- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ 3 !!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Τι λένε τώρα στην γυναίκα, ότι δεν τρώω τις φακές…
και φεύγω για να πάρω πίτσα..![]()

quote:
Τι λένε τώρα στην γυναίκα, ότι δεν τρώω τις φακές… και φεύγω για να πάρω πίτσα..
Απλά την κάνεις με ελαφρά...πηδηματάκια....άκου φακές! ![]()
Τώρα όμως 

Η αμφιβολία είναι η αρχή της σοφίας!
Να ανοίξω και γω μία σαμπάνια να κεράσω!!!

quote:
Μετά από μιαμίση βδομάδα αποτοξίνωσης από το pc (λόγω βλάβης) επέστρεψα
Δικαιολογημένη! ![]()
quote:
καλορίζικο το νέο μαγαζάκι.
Ευχαριστούμε! ![]()

Η αμφιβολία είναι η αρχή της σοφίας!
Ας κεράσω κι εγώ κάτι πρωινό!

Βρε παιδιά, από προχθές δεν σας προλαβαίνω!
Φεύγουν οι σελίδες νερό!
Όχι τίποτα άλλο, κάποιοι νυχτοπερπατάτε και το πρωί άντε να σηκωθείτε!
quote:
Τι λένε τώρα στην γυναίκα, ότι δεν τρώω τις φακές…και φεύγω για να πάρω πίτσα..
![]()
Αν της δώσεις ένα κομμάτι ίσως να μην πει τίποτα.
Εάν τώρα προτιμάει τις φακές από την πίτσα, είσαι άτυχος! ![]()

In anticipation of my resurrection...
Dying Incubus, σ'ευχαριστούμε για τον καφέ, αλλά μ'αυτά που τσακίσανε χθες οι υπόλοιποι καμιά σόδα θέλουνε πρωί πρωί!
quote:Καλέ μου Elo, να φας πρώτα τις φακές και μετά δικαιούσαι ό,τι θέλεις!! Τσάμπα μαγειρεύει η χριστιανή;;
Τι λένε τώρα στην γυναίκα, ότι δεν τρώω τις φακές… και φεύγω για να πάρω πίτσα..
quote:Δεν κατάλαβα δηλαδή, τί έχουν οι φακούλες; Κι εγώ φακές είχα χθες. Και σίδηρο έχουν και στην ομαλή λειτουργία του εντέρου βοηθάνε και για το κρύο μια χαρά φαγητό είναι!
Απλά την κάνεις με ελαφρά...πηδηματάκια....άκου φακές!
quote:Χμ, πολύ ενδιαφέρον!
Αγαπητή Λουκρητία εγώ είμαι ζωγράφος
Να πούμε και τα καλωσήρθες στο καινούριο μας μέλος
(ναι, μίλησε η παλιά τώρα...}!

πλυθείτε μαζί μ'έναν φίλο!!!
Κι εσύ καλέ μου Predator δεν μας κάνεις δώρο καμιά εκδρομή; Να, δώσε μας κανά πακέτο να πάμe να βρούμε τον Krios!

Παιδιά έτσι και φάω φακές καήκαμε, είμαι όλη την ημέρα στους δρόμους, που θα πάω μετά?
Ωραία πράγματα λέω πρωί-πρωί. sory..

έν οίδα ότι ουδέν οίδα
quote:
Δεν κατάλαβα δηλαδή, τί έχουν οι φακούλες; Κι εγώ φακές είχα χθες. Και σίδηρο έχουν και στην ομαλή λειτουργία του εντέρου βοηθάνε και για το κρύο μια χαρά φαγητό είναι!
οι φακες ειναι μια χαρα...αλλα για μεσημερι... το βραδυ αμα φας, θα σε πιασει κανενα "εντερικο" ![]()
![]()

quote:
Και νά ρωτήσω ρε παιδιά - ξέρω ότι η περιέργεια σκότωσε τη γάτα, αλλά ως Διδυμάκι δεν μπορώ να τ'αποφύγω - εσείς τί πουλάτε;;Κι εσύ καλέ μου Predator δεν μας κάνεις δώρο καμιά εκδρομή; Να, δώσε μας κανά πακέτο να πάμe να βρούμε τον Krios!
Κάντε οικονομία στο νερό:
Θα προτεινα αρκετα για Κυπρο... αλλα οι "ατιμες" τιμες ξεφευγουν... για τα ξενοδοχεια εννοω (καλα, ουτως ή αλλως τα αεροπορικα ειναι ηδη ακριβα, να κατι οι αυξησεις στα καυσιμα και στους φορους, να η περιοδος των Χριστουγεννων)...
αμα ειναι "κλεινω" τα αεροπορικα και μας φιλοξενει στην "βιλλα" του ο φιλος Κριος ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΕ ΤΙ ΕΠΑΓΓΕΛΕΣΤΕ ,ΜΕ ΤΙ ΑΣΧΟΛΗΣΤΕ ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΦΙΛΙΚΑ
THEKLATS
Edited by - theklats on 06/10/2003 11:46:16
παρ' όλ' αυτά, προτείνω να κάνουμε μιά νέα αρχή και να παραθέσουμε ασχολία, επάγγελμα, σπουδές κλπ. (γιατί δεν είμαστε όλοι επαγγελματίες) και επιπλέον να απαντήσουμε -αν θέλουμε- στην ερώτηση
ΤΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΑΣ ΠΟΡΕΙΑ Η ΑΣΧΟΛΙΑ ΜΑΣ /ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ, ΣΠΟΥΔΕΣ ΚΛΠ.
βέβαια, θα απαντήσω στην ερώτησή σου, αλλά πρώτα θα ήθελα, μιά που εσύ άνοιξες το θέμα, να μας γράψεις σχετικά με τη δική σου ασχολία!
![]()
![]()
ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΛΑΛΗΣΑΣΑ!
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΠΑΡΧΟΜΑΙ.....
ΦΙΛΙΚΑ

The Truth Is Out There..
Αυτη την στιγμη δεν εργαζομαι.Σπουδαζω Πληροφορικη.Καποιους μηνες το Καλοκαιρι
ειχα δουλεψει σε εταιρια Πληροφορικης.Ακομη εχω εργαστει σε πιστα Καρτ
παλιοτερα για λιγο διαστημα.Επισης εχω εργαστει στο εξωτερικο και
συγκεκριμενα στην Νορβηγια παλιοτερα σε μαγαζι.
Σιγουρα το επαγγελμα ειναι σημαντικο πραγμα στην ζωη του καθε ανθρωπου.Το βασικοτερο ειναι αυτο που κανεις να σου αρεσει και
ειναι σημαντικο επισης να βρισκεις χρονο και για αλλα πραγματα που
σου αρεσουν να κανεις.
Οταν εχω ελευθερο χρονο κανω Κολυμβηση,Καγιακ,Ποδηλασια στο Βουνο κυριως(Παρνηθα),Σκι το χειμωνα που ειναι και το αγαπημενο μου σπορ,
μπασκετ,καρτ.Επισης μου αρεσει να παιζω σκακι,να διαβαζω βιβλια
που εχουν να κανουν κυριως με μεταφυσικη,θρησκειολογια,φιλοσοφια,αστρονομια.Μου αρεσει ο Κινηματογραφος,η μουσικη.Μου αρεσει παρα πολυ επισης να ταξιδευω με
το αυτοκινητο μου σε μακρινα μερη.
Περιμενω και απο αλλα μελη του Φορουμ να μας πουν αν θελουν με
τι ασχολουνται επαγγελματικα,τα χομπυ τους κ.λ.π.
Δεν είναι φίλος αλλά φίλη THEKLATS.
Εμένα μου έκανε παρατήρηση προηγουμένως και για αυτό τον λόγο σας προλαβαίνω.
Δεν μας είπε όμως τι δουλειά κάνει?
Τι δουλειά κάνεις THEKLATS?
Και άλλη μία ερώτηση...τι σημαίνει το ψευδωνυμο σου?
Φιλικά Κύβος.
Να είστε όλοι καλά.
Εν ολίγοις συμφωνώ με τους περισσότερους προλαλήσαντες
Ή ΘA BPOYME TO ΔPOMO Ή ΘA TON ΔHMIOYPΓHΣOYME
Εγω αυτη την στιγμη ειμαι Αμερικη.Τελιωσα το BFA BACHELOR IN COMPUTER GRAPHICS και τωρα κανω το MASTERS IN(COMMUNICATION ARTS) ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ¨
WEB DESIGN
ADVERTISING
3D DESIGN AND ANIMATION
EDITING-ANIMATION GRAPHICS
SCRIPT WRITING AND WORKING WITH STORYBOARDS.
ΣΚΟΠΟΣ ΜΟΥ? ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΩ ΣΕ ΚΟΛΛΕΓΙΟ Η' ΣΕ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ...ΕΙΝΑΙ Ο ΠΕΜΠΤΟΣ ΜΟΥ ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.
Τωρα κανω δυο δουλειες οχι στον κλαδο μου σε ενα cafe και σε ενα εστιατοριο , για να πληρωνω σχολειο,ενοικια,βιβλια φαγητα "ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΖΕΙΝ" με το καλο τελειωνω ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ 2005 ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΣΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΟΙ.ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ.
ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
8ΕΚΛΑΤΣ
THEKLATS
Edited by - theklats on 01/10/2003 00:06:21
ΤΟ THEKLA --TS--- ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΜΟΥΦΛΑΖ.
THEKLATS
quote:
ΜΕ ΤΙ ΕΠΑΓΓΕΛΕΣΤΕ
Ανακαινίσεις παντός τύπου..ανακαινίζω την ψυχή μου όποτε αυτή φτάνει στο τέλος του κάθε κύκλου...
Πιστεύω πως με κάθε τίμημα, οφείλουμε να εργαζόμαστε για να ζούμε και όχι να ζούμε για να εργαζομαστε.
Συγνώμη που ως άλλο καλό Αμερικανάκι θα έκανε, δεν επικροτώ την εργασιομανία
H εργασία μου μου παρέχει αρκετό ελεύθερο χρόνο και μου επιτρέπει να αφοσιώνομαι στα δύο κυριότερα ενδιαφέροντά μου.
-Το ψυχικό χτίσιμο του εαυτού και
-Την ασχολία μου με τα ζώα που κέρδισαν το ενδιαφέρον μου (ερπετά).
~Γρηγόρης~
Once you were wild, don't let them tame you![]()