- 2015:Έτος του 3ου Παγκοσμίου Πολέμου! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.
Όμως.
Δεν είναι κακό με τα συγκεκριμένα keywords να βγαίνει το esoterica πρώτο στο google. Ίσα-ίσα. Αυτό είναι υπέροχο.
1. Όσα καθίκια μας βρήκαν, ας βγάλουν 68.000 ευρά να πληρώσουν τον ΕΝΦΙΑ και τα τέλη κυκλοφορίας στο Χαμόγελο του Παιδιού. ΜΚΟ, κόμματα, προέδροι ομάδωνε κλπ.
2. Κούλα, μ'ακούς? Πολύ κωλόπαιδο ο Κυριάκος.
Υ.Γ. ΧΟ, μη μασάς, θα βγάλουμε όλοι φράγκα εδώ. Ξεκινάω να ποστάρω διαφημίσεις γνωστής φίρμας ηλεκτρικών.
(δική μου γραμματική, ποιητική αδεία).
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Ναι,δεν πρεπει να ειναι λαθος,αυτο το ''3 με 4 μηνες'' καντε το 5!
Οσο ακριβως αναφερει η 5η σαλπιγγα της Αποκάλυψης....Αρα,απο 30 Σεπτεμβρη,βρισκομαστε ΗΔΗ στην 5η σαλπιγγα!!!

Μία(1) μπούρκα, ένα(1)δόντι της γερόντισσας μαζί με το σφράγισμα και η σκόνη από μισό(1/2)αποξηραμένο μέζεο οσίου της αρεσκείας σας.
το ξερω,εχεις χασει την υπομονη σου μαζι μου,γιατι περιμενες την 6η Δεκεμβρη να σταματησω,αλλα τι να κανω που ΞΕΦΥΤΡΩΣΕ και ΝΕΑ ημερομηνια;;;Αυτες οι ημερομηνιες ξεφυτρωνουν σαν ''μανιταρια'',αλλα δεν φταιω εγω γι'αυτο!Φταινε αυτοι που λενε αυτα που λενε,και ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ!Οποτε,αναγκαστικα,πρεπει να βρεις τον επομενο συνδοιασμο,την επομενη ημερομηνια,το επομενο σκεπτικο....
http://servantofmessiah.org/times-an...rist-prophecy/
Δειτε το παραπανω λινκ,γιατι παρεχει μια ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ,εκει,γυρω στην μεση της σελιδας:Συγκεκριμενα,γραφει:
The Feasts of God in Leviticus 23 speak of what God does. Passover, Pentecost etc. The two national days of Israel –speak of what men did. Purim and Chanukah speak of Antichrists, celebrating deliverance from two Gentile kingdoms and their attempt to destroy the Jewish people and their religion.
Λεει οτι:Το Πουριμ και η Χανουκα,μιλανε για τον Αντίχριστο!!!!
Εφοσον λοιπον,η Χανουκα αποτελει παρελθον,μενει το Πουριμ (23-24 Μαρτη 2016) για ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΙΧΤΗ!!!!
quote:
Ειχαμε και την δηλωση του Παπα,οτι αυτα ειναι τα τελευταια ειρηνικα Χριστουγεννα!Τι να εννοει αραγε;
Που το είπε αυτό βρε ΧΟ;
Έβγαλε ένας μια χαζομάρα, το πήρατε όλοι και το λέτε!
Ο Πάπας, ως γνωστόν, εκφωνεί το Χριστουγεννιατικο μήνυμα του στις 25/12 (αυριο)
μετά το πέρας της μεγάλης αγρυπνίας στη πλατεία του ναού του Αγίου Πέτρου!
Μ'αρέσει που το παίζετε ξερόλες, αλλα εσυ δεν ξέρεις τα εθιμοτυπικά της Εκκλησιάς (ουτε Ορθόδοξης ουτε Καθολικής)
ο άλλος δεν έχει διαβάσει (λέει) το Σύμβολο της Πίστης
και μας κάνετε κήρυγμα για τη Χριστιανοσύνη
Ε πάει πολυ!
Κι εξοργίζομαι εγω που ΔΕΝ είμαι ο πλέον θρησκευόμενος,
αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει κανένας χριστιανός να σας βάλει στη θέση σας
απάτη είσαστε και οι δυο (ή τρεις) σας

Κάνε και κάτι χρήσιμο.
Μπορείς να βοηθήσεις την κοπέλα με την απορία της?
http://arouraios.gr/2015/12/ponaw-tha-kleisei/
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Δεν τα βγαζω απο το...μυαλο μου ρε παιδια,όντως το ειπε!Και το Πεντασποσταγμα ειναι απο τα σοβαροτερα σαιτ.....
να'σαι καλά! γελάσαμε και φέτο

http://yournewswire.com/pope-says-this-may-be-our-last-christmas/