- Η ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ . - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

MELETHTHS

MELETHTHS

MELETHTHS

MELETHTHS

MELETHTHS

MELETHTHS
Επειδή μυαλό ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ, ας δίνουμε αραιά και που στοιχεία για τους αναγνώστες μας ώστε να αντιλαμβάνονται σε πόσο σκοτεινά μονοπάτια έχετε πέσει.![]()
![]()
Για να θυμηθούμε λοιπόν τι είπε ο Ιησούς.
Ο Ιησούς είπε: «Εγώ και ο Πατέρας είμαστε ένα» (κατά Ιωάννη 10:30) και «Εγώ είμαι η οδός, η αλήθεια κα. η ζωή, κανείς δεν πάει στον Πατέρα παρά μόνο αν περάσει από εμένα (κατά Ιωάννη 14:6).
Γιατί λοιπόν τα λέει όλα ετούτα ο Ιησούς? Γιατί λέει ότι «Εγώ και ο Πατέρας είμαστε ένα»?
Αφού λοιπόν είδαμε αγαπητέ ότι τίποτα από τα όσα ισχυρίζεσαι περί των ιδιοτήτων του Ιησού δεν ευσταθεί ούτε στην παραμικρή σύγκριση με την ιστορική πραγματικότητα του ιουδαϊσμού, ας εξηγήσουμε με απλά λόγια, ΚΑΙ ΒΑΣΙΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΓΙΕΧΒΕ-ΙΗΣΟΥ, ότι τα όσα αναφέρεις περί της δήθεν «προανθρώπινης ύπαρξης» του Ιησού είναι αποτέλεσμα ημιμάθειας και σκόπιμης πλάνης των Χιλιαστών. ![]()
![]()
Προκειμένου να καταστεί ευδιάκριτο και για τον πλέον αδαή ότι οι ισχυρισμοί περί του ότι ο Ιησούς Χριστός είναι «δεύτερος στην ιεραρχία» ή ότι «από Θεό γεννάτε Θεός» στηρίζονται αποκλειστικά και μόνο στην αρρωστημένη φαντασία των Χιλιαστών, παραθέτω τα παρακάτω στοιχεία τα οποία και αποδεικνύουνε ότι ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΠΟΙΟΣ «ΔΕΥΤΕΡΟΣ» ΠΑΡΑ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΕΝΑΝΘΡΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΛΟΓΟΥ!![]()
![]()
Ας δούμε λοιπόν ΓΙΑΤΙ τόσο ο Ιησούς της εις την ελληνική γλώσσα γραμμένη Καινή Διαθήκη αλλά όσο και ο Γιαχβέ της εις την εβραϊκή γλώσσα γραμμένη Πεντατεύχου χαρακτηρίζονται από ένα «κοινό» σημείο: ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Α ΚΑΙ ΤΟ Ω!!!!
Ας δούμε λοιπόν την σημασία αυτής της πραγματικότητας.
Α) Στην Αποκάλυψη του Ιωάννου, στο κεφάλαιο Α’ και στον στίχο 8, έχουμε την αδιαμφισβήτητη δήλωση του Γιαχβέ ότι ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Α ΚΑΙ ΤΟ Ω: «Εγώ είμι το Α και το Ω λέγει Κύριος ο Θεός, ο ών και ο ήν και ο ερχόμενος, ο παντοκράτωρ».
Β) Κατά τον Ησαΐα ισχύει επίσης το ίδιο ακριβώς: «Ούτω λέγει Κύριος ο Βασιλεύς του Ισραήλ, και ο Λυτρωτής αυτού, ο Κύριος των δυνάμεων. Εγώ είμαι ο πρώτος (το Α) και εγώ ο έσχατος (το Ω) και εκτός εμού δεν είναι κανείς Θεός» (Ησαϊας κεφ.μδ’6)
Βλέπουμε λοιπόν ότι ο Θεός είναι ΕΝΑΣ, ο Γιαχβέ, καθώς και ότι ο ίδιος του είναι το Α και το Ω, ΔΙΧΩΣ ΚΑΝΕΝΑΝ «ΔΕΥΤΕΡΟ ΘΕΟ ή ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ», μιας και ξεκαθαρίζει ο Ησαΐας ότι ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΥΠΑΡΞΗ.
Ας δούμε τώρα τα όσα μας επισημαίνει ο Ιησούς της Καινής Διαθήκης ώστε να αντιληφθούμε την πλήρη ταύτιση των δυο Λόγων που είναι ένα και το αυτό.
Α) «Ιδού έρχομαι ταχύ, και ο μισθός μου μετ’εμού, αποδούνται εκάστω ως το έργον έσται αυτού. Εγώ ο Ιησούς είμαι το Α και το Ω, ο πρώτος και ο έσχατος, αρχή και τέλος». (Αποκάλυψη κεφ. Κβ’ 12-13)
Είναι ξεκάθαρο όσο και το λαμπερό φως του ηλίου ότι ο Ιησούς ΘΕΩΡΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΟΝ «ΠΡΩΤΟ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ», ΩΣ ΤΟ Α ΚΑΙ ΤΟ Ω, μιας και η ιδιότητα αυτή δύναται να υπάρξει μονάχα μια φορά ειδάλλως……δυο διαφορετικά Α και Ω θα είχανε ως αποτέλεσμα την αλληλοαναίρεση του ίδιου του θεού!!!!![]()
Β) «Και ότε είδον αυτόν, έπεσα προς τους πόδας αυτού ως νεκρός, και έθηκε την δεξιάν αυτού χείρα επ’εμέ λέγων. μη φοβού εγώ είμι ο πρώτος (το Α) και ο έσχατος (το Ω)». (Αποκάλυψη κεφ. Α’ 17)
Μια επίσης ευθύτατη και άνευ παρερμηνειών δήλωση ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ (που ομιλεί δια στόματος του Ιωάννη), όπου για μια ακόμη φορά διαβεβαιώνει τις μελλοντικές γενεές ότι ο ίδιος του είναι το Α και το Ω ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ!!
Συμπέρασμα: τόσο ο Γιαχβέ όσο και ο Ιησούς διαβεβαιώνουνε για ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. Ο Γιαχβέ είναι το Α και το Ω και Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ, και ο Ιησούς είναι επακριβώς το Α και το Ω και Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ.
Κατά συνέπεια, δεν υφίστανται «πρώτοι και δεύτεροι θεοί» αλλά ούτε κάποιος άλλος Δημιουργός και Παντοκράτορας εκτός από τον Ένα Γιαχβέ-Ιησού!!
Ιησούς και Γιαχβέ ή Γιαχβέ και Ιησούς είναι ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ. Και όλα αυτά ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΤΟΥ MELETHTH!
Όλες οι αθλιότητες περί μιας «προανθρώπινης ύπαρξης» είναι αυθαίρετες ανοησίες σου αγαπητέ και καλά θα κάνεις κάποτε να παραδεχθείς τα λάθη σου.
Κατά τα άλλα, και μετά από όλα τα παραπάνω στοιχεία, έρχονται οι Χιλιαστές σαν και τον κακομοίρη τον Στάθη και προσπαθούνε να ψαρέψουνε πελατεία εξηγώντας ότι…….ΙΗΣΟΥΣ ΚΣΙ ΓΙΑΧΒΕ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ!!!
Shalom! ![]()
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!ΜΑΣ ΕΠΡΗΞΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ!!
ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΕΧΘΩ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙΣ!!
ΕΞΗΓΕΙΣ ΟΜΩΣ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ,ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ!!
ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΗΒ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΦΙΛΕ,
Σ ΑΥΤΟ Ο SCHWABE ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ,ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ Σ ΑΥΤΑ ΠΟΥ
ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ,ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΚΑΘΟΛΟΥ,ΑΠΛΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΧΕΔΟΝ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΣ!!
ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΟΔΗΓΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ!!
sakhs3
Κάνε διάλογο άν μπορείς, παραγωγικό .
Τι προσπαθείς να πετύχεις με το να μας αναγκάζεις να διαβάζουμε on line το βιβλίο σου προσπαθώντας να ξεχωρήσουμε ανάμεσα στα 100άδες μυνήματά σου και την άποψη κανενός άλλου μέλους που δεν έχει υστερόβουλη διάθεσή (πωλήσεις , προσυλητισαμό κτλ κτλ)
Πόσοι ακόμα πρέπει να σου ζητήσουν να σταματήσεις για να το κάνεις?
Σίγουρα μπορείς ελέυθερα να λές τις απόψεις σου αλλά δε θα ήταν καλό για το esoterica να βγεί καμιά φήμη ότι φιλοξενούμε πορωμένους που μιλάν και μιλάν και το ακρωατήριό τους γελάει ..
Θέλουμε να κάνουμε ΑΝΤΑΛΑΓΗ απόψεων εδώ μέσα, όχι να διαβάζουμε μονόπλευρες δηλώσεις, δε θέλουμε το esoterica να θεωρηθεί βήμα πορωμένων.
Δεν βρήκα έναν να θέλει να συνεχίσει να σας ακούει. Αν σέβεστε εμάς και τον δικτυακό χώρο θα πρέπει να ΄γίνεται διαλακτικός σε συζητήσεις και να μας απαλάξεται απο τα αποσπάσματα του βιβλίου σας το οποίο αν μας ενδιέφερε θα είχαμε σπευσει να αγοράσουμε ή έστω να σας το ζητήσουμε σε ηλεκτρονική μορφή.
Ευχαριστώ.
analphabet
ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ ΣΕ ΟΤΙ , ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ Ο ΦΙΛΟΣ SCHWABE ΑΝΕΦΕΡΕ.
ΕΑΝ ΤΡΕΞΕΤΕ ΠΙΣΩ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΘΕΤΕΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ.
Ο SCHWABE OMΩΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΙΔΙΑ.
ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΧΑΣΙΜΟ ,ΕΑΝ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΕΔΩ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ
ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΒΙΒΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ.
ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΩΣΤΕ ΟΤΑΝ ΓΕΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ
Η ΒΙΒΛΟΣ ΠΡΟΛΕΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ.
ΟΣΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΠΡΟΣΥΛΗΤΙΣΜΟ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΟΥΝ.
ΕΧΩ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΚΟΠΕΥΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΔΟΓΜΑ. ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΑΠΟ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΕΙΣ.
ΑΝΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ
ΑΣΚΗΣΤΕ ΕΠΟΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ.
ΦΙΛΙΚΑ
MELETHTHS