- XA - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
quote:quote:Είναι ψυχάκιδες σε ότι είμαι κι εγώ.
Γιατί να ψηφίσεις καποιους που είναι αποδεδειγμένα ψυχάκιδες;
Με τα ρεμάλια. Με τους εισβολείς. Με τους απατεώνες.Κακό είναι;
Τώρα πλάκα μου κάνεις;
Αυτοί οι άνθρωποι δέρνουνε, το έχουμε πει. Είναι ναζί που δέρνουν γυναίκες και μετά λένε θα κάνουν και μήνυση επειδή.. τους χτύπησαν πρώτες.
Τι να σου πω, αν εσύ θεωρείς οτι αυτό σου αξίζει για κυβέρνηση, καλώς, νο πρόμπλεμ απο μένα.
Εγώ πάντως αξίζω κάτι καλύτερο
quote:
Τι κακό έκανε η Χρυσή Αυγή μέχρι τώρα στον τόπο που λέγεται Ελλάς?
Ό,τι κακό έκανε και το ΠΑΣΟΚ μέχρι να βγει κυβέρνηση για πρώτη φορά.
Αν θες να το πάρουμε έτσι..
Να σου θυμίσω επίσης ότι την χρυσή αυγή "προ βουλής" πολλοί την θεωρούσαν τρομοκρατική οργάνωση.. (και μετά βουλής)
Αν η Χ.Α. συμπεριφέρεται έτσι τώρα που δεν έχει πολύ δύναμη, φαντάσου τι θα κάνει μετά που θα έχει.
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 07/06/2012 15:28:09
Φυσικά καταδικάστηκαν...

συνεχίστε όπως είπα, νο πρόμπλεμ. Εσείς τα επιχειρήματά σας και οι υπόλοιποι τα δικά μας.
(αλλά η εφηβεία του ελληνικού λαού κάποτε πρέπει να έρθει στο τέλος της)
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 07/06/2012 15:28:57
quote:Οου γιες!
Αυτοί οι άνθρωποι δέρνουνε, το έχουμε πει. Είναι ναζί που δέρνουν γυναίκες και μετά λένε θα κάνουν και μήνυση επειδή.. τους χτύπησαν πρώτες.
Επίσης τους βγάζουν τα νύχια, αλλά αν δεν υπάρχει χρόνος, το αναβάλλουν με καναδυό χαστούκια.
Επίσης κάνουν τις κεφαλότριχές τους καρφιά και ρίχνουν κουτουλιές.
...και όταν κουραστούν, τις πηδάνε κιόλας!

Edited by - Αίολος on 07/06/2012 15:30:07
Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 07/06/2012 15:30:04
quote:
Macedon άσε τα ψόφια.
Είδαμε αυτό που είδαμε.
Προσωπικά αμφιβάλω τόσο για το τι είδες όσο και για το τι κατάλαβες.
quote:
δεν έχει καμιά σημασία το ποιος έχει δίκαιο, δεν μας ενδιαφέρει αυτό,
Α, συγνώμη, δεν κατάλαβα ότι απλά μπουρδολογείς κατά της ΧΑ.
quote:
Η χειροδικία δεν δικαιολογείται με κανένα επιχείρημα. Comprende;
Και δικαιολογείται και επιβάλλεται όταν έχεις να κάνεις με επαγγελματίες κακοποιούς όπως είναι οι βουλευτές ή οι Αλβανοί ληστές.
Αν στο δικό σου σπίτι μπουν δυο Αλβανοί να σε κλέψουν, μην χειροδικίσεις αλλά συζήτα φιλοσοφικά μαζί τους. Α, πεστους ότι ψηφίζεις και Λεβέντη. Είμαι σίγουρος πως θα το πάρουν σοβαρά υπ' όψη τους...
quote:
Αυτό που έγινε είναι ότι ένας νεαρός άνδρας έδειρε μια γυναίκα κατα πολύ μεγαλύτερή του. Αυτό έγινε.
Αυτό είδες εσύ. Το βίντεο δείχνει μια απαράδεκτη δημοσιογραφοβουλευτίνα, η οποία πάντα βρίζει όποιον δεν συμφωνεί μαζί της, να επιτίθεται χυδαία επί μισή ώρα εναντίον ενός νεαρού άνδρα, να σηκώνεται μετά να τον χτυπάει και ύστερα να κλαίγεται "να, δείτε με χτύπησε", ελπίζοντας πως αφελείς, ημίτυφλοι και παλαιοκομματικοι σαν και σένα θα της δώσουν δίκιο.
quote:
Ή μήμπως θα δικαιολογήσουμε τη χειροδικία επειδή αυτό το ικανοποιεί τη δικιά σου αίσθηση περι δικαίου, οτι αν σου πουν άσχημα λόγια και έχεις τις κακές σου μπορείς να δείρεις;
Η δική μου αίσθηση περί δικαίου λέει ότι
"Αυτά που θέλεις να σου κάνουν οι άλλοι, αυτά να κάνεις και συ στους άλλους" (Ματθ. 7:12)
και
"πάντες γαρ οι λαβόντες μάχαιραν, εν μαχαίρα αποθανούνται" (Ματθ: 26-52)
Η δική σου αίσθηση περί δικαίου ποιά είναι;

macedon
quote:Για τον Μητσοτάκη με το τίναγμα του ώμου να δεις τι έλεγαν!
δεν παύουμε όμως να μιλάμε για έναν στραβό...έναν τύπο στρατόκαυλο, με εμφανή γυαλάδα στο μάτι και προφανές πρόβλημα με το νευρικό του σύστημα που και σε προηγούμενες συνεντεύξεις έσφιγγε τα δόντια ώστε να κρατήσει την ψυχραιμία του...

Δεν επικροτώ την αντίδραση του Κασιδιάρη, ρωτάω ξανά όμως :
ΠΟΥ ΗΣΑΣΤΑΝ ΡΕ ΚΩΠΡΙΤΕΣ ΟΤΑΝ ΞΥΛΟΦΟΡΤΩΝΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ Χ.Α. ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ????????
quote:Αυτό που λέει ο Jekyll έχει μεγάλη δόση αλήθειας. ΄
JekyllΤο πρόβλημα είναι οτι το ΣΥΣΤΗΜΑ είναι τόσο έξυπνο που μας παγιδεύει απο όλες τις πλευρές.
Σου λέει, "Δεν θες η χώρα σου να γίνει Ισλαμαμπαντ; Ε τότε θα έχεις ελληνοναζί"
Μετά το ίδιο σύστημα έρχεται και σου λέει:
"Δεν θες να έχεις ναζισμό; Ε τότε θα έχεις Ισλαμαμπαντ"Και το ίδιο ακριβώς γίνεται με το μνημόνιο....
Ο γεννήτωρ διχασμένων καταστάσεων είναι η εξυπνάδα πολύπλευρης παγίδευσης του ίδιου του συστήματος.
Έχει πολύ ψωμί εσωτερικό και εξωτερικό αυτό που λες φίλε Jekyll.
Απο άποψη εσωτερικής ανθρώπινης φύσης εννοώ για να γίνει καλύτερα αντιληπτό σε όσους τυχόν διαβάσουν και δεν καταλάβουν ευκρινώς το νόημα.

Edited by - YUGI-OH on 07/06/2012 15:40:51