- Είναι άξιος ο άνθρωπος, απέναντι στον Θεό? - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
Εγώ είχα πατήσει το εικονίδιο quote από το δικό σου post και μετά απαντούσα κανονικά από κάτω. Το κείμενο δεν ήταν μεγάλο το αντίθετο μάλιστα, απλά πονάω ο άνθρωπας και για να σκεφτώ χρειάζεται προσπάθεια, για αυτό καθυστέρησα να πατήσω το κουμπί του post.
Όταν αυτό έγινε με πέρασε σε αγγλικό περιβάλλον και πήρα το μήνυμα της "επιτυχής αποστολήs" του ποστ στα αγγλικά μαζί με το "have a nice day" ![]()
Περίμενα να γίνει redirect στο topic με την συζήτηση αλλά αντί για αυτό η σελίδα έκανε refresh και μου ξανά έβγαλε το αγγλόφωνο "επιτυχής αποστολή μηνύματος" & "have a nice day" ![]()
Όπως καταλαβαίνεις του είπα και εγώ την καλημέρα μου ![]()
![]()
![]()
σε διάφορες γλώσσες και διαλέκτους και μετά από 1-2 λεπτά έστειλα αυτό το μήνυμα pong^^
υγ1: μήπως και βοηθήσω τα γράφω αυτά
υγ2: ευχαριστώ για τις ευχές :)
Plaudite, acta est fabula!
θα το έχουμε υπόψη το ζήτημα μήπως συμβεί και σε άλλους ώστε να καταλάβουμε τι συμβαίνει. Πάντως, σε κάθε περίπτωση είναι χρήσιμο να γίνεται ένα copy του μηνύματος πριν την αποστολή (κι ας διατηρηθεί προσωρινά ακόμα και στο clipboard).
![]()

Τρώγοντας το μήλο της γνώσης λοιπόν ανακάλυψε την γύμνια του. Πάλι χμμμ, σκέψη...
Άς φανταστούμε τον Θεό σαν πατέρα και τον Αδάμ και την Εύα σαν παιδιά. Έχει ο πατέρας λοιπόν έναν καφέ άς πούμε. Είναι κακό να πίνει κάποιος έναν καφέ το πρωϊ για να ξυπνήσει? Όχι θα μου πείτε. Τα παιδιά κάνει να πιουν καφέ? Όχι θα μου πείτε. Άν μεγαλώσουν και περάσουν την εφηβεία, θα τα αφήσει ο πατέρας τους να πιουν καφέ? Ναι θα μου πείτε...
Άρα , μήπως το μήλο της γνώσης είχε προσωρινή απαγόρευση και όχι μόνιμη και ούτε τίποτε άλλο περί ελεύθερης βούλησης και υπακοής στον Θεό?
Μήπως επειδή δεν ήταν ακόμη πνευματικά και ψυχικά έτοιμοι να δεχθούν αυτή την γνώση τους είχε απαγορευθεί?
Μήπως με το να φάνε το μήλο , απέκτησαν ξαφνικά μια γνώση για την οποία δεν είχαν προετοιμασθεί πνευματικά και ψυχικά και συνειδητοποίησαν πόσο λίγοι είναι ή κάτι άλλο? Ουσιαστικά μήπως αυτό είναι η γύμνια τους και η ντροπή τους?
Κάπως έτσι το βλέπω μέσα από το δικό μου πρίσμα πάντα , μιας και δεν δέχομαι καμιά Παλαιά Διαθήκη , ούτε άλλα εβραϊκά κείμενα ώς γεγονότα , παρά μόνον σαν φιλοσοφικά βιβλία άν θέλετε. Μιας και όλη τους η θρησκεία , είναι αντιγραφή της αρχαίας Αιγυπτιακής (δές ομοιότητες Ώρου), μιας θρησκείας που την ήξεραν καλά μιας και ήταν σκλάβοι τους και ζούσαν εκεί μαζί τους. Τυχαίο πως ποτέ δεν ασπάστηκαν τον Χριστιανισμό που αυτοί ίδρυσαν...?

Στο Βασίλειο Των Τυφλών, Ο Μονόφθαλμος Βασιλεύει
Edited by - seirios12a on 17/04/2012 11:05:40
Μάλλον είσαι σε σωστό δρόμο,πνευματικής αναγνώρισης του...απείρου!!
καλλιέργησέ το κι άλλο.
δώσε χώρο και σε ακόμη πιο πολλές πιθανότητες.
δεν είναι μόνο οι Πλειάδες και η απλή μετάβαση...
σίγουρα θα υπάρχουν κι άλλα,ασύληπτα ακόμη για τον εντελώς απαίδευτο νου μας!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Προσπαθω να καταλαβω τι νοημα εχουν ολες αυτες οι συζητησεις περι πρωτοπλαστων,απαγορευμενων καρπων και αλλες τοσες ανοησιες οταν εσεις οι ενθεοι δεν μπορειτε να αποδειξετε την υπαρξη θεου.
quote:
opsimos τα κόμπλεξ μας δεν τα βγάζουμε εδώ, γιατί εδώ συζητάμε. Σαφώς όποιος δεν τον ενδιαφέρει το θέμα, δεν είναι και απαραίτητο να συμμετέχει.
Δεν αντεχεις χριστιανοπουλο να ακους αληθειες;
Αυτα που "ταϊζετε" 2000 χρονια στο κοσμο τελειωσαν,οι ανθρωποι σκεπτοντε πλεον,στο κατω-κατω ποιος εισαι εσυ που θα μου απογορευσεις να γραψω την σκεψη μου,αυτο ειναι φασισμος κυριε διπροσωπε.
quote:
Ίσα ίσα Όψιμε εγώ λέω να συνεχίσεις να μιλάς, δεν κάνει να τα κρατάς αυτά μέσα σου
Εκτός απο μπουρδολογια και ειρωνια εχεις καποια επιχειρηματα για στηριξεις τα πιστευω σου;
Αν δεν εχεις,πανε παιξε τα μπαλακια σου παραπερα,ειστε ξεπερασμενοι πλεον εσεις και ο γιαχωβα σας.
Είσαι πολύ βιαστικός και λαθεύεις στην κρίση σου για τον Ντοτόρο.
Δεν ανήκει στην κατηγορία των φανατικών και δεν είναι ενθερμος οπαδός κάποιας θρησκείας.
Προφανώς δεν έχεις υπ'όψιν σου όλα τα δημοσιεύματα του ντοτόρο και δεν έχεις αντίληψη του τρόπου έκφρασής του.
Σίγουρα κάνεις λάθος και θα το διαπιστώσεις!
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.