ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Οταν προχωράτε σβήνουν οι λάμπες; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Οταν προχωράτε σβήνουν οι λάμπες; - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Admin92 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 5/5
Darkangel_78Μέλος
24/11/2003, 02:30:28
quote:
αυτό το "συνειδησιακό ελευθέρωμα" να το ονομάσω. Ειλικρινά ήταν μαγευτικό! Ένοιωθα μια βαθειά αντιληπτική ικανότητα και ταυτοχρόνως ένοιωθα οτι υπάρχω μέσα σε κάθε μόριο ύπαρξης τριγύρω μου και κατανοώ κάθε αιτία. ΄Οχι εκείνη τη στιγμή (και όσες φορές μου συνέβει δεν είχα πάρει κάποια ψυχότροπη ή άλλη ουσία-απλά μου συνέβει).

Καλημέρα αγαπητοί φίλοι.
Και εγώ έχω να καταθέσω τη μικρή μου μαρτυρία.Έχω νιώσει κάτι παρόμοιο,μαγευτικό,που δε χωρά σε λέξεις...
Ένιωσα ότι ήμουν πλήρης και γαλήνια,ότι μπορούσα να αναλύσω το κάθε τί γύρω μου,από τον τρόπο που δουλεύει το μυαλό μου στα έγκατά του μέχρι τις πιο ακραίες συγκινησιακές καταστάσεις των γύρω μου.
Βαθιά κατανόηση για την ανθρώπινη φύση ήταν το κυρίαρχο συναίσθημα. Όλα μου φαίνονταν διαφορετικά,πιο "χρωματιστά",με πιο πολύ νόημα και σκοπό ύπαρξης.Μπορούσα να νιώσω και να διαισθανθώ τα πάντα,ακόμα και το παρελθόν άλλων ανθρώπων...
Δεν ήταν ότι απέκλεισα τις σκέψεις και τα εξωτερικά ερεθίσματα,αλλά τα δέχτηκα όλα ταυτόχρονα!Σαν πλημμύρα πληροφοριών,αισθήσεων και συναισθημάτων.
Σλπίζω οι φτωχές λέξεις να περιγράφουν έστω και κλάσμα αυτού του μεγαλείου...

"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"

24/11/2003, 02:45:04
quote:
Όλα μου φαίνονταν διαφορετικά,πιο "χρωματιστά"
...
Σαν πλημμύρα πληροφοριών,αισθήσεων και συναισθημάτων.

Ακριβώς, συμπλήρωσες θαυμάσια κάτι που δε περιγράφεται απο τον ατελή και φραγματικό λόγο.

~Γρηγόρης~
Once you were wild, don't let them tame you

Darkangel_78Μέλος
24/11/2003, 14:36:23
quote:

Ακριβώς, συμπλήρωσες θαυμάσια κάτι που δε περιγράφεται απο τον ατελή και φραγματικό λόγο.

Και να φανταστείς καλέ μας Γρηγόρη ότι η ώρα ήταν προχωρημένη και δεν είχα ιδιαίτερη έμπνευση!
Το σκεφτόμουν όλο το βράδυ σχεδόν,και κατέληξα ότι μια από τις πιο κατάλληλες λέξεις είναι απορρόφηση!
Ναι! Ένιωσα ότι απορροφώ τα ΠΑΝΤΑ και ότι η υπόστασή μου,η συνείδησή μου,η ψυχή μου,το είναι μου όλο επεκτάθηκε,εξαπλώθηκε και έγινε ΕΝΑ με ΟΛΑ!
Ελπίζω να συμφωνείς και με αυτήν τη περιγραφή!

osiris_mythΜέλος
24/11/2003, 15:27:29
quote:
Τέλος, θα ήθελα να σε ρωτήσω: Ανέφερες τους μεγάλους μύστες του παρελθόντος.
Ποιοι ήταν αυτοί, και ποια φιλοσοφία μας δίδαξαν;

ΑΓΑΠΗΤΗ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΑΜΑΛΙΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ, ΤΟΝ ΠΛΑΤΩΝΑ, ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟΣΟΥΣ ΠΟΛΟΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΚΑΙ ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΟ ΟΡΦΕΑ ΤΟΝ ΟΜΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΡΜΗ ΤΟΝ ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟ. ΤΟ ΠΟΙΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΔΙΔΑΞΑΝ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΑΥΤΟΝΝΟΗΤΟ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΛΥΣΩ ΘΑ ΜΟΥ ΠΑΡΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3 ΦΟΡΟΥΜΣ ΣΑΝ ΤΟ ΕΩΤΕΡΙΚΑ. Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΨΥΧΙΚΗΣ ΑΝΑΤΑΣΗΣ ΝΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΔΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΑΞΗ. ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΠΑΝΑΡΧΕΕΣ ΠΗΓΕΣ ΓΝΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΑΡΧΕΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΒΙΩΣΑΝ ΦΙΛΟΣΟΦΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ, ΟΙ ΜΥΗΜΕΝΟΙ.

osiris_mythΜέλος
24/11/2003, 15:36:26
quote:
Ένιωσα ότι ήμουν πλήρης και γαλήνια,ότι μπορούσα να αναλύσω το κάθε τί γύρω μου,από τον τρόπο που δουλεύει το μυαλό μου στα έγκατά του μέχρι τις πιο ακραίες συγκινησιακές καταστάσεις των γύρω μου.

ΠΟΛΥ ΜΑΓΕΥΤΙΚΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ, ΝΑΙ. ΤΟ ΕΧΩ ΝΟΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ. ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ FEELING ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ "ΤΟPIC" HTAN ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ. ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΑΡΚΤΟΥ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ . ΕΚΕΙ ΥΠΗΡΧΕ ΜΟΝΟ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΡΑΤΗΣΕ ΕΛΑΧΙΣΤΑ. ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΧΑ "ΞΕΧΑΣΕΙ" ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΓΗ, Η ΓΕΝΙΚΑ ΝΑ ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΤΕ ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΕΙ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΣΕ ΣΩΜΑ. ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΟΥΤΕ ΤΥΨΕΙΣ ΟΥΤΕ ΧΑΡΑ, ΟΥΤΕ ΠΟΝΟ ΟΥΤΕ ΑΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ. ΑΠΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΗΜΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ, ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ Η ΨΥΧΗ ΑΝΛΑΦΡΗ, ΕΞΑΓΝΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΥΤΕΙ.

osiris_mythΜέλος
24/11/2003, 15:39:34
quote:
Ένιωσα ότι απορροφώ τα ΠΑΝΤΑ και ότι η υπόστασή μου,η συνείδησή μου,η ψυχή μου,

Η ΨΥΧΗ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΥΠΗΡΧΕ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΗ ΤΗΣ "ΕΛΕΥΘΕΡΟΜΕΝΗ" ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ. ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗ Η ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.

25/11/2003, 05:21:34
Σκοτεινό αγγελάκι, ήταν κάτι σαν η ουσία του Νου, να υπήρχε στο ευρύτερο περιβάλον διάστημα γύρω μου. Οπότε, αντιλαμβανόμουν πολύ περισσότερα.
Μια απίστευτη ευρύνια, μια κατάσταση επαυξημένης συνειδητότητας, η οποία εν συνεχεία, χρωμάτιζε το συναίσθημα τόσο έντονα και με τη σειρά του το συναίσθημα ευνοούσε αυτό τον αέναο θαρρείς, κύκλο επαυξημένης συνειδητότητας Νού-Καρδιάς.
Για λίγες στιγμές βιώσαμε εν πλήρη ύπαρξη και ήταν τόσο δυνατό και πλήρες.

~Γρηγόρης~
Once you were wild, don't let them tame you

Darkangel_78Μέλος
25/11/2003, 14:20:45
quote:
Για λίγες στιγμές βιώσαμε εν πλήρη ύπαρξη και ήταν τόσο δυνατό και πλήρες.

Έτσι ακριβώς...τί πιθανότητες έχει να επαναληφθεί? Τί ένιωσες ΠΡΙΝ συμβεί?

osiris_mythΜέλος
26/11/2003, 19:37:02
quote:
Το σκεφτόμουν όλο το βράδυ σχεδόν,και κατέληξα ότι μια από τις πιο κατάλληλες λέξεις είναι απορρόφηση!
Ναι! Ένιωσα ότι απορροφώ τα ΠΑΝΤΑ και ότι η υπόστασή μου,η συνείδησή μου,η ψυχή μου,το είναι μου όλο επεκτάθηκε,εξαπλώθηκε και έγινε ΕΝΑ με ΟΛΑ!

ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ?

Darkangel_78Μέλος
26/11/2003, 23:20:14
Καλησπέρα φίλε osiris_myth.
Ρωτάς που ήμουν...
Ήμουν στο σπίτι μου,ξαπλωμένη στο κρεβάτι μου γύρω στις 2 το πρωί...
Αν χρειάζεσαι κάποια άλλη πληροφορία που μπορώ να σου δώσω ευχαρίστως!Όμως απάντησέ μου και συ σε κάτι...Έχει σημασία που ήμουν?

osiris_mythΜέλος
27/11/2003, 22:48:02
ΑΓΑΠΗΤΗ DARKANGEL ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΡΟΛΟ, ΑΠΛΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ "ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ" ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΧΩΡΟ [ΞΕΡΕΙΣ ΥΠΑΙΘΡΟ, ΒΟΥΝΟ ΚΛΠ] ΓΑΙΤΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΦΙΚΤΗ Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΜΑΓΝΗΤΙΚΩΝ ΠΕΔΙΩΝ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ "ΣΥΝΔΕΣΕΙ" ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΚΑΤΙ" ΑΛΛΟ.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Darkangel_78Μέλος
28/11/2003, 00:31:48
Καλησπέρα και πάλι!
Μιας και μιλάμε και ο φίλτατος reptilesalonica δεν απάντησε ακόμα, θα'θελα να μου πείς φίλε osiris_myth (όμορφο!) αν εσύ αισθάνθηκες ότι κάτι τέτοιο θα σου συμβεί πριν αυτό γίνει.
Είχες κάποιο σημάδι, πχ διαίσθηση ότι θα βίωνες μια τέτοια εμπειρία?

Ή ακόμα,ποιά ήταν η διάθεσή σου εκείνη τη μέρα,θυμάσαι? Ήσουν χαρούμενος ή σε ασυνήθιστη συναισθηματική διέγερση?
Προς θεού δε μιλάω για ουσίες! Ρωτάω αν είχε συμβεί κάτι εξαιρετικό στη ζωή σου!
Αν θες μου απαντάς!Χαιρετώ!