- ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, 3ο μέρος, επίσημη έκδοση - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
Ολοι εδο μεσα μιλατε για αστρικι προβολι και πος να το πετυχετε.
Εγο εδο και καποιο διαστιμα παρακολουθο μαθηματα αστρικις προβολις στιν Καλιθεα οσοι ειστε απο Αθηνα καθε τεταρτι.
Δειτε λιγακι σας παρακαλο εδο www.gnosticweb.com
Τα μαθηματα γινοντε δορεαν απολυτος ΔΟΡΕΑΝ για οποιον νομιζει και καλο θα ιταν να μπορεσετε να παρακολουθησετε εκει οτι μπορειτε πριν κανετε κατι μονοι σας διοτι δεν ειναι ετσι απλα κανο αστρικι προβολι και γιουυυυυυυπι το πετυχα!!!!
Δεν ειναι ετσι απλα ειναι ολοκλιρι φιλοσοφια απο πισο που υποστιριζει αυτο που θελει να πετυχει κανεις με τιν προβολι και σε βοηθαει να γινεις καλυτερος ανθροπος!
Λοιπον οποιος επιθυμει περισοτερα το σιτε το βλεπει ποιο πανο και εχουμε και μαιλ athens@gnosticweb.com αλλα και τιλεφονο για οτιδιποτε 6947122207 .
Να πο εδο οτι ειμαι απλο μελος εγο απλα παρακολουθο μαθηματα εκει και δεν ειμαι τιποτε περισοτερο απο απλος μαθητης που κατι θελει να μαθει περισοτερο.
Λοιπον θα πο ακομα μια φορα δεν κανεις αστρικι προβολι για πλακα , ι για να τιν κανεις μονο , υπαρχει ολοκλιρι φιλοσοφια απο πισο που κατι εχει να μας πει μιν στεκεστε εδο μεσα μονο ελατε στι σχολη να ακουσετε να ροτισετε κατι περισοτερο και κατι καλυτερο θα μαθετε δεν ειναι δυσκολο και ειναι ΔΟΡΕΑΝ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΔΟΡΕΑΝ .
Καλη Ανασταση να εχουμε ολοι μας .
gatakia
Να ειστε καλα!
Παρακαλο ας προσεχουμε τις γατες , ειναι πολυ ευαισθητα ζωακια.
Αν θέλεις μπορείς να μας πείς αν τα κατάφερες και εσύ και σε πόσο καιρό και αν κέρδισες πράγματα απ αυτό, πόσο αληθινό σου φάνηκε κλπ.
Δυστυχώς δεν είμαστε όλοι απο Αθήνα, έχω μιλήσει με τον δάσκαλό σου και έχω κάνει και το course του gnosticweb.
Καθένας κάνει αστρική προβολή για τους δικούς του λόγους. η αλήθεια είναι διαθέσιμη σε όλους πιστεύω κ ο καθένας πρέπει να μπορεί να βγάλει τα συμπερασματα μόνος του.
Εμένα δε μ αρέσουν οι γάτες, οπότε μη τις προσέχετε, προσέχτε τους σκύλους που είναι ευαίσθητα επίσης ζωάκια :P
Αν ναι,άσε την Α.Π. και κοίτα να μάθεις κάτι άλλο πρώτα,δε λέω τι,
Δέν θέλω να γίνω κακός

ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΨΑΧΝΩ ΜΟΝΟ. . !
-------------------------------------------------------------------
ΕΓΙΝΕ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΛΟΓΩ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ
Πριν σας πω τι μου συμβαινει θελω να κανω σαφες ότι δεν αποκλειω τιποτα αλλα δεν εχω πιστεψει στην αστρικη προβολη ουτε εχω προσπαθησει να την επιτιχω ποτε.
Επειδή εδώ και κάποια χρονια εχω καποιες παραξενες ενοχλησεις στην προσπαθεια μου να κοιμηθω εψαξα στο google με τις λεξεις (υπνος-βουητο στα αφτια) και βρεθηκα στο forum σας.
Όπως θα καταλάβατε και από το key search μου αρκετες φορες εδώ και 2-3 χρονια θα ελεγα στην προσπαθεια μου να ηρεμησω και να κοιμηθώ νιώθω ένα μούδιασμα να περναει το σωμα μου που συνοδεύετε με ένα δυνατο βουητο. (όπως ακριβως όταν χτυπησουμε τις παλάμες μας στα αφτια μας. Αυτό δεν επιφέρει ένα δυνατο βουητο? Ετσι ακριβως)
Εχω μια αίσθηση φοβου αλλά τελευταία φορα (εχτες) που μου συνεβη δεν τρομαξα καθως ειπα στον εαυτο μου ότι μην ανησυχήσεις ξανα! Είναι κατι που σου συμβαινει και δεν είναι τίποτα. Όπως ήρθε θα φυγει. Και ειμουν αρκετα ηρεμος.
Ενιωσα και το σωμα μου για 2-3 δευτερολεπτα καπως ελαφρυ και μετα το βουητο και όλα τα επακολουθα χαθηκαν και ανοιξα τα ματια μου.
Γυρισα πλευρο και συνεχισα τον υπνο μου…
Δεν μπορω να δωσω εξηγηση σε αυτό που μου συμβαίνει αλλα αν θυμάμαι καλα μου συμβαινει οποτε δεν κοιμαμαι γρηγορα (δεν πολυνησταζω δηλ) και προσπαθω με πιεση να ηρεμησω και να κοιμηθω.
Σιγουρα θα αποτανθω σε ψυχιατρο (φιλος) ευτυχος!
Θεωρω καλυτερα να το ψαξω ιατρικος το θεμα παρα να με πεισω να πιστεψω κατι που δεν πιστευω…
Παντως η αληθεια είναι ότι μου εκανε εντυπωση ότι, ότι ένοιωσα το εχουν νιώσει και άλλοι…
Σε καμια περιπτωση δεν προσπαθω να κανω κατι…
Απλα περιμενω να κοιμηθω και αυτό το βουητο μου παιρνει τα αφτια! ![]()

In anticipation of my resurrection...
Παρακαλο ας προσεχουμε τις γατες , ειναι πολυ ευαισθητα ζωακια.
Παίρνει ώρα ναι, πρέπει να χαλαρώσεις πάρα πολύ εντελώς ακίνητος, να φτάσεις στα προθυρα του ύπνου. Μείνε απλά συγκεντρωμένος στο μαύρο των ματιών σου, χωρίς διάλογο και κάθε τόσο κάνε ένα έλεγχο για κάποιο σημείο του σώματός σου που είναι σφιγμένο (το κεφάλι μου είναι χαλαρό..οι ώμοι..τα χέρια..το στήθως .. οι αγκώνες.. κλπ)
Άμα δεν κοιμηθείς θα τα καταφέρεις.
Ο κόντυ μιλάει σωστά. Όποιος καταφέρει να μην έχει εσωτερικό διάλογο τη μέρα, θα βρεθεί αμέσως συνειδιτά στην αστρική τη νύχτα. Αν δεν ονειρεύεσαι τη μέρα δεν ονειρεύεσαι ούτε τη νυχτα.
Τώρα το πώς θα γίνει αυτό όταν οι δουλειές τρέχουν και άνθρωποι περιμένουν στα τηλέφωνα αυτό είναι άλλο θεμα...
Ζειστε την στιγμη σαν να ειναι μοναδικη...
...Θα γουσταρα πολυ να ρθω...αν γινει κανα event στη κατερινη ειδποιηστε με..
Λοιπών τέρμα οι ερωτήσεις.Σήμερα προσπάθησα για τρίτη φορά να κάνω αστρική προβολή.Αφού έκανα την άσκηση την οποία απο την πρώτη στιγμή βρίκα πολύ καλή(αν θέλετε να πώ ποιά είναι αυτή πέστε μου),άρχησα να νοιόθω άρχικά μικρό μούδιασμα στα πόδια το οποίο με την ώρα μεγάλωνε,πόνο στους αγκώνες,σύσπαση των μυών μου στα ξαφνικά και μικρές ανατριχήλλες.Δεν κατάφερα να ξεχάσω το σώμα λόγο αυτών των πόνων,όμως έμυνα συγκεντρομένος να οραματίζομε τον εαυτό μου στο κρεβάτι.Παραδέχομε πως ο οραματισμός μου είναι ΧΑΛΙΑ!!!Όταν βγώ απο το σώμα μου θα σινεχίζω να βλέπω όπως όταν οραματίζομε ή θα βλέπω φυσιολογικά;Αν είναι το πρώτο τότε δεν αξίζει τον κόπο (αν και θα εξασκηθώ).
Θα ήθελα να προσθέσω στις πάνω ερωτήσεις που έκανα πάνω αν κάποιος μέσω του αστρικού πεδίου μπορεί να μάθει για την τύχη κάποιου εξαφανισμένου ατόμου.Ευχαριστώ που με ακούτε. Ηθελα να το μηραστώ με κάποιον!