- Ινστιτούτο Ερευνών Asana - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Εγώ προσωπικά έστειλα μήνυμα στον nortrin κι αυτός μου υπέδειξε το μέρος που θα γίνει η συνάντηση.
Σεβόμενος την επιθυμία του,δεν θα το αποκαλύψω,
αλλά θα ήθελα να προτείνω να μην υπάρχει τόση ειρωνεία πια.
Απ'ότι βλέπω,ΟΛΟΙ όσοι είναι εναντίον του Πάλμου,αν μη τι άλλο...παρακολουθούν αυτά που λέει και κάνει.
Εγώ ξέρω ότι αν κάτι δε σ'ενδιαφέρει,δεν ασχολείσαι και μαζί του
(έτσι Vril?).
Απορώ γιατί επιμένετε να τη λέτε ο ένας στον άλλο.
Στείλτε μήνυμα,μάθετε το σημείο συνάντησης κι όλα είναι ΟΚ.
Α,και κάτι άλλο.
Δεν ξέρω αν ο χρόνος μου επιτρέψει να είμαι εκεί,
αλλά αν είμαι,ελπίζω να συναντήσω ανθρώπους σαν τον CM,τον οποίο προσωπικά συμπαθώ μόνο και μόνο για τη διαγωγή που δείχνει.
Πόσο δύσκολο να είσαι σήμερα στο ελάχιστο ευγενικός και να μην το παίζεις ο σούπερ ξερόλας...
Άραγε, η κυρία Πετρουλάκη - Ιβιτς είναι η καινούρια εκπρόσωπος του ΑΣΑΝΑ;
Η συμβουλή της μέρας: ΛΟΒΟΤΟΜΗ: τα λύνει ΟΛΑ και ...συμφέρει!
Δ.Κ. ή ο άνθρωπος whisky
quote:
αν ειναι, τοτε και εγω να μπω...,στο ασανα.
αν και ειμαι ισως το πρωτο μελος στην ελλαδα του πασταφαριανισμού θα κανω την θυσια.
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=646399&lngDtrID=252
----
---
Σκάβε βαθειά-τρέξε γρήγορα!
Δ.Κ. ή ο άνθρωπος whisky
quote:
Σε βρισκω αδιαβαστο Κ.whisky.
Ο λογος που η Κ.Πετρουλακη διαφημιζει το ΑΣΑΝΑ, δεν ειναι παρα
η σχεση της με ασκησης ηρεμιας YOGA!!!![]()
(τωρα τι σχεση εχουν τα αρχαια Ελληνικα θεματα με τη Yoga...)
Γεια δειτε εδω...
http://www.santosha.com/asanas/asana.html
quote:
Each session has to be followed by shavasana – a deep relaxation of the body and mind while lying on one’s back for about 20 minutes. If one does not do this, health disorders may occur, such as deterioration of the eyesight, anxiety, insomnia etc.
Τωρα μια αλλη εξηγηση (πιο formal) στα περι του ΑΣΑΝΑ λεει...
Asana is a Sanskrit word that literally means a seat but in the practise of yoga refers to a pose or posture. In Patanjali's yoga sutras Asana means, mainly, sitting for meditation.
The practice of asanas involves stretching and moving the body into various positions. With practice, the body can be made to remain a given position for a longer period of time, comfortably. When a degree of comfort is attained in a given posture, it becomes Asana. In general, however, the term is also used to refer to physical yoga exercises in general.
The practice of asanas is very good for muscle flexibility, and many practitioners believe the positions massage and bring balance to the various internal glands and organs of the body, and that they facilitate and balance the flow of prana (vital energy) in the body.
This physical aspect of yoga has been much popularised in the western world and is practiced by a great deal of people, including many celebrities like Madonna, which has given rise to a misconception that asanas are all there is to yoga. This is not true. Yoga asanas such as shirsasana (headstand), etc. (see below) are actually part of Hatha Yoga, which itself is just one of several different ways of practising and approaching yoga. For example, in Pantanjali's work referred to above, Asana is classified as the third rung in the ladder of the practice of Raja Yoga, which consists of 8 limbs: Yama and Niyama, which are ethical obligations, Asana, Pranayama, which is breath control, Pratyahara, which is sense withdrawal, Dharana, which is concentration, Dhyana, which is meditation, and Samadhi, which is the experience of unity with God.
http://en.wikipedia.org/wiki/Asana
Περα απο συζητησεις θα κανουμε και τιποτα γιογκες?
quote:Εντός ολίγων ημερών θα ανεβάσω φωτογραφίες της έδρας του ΑΣΑΝΑ που θα σας κόψουν την ΑΝΑΣΑ! Οι μυστικοί μου πράκτορες δούλεψαν για ακόμη μία φορά αποτελεσματικά! Υπομονή λίγες μέρες!!!
με κανεις και αγωνιω Δημητρη... ![]()
quote:Να κάνω μια αθώα ερώτηση: αυτή την χατζάρα - ή αν και δεν είμαι σίγουρος: τις ΔΥΟ χατζάρες - τι τις θέλει ο κος Πάλμος;
Για να μαζεύει χόρτα; Να καθαρίσει ψάρια; Να τεμαχίσει φέτα / γραβιέρα; Να πολεμήσει με αρκούδες; Να εξοντώσει τους σιωνιστές; Διότι εγώ - ο ανίδεος - τόσα χρόνια στο βουνό κυκλοφορώ - και βολεύομαι - με ένα ταπεινό κινέζικο σουγιαδάκι...
να καθαριζει τα νυχια του?
για αμυνα εναντια στα τρολ, βριλ, και λοιπα υποχθονια πλασματα?
ενα για το κρεας και ενα για το φρουτο? (το επιβαλλουν οι αστυκτηνιατροι!)
να θυσιαζει αρουραιους?
να ξυριζεται? (προφανως, αλλα ξεχναει να το κανει - αχ αυτο το εμενταλ)
παντως αν τον συναντουσα σε βουνο θα σκιαζομουν!!! ![]()
quote:Και μην ακούσω πως είναι master της πολεμικής χρήσης μαχαιριού διότι θα με πιάσει πάλι η ακράτεια μου από τον ακράτητο γέλωτα!
και γιατι να μην ειναι παρακαλω???
εδω ειναι εκπροσωπος τυπου των Εψιλον!
(αυτη η ακρατεια, τι προβλημα, ε?) ![]()
quote:Η συμβουλή της μέρας: ΛΟΒΟΤΟΜΗ: τα λύνει ΟΛΑ και ...συμφέρει!
![]()
.
ΥΓ. προς τους αδαεις καθε τυπου: στην επιμαχη φωτογραφια μελεταει απο που θα κοψει δρομο για να γλυτωσει τα ναυλα της επιστροφης απο τις διακοπες του.
εκ Της Υπηρεσιας (Υ.Α.Π.)
.
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr
quote:
Αν περάσει από εδώ η Αμαλία την παρακαλώ να εξαφανίσει το προηγούμενο μήνυμα μου για να μην αλλοιώνει την ροή της συζήτησης
Τυχερούλη, όπως έχω γράψει και αλλού, η δυνατότητα διαγραφής ενός μηνύματος, έχει χρονικό περιορισμό 15 λεπτών.
Έκτοτε, ούτε διαχειριστής, ούτε Admin, ούτε καν αλβανός χάκερ
κλικ me ![]()
Ποτέ μην δεχτείς τα σύνορα του ανθρώπου!
Να σπας τα σύνορα! Ν'αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου!
Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
Vril, τους κόβεις και μισθό?
χαχαχαχαχα! Σα μανιτάρια πετάγεστε!
Συνεχίστε γελάω πολύ πλέον με την εμμονή σας!
Εγώ να ξαναπώ ότι για όποιον έχει τη διάθεση να συζητήσει σοβαρά (και όχι να ειρωνευτεί σα 10χρονος σε ένα forum που έχει περάσει τη μισή μίζερη ζωή του φτάνοντας τα 2.000.000 posts) κανονίσαμε να κάνουμε μία συγκέντρωση για τα μέλη του esoterica την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου.
Το ανακοινώνω από τώρα για να ενημερωθούν όλοι.
Είναι ευκαιρία να σας λυθούν όλες οι απορίες με τον πιο άμεσο τρόπο.
Όποιος θέλει να έρθει ας μου στείλει ένα προσωπικό μήνυμα ή ένα e-mail (nortrin@yahoo.gr) για να του πω ακριβώς ώρα και μέρος.
www.asana.gr
"Εν οίδα ότι ουδέν οίδα"
Edited by - Nortrin on 03/09/2005 19:12:50
Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Θεωρώ επίτευγμα μου το ότι σε έκανα να γελάσεις. Άλλωστε ο σαρκασμός και ο αυτοσαρκασμός είναι ίδιον των ώριμων και σοβαρών ανθρώπων και ουχί των ανώριμων και σοβαροφανών...
Δια τον λόγο αυτό σου αφιερώνω άλλη μια αποκαλυπτική μου φωτογραφία:
Εάν τώρα με βεβαιώσεις πως η κυρία Πετρουλάκη θα με διδάξει power yoga έρχομαι στο ASANA ακόμη και στα τέσσερα!!! (και ούτε στην Παναγιά της Τήνου - Μεγάλη η Χάρη της! - δεν έχω πάει έτσι...)(εάν κάποιος ενδιαφέρεται να δει την κυρία Πετρουλάκη εν δράσει ας κτυπήσει http://www.naftemporiki.gr/t+z/story.asp?id=1003486 . Η δε διεύθυνση του Αsana αναφέρεται στο http://www.bioshop.gr/file-biokosmos/018/Eleni%20Petroulaki.htm Ειρήσθω εν παρόδω το βιβλίο της είναι αρκετά καλό, αν και εισαγωγικό http://www.greekbooks.gr/web/dvd/details.aspx?ProductID=331336)
Πολλά ASANA ρε παιδιά, πολλά ASANA...
Παρόλα αυτά για τις χατζάρες δεν μας απάντησες... Κι αλήθεια αν σου στείλω mail θα μου πεις κι εμένα που θα βρεθείτε; Κι αν εγώ το δημοσιοποιήσω δύο ώρες πριν συναντηθείτε; Ή το δημοσιοποιήσει κάποιος φίλος ή γνωστός; Γιατί ξέρω ήδη που θα συναντηθείτε και ...ξύνομαι.
Μήπως όμως ξύνομαι στη γκλίτσα του τσοπάνη;
Ο Ελλάνιος (που οι θεοί να τον κάνουν) Ιχώρ τι κάνει; Χάθηκε βρε παιδί μου, χάθηκε...
Πολλούς χαιρετισμούς από τους δικηγόρους του νταβά!
Δ.Κ. ή ο άνθρωπος whisky
Edited by - dim.kar on 03/09/2005 19:52:37
quote:Nortrin
Βλέπω προστέθηκε κι άλλος δικηγόρος στην παρέα!
Vril, τους κόβεις και μισθό?
επι των οσων εγραψα εχεις να πεις κατι με επιχειρηματα?
σου χαλασα τον προσηλυτισμο μηπως? ![]()
quote:χαχαχαχαχα! Σα μανιτάρια πετάγεστε!
να στο πω ωμα να σου κοπει το γελιο?
δεν σε βρηκαμε εδω, μας βρηκες.
εχουμε καθε δικαιωμα (οπως και εσυ) να κανουμε κριτικη.
εσυ και ο Παλμος εξαιρεισθε για καποιο λογο και δεν τον γνωριζω? ![]()
quote:Συνεχίστε γελάω πολύ πλέον με την εμμονή σας!
τουλαχιστον σου προσφερουμε κατι καλο!
και τζαμπα! ![]()
"είτε είσαι κοπέλα που ασχολείται με το internet, είτε είσαι νέος με ελεύθερο χρόνο για ...βουνά και λαγκάδια" ![]()
quote:Εγώ να ξαναπώ ότι για όποιον έχει τη διάθεση να συζητήσει σοβαρά (και όχι να ειρωνευτεί σα 10χρονος σε ένα forum που έχει περάσει τη μισή μίζερη ζωή του φτάνοντας τα 2.000.000 posts) κανονίσαμε να κάνουμε μία συγκέντρωση για τα μέλη του esoterica την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου.
σου φαινομαι για δεκαχρονος?
η κριτικη μου σου φανηκε δεκαχρονου? ![]()
μηπως ειναι μιζερη και η ζωη μου (και δεν το ξερω) ναρθω στου Παλμου την ασανα να με σωσει?
χαχαχα!
λυσε μου και την απορια, γιατι δεν σε ειδαμε ποτε σε συγκεντρωση των μελων του εσωτερικα και θελεις να οργανωσεις δικη σου με τα μελη του? ![]()
αν απαντησεις σωστα, εγω θαρθω!!! ![]()
.
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr

Erwthseis
1) Giati exei duo epiteta PALMOS – XARAMHS?
2) Ti einai to kallitexniko grafeio ‘H AISTHSH’?
3) Einai proedros tou ASANA h melos?
4) Ti einai oi kataskeues T.V. statmwn / organwsh programmatwn?
Sugnwmh gia ta greeklish alla grafw apo unix,
Thanks!
quote:
επι των οσων εγραψα εχεις να πεις κατι με επιχειρηματα?
Ειρωνεύτηκες... Δεν έγραψες χρησιμοποιώντας επιχειρήματα, δεν απάντησα με επιχειρήματα.
quote:
εχουμε καθε δικαιωμα (οπως και εσυ) να κανουμε κριτικη
Φυσικά, αλλά όχι από κριτική να γίνεται ...χολή!
Αν έχεις την υπομονή να διαβάσεις όλο το θέμα, πιστεύω θα με καταλάβεις.
quote:
σου φαινομαι για δεκαχρονος?
η κριτικη μου σου φανηκε δεκαχρονου?
Γνωρίζω ότι δεν είσαι δεκάχρονος, αφού παρακολουθώ πολύ καιρό τα λεγομενά σου στο φόρουμ και η αλήθεια είναι ότι σε έχω "ξεχωρίσει" για αυτά που λες.
Λυπάμαι, αλλά ναι η κριτική σου μου φάνηκε για δεκάχρονου.
Γιατί έχω ξαναπεί ότι μπορεί η καλύτερη απάντηση είναι η ειρωνική παράθεση επιχειρημάτων αλλά η ειρωνία σκέτη είναι ανούσια...
quote:
λυσε μου και την απορια, γιατι δεν σε ειδαμε ποτε σε συγκεντρωση των μελων του εσωτερικα και θελεις να οργανωσεις δικη σου με τα μελη του?
Δε θέλω να οργανώσω τίποτα.
Και πάλι αν διαβάσεις όλο το θέμα, θα δεις ότι κάποια μέλη ήθελαν να συζητήσουν με τον Πάλμο και φροντίσαμε να κανονίσουμε μία συνάντηση σε κάποιο δημόσιο μέρος.
Φίλε Κώστα,
Είναι μέλος του ΑΣΑΝΑ ορισμένος ως αρχηγός των ερευνών.
Δεν υπάρχει πρόεδρος ή κάτι αντίστοιχο.
Τα υπόλοιπα, φίλε μου, (αν εξαιρέσεις τα τελευταία για την ΤV που δεν τα γνωρίζω) δε μπορώ να τα απαντήσω καθώς δε γνωρίζω αν το επιθυμεί ο Πάλμος αφού αφορούν εκείνον.
www.asana.gr
"Εν οίδα ότι ουδέν οίδα"

G.OD SAVE THE QUEEN
quote:
Τα υπόλοιπα, φίλε μου, (αν εξαιρέσεις τα τελευταία για την ΤV που δεν τα γνωρίζω)
Πολλά δεν γνωρίζεις φίλε μου, και φαίνεται από τις συσωρευμένες γκάφες σου και παγίδες που πέφτεις.
Κατηγορείς όποιον έχει πολλά μηνύματα σε αυτό το φόρουμ, ξεχνάς όμως οτι το φόρουμ ζεί από τις συμμετοχές των μελών του (= μηνύματα). Άρα, έτσι όπως το θέτεις, όποις γράφει πολύ και πολλά εδώ, περνά "το υπόλοιπο της μίζερης ζωής του εδώ". Ενδιαφέρον. Δηλ. και η ζωή της Αμαλίας, του Admin, του Johnniebegood, του CM κλπ. είναι μίζερη, έτσι δεν λές ?
Αυτοί, που ξεφυτρώνουν σαν "μανιτάρια" όπως λές αγαπητέ, είναι αυτοί που έχουν κρίση, έχουν γνώση και έχουν το θάρρος να το πούν σε όποιον πλασάρει σοφιστείες, αυθαίρετα συμπεράσματα, ψέμματα και .... άλλες τσαρλατανιές...
Φάσκεις και αντιφάσκεις και είσαι ο μόνος που δεν το βλέπει. Τόσο περιορισμένος είναι ο ορίζοντάς σου ? Οι άλλοι που το βλέπου, είναι αυτόματα και ... επι πληρωμή ... δικηγόροι μου ?
Μιλάς για δεκάχρονα και ξεχνάς ότι για να καταλάβεις κάποια πράγματα αναγκάζεις τους άλλους να κατέβουν στο επίπεδό σου.
Στο έχω ξαναπεί. Δεν με ενδιαφέρει πιά τι λέει ο κ. Πάλμος. Από μερικά στοιχεία που διασταύρωσα, έβγαλα τα δικά μου συμπεράσματα άν αυτα που λέει στέκουν ή όχι.
Δε πά να λές ότι θές, με το να μπλέκεις το όνομά μου και να χλευάζεις σοβαρούς και δυνατούς συζητητές, το μόνο που κάνεις είναι να προσδιορίζεις το target group για την επερχόμενη συνάντησή σας σε "χαμηλών απαιτήσεων".
Καλή επιτυχία στη συνάντησή σας.
Έχε υπ όψη, οτι "στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος".
Δεν θα πέσω εγώ τόσο χαμηλά.
Υ.Γ. Αυτό το φόρουμ το έχετε ακουστά ?
http://www.metafysiko.gr/forum/
Περίεργο που δεν βρήκα ΤΙΠΟΤΕ, ούτε για ΠΑΛΜΟ ούτε για ASANA...
Σύμπτωση ?
Edited by - Vril on 05/09/2005 11:36:24
Είναι κάτι περίεργο ή δύσκολο αυτό που ζητάω.
Ζήτησα περισσότερα στοίχεια και το μόνο που πήρα ήταν "πάρε τηλέφωνο"
και "στείλε e-mail για να μάθεις το σημείο συνάντησης".
Για να φερθώ ως 10χρονος, όλα αυτά είναι μπούρδες. Δεν διάβασα κάπου
κάποιο λόγο ο οποίος να με προτρέψει να επικοινωνήσω μαζί σας για να δω
αστήριχτα video κτλ.
Με την νοημοσύνη που δεν έχω ξαναρωτώ.
Τί βλέπουμε στην αρχική σελίδα και γιατί είναι έτσι;
Ελπίζω να μην πάρω παλι απάντηση του επιπέδου "Δεν σου λέω" και "ρώτα το μπαμπά να σου πεί".
Και όπως λέει και ο φίλτατος Bender :
(Ασχετο....)

Oh last night,
and the night before
Tommyknockers,Tommyknockers
knocked at your back door.
Edited by - Lord_Asriel on 05/09/2005 10:35:27
quote:
Τελικά κάποια αιτιολόγηση για τις αρχικές φωτογραφίες θα μου δώσει κανείς; (Nortrin;)Είναι κάτι περίεργο ή δύσκολο αυτό που ζητάω.
Καλά, πιστεύεις σοβαρά οτι θα σου απαντήσουν ποτέ κάτι που ρωτάς εσύ ?
Να σου απαντήσουνε τι, μωρέ ?
Γιατί πάει το σχοινί βόλτα στο βουνό, ή τι τις θέλει τις χατζάρες ?
Ή να σου απαντήσουν για τίς "Ανακαλύψεις" ????
Βασίζονται στο γεγονώς, οτι οι περισσότεροι άνθρωποι είναι εύκολα ελέγξιμοι, μανιπουλάρονται και χάβουν ότι παραμύθι τους σερβιριστεί. ASANA ? Ποιό ASANA ?
Κάτι σκαρφιστήκανε πάλι, το πετάξανε, και κάποιοι θα τσιμπήσουν. Όπως τότε με τις φωτογραφίες του Γίγαντα κλπ κλπ.
Μερικοί άνθρωποι δεν διστάζουν σε τίποτα, προκειμένου να πετύχουν αυτό που θέλουν. Πιάνουν το ένα, αφήνουν το άλλο, άκρη δε βγάζεις.
Διάβασε την κάρτα και αναλογίσου ΤΙ ακριβώς λέει. Οκτώ καρπούζια σε δυό μασχάλες...
Όσο αφορά την ποιότητα των αποκαλύψεων.
Δέστο απλά. Όλοι λένε ψέμματα, όλοι είναι άσχετοι, όλοι είναι λάθος.
Ο μόνος που έχει ανακαλύψει την αλήθεια, τα ξέρει όλα, έχει λύσει όλα τα μυστήρια, είναι φυσικά ποιός άλλος, το αφεντικό του Nortin...
Και φυσικά όλοι τον πολεμάνε, γιατί λέει την αλήθεια...
Είπαμε. Στην Ελλάδα είσαι ότι δηλώσεις.... "Ερευνητής" "Ινστιτούτο" κλπ.
Μόνο, μερικά πράγματα (και "ιδιότητες") πρέπει να λέγονται με το ονομά τους... !
Άντε, πολύ ασχολήθηκα.
Edited by - Vril on 05/09/2005 11:25:49
ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΞΙΦΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΝΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΚΤΛ ΚΤΛ.ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΡΟΣΩΠΑ ΓΙΑ ΑΝ ΓΙΝΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ.
http://www.amfissa.gr/amfissa1024/toyrismos/aksiotheata.htm
Υ.Γ.
Λίαν διαφωτιστική η κάρτα του κ. Πάλμου, wow δεκάδες ειδικότητες σε συσκευασία ενός!! ![]()
Φίλε tpt .. IRC!!! και αν μας ακούσει η MOSSAD;
.. προσωπικά θεωρώ ότι θέλει «ελεγχόμενο περιβάλλον» ώστε να μετρήσει τους συνομιλητές του και να προσαρμοστεί ανάλογα (κατά την γνώμη μου είναι έξυπνος άνθρωπος).
Edited by - XD on 05/09/2005 13:42:48
quote:
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΓΟ ΡΕ ΚΟΠΕΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΡΑΖΕΤΑΙ ΤΟΝ ΑΣΑΝΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΦΟΒΕΡΟΙ ΔΟΥΛΕΙΑ
ολοι οι φιλοι του ασανα δεν ξερουν ορθογραφια?
πώς θα κατεβουν οι εψιλον και οι αλφα ??(ρε μαγκες μπας και ειναι βιταμινες)??
Σκάβε βαθειά-τρέξε γρήγορα!
Edited by - τυχερουλης on 05/09/2005 15:34:52
quote:
Φίλε tpt .. IRC!!! και αν μας ακούσει η MOSSAD;
Φτου, μας καταλαβαν...
.
quote:
ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΞΙΦΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΝΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΚΤΛ ΚΤΛ.ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΡΟΣΩΠΑ ΓΙΑ ΑΝ ΓΙΝΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ.
Να γινει κατι τετοιο σε Counterstrike επιπεδο, για να εχουμε
και "καθαρο" νικητη, ε βρε και αδερφε να μπορουν και αυτοι του ΑΣΑΝΑ να ΑΝΑΣΑΝΟΥΝ λιγο.