- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ 3 !!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
quote:reptilesalonicaΑνακαινίσεις παντός τύπου..ανακαινίζω την ψυχή μου όποτε αυτή φτάνει στο τέλος του κάθε κύκλου...
Πιστεύω πως με κάθε τίμημα, οφείλουμε να εργαζόμαστε για να ζούμε και όχι να ζούμε για να εργαζομαστε.
Συγνώμη που ως άλλο καλό Αμερικανάκι θα έκανε, δεν επικροτώ την εργασιομανία (μομφή στα μοντέλα που πλασάρονται και όχι επι προσωπικού)
H εργασία μου μου παρέχει αρκετό ελεύθερο χρόνο και μου επιτρέπει να αφοσιώνομαι στα δύο κυριότερα ενδιαφέροντά μου.Το ψυχικό χτίσιμο του εαυτού.......
------------------------------------------------------------------
Συγνωμη φιλε reptilesalonica ενα απλο επαγγελμα ζητησαμε οχι απαντησεις γριφους και "αστρονομιες"
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
"Brilliant people talk about ideas. Average people talk about things. Small people talk about other people"
THEKLATS
Γλυκιά Θέκλα...μόλις χάλασες το καμουφλάζ! (χιούμορ)
Εγώ ασχολούμε με τον προγραμματισμό σε υπολογιστές, ανάλυση/σχεδιασμό/προγραματισμό/χειρισμό.
Να είστε όλοι καλά.
Φιλικά Κύβος.
THEKLATS
δες και αυτό το forum
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?whichpage=7&ARCHIVEVIEW=&TOPIC_ID=1118
στην σελίδα 7 θα με βρείς.
εάνμ δεν μπορείς να μπεις στο forum πήγαινε "Μεταξύ τύρου και αχλαδιού" στο "Ψευδώνυμο ...γιατί το επιλέξατε"
Φιλικά Αναστάσιος.
quote:""ΚΥΒΟΣ... ΑΠΛΩΣ ΤΟ ΠΙΟ ΤΕΛΕΙΟ ΣΧΗΜΑ.
ΕΚΕΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΤΑΣΩ.
ΣΤΟΧΕΥΩ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΣΤΟ ΑΠΕΙΡΟ...ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ.""
---------------------------------------------------------------
ΩΡΑΙΟΣ...
Φιλικά
THEKLATS
Edited by - theklats on 06/10/2003 11:47:48
Φιλικά Κύβος.
Εγώ εργάζομαι σε τουριστικό γραφείο, μετά από 4 χρόνια σπουδών στην αντίστοιχη σχολή των ΤΕΙ (γιαυτό και οι τόσες γνώσεις γεωγραφίας Γρηγόρη...). Επίσης είμαι εκπαιδεύτρια σε ΙΕΚ και από φέτος ευελπιστώ να διδάσκω και πολεμικές τέχνες - όποιος θέλει να μάθει να "δέρνει" να μου πει...
Και τον ελεύθερό μου χρόνο ασχολούμαι (εκτός από το καράτε), με θαλάσσια σπορ το καλοκαίρι και με πολύ ξενύχτι στα μπουζούκια τον χειμώνα!!!
ΑΚΡΙΒΩΣ
THEKLATS
Edited by - theklats on 06/10/2003 11:48:33
πυγμαχία
kick box
mai tai
tai ching
chuan chuan
wing chung kung fu
eagle claw kung fu
tae kwon do
αυτά τα ολίγα γνωρίζω...θα με μάθεις να δέρνω? (χιούμορ)
Και όμως δεν έχω χτυπήσει άνθρωπο και να του κάνω ζημιά!
Εχω χρησιμοποιήσει λαβές για να σταματήσω καυγάδες αρκετούς όμως.
οι πολεμικές τένχες σου δίνουν τόση δύναμη ώστε ο καυγάς να μην σε απασχολεί και τα νεύρα σου να είναι δυνατά σαν ατσάλι και να σταματάς εκεί που πρέπει. Μην ξεχνάμε πως η γλώσα είναι τα μεγαλύτερο όπλο! Κόκκαλα δεν έχει και κόκκαλα τσακίζει!
Να είστε καλά.
Φιλικά Κύβος.
quote:
Λοιπόν για να θυμηθώ...πυγμαχία
kick box
mai tai
tai ching
chuan chuan
wing chung kung fu
eagle claw kung fu
tae kwon doαυτά τα ολίγα γνωρίζω...θα με μάθεις να δέρνω? (χιούμορ)
Και όμως δεν έχω χτυπήσει άνθρωπο και να του κάνω ζημιά!
Εχω χρησιμοποιήσει λαβές για να σταματήσω καυγάδες αρκετούς όμως.
οι πολεμικές τένχες σου δίνουν τόση δύναμη ώστε ο καυγάς να μην σε απασχολεί και τα νεύρα σου να είναι δυνατά σαν ατσάλι και να σταματάς εκεί που πρέπει. Μην ξεχνάμε πως η γλώσα είναι τα μεγαλύτερο όπλο! Κόκκαλα δεν έχει και κόκκαλα τσακίζει!Να είστε καλά.
Φιλικά Κύβος.
Τα παραπάνω είναι για την mariearies!!!
ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ
8Α ΧΡΕΙΑΣΤΩ ΜΑΘΗΜΑΤΑ
THEKLATS
Η πολεμική τέχνη για εμένα δεν πληρώνεται για να την μάθεις!
Η γνώση για εμένα είναι δωρεάν και εάς έχω πληρώσει εγώ για να την μάθω.
Να είσαι καλά.
Φιλικά Κύβος.
quote:quote:
Λοιπόν για να θυμηθώ...πυγμαχία
kick box
mai tai
tai ching
chuan chuan
wing chung kung fu
eagle claw kung fu
tae kwon doαυτά τα ολίγα γνωρίζω...θα με μάθεις να δέρνω? (χιούμορ)
Τα παραπάνω είναι για την mariearies!!!
Συγγνώμη, πότε πρόλαβες και τα γνωρίζεις όλα αυτά? 100 χρονών είσαι? γιατί για να πεις ότι γνωρίζεις κάποια τέχνη, θα πρέπει το λιγότερο 4 χρόνια να ασχολείσαι με το καθένα - δε νομίζω ότι έχεις μαύρη ζώνη σε όλα αυτά??? ![]()
Εγώ πάντως ασχολούμαι μόνο με ένα και τουλάχιστον είμαι σε αυτό αφοσιωμένη 4 χρόνια και μπορώ να δηλώσω ότι είμαι γνώστης. Το να ξέρεις λίγα από όλα, δεν μου λέει τίποτα.... ![]()
![]()
![]()
Αυτά με τις πολεμικες τέχνες, έχουν δίκιοι οι άλλοι, δεν απασχολεί αυτό το θέμα το topic αυτό.
Εργαζομαι (Κεντρο) σε μια εταιρια Επενδυσεων
και ασχολουμαι κυριως με χρηματιστηριακα
Εργαζομαι Πολλες ~ Πολλες ωρες.
Και παραλληλα σπουδαζω Διοικηση Επιχειρησεων.. σε Ελληνικο Πανεπιστημιο
(..παρενθεση!! το ΧΑΑ.. χαλια!!)![]()
Οπως καταλαβαινετε, ο χωρος με τον οποιο ασχολουμαι ειναι Απροσωπος, στυγνοι αριθμοι, τεχνικες αναλυσεις..μπλα μπλα μπλα!!
το Χρημα Ειναι πολυ... πως να το πω.. χειραγωγηση ψυχης!!
Δεν εχει να κανει με Ανθρωποκεντρικο Επαγγελμα!!
Γιαυτο και γραφω στην ΨΥΧΗ..
Δυστυχως η καθημερινοτητα Σκληρη, ..δε μπόρω να βγαλω ευαισθησιες
Οποτε οταν μπορω .. αφηνω ενα κομματακι απο την ψυχη μου στα Forums!!
Παντα με τη βεβαιοτητα ..οτι κανεις δε με γνωριζει!! χιχιχ![]()
![]()
![]()
Δυστυχως δεν εχω αρκετο χρονο να διαβασω βιβλια Εσωτερισμου-παραψυχολογιας-ανεξηγητου.. αλλα παρακολουθω και ενημερωνομαι απο εσας
Ας ειστε καλα!! Υπαρχουν πολυ ωραια θεματα εδω~μεσα..![]()
ΕΓΩ ΕΧΩ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ....ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΕΛΕΞΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΙ ΣΠΟΥΔΕΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ BCA ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΠΙΑΣΩ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ! ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΥ ΤΑ ΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΡΘΕΙ ΕΔΩ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΛΟΓΩ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ!
ΑΥΤΑ......![]()
![]()
Για να μάθεις πολεμικές τέχνες υπάρχουν πολλοί τρόποι. οι πολεμικές τέχνες είναι γνώση όχι επανάληψη. Μπορείς να μάθεις μία τέχνη μέσα σε έναν χρόνο. Δεν είπα να κατέβεις σε αγώνες.
Πρόσεξε λίγο...
Ξεκινάς με 1.πυγμαχία μαθαίνεις τον χειρισμό στα χέρια και την ισοροπία στα πόδια, συνεχίζεις με 2.kick box συνδιάζεις χέρια-πόδια και κίνηση στα πόδια πιο έντονη, συνεχίζεις με 3.mai tai και πας σε πιο σκληρή μάχη όπου υπάρχουν αγκωνιές και γονατιές.
Αφήνεις τα παραπάνω και ψαχνεις την ουσια στα χτυπήματα 4.wing chung kung fu όπου χτυπάς με αντίστοιχο τρόπο και μαθαίνεις κυκλικές τεχνικες και ευελιξία. Προχωράς στο 5.eagle claw kung fu πιο εξειδικευμένη και συγκεκριμένη τεχνική του αετού. Παρακάτω πας στο 6.tai ching που προσθέτει διαλογισμό και τεχνικές αναπνοής μαζί με χτυπήματα σε σημαντικά σημεία, ενεργεί με τις 6 δυνάμεις νερό,φωτιά,γή,αέρα,ξύλο,μέταλλο το οποίο περιέχει το 7.chuan chuan που είναι πάλι πιο εξειδικευμένο, αλλά στοιχείο του tai ching.
Το tae kwon do το δοκίμασα αλλά δεν μου έδινε και μεγάλη εντύπωση σαν τεχνικές.
Πόσο χρονών είμαι? 25. Αρα θα πρέπει να τα έχω κάνει όλα αυτά μέσα 8 χρόνια. Από 17 χρονών. Αν δεν σου αρκούν και εσύ θες 4 για το καθένα τότε...ξεκίνα από τώρα...προλαβαίνεις δεν προλαβαίνεις... (χιούμορ κάνουμε!) Πάντως για ότι θες να κάνεις υπάρχει χρόνος!!!!!!!
Χίλια συγνώμη από όλους που μπέρδεψα λίγο το θέμα.
Να είστε καλά.
Φιλικά Κύβος.
Μην αρχίσετε.
Φιλικά Κύβος.
![]()
Καλή σας μέρααααααααααα.........

Τέτοιος θα είναι ο χαρακτήρας εκείνου του πρωινού
που το απλό πέρασμα του χρόνου δεν μπορεί να φέρει την αυγή του
πυγμαχία
kick box
mai tai
tai ching
chuan chuan
wing chung kung fu
eagle claw kung fu
tae kwon do
αυτά τα ολίγα γνωρίζω...θα με μάθεις να δέρνω? (χιούμορ)
Wing Chun εεε??? Φοβερό σύστημα... Σήμερα κλείνω ένα χρόνο από τότε που ξεκινησα... Θεωρώ, επειδή έχω γνώση Fu Jow Pai και Kick-Boxing, ότι το Wing Chun είναι το καλύτερο σύστημα που υπάρχει...
Για την ακρίβεια θεωρώ ως καλύτερο ένα παρακλάδι, το Dynamic Ving Tshun.
Have a nice day...

Τέτοιος θα είναι ο χαρακτήρας εκείνου του πρωινού
που το απλό πέρασμα του χρόνου δεν μπορεί να φέρει την αυγή του