- ΕΛΛΑΔΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ προφητειες για κοντινο πολεμο??? - No. 1 - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
quote:ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ;
EMEIΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΗΤΣΑΚΟΣ... δεν ειναι καποιος συγκεκριμενος!
Απο μεσα μας απορρεει ο ΧΡΗΣΤΟΣ! Και να ξερεις, δεν Αφησε καποιους στο "Ποστο" Του... Ηρθε μεσα στην απλοτητα, απ' ευθειας στους ανθρωπους! Και οχι στους ιερεις, γιατι ποτε δεν τους "συμπαθησε"
Φαρισαιοι και Γραμματεις, μπορουν να γινουν ολοι... αλλα λιγοι ειναι οι σωστοι, που μπορουν να δεχτουν αυτην την αληθεια!
Η ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ... ΕΙΔΑΜΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ...
Τελικα Μητσακος, βλεπεις πια ειναι η διαφορα μας! Εσυ πιστευεις στους "εκπροσωπους" του Θεου, και χανεις την Ουσια της πραγματικης πιστης...

Δηλαδή τους αποστόλους δεν τους άφησε ο Χριστός συνεχιστές του έργου Του που είναι η σωτηρία των ανθρώπων???? Από τους αποστόλους η ιερωσύνη έχει μεταδοθεί σε όλους τους ιερωμένους ανά τους αιώνες, συνεχιστές του έργου τους.
Προφανώς και δεν ανήκεις στο ορθόδοξο δόγμα αν πιστεύεις ότι η ιερωσύνη δεν είναι εκ Θεού. Το Άγιο Πνεύμα χορηγεί τα χαρίσματα μέσα στην Εκκλησία. Όλοι μας φέρουμε το Χριστό εφόσον έχουμε ορθή πίστη. Δεν χρειάζεται φίλε μου μόνο πίστη αλλά ΟΡΘΗ πίστη.
Αν διαβάσεις το ευαγγέλιο, θα καταλάβεις ότι την ιερωσύνη την έδωσε ο Ίδιος ο Χριστός. Τους φαρισαίους δεν τους στηλίτευσε για την ιερωσύνη τους αλλά για την υποκρισία τους.
Να'σαι καλά
Σταύρος
Ο Θεός ανέκαθεν είχε εκπροσώπους για να ποιμάνουν τον λαό.
Και αυτοί άρχισαν από τον Αβραάμ, με τον Μωυσή, και μετά με τον Ιωάννη τον Χρυσόστομο, τον Μέγα Βασίλειο και πάει λέγοντας...
Εξάλλου η πορεία και του Αποστόλου Παύλου και όλων των Αποστόλων, αυτό δείχνει!!!
ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΑΜΣΦΙΒΗΤΗΣΗ!
Τους έβαζε δε, σε θέσεις εκπροσώπων στο πνεύμα με την χάρη, χωρίς ή με αξιώματα.
Όπως και να έχει, οι αληθινοί εκπρόσωποι του Θεού είναι όσοι έχουν την χάρη του.
ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ!
Και ναι, είναι κάποιοι συγκεκριμένοι!
Και ναι, ο Χριστός άφησε κάποιους στο πόστο του!
Και ναι, πήγε στους αρχιερείς τους δικούς του και όχι αλλού, γιατί αυτοί τον εκπροσωπούσαν, σε αυτούς τα έλεγε και τους κατέκρινε.
Και ναι, δεν κατέκρινε ιερείς άλλης θρησκείας, για λογαριασμό της θρησκείας του.
Και ναι, η πίστη μας και χρειάζεται και είχε πάντα εκπροσώπους.
Το λέει και το Ευαγγέλιο, "ο βοσκός με τα πρόβατα".
Αν τα πρόβατα θέλουν να είναι ή νομίζουν πως είναι ο βοσκός...την βάψαμε!
Και να ξέρεις πως, ο Κοσμάς ο Αιτωλός ήταν εκπρόσωπος του Θεού και του άρεσε πολύ του Θεού.
Δεν είμαι εγώ και εσύ, Κοσμάς Αιτωλός!!!
Δεν είμαστε εμείς οι ίδιοι "εκπρόσωποι" λοιπόν!
Και στο κάτω κάτω της γραφής (που δεν διαβάζεις και φαίνεται) από τους εκπροσώπους ........έχουμε τα ΚΕΙΜΕΝΑ και τους ΛΟΓΟΥΣ να στηριζόμαστε, όχι από εσένα και μένα.
Στοιχεία; ΣΤΟΙΧΕΙΑ;
Δουλεύεται τον κόσμο μωρέ;;;
Ποιά στοιχεία; Κάτι που άκουσε κάποιος, που είπε κάποιος άλλος ή το είπε κάποιος γέροντας;
Αυτά είναι στοιχεία;
Πάτε καλά;
Να αρχίσω να γράφω και εγώ για προφητείες γερόντων και αγίων που ποτέ δεν έγιναν γιατί αυτοί που τις είπαν είτε εξηπηρετούσαν ΣΥΝΦΕΡΟΝΤΑ, είτε δεν έστεκαν καλά στα μυαλά τους;
Όσο για το επιστημονική φαντασία μένει να δούμε ποιός από όλους μας είναι αυτός που γράφει επιστημονική φαντασία και πιστεύει ή καλύτερα ερμηνεύει κατά το δοκούν ότι διαβάζει - και ο Δεκέμβριος είναι πολύ πιο κοντά από όσο πιστεύεται...
Αλλά απαντήσεις στις πολύ απλές ερωτήσεις που έκανα δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να μου δώσετε έτσι; Δεν σας συμφέρει - μόνο "προφητείες" που θέλετε να πιστεύεται είσαστε ικανοί να απαντάτε ή να συζητάτε με "στοιχεία".
Άκου να τα αποκαλείτε και στοιχεία...
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ!
ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΕΚΘΕΣΩ & ΓΩ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ.
- ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΝ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ & ΚΟΙΤΑΜΕ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟ ΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΗΓΕΣΙΑΣ ΜΑΣ, ΜΑΣ ΣΤΡΕΦΕΙ ΣΤΟ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕ ΑΠΟΜΗΧΑΝΗΣ ΘΕΟΥΣ (ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ!!!).
-ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝΕ Ε? ΟΙ ΡΩΣΟΙ Η' ΟΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!! ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΑΝ ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΡΑΔΗΝΑΝΕ & ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΦΡΑΠΕ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΑΜΕ ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΕΣ!!!!!!!!!!
ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ ΠΗΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΗΓΗ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΡΟΣ Σ΄ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΑΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ & ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ.
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ & ΑΝ ΤΥΧΕΙ & ΚΑΜΙΑ ΤΥΧΑΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
ΠΩΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟ? Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕ ΓΕΙΝΕΤΑΙ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ!!!!!!!!!!! ΜΟΝΟ ΜΑΖΙΚΑ!!!!!!!
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΑΛΛΑ ΕΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΚΛΕΒΑΝΕ ΕΙΤΕ ΑΜΕΣΑ ΕΙΤΕ ΕΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΤΟΥΣ (ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ) ΟΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!
ΛΕΤΑ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΓΙΑ ΑΡΕΟΠΛΑΝΑ (ΠΟΛΕΜΙΚΑ-ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ)ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ & ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΓΕΝΕΙΑ. ΠΟΥ ΝΑ ΠΕΡΙΣΕΨΟΥΝ ΟΜΩΣ ΑΦΟΥ ΤΑ ΚΛΕΒΟΥΝΕ ΜΕΡΑ ΜΕΣΙΜΕΡΙ ΜΠΡΟΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ & ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝΕ!!!!!!!!!
1ον ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ,
2ον ΜΕΤΑ ΧΡΗΣΤΟΝ ΠΟΛΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΣ! ΕΔΩ ΒΕΒΑΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ & Ο ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ? (ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΜΕΣΑ Ο ΚΟΣΜΑΣ & ΗΤΑΝ ΑΚΡΙΒΗΣ ΣΤΙΣ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ & ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΗΚΕ) ΟΠΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕ ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΕΣ ΑΦΗΝΕΙ ΓΕΝΙΚΟΛΟΓΑ ΙΣΩΣ ΜΟΝΟ & ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΕΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ.
3ον ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΑΙΣΙΟΣ. & ΓΩ ΜΕΤΑ ΟΣΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΝΤΩΣ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΓΙΑ ΑΓΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΟΜΩΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ????????
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΙΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ??????ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΣΤΟΜΑ ΣΕ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ. & ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΙΒΛΙΑ π.χ. ΤΟΥ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ. Ο ΠΑΪΣΙΟΣ ΗΤΑΝ ΕΞΥΠΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ & ΑΝ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΙΟΙΑ ΠΡΟΙΦΗΤΕΙΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΞΑΛΕΙΨΕΙ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΑΠΟ ΚΑΠΙΟΙΟΥΣ ΝΑ ΤΙΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΟΥΝΕ, Η ΘΑ ΑΦΗΝΕ ΧΕΙΡΟΓΑΡΑΦΑ Η ΚΑΠΙΟ ΒΙΝΤΕΟ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΕΜΠΟΡΑΣ, ΠΟΥΛΑΕΙ ΒΙΒΛΙΑ, ΚΑΙ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΟΠΟΤΕ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΧΑΝΕΥΤΑΙ ΠΟΙΚΙΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ!!!!!!
ΑΦΟΥ ΟΜΩΣ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ & ΠΙΣΤΕΥΤΕ ΣΤΟ ΘΕΟ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΠΟΥ ΟΙΔΙΟΣ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΑΣ ΓΡΑΦΑΣ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΤΗ ΞΕΡΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ, Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ! ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΕΑΣ ΑΛΛΟΣ! ΑΡΑ..............................................
quote:
Είσαι πολύ λάθος PREDATOR.
Ο Θεός ανέκαθεν είχε εκπροσώπους για να ποιμάνουν τον λαό.
Και αυτοί άρχισαν από τον Αβραάμ, με τον Μωυσή, και μετά με τον Ιωάννη τον Χρυσόστομο, τον Μέγα Βασίλειο και πάει λέγοντας...
Εξάλλου η πορεία και του Αποστόλου Παύλου και όλων των Αποστόλων, αυτό δείχνει!!!
ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΑΜΣΦΙΒΗΤΗΣΗ!
Τους έβαζε δε, σε θέσεις εκπροσώπων στο πνεύμα με την χάρη, χωρίς ή με αξιώματα.
Όπως και να έχει, οι αληθινοί εκπρόσωποι του Θεού είναι όσοι έχουν την χάρη του.
ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ!Και ναι, είναι κάποιοι συγκεκριμένοι!
Και ναι, ο Χριστός άφησε κάποιους στο πόστο του!
Και ναι, πήγε στους αρχιερείς τους δικούς του και όχι αλλού, γιατί αυτοί τον εκπροσωπούσαν, σε αυτούς τα έλεγε και τους κατέκρινε.
Και ναι, δεν κατέκρινε ιερείς άλλης θρησκείας, για λογαριασμό της θρησκείας του.
Και ναι, η πίστη μας και χρειάζεται και είχε πάντα εκπροσώπους.
Το λέει και το Ευαγγέλιο, "ο βοσκός με τα πρόβατα".
Αν τα πρόβατα θέλουν να είναι ή νομίζουν πως είναι ο βοσκός...την βάψαμε!
Και να ξέρεις πως, ο Κοσμάς ο Αιτωλός ήταν εκπρόσωπος του Θεού και του άρεσε πολύ του Θεού.
Δεν είμαι εγώ και εσύ, Κοσμάς Αιτωλός!!!
Δεν είμαστε εμείς οι ίδιοι "εκπρόσωποι" λοιπόν!
Και στο κάτω κάτω της γραφής (που δεν διαβάζεις και φαίνεται) από τους εκπροσώπους ........έχουμε τα ΚΕΙΜΕΝΑ και τους ΛΟΓΟΥΣ να στηριζόμαστε, όχι από εσένα και μένα.
ΤΟΤΕ ΕΙΣΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑ... ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ...
Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΙΕΡΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ... ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΖΗΤΑΜΕ "ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ" ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ 'Η ΟΧΙ!!!!
ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΛΑΘΟΣ, ΚΑΙ ΖΗΤΑΤΕ ΑΛΛΟΥ "ΣΤΟΙΧΕΙΑ" ΠΙΣΤΗΣ, ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!
ΟΥΤΕ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ!!! ΟΥΤΕ ΟΙ ΚΑΘΟΛΙΚΟΙ!!!!
ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΜΕΓΑ ΣΦΑΛΜΑ, ΝΑ ΚΗΝΥΓΑΤΕ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ, ΣΑΝ "ΚΥΝΗΓΟΙ" ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ "ΠΕΙΣΕΤΕ" ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ!
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ, Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ...
ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΣΑΣ... ΚΑΙ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΨΑΝ!

ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΜΟΥ! ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ "ΠΡΟΣΥΛΗΤΙΣΕΤΕ" ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΤΡΥΠΑΚΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΝΑΔΕΙ "ΚΑΤΑ ΤΑΣ ΓΡΑΦΑΣ"
ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΜΑΣ, ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΓΙΟΙ, ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΟΧΙ... ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ!!!

Και οι Ρωμαίοι είχαν κράτος αλλά μετά υπήρξε παρακμή στη κοινωνία τους.
Και οι Βυζαντινοί είχαν κράτος, αλλά μετά υπήρξε παρακμή στη κοινωνία τους.
Και οι Αμερικάνοι έχουν κράτος αλλά ποιά είναι η κοινωνία πέρα απο την τεχνολογία που έχουν;
Η κοινωνία τους είναι άσχημη, οι γάμοι τους διαλύονται σαν τις σχέσεις του σχολείου.
Η πορνογραφία οργιάζει.
Η κλεψιά σε βάρος άλλων χωρών δεδομένη.
Η καταστροφή άλλων χωρών όποτε θέλουν, χωρίς να τους νοιάζει για τις συνέπειες του πληθυσμού εκεί.
Η μόλυνση του περιβάλοντος ακατάπαυστη.
Οι παραθρησκευτικές οργανώσεις ξεπετάγωνται σαν τα μανιτάρια, δείγμα της έληψης αλήθειας ή ότι άλλο.
Ο κόσμος τους έχει σαρώσει τους ψυχολόγους και τα χάπια.
Τα ναρκωτικά δεδομένα για την πλειοψηφία.
Θα επέμβει ο Θεός στον κόσμο, όπως μου είπανε.
Όσο για την Πόλη και για κάθε "πόλη" υπάρχουν οι πνευμαυτικοί νόμοι που πληρώνονται, αλλά υπάρχει και το τέλος της παίδευσης.
Γιατί πιστεύω??
Γιατί αισθάνομαι τον Θεό και δεν το καταπιέζω το συναίσθημα όπως κάποιοι άλλοι θεοποιώντας τον ορθολογισμό.
Τι να σου απαντήσω??
Τι θα κάνω αν δεν γίνει πόλεμος μέχρι το χειμώνα??
Ποτέ δεν υποστήριξα προσωπικά ημερομηνίες και πάντα κρατώ επιφυλάξεις για το τι είπε ο τάδε γέροντας εφόσον δεν το άκουσα προσωπικά.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΓΙΩΝ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΠΟΥ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΕΣΥ ΟΧΙ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΔΕΝ ΣΟΥ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ. ΑΣΕ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.
Προφήτη σε απεκάλεσα μιας και γνωρίζεις ότι δεν θα γίνει τίποτα και ποτέ. Για αυτό μάλλον φωνάζεις με απωθημένο για αυτό!!
Μητσάκο και όσοι δέχεστε καλοπροαίρετα τις προφητείες
Νομίζω ότι το θέμα του forum έχει ξεφύγει. Δεν έχει νόημα να μιλάμε με κάθε αρνητή και να απολογούμαστε. Αυτοί δεν απολογούνται που πιστεύουν στην ανυπαρξία, στον ορθολογισμό και ίσως σε έναν απρόσωπο Θεό. Ας ζήσουν στις αυταπάτες του κόσμου αυτού εθελοτυφλώντας για τα δρώμενα γύρω τους. Αυτοί θα πιστεψουν μόνο αν δουν τα γεγονότα πάνω στο κεφάλι τους. Τους τρομάζουν οι ημερομηνίες. Λες και αν δεν γίνει το 2007 ή το 2008 θα το αποφύγουμε.
Για να συνεχίσουμε επί του θέματος :
Τα πράγματα στη Τουρκία πάντως είναι λίγο ταραγμένα. Χθες άκουγα ειδήσεις που ούτε λίγο ούτε πολύ λέγανε ότι η αυτοδυναμία του Ερντογάν δεν είναι και τόσο σίγουρη οπότε η χώρα μπορεί να οδηγηθεί σε δύσκολες καταστάσεις.