ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Τεκτονισμός - η γνώμη σας... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Τεκτονισμός - η γνώμη σας... - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

thoth25 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
OannesΜέλος
17/10/2003, 20:22:23
Ελπίζω να μην σας πειράζει ολίγον χιούμορ

Ή ΘA BPOYME TO ΔPOMO Ή ΘA TON ΔHMIOYPΓHΣOYME
17/10/2003, 20:31:36
Καλε που με πετυχες να χορευω?οχι οχι δεν ημουν εγω(συνεχιση της προσπαθειας του μελους Οαννες).Καλο Σαββατοκυριακο και απο εδω
thothΙδρυτικό Μέλος
17/10/2003, 20:35:12
Όχι καλέ μου... το χιούμορ είναι πάντα καλοδεχούμενο όλες τις στιγμές, και τις καλές και τις κακές. Είναι πάνω από το καλό και το κακό. Το ξέρεις ίσως ότι ο Βούδδας όταν φωτίστηκε... χαμογέλασε .

Υ.Γ. Ευχαριστώ OldTiger. Έχεις μεγάλη καρδιά

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"

old tigerΜέλος
17/10/2003, 20:59:45
Δεν ξέρω εάν είναι το κατάλληλο μέρος εδώ,
αλλά θα ήθελα όχι εν μέσω ζειμπεκιών, καθώς δεν μου αρέσουν οι γυριστές

να ανακοινώσω στα μέλη του forum ότι εδώ και κάποιες ώρες έχω παραιτηθεί από Συντονιστής του forum για λόγους ευθιξίας. Οι λόγοι έχουν αναλυθεί στους Διαχειριστές-Συντονιστές του forum μέσω προσωπικών e-mails.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους Διαχειριστές που με εμπιστεύθηκαν και με έχρισαν Συντονιστή, όσο και τα υπόλοιπα μέλη για την μέχρι σήμερα συνεργασία και ανοχή που επέδειξαν προς το πρόσωπό μου.

Εάν προσέβαλλα ή στεναχώρησα κάποιον ελπίζω να με συγχωρήσει.

Eυχαριστώ πολύ, να είστε όλοι καλά

Tiger! Tiger! burning bright
In the forests of the night,
What immortal hand or eye,
Dare frame thy fearful symmetry?
WILLIAM BLAKE

thothΙδρυτικό Μέλος
17/10/2003, 22:46:26
Θα ζητήσω συγνώμη από το Oculatis Abis αλλά νομίζω ότι το topic δεν επιστρέφει στην ηρεμία. Ήταν, κατά την γνώμη μου μια καλή προσπάθεια αλλά μάλλον είναι μια συζήτηση που πρέπει να την κάνουμε όταν ωριμάσουμε.

Έτσι λυπάμαι αλλά θα το κλειδώσω και θα τον παρακαλέσω να μην κάνει νέο topic στο άμεσο μέλλον.

Αν κάποιος έχει πρόβλημα ας στείλει email στο admin@esoterica.gr και όχι σε εμένα. Δεν θα ήθελα να κλείσω τον ρόλο μου ως Διαχειριστής με άλλες διαμάχες.

Καλή συνέχεια σε όλους

"ΕΝ ΤΟ ΠΑΝ"