ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΕΧΩ ΨΥΧΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΑΤΟΜΑ ......... - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

- ΕΧΩ ΨΥΧΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΑΤΟΜΑ ......... - .-= Η ΨΥΧΗ =-.

maria2330 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
zeldaΝέο Μέλος
03/10/2003, 22:54:38
filoi mou gia sas, mporw na steilw mia fwtografia mou?

zikda

xtremefastΜέλος
03/10/2003, 23:41:15
ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙΣ ZELDA ΣΤΕΙΛΕ.

17/10/2003, 18:26:46
Αγαπητέ φίλε...
θα ήθελα να σου πω ότι πραγματικά αν διαθέτεις αυτήν την ικανότητα πρέπει να την χειριστείς με μεγάλη σύνεση. Ίσως να ήταν και λάθος που βγήκες έτσι φόρα παρτίδα να το διαλαλήσεις στο φόρουμ. Γιατί ένας άνθρωπος που εντοπίζεται απο διάφορες ομάδες ότι έχει κάποιες ικανότητες μπορεί να ενοχληθεί για διάφορους σκοπούς και με διάφορους τρόπους. Απο την άλλη πάλι δεν σου κρύβω ότι αυτή η ευκολία σου να βγεις και να λες αυτό το πράγμα με προβλημάτισε μήπως κρύβονται άλλοι σκοποί απο πίσω. Θέλω λοιπόν σε αυτήν την περίπτωση να σου πω τούτο. Κάθε μας πράξη και κίνηση έχει το αντίτιμό της και αυτό είναι συμπαντικός νόμος απο τον οποίο δεν μπορεί να ξεφύγει κανείς. Εύχομαι και πιστεύω ότι είσαι τίμιος και αγνός άνθρωπος και τέτοιος να παραμείνεις. Επίσης εύχομαι να μην πουλήσεις το χάρισμά σου σε κανέναν και με κανέναν τρόπο. Και το κυριώτερο. Αφού αυτό είναι μια αφορμή για ένα καλύτερο ψάξιμο, μην κολλήσεις σε αυτό και στρέψε την προσοχή σου σε ανώτερα επίπεδα. Η πραγματική γνώση βρίσκεται πάνω απο όλα αυτά. Καλή πορεία... έχεις την συμπάθειά μου και τις ευχές μου...

Oculatis Abis (Φεύγεις οξυδερκής)
Ο ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ...

17/10/2003, 19:13:22
Παιδιά να ρωτήσω κάτι;

Tι ακριβώς "βλέπει" ο Nίκος; Στοιχεία του χαρακτήρα; Tωρινή κατάσταση; Mελλοντική κατάσταση;

Thothoula η Bιετναμέζα
Mοναδική
απόγονος
Thoth Tρισμέγιστου

xtremefastΜέλος
18/10/2003, 09:10:55
ΦΙΛΕ ΑΠΕΡΙΤΤΕ ΕΓΩ ΔΕΝ ΚΡΥΒΩ ΚΑΠΟΙΟ ΣΚΟΠΟ,ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΕΝΤΙΟΥΜ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ,ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ,ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΟΣΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΛΥΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.

_Μέλος
19/10/2003, 21:08:47
Δεν είναι από ταινίες, είναι από θεωρίες, αλλά τέσπα, να σου πω ρε μεγάλε άμα σου στείλω το ένα μου δάχτυλο σε φώτο μπορείς να με καταλάβεις η πρεπει να εχει και φάτσα?

Φιλικά Ο Κάτω Παύλας

xtremefastΜέλος
19/10/2003, 22:07:02
ΜΕΓΑΛΕ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΜΙΛΑΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ,ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΛΟΙ ΤΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΕΙΣΑΙ.

_Μέλος
20/10/2003, 01:06:43
Όχι ρε φιλάρα, αλλά αφού το έθιξες καλός, Δεν έχεις παρατηρήσει ότι λίγο πολύ όλοι οι άνθρωποι έχουν τις αντίστοιχες ιδιότητες σε μικρότερο βαθμό? πχ συνήθως με τους συγγενείς τους πάρα πολλοί καταλαβαίνουν ότι πρόκειται, η παθαίνουν κάτι κακό.

Τεσπα, μήπως τελικά όλοι έχουμε, απλά δεν έχουμε μάθει να ανοιγόμαστε και να νιώθουμε τους άλλους? Λέτε να φταίει ο εγωισμός?

20/10/2003, 01:49:11
quote:

Όχι ρε φιλάρα, αλλά αφού το έθιξες καλός, Δεν έχεις παρατηρήσει ότι λίγο πολύ όλοι οι άνθρωποι έχουν τις αντίστοιχες ιδιότητες σε μικρότερο βαθμό? πχ συνήθως με τους συγγενείς τους πάρα πολλοί καταλαβαίνουν ότι πρόκειται, η παθαίνουν κάτι κακό.

Τεσπα, μήπως τελικά όλοι έχουμε, απλά δεν έχουμε μάθει να ανοιγόμαστε και να νιώθουμε τους άλλους? Λέτε να φταίει ο εγωισμός?

Επειδή έστειλα φωτό μου στον Νίκο και ξέρω, εκτός από απλά πράγματα που όλοι μας καταλαβαίνουμε όταν βλέπουμε κάποιον συγγενή μας (όπως για παράδειγμα αν είναι στενοχωρημένος, αν τον απασχολεί κάτι βασανιστικά κ.ά.), βρήκε και πράγματα για τα οποία δεν είχα μιλήσει σε κανέναν.
Αυτό αποδεικνύει ότι οι δυνατότητές του δεν περιορίζονται σε ένα απλό "κάτι έχεις εσύ σήμερα...", αλλά επεκτείνονται σε περισσότερα επίπεδα.

_Μέλος
20/10/2003, 23:08:51
Γιαυτό ρώτησα για το δάχτυλο, πχ το κάνει και με αντικείμενα αυτό? Αν είναι έτσι μπορεί να βγάλει πολύ χρήμα.