ
Λογοτέχνης
Σύζυγος
Πατέρας (το πιο σημαντικό της ζωής μου...)
Και βλάκας, πού έδωσα σημασία σε ανθρώπους που δεν έπρεπε...
Η συμβουλή της μέρας: ΛΟΒΟΤΟΜΗ: τα λύνει ΟΛΑ και ...συμφέρει!
Δ.Κ. ή ο άνθρωπος whisky
quote:Johniebegood, όπως ξαναείπα σε είχα ξεχωρίσει άπό τα υπόλοιπα μέλη, αλλά χάνω πάσα ιδέα...
βρε Nortrin, για τι πραγμα ακριβως με ειχες "ξεχωρισει" απο τα υπολοιπα μελη?
μηπως τα οσα εχω γραψει μεχρι σημερα στο φορουμ αφηνουν να διαφανει οτι ειμαι ατομο που δεχεται εναν "ερευνητη" να πηγαινει σε εκπομπη με τουριστικο φυλλαδιο αντι για χαρτη, ή να δηλωνει "εκπροσωπος τυπου των Εψιλον" επειδη επεσε στα χερια του το αρχειο του Γκιολβα?
μαλλον με αλλον με μπερδευεις... ![]()
quote:Έχεις κάνει 6-7 posts σε αυτό το θέμα, όλα ανούσια, ειρωνικά και είχες το θράσος να με ρωτήσεις γιατί δεν απαντάω με επιχειρήματα στις αρλούμπες σου...
εσυ δεν ελεγες οτι γελας?
τι σε επιασε τωρα? ![]()
αγγιξα καμια ευαισθητη χορδη???
quote:Συγγνώμη, λοιπόν, που και πάλι δεν απαντάω με επιχειρήματα στο παραπάνω σου, ηλίθιο, post...
στο παραπανω ηλιθιο ποστ μου δεν ρωταω τιποτα.
χορδες αγγιζα...
ρωτησα στο πρωτο ηλιθιο ποστ μου ομως και δεν απαντησες.
ας σε ρωτησω κατι αλλο, πιο φιλοσοφικο: ενταξει τα δυο μαχαιρια (κι ο Ιντιανα ειχε κι ο κροκοδειλακιας ειχε) - την επιμαχη φωτογραφια με ποιο σκεπτικο την επελεξε για να την παραθεσει στο φορουμ??? ![]()
.
ο φιλτατος dim.kar σου εδωσε μια συμβουλη - την συστηνω κι εγω απο καρδιας!
"Αγαπητέ Nortin σου συνιστώ ανεπιφύλακτα να μελετήσεις την φιλοσοφία των σούφι για το κοσμικο καλαμπούρι. H ανάγνωση μίας και μόνο αρχαιοελληνικής κωμωδίας ίσως σε βοηθήσει."
νασαι καλα (και μην ταυτιζεσαι με κανεναν)
.
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr
quote:
την επιμαχη φωτογραφια με ποιο σκεπτικο την επελεξε για να την παραθεσει στο φορουμ
ειναι προφανες οτι βγαινει απο τα αδυτα της κουφιας γης εμπλεος χαρας για την ανακαλυψη του: οι σπηλιες εχουν ψαρια

quote:quote:Nortrin
Χαχαχαχαχαχα ...μάλιστα! Διασκεδάζω πολύ!
κι ελεγα κι εγω γιατι μπαινει εδω μεσα, γιατι μπαινει...
ειμαστε τελικα το πιο χαϊ φορουμ του δικτυου!!!
Κι εγώ έλεγα ότι "μπαίνει", για να περάσει το υπόλοιπο της μίζερης ζωής του μπροστά από έναν υπολογιστή, μπάς και φτάσει τα 2.000.000 μηνύματα.
Δεν τα λέω εγώ αυτά, ο εκπρόσωπος του ΑΣΑΝΑ τα λέει.
Έγραψα παραπάνω:
quote:
Και υπογράφει ο:Δημήτριος Ν. Καραγιάννης ή Jim Beam ή Βlack Label ή Johnie Walker ή ανθρωπος Whisky
Υπεύθυνος αρχιτεκτονικής τοπίου (κηπουρός)
Πολυτάλαντος χειρώνακτας (πολυτεχνίτης εργατάκος)
Εργοδηγός τεχνικής εταιρείας (sic)
Ψυχολόγος (απόφοιτος φιλοσοφικής παρακαλώ)
Οικονομολόγος (επί πτυχίω - αιωνίως)
Πρωταθλητής και μέγας master στην αρχαιοελληνική τέχνη της πάλης
Aθλητής της κλωτσοπατινάδας (kick boxing)
Ηθοποιός με μεγάλες κλασσικές επιτυχίες (στο λύκειο έπαιξα στην Λοκαντιέρα του Γκολντόνι)
Αλεξιπτωτιστής
Δύτης
Σπηλαιολόγος
Ορειβάτης
Αναρριχητής
Σκιέρ
Λογοτέχνης
Σύζυγος
Πατέρας (το πιο σημαντικό της ζωής μου...)
Και βλάκας, πού έδωσα σημασία σε ανθρώπους που δεν έπρεπε...
Ξέχασα να αναφέρω όμως την ιδιότητα που σημάδεψε την ζωή μου και θα με συνοδεύει για πάντα:
Δ.Κ, ο (κατά Nortrin)
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΔΩΝ!
Η συμβουλή της μέρας: ΛΟΒΟΤΟΜΗ: τα λύνει ΟΛΑ και ...συμφέρει!
Δ.Κ. ή ο άνθρωπος whisky
quote:
Δ.Κ, ο (κατά Nortrin)
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΔΩΝ
Και φαντάζομαι με τέτοιο βιογραφικό ΤΙ θα μου ζητήσεις.... (κλάψ, λύγμ, πάνε οι δεκαρούλες μου)
Πρέπει να ζητάω απο δώ και πέρα ΝΤΑΒΑΔΕΣ και ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ των ΝΤΑΒΑΔΩΝ με σαφή κριτήρια, όπως, κάτσε να δείς που το βρήκα, α, νάτο "είτε είναι κοπέλα που ασχολείται με το internet, είτε είναι νέος με ελεύθερο χρόνο για ...βουνά και λαγκάδια, μπορεί να τηλεφωνήσει στο ..."
Ε, πιο ΤΣΑΜΠΑ θα μου έρθουνε...
Edited by - Vril on 07/09/2005 08:05:12
quote:
Επίσεις καλύπτομαι εν μέρη και από τον φίλο CM, περί επιφυλλακτικότητας απέναντι στη μυστικοπάθεια όπως επίσεις και από την Avallon, στο σημείο που αναφέρει οτι δεν κάλυψε καμία από τις ερωτήσεις που έθεσε στον ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ του ASANA, κ. Nortin
Εδώ κάνεις μεγάλο λάθος Vril...
Kαλύφθηκα από την "μη κάλυψή" μου...
(όχι που θα συμφωνούσαμε...
quote:
Άκου "δυο" πράγματα που θα σου πω. Εξίσου επικίνδυνοι με αυτούς που "πουλάνε" Ελλάδα, τους οποίους εγώ ονομάζω πατριδοκάπηλους, είναι και αυτοί που νομίζουν ότι η Ελλάδα είναι το κέντρο του σύμπαντος. Το γιατί δεν χρειάζεται να το εξηγήσω και ούτε έχω χρόνο για να το κάνω