- ΑΣΤΡΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ, 3ο μέρος, επίσημη έκδοση - .-= Η ΨΥΧΗ =-.
Στην αστρική προβολή είσαι εκτός σώματος και τα βλέπεις όλα όπως όταν είσαι ξυπνητός. Ταξιδεύεις μεν στην αστρική αλλά έχεις πλήρη συνείδηση τόπου, χρόνου κλπ των πραγμάτων που υπάρχουν εκεί.
Στο συνειδητό όνειρο βλεπεις μία πραγματικότητα που έχει δημιουργήσει το υποσυνείδητό σου (το όνειρο) η οποία δημιουργήθηκε στην αστρική. Παρόλα αυτά συνήθως το αστρικό σου σώμα αιωρείται λίγα εκατοστά πάνω απ το φυσικό. Δεν έχει ποτέ τόσο αληθινή αίσθηση.
Στην αστρική μπορείς να συναντήσεις άλλα όντα, τον καθοδηγητή σου (ή φύλακα άγγελο για πολλούς), άλλους ανθρώπους που ταξιδεύουν σαν εσένα, γνωστικά σχολεία κλπ.
Με τον καιρό ίσως ταξιδέψεις και σε άλλες διαστάσεις ψηλότερα ή μάθεις να ελέγχεις καλύτερα την ενέργειά σου και ταξιδεύεις για περισσότερη ώρα στην πραγματική διάσταση.
ΚΑΛΑ ΩΣ ΕΔΟ ? ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΙΘΕΙΣ ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΜΕ ΤΙΝ ΑΣΤΡΙΚΙ ΠΡΟΒΟΛΙ ΠΡΕΠΕΙ Ι ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΙΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΑΘΗΝΑ ΘΕΣΑΛΟΝΙΚΙ ΟΚ? ΒΛΕΠΕ WWW.GNOSTICWEB.COM Η ΑΛΛΙΟΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΣΕ ΜΟΡΦΙ MAIL ΟΚ ? ΤΟΡΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΛΕΟ ΕΓΟ ΕΣΥ ΑΥΤΟΣ ΕΜΕΙΣ ΕΣΕΙΣ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ-ΤΙΠΟΤΑ-ΤΙΠΟΤΑ ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΙΘΙΤΕ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΣΟΒΑΡΑ ΕΝΤΑΞΥ ? Σ-Ο-Β-Α-Ρ-Α ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ? ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑ!
Παρακαλο ας προσεχουμε τις γατες , ειναι πολυ ευαισθητα ζωακια.
1.Θέλω πολύ να ολοκληρώσω μια αστρική προβολή, όμως πάντα σταματάω στο σημείο των "δονήσεων". Σαν κάτι να με εμποδίζει από το να συνεχίσω να "βγαίνω" από το σώμα μου. Τι φταίει άραγε και τι μπορώ να κάνω;
2.Διάβασα και στα τρία μέρη του θέματος για κάποιους "οδηγούς". Ποιοί είναι αυτοί; Πώς θα μπορέσω εγώ να τους εντοπίσω και να παρακαλέσω για την καθοδήγησή τους, ώστε να πραγματοποιήσω αυτό που τόσο επιθυμώ;
Για τα on line μαθήματα δεν ξέρω κατά πόσο βοηθάνε, κοίταξα cody την σελίδα που παρέθεσες και μου φαίνεται κάπως υπερβολικό να υποστηρίζει κάποιος ότι με μαθήματα 9 εβδομάδων μπορείς να κάνεις όλα όσα περιγράφουν. Βέβαια εσύ και όποιος άλλος έχει κάνει τα μαθήματα ξέρετε καλύτερα από εμένα εάν έχουν αποτέλεσμα ή όχι.
Σκεφτόμουν τι είναι αυτό που παρακινεί κάποιον να θέλει οπωσδήποτε να επιτύχει αστρική προβολή. Δεν ξέρω σε τι θα χρησίμευε στην καθημερινή ζωή. Ίσως κάποιος από εσάς μπορεί να πει περισσότερα πράγματα.
Διάβασα kerberos ότι αναφέρεις κάτι για αλήθεια, πιστεύεις ότι θα βοηθούσε η αστρική προβολή στην ανακάλυψη της αλήθειας, ποιάς αλήθειας ακριβώς? Εκτός εάν εννοείς κάτι άλλο και δεν το κατάλαβα.
Lefteris133 βεβαίως οι ειδικοί είναι καλύτεροι από τον κάθε έναν που λέει το μακρύ του και το κοντό του αλλά πιστεύεις ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα? Ξέρω ατέλειωτους ανθρώπους που δεν κοιμούνται αμέσως μόλις ξαπλώσουν.
Πιστεύω ότι δεν χρειάζεται προσπάθεια για να κοιμηθείς απλώς ηρεμείς, δεν σκέφτεσαι τα διάφορα που συνέβησαν όλη την ημέρα και δεν αφήνεις ανεξέλεγκτο το μυαλό σου να κάνει όλα τα πιθανά σενάρια των γεγονότων που βίωσες.
Το μούδιασμα που περιγράφεις φυσιολογικό μου ακούγεται πως αλλιώς θα μπορούσες να περιγράψεις άλλωστε την χαλάρωση του σώματος.
Kateriniwths όπως το περιγράφεις πιστεύω ότι κατά πάσα πιθανότητα διατηρείς τον έλεγχο του σώματός σου και δεν χαλαρώνεις αρκετά. Γιατί δεν προσπαθείς αρχικά μόνο με στόχο την πλήρη χαλάρωση και αφού το καταφέρεις να προχωρήσεις παρακάτω? Κανένας δεν πάει με άλματα στον στόχο του γιατί όταν με διάφορες μεθόδους φτάσεις γρήγορα στο επιθυμητό αποτέλεσμα το ίδιο γρήγορα θα το χάσεις.
Θα σου πω από παρατηρήσεις στον εαυτό μου ότι όταν φτάσεις μετά από αρκετή εξάσκηση να έχεις επιτύχει την πλήρη χαλάρωση θα το καταλάβεις γιατί την στιγμή που από την εγρήγορση καθήσεις για χαλάρωση το σώμα σου θα μπει σε δευτερόλεπτα στην κατάσταση αυτή. Δεν σου δίνω ακριβή περιγραφή στο τι θα νοιώσεις γιατί δεν θα νοιώσεις το ίδιο με μένα, οπότε αυτό που θα καταφέρω με την περιγραφή είναι να σε δυσκολέψω στην προσπάθειά σου.
Stefa_1 όταν κοιμάσαι και το υλικό σου σώμα ξεκουράζεται οι καταγραφές λένε ότι ούτως ή άλλως βγαίνεις από αυτό, απλώς δεν το θυμάσαι ξυπνώντας. Για κινδύνους δεν γνωρίζω να σου πω.
Giwrgos1931 λες ότι οραματίζεσαι τον εαυτό σου στο κρεβάτι, τι εννοείς? ότι μπροστά σου την ώρα που κλείνεις τα μάτια εμφανίζεται η εικόνα σου ή ότι θυμάσαι τον εαυτό σου? Εάν εμφανίζεται η εικόνα σου είναι οραματισμός.
Σε περίπτωση που θέλεις να επιτύχεις οραματισμό καλό θα ήταν να ξεκινήσεις από κάτι εύκολο π.χ. να παρατηρήσεις κάτι απλό για λίγο και μετά να κλείσεις τα μάτια και να προσπαθήσεις να δεις την εικόνα του μπροστά σου. Είναι δύσκολο αλλά εάν εξασκείσαι κάθε μέρα από λίγο δεν θα καταλάβεις πότε θα φτάσεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα.
Giatros λένε για τους οδηγούς ότι δεν χρειάζεται να τους εντοπίσεις εσύ, όταν είσαι έτοιμος θα εμφανιστούν εκείνοι. Βέβαια δεν ξέρω εάν εμφανιστούν για να σου πραγματοποιήσουν διάφορες επιθυμίες, δεν πιστεύω ότι είναι σαν τα τζίνια των παραμυθιών, αλλά νομίζω ότι θα μπορούσαν να σε βοηθήσουν όπως και όλους μας άλλωστε να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι.
Ο δρόμος είναι ανοιχτός και όποιος ψάχνει βρίσκει.
Εγώ έχω κάνει το 9 week course και με βοήθησε όντως να τα καταφέρω αλλά ήταν μια προσπάθεια στην οποία έβαλα πολύ ενέργεια και αφοσίωσα πολύ χρόνο κάτι που τώρα δεν έχω.
Τα μαθήματα είχαν πολύ θεωρία μέσα εκτός από τεχνικές καθώς και κάποιες φράσεις-προσευχές τις οποίες δε θα εμπιστευόμουνα στα τυφλά.
Υπάρχουν φυσικά εμπόδια στην συνειδητή προβολή. Οι τεχνικές είναι πάνω κάτω οι ίδιες. Αυτά θέλουν πολύ χρόνο και μεγάλη προσπάθεια. Όταν κ αν τα καταφέρει κανείς για αρκετό καιρό και επιμείνει βγάζει μόνος του τα συμπεράσματά του για το αν πρόκειται απλά για μια ψευδαίσθηση ή όχι.
pyramid εννοούσα πως εγώ καταρχήν ξεκίνησα για να διαπιστώσω αν όντως η συνείδηση μπορεί να υπάρξει έξω απ το φυσικό σώμα και να το επαληθεύσω με τρόπο αντικειμενικό. (Με παρατήρηση λεπτομερειών και γεγονότων την ώρα που κοιμάμαι κλπ). Είμαι γενικά πολύ δύσπιστος και πολύ ανήσυχος. Δε μ αρέσει η τυφλή καθοδήγηση.
Giatros πρέπει να συνηθίσεις τις δονήσεις ώστε να μη σε τρομάζουν και ξυπνάς. Μπορείς αν θέλεις να δοκιμάσεις να σηκωθείς σ εκείνη τη φάση. Κάντο πολλές φορές κ σε κάποια μάλλον θα πετύχεις να σηκωθείς χωρίς το φυσικό σου σώμα. Το timing είναι πολύ σημαντικό στις προσπάθειες αυτές. Πρέπει να σηκωθείς την κατάλληλη στιγμή.
Αυτό που με προβληματίζει εμένα και θα το ρωτήσω και αυριο στη διάλεξη είναι πώς να μεέινεις όλη μέρα συγκεντρωμένος χωρίς εσωτερικό διάλογο κλπ όταν η δουλειά σου και η ζωή σου τρέχει με γρήγορους ρυθμούς σε αγχώδη περιβάλλοντα. Φαίνεται να μην έχω καμιά ελπίδα.
Επίσης πόσο ευκολο είναι κανείς να διατηρήσει μια κατάσταση εφόσον καταφέρει να φτάσει ως εκεί, δηλ εγώ ασ πούμε τα κατάφερα ελάχιστες φορές σε διάστημα πολλών μηνών και δε τα ξανακατάφερα από τότε.
Giwrgos1931 λες ότι οραματίζεσαι τον εαυτό σου στο κρεβάτι, τι εννοείς? ότι μπροστά σου την ώρα που κλείνεις τα μάτια εμφανίζεται η εικόνα σου ή ότι θυμάσαι τον εαυτό σου? Εάν εμφανίζεται η εικόνα σου είναι οραματισμός.
Σε περίπτωση που θέλεις να επιτύχεις οραματισμό καλό θα ήταν να ξεκινήσεις από κάτι εύκολο π.χ. να παρατηρήσεις κάτι απλό για λίγο και μετά να κλείσεις τα μάτια και να προσπαθήσεις να δεις την εικόνα του μπροστά σου. Είναι δύσκολο αλλά εάν εξασκείσαι κάθε μέρα από λίγο δεν θα καταλάβεις πότε θα φτάσεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα.
[qoute/]
Βασικά είναι η τεχνική που χρησιμοποιώ.Ξαπλώνω στο κρεβάτι χαλαρώνω και προσπαθώ να οραματιστώ τον εαυτό μου έξω απο το σώμα μου και να το κοιτά.Το προσπαθώ για πολλύ ώρα και αρχίζω αρκετά γρήγορα να νιώθω πόνους. . Συσπάσεις μιών και αλλα
Σχετικά με αυτό που θα ρωτήσεις στην διάλεξη, ότι σου πούνε γράψτο σε παρακαλώ, με ενδιαφέρει και εμένα το τι θα προτείνουν για κάτι που αντιπετωπίζουμε όλοι μας καθημερινά.
Giwrgos1931 μου κάνει εντύπωση που νοιώθεις πόνους, πιστεύω ότι από την στιγμή που αισθάνεσαι το παραμικρό άσχημο ας πούμε σύμπτωμα, πρέπει να σταματάς. Είναι λίγο δύσκολο να οραματιστείς γι΄αυτό σου έγραψα να ξεκινήσεις από κάτι απλό, εάν το κάνεις καθημερινά για 2-3 λεπτά θα έχεις αποτελέσματα.
Έτσι μετά θα μπορείς να συνεχίσεις με τον οραματισμό του εαυτού σου.
Προτείνω ότι είπα και στον kateriniwths, να σταματάς αρχικά μέχρι την χαλάρωση και όταν είσαι σίγουρος ότι έχεις επιτύχει την πλήρη χαλάρωση του σώματος να προχωρήσεις παρακάτω.
Βέβαια ο τρόπος που γράφω απαιτεί να ασχοληθείς μεγαλύτερο χρονικό διάστημα με τα επιμέρους αλλά είναι πιό σίγουρος. Ίσως να μην μπορείς να πορχωρήσεις γιατί δεν έχουν γίνει κτήμα σου τα προκαταρκτικά.
Σου εύχομαι καλή συνέχεια στην αναζήτηση σου!
Θα ήθελα σ' αυτό το σημείο να σου επισημάνω πως αποφεύγουμε την χρήση των λατινικών γραμμάτων στα μηνύματα μας γιατί δυσχεραίνουν κατά πολύ την ανάγνωση των μηνυμάτων μας.

In anticipation of my resurrection...
Ζήσε και φτιάξε το μέλλον σου όσο καλύτερα μπορείς,γιατί όταν δεν θα χεις πια μέλλον θα θυμάσαι το παρελθόν
Η θρησκεια λεει οτι το εφτιαξε ο θεος μεσα σε 7 ημερες.Υστερα εφτιαξε τον ανθρωπο κατ εικονα και ομοιωση του.Εδω ομως προκυπτει η εξης αντιφαση.Πως γινεται ο ανθρωπος να ειναι ομοιος με το θεο τη στιγμη που η ιδια η θρησκεια παρουσιαζει τον Θεο ως ενα αορατο και αυλο ον.Η θεωρεια αυτη περι δημιουργιας του κοσμου και του ανθρωπου απο το Θεο στερειται αποδειξης, καθως για τη μοναδικη υποτιθεμενη αποδειξη που ειναι η αγια γραφη, δεν υπαρχει η παραμικρη αποδειξη οτι ειναι αληθινη.Και εννοω οτι κανεις δεν μπορει να αποδειξει οτι η αγια γραφη ειναι θεοπνευστη.Θα μπορουσε ο οποιοσδηποτε,ακομα και εγω, να γραψει ενα βιβλιο και μετα να ισχυριστει οτι ολα αυτα που γραφει του τα ειπε ο θεος.
Η επιστημη απο την αλλη εχει αποδειξει με το πειραμα του cern οτι ολα δημιουργηθηκαν ξαφνικα εκ του μηδενος(θεωρεια του big bang).Εχει επισης αποδειξει οτι η ζωη στη γη δεν δημιουργηθηκε απο το Θεο, αλλα υπευθηνη για τη ζωη στη γη ειναι η καταληλη προς δημιουργια ζωης, αποσταση της γης απο τον ηλιο.Η ακτινες του ηλιου καθως επισης και η υπαρξη ατμοσφαιρας δημιουργησαν τα πρωτα ιχνη υδροβιας ζωης τα οποια μεσα απο μια παροδο εκατομμυριων χρονων εξελιχθηκαν στις σημερινες μορφες ζωης(εξελικτικη θεωρεια του δαρβινου κτλ).
Αφου λοιπον συμφωνα με χειροπιαστες αποδειξεις καταρριπτεται η θεωρεια της θρησκειας περι δημιουργιας του κοσμου σε 7 ημερες κτλ.,αλλα αποδεικνυεται η δημιουργια μεσω του big bang, μενει να αναλυσουμε το πως δημιουργηθηκε το big bang.Εγινε μονο του η καποιος εβαλε το χερι του?Ποια ειναι η αιτια του big bang?Εχει αποδειχτει οτι αιτια της υπαρξης του συμπαντος ειναι το big bang.Αν η αιτια της υπαρξης του big bang ειναι η θεληση καποιου θεου,τοτε ποια ειναι η αιτια της υπαρξης του Θεου?Σε περιπτωση που καποιος απαντα οτι ο Θεος δημιουργηθηκε μονος του η οτι υπηρχε απο παντα, ας απαντησει σε αυτην την ερωτηση.Αν στεκει η θεωρεια οτι ο θεος φτιαχτηκε μονος του γιατι να μη στεκει και η θεωρεια οτι και το big bang φτιαχτηκε μονο του χωρις να υπαρχει η θεληση καποιου Θεου?Οσο για την αποψη που πολυ συχνα ακουω οτι ο Θεος υπηρχε απο παντα, ας εξηγηθει πως γινεται να υπαρχει κατι διχως αρχη? Αποτελεσμα χωρις αιτια? Πως θα μπορουσε να υπαρχει απο παντα?Σιγουρα καπως δημιουργηθηκε.Σιγουρα υπηρξε μια αιτια.Ποια θα μπορουσε να ηταν η αιτια της υπαρξης του Θεου?Η μονη υποθεση που μπορω να κανω ειναι οτι ο θεος φτιαχτηκε απο καποιον αλλο Θεο.Και αυτος ο αλλος Θεος ομως, σιγουρα θα προερχεται απο καποιον προηγουμενο και παει λεγοντας μεχρι να βρεθει ο πρωτος θεος και να μας γυρισει ξανα στο ερωτημα που ηδη εχουμε. Δηλαδη το πως φτιαχτηκε ο Θεος.Μια τετοια υποθεση ομως κανει τον Θεο θνητο, πραγμα που σημαινει οτι καταρριπτονται ολα οσα λεει η θρησκεια περι αθανασιας και παντοδυναμιας του Θεου.Ενας θνητος Θεος τη διαφορα μπορει να εχει απο τον ανθρωπο?Αυτο που κανει τον Θεο ανωτερο ον απο τον ανθρωπο ειναι η αθανασια του.Αν στερειται αθανασιας τοτε δεν ειναι Θεος.Αρα η θεωρεια οτι ο Θεος υπηρχε απο παντα καταρριπτεται επειδη στερειται αποδειξης και λογικης.
Εφοσον λοιπον αποδειξαμε με τη λογικη οτι ο Θεος δεν μπορει να υπαρχει απο παντα και οτι δεν γινεται να φτιαχτηκε μονος του γιατι τοτε θα μπορουσε και το big bang να εκραγει μονο του, ερχομαστε παλι στην αρχη της ερευνας που κανουμε και εχουμε ακριβως την ιδια απορια...Πως εγινε το big bang?Οσο μενουμε με την απορια περι δημιουργιας big bang μενουμε και με την απορια περι υπαρξης Θεου.Πιστευω οτι δεν μπορουμε να αποδειξουμε ουτε την υπαρξη ουτε την ανυπαρξια του θεου.Με λιγα λογια δεν εχουμε ιδεα για το αν υπαρχει.
Βεβαια υπαρχει και η αποψη οτι ο θεος ειναι δημιουργημα του ανθρωπου με σκοπο να τον απαλλαξει απο το φοβο του αγνωστου.Οταν βλεπεις κατι που δεν ξερεις τι ειναι, σου προκαλει φοβο.Και η αντιδραση σε αυτο το φοβο ειναι να δωσεις μια αιτια σε αυτο που σου προκαλει απορια.Να καταλαβεις τι ειναι και απο που προερχεται.Να το κανεις οικειο.Δικο σου.Ειναι μια πολυ φυσικη αντιδραση και απολυτως λογικη.Οι περισσοτερες αποδειξης τεινουν να μας πεισουν πιο πολυ για την ανυπαρξια παρα για την υπαρξη του Θεου.Παρολα αυτα δεν μπορουμε να πουμε με σιγουρια ουτε οτι υπαρχει ουτε οτι δεν υπαρχει.Και εφοσον δεν ξερουμε αν υπαρχει, ποιος ο λογος να ζουμε συμφωνα με κανονες και νομους για τους οποιους δεν ξερουμε αν υπαρχει εμπνευστης?Τ αποδειξη εχουμε οτι μετα το θανατο παμε στην κολαση η στον παραδεισο?Τι αποδειξη εχουμε οτι υπαρχει το Θειο δικαστηριο που θα μας καταδικασει σε αιωνια τιμωρια η θα μας στειλει στην αγκαλια του Θεου?Το μονο που εχουμε ειναι προφειτιες και γραπτα τα οποια στερουνται και αποδειξης και λογικης..Στη ζωη ο καθενας πρεπει να κανει τις επιλογες του χωρις να φοβαται κανενα Θεο και καμια τιμωρια γιατι πολυ απλα δεν ξερει αν υπαρχει.Το μονο που ξερουμε και στο οποιο πρεπει να πιστευουμε γιατι ειναι υπαρκτο και ζωντανο ειναι ο εαυτος μας.
Αυτη ειναι η αποψη μου για το αν υπαρχει Θεος και περιμενω τις δικες σας....
100% λαθος...Και ακουγεται σαν θρησκοληπτικη επιστημη,αν μη τι αλλο.
We're a laugh without tear
The hope without the fear
We are coming, home
Ας πουμε για παραδειγμα ,οτι η ηλιοκεντρικη θεωρια ειναι ενα ματσο ψεμματα και ανοησιες και η θεωρια της σχετικοτητας εχει απορριφθει απο το 1910 πριν καν βγει...
Συν το γεγονος οτι το φως δεν μεταδιδεται σε ευθεια γραμμη οπως λενε,
με κανει να μην ασχοληθω ποτε με mainstream επιστημη...
Ο επιταχυντης του cern ειναι μια σειρα απο παιχνιδια και καλωδια
που χρησιμευουν για τους τουριστες να βγαζουν φωτογραφιες...
Δες αυτο το σαιτ να φυγεις απο το ματριξ της ψευτικης επιστημης.
We are coming, home
Αλλα και λαθος να κανω, αυτο δεν αποδεικνυει την υπαρξη Θεου.Αν κανω λαθος απλως θα καταρριφθει η αποδειξη περι δημιουργιας του συμπαντος απο το big bang.Δεν θα αποδειχτει η δημιουργια του συμπαντος, απο τον Θεο...Αυτο ειναι κατι που παρα το γεγονος οτι οι πιο πολλες αποδειξεις τεινουν να μας πεισουν για την ανυπαρξια του θεου,δεν θα μαθουμε ποτε με σιγουρια.
Αλλα και λαθος να κανω, αυτο δεν αποδεικνυει την υπαρξη Θεου.Αν κανω λαθος απλως θα καταρριφθει η αποδειξη περι δημιουργιας του συμπαντος απο το big bang.Δεν θα αποδειχτει η δημιουργια του συμπαντος, απο τον Θεο...Αυτο ειναι κατι που παρα το γεγονος οτι οι πιο πολλες αποδειξεις τεινουν να μας πεισουν για την ανυπαρξια του θεου,δεν θα μαθουμε ποτε με σιγουρια.
quote:
Κοιτα εγω προσωπικα δεν εχω δει τιποτα που να αποδεικνυει οτι δεν ισχυει το πειραμα του cern....Ισως να κανω και λαθος δε λεω.....
Δεν ξερω αν υπαρχει θεος η οχι...
Εμπιστευομαι οτι τα εσωτερικα παλια κειμενα που μιλουν για τον Αρχοντα των αρχοντων των κυκλων...
Εκεινο που αισθανομαι ομως ειναι οτι υπαρχει κατι αιωνιο ,πανταχου παρον,που δεν εχει αρχη ουτε τελος...Που ουτε γεννηθηκε ,ουτε πεθαινει...Που απλως ειναι.
Που ειναι ανεξαρτητο απο την πολικοτητα των δυναμεων.
We are coming, home