ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Το μελαχρινάκι - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- Το μελαχρινάκι - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

Πύρρα46 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/3
ΠύρραΜέλος
24/07/2003, 22:37:16
Καλέ μου Εχέμ, όσο όμορφο και αν είναι το ΣΕΞ, ενήλικες είμαστε μπορούμε να μιλάμε ελέυθερα για αυτό (και ιδιαίτερα στο φόρουμ αυτό θα ήταν φοβερή υποκρισία να το αποφεύγουμε - μιλάμε για τα έσω του ανθρώπου), σε όλους αρέσει και όλοι το θέλουμε σε δεδομένες στιγμές. Όπως όμως είπε ο συνομιλητής μας Ράμογλου, η ένωση των δύο ουσιών δεν επέρχεται μέσω του ΣΕΞ αλλά μέσω ενος οργασμού πνευματικού και σαρκικού, ταυτόχρονα. Διαφωνείς?

Πύρρα, η περήφανη Ελληνίδα

24/07/2003, 22:50:37
Πύρρα….

..ένωση των δύο ουσιών δεν επέρχεται μέσω του ΣΕΞ αλλά μέσω ενος οργασμού πνευματικού και σαρκικού, ταυτόχρονα. Διαφωνείς?..

Μα για να διαφωνήσω η να συμφωνήσω, πρέπει να κατανοήσω πρώτα. Σωστά;

Θα σε ρωτήσω δύο πράγματα. Για να κατανοήσω.

1) Ποιες είναι αυτές οι δύο ουσίες στης οποίες αναφέρεσαι;
2) Τι είναι το πνεύμα;

Μέγας Συντονιστής και Κλειδοκράτορ των Forums

24/07/2003, 22:51:18
Θα πώ ένα μόνο στον ΕΧΕΜΒΡΟΤΟ με όλη την φιλία που νοιώθω γι αυτόν .

Κράτα το κείμενο που έγραψες σήμερα καλέ μου φίλε και διάβασε το όταν θα νοιώσεις αυτά που εκεί αρνείσαι .
Επέτρεψε μου να έχω λίγο διαφορετική άποψη σήμερα μέσα από αυτά που έχω ζήσει .

Ελπίζω να είμαστε και τότε κοντά και να μου πεις αν έχω δίκιο σ αυτό που σήμερα σου λέω .

Φιλιά Καλλιτέχνη μου .

Ο κακός λύκος

ΠύρραΜέλος
24/07/2003, 22:52:43
Δε με πτοείς αγαπητέ Εχέμ. Ότι και αν πεις!!!!
Θα ήθελα πολύ να σου απαντήσω δεόντως, αλλά δε θα το κάνω (η γλώσσα μου με ξινει!!!), και ξες γιατί? Γιατί αυτοί που προσπαθούν να "εγχειρίσουν" όπως λές εσύ το ΣΕΞ και τον έρωτα, μάλλον είναι οι γνώστες, αλλιώς δε θα επιχειρούσαν να το κάνουν!!! Κανένας χειρουργός δεν εγχειρίζει χωρίς γνώση. Γεύσου.................

24/07/2003, 22:54:46
quote:
Κράτα το κείμενο που έγραψες σήμερα καλέ μου φίλε και διάβασε το όταν θα νοιώσεις αυτά που εκεί αρνείσαι

Μα τι αρνήθηκα βρε συ Ράμογλου;

24/07/2003, 22:57:19
Σε ρώτησα κάτι βρε Πύρρα, μα δεν απάντησες. Γιατι;

Είναι τόσο δύσκολο να μου απαντήσεις;

ΠύρραΜέλος
24/07/2003, 23:16:58
Εχέμ, τίποτα δεν είναι δύσκολο να απαντήσω. Αλλιώς δε θα μιλούσα. Αν είχες διαβάσει όλα όσα έγραψα από την αρχή θα είχες καταλάβει πολλά. Θέλεις να τα ξαναπώ? Ευχαρίστως.

Ουσία? Τι είναι λοιπόν η ουσία? Εσύ πως τη νοιώθεις? Μιας και σου αρέσει να τα λες χύμα (ελπίζω να μη σοκαριστείς). Για ΄σένα πια είναι η ουσία? Η εκσπερμάτιση? Η ένωση υγρών? Αν διαβάσεις παραπάνω θα δείς ότι αναρωτιέμαι μήπως η ουσία έχει διαφορετική ερμηνεία από άτομο σε άτομο. Στην πραγματικότητα όμως, όσο και αν κρυβόμαστε πίσω απότ το δάχτυλο μας, όλοι ξέρουμε την πραγματική ουσία. Ο καθένας για δικούς μας λόγους δε παραδεχόμαστε την αλήθεια. Άλλοι γιατί φοβόμαστε τον ίδιο μας τον εαυτό, άλλοι γιατί φοβόμαστε την κατακραυγή των άλλων, είτε γιατί φοβόμαστε ότι φαινόμαστε γελοίοι να εμφανίζουμε τα εσώψυχα μας. Όλοι όμως ξέρουμε, όσοι δεν είμαστε τουλάχιστον κενοί, πια είναι η ουσία.

ΣΕΞ, ηδονή, οργασμός, εκσπερμάτιση, τελείωμα. Σκουπίσαμε τελειώσαμε. Ακριβώς τελειώσαμε. Πόσοι από εμας θυμόμαστε τα της μιας βραδιάς σαρκικές απολαύσεις? Μόνο άμα θέλουμε να εξιστορίσουμε τις σεξουαλικές μας επιδόσεις!!!! Μόνο αν εκείνη βραδυά εμπλουτιστεί με το είναι σου θα έχει πραγματική αξία.

Ουσία? Το είναι μου όλο!!! Έχεις προσφέρει ποτέ το είναι σου? Πρόσφερε το Εχέμ, θα είναι φοβερή εμπειρία. Γιατί αυτοί που το κάνουν δε φοβούνται τα θέλω τους, ούτε τη ζωή, ούτε το ΣΕΞ, ούτε τον έρωτα. Ενώνουν την ολότητα τους με την ολότητα του άλλου, την ουσία τους με την ουσία του άλλου.

Πνεύμα? δεν αναγνωρίζεις την έννοια του πνεύματος? Είναι αυτό που σε κάνει να αποζυμείς τη ζωή σου σε όλα τα επίπεδα. Είναι αυτό που σε κάνει να σκέφτεσαι. Είναι αυτό που σε ξεχωρίζει. Είναι αυτό που δύναται να σε κάνει φοβερό εραστή!!! Εραστή της σάρκας αλλά και τπυ πνεύματος. Εραστή της ζωής και του ίδιου του έρωτα. Ερααστή του εαυτού σου και των άλλων. Εραστή της συν-ουσίας. Εραστή του κορμιού σου. Χωρίς πνεύμα ΄πως πειμένεις να αγαπήσεις τον εαυτό σου για να προσφερθείς χωρίς όρια. Το έχεις δοκιμάσει Εχέμ ποτέ, να προσφέρεις τον εαυτό σου χωρίς όρια? Το έχεις αναζητήσει ποτέ αυτό? Δοκίμασε το Εχέμ, θα νοιώσεις ελεύθερος από τις σκέψεις σου, και ευνοημένος από τη ζωή. θα νοιώσεις τις αντρικές ιδιότητες σου μέσα από την προσφορά.

Σε κάλυψα, αγαπητέ Εχέμ?

25/07/2003, 00:18:45
Με κάλυψες αγαπητή Πύρρα και με το παραπάνω.
Ίσος σου φανεί παράξενο, μα συμφωνώ σε ότι ανέφερες εκατό της εκατό.

(και μία παράκληση, θα προτιμούσα να με προσφωνείς Εχέ….)

terpandrosΜέλος
25/07/2003, 00:21:56
To xanthe mou aggele ths efhs thwdh einai uperektimimeno pistevw...
purra eimai poluu omorfos mou to leei kai h giagia mou xexexe

ΠύρραΜέλος
25/07/2003, 00:22:38
'Οτι επιθυμείς καλέ μου ΕΧΕΜΡΩΤΕ.
Όντως μου φάνηκε παράξενο.

ΠύρραΜέλος
25/07/2003, 00:25:18
To ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ με Ο και όχι με Ω, με συγχωρείς. Αμάν βρε Εχέμβροτε, πολύ μεγάλο ψευδώνυμο διάλεξες.

ΠύρραΜέλος
25/07/2003, 00:27:13
Δεν πρέπει να χαρούμε όλοι την ομορφιά σου βρε Τέρπανδρε? Μόνο η γιαγιά σου? Αντε γιατί με τον Εχέμβροτο το σοβαρέψαμε πολύ. Ε, Εχέμβροτε?

25/07/2003, 00:34:57
Ναι, όντως το σοβαρέψαμε αρκετά αγαπητή Πύρρα! Μα….. νομίζω τελικά έγινε για καλό!

Εχέ! ο καλοπροαίρετος! Που ζητά συγγνώμη εάν ορισμένες φορές γίνετε άθελά του επιθετικός.

25/07/2003, 01:24:51
quote:
Τι είναι ο έρωτας, τι είναι το sex τι κάνει το ένα τι κάνει το άλο μπλα μπλα μπλα μπλα…..

Η ερωτική επαφή πρέπει να γίνετε με τον νου αντεστραμμένο προς την ύλη και οι ψυχές θα ενωθούν σαν ένα και θα φτάσουν στην ολότητα. Μετά η αστρική ενέργεια που πηγάζει από τα 34 τσάρκας θα πλημμυρίσει την εσωτερική συναισθηματική μας ταύτιση και θα μετουσιωθεί σε φως! Τότε ο η πύλη του τριτογενούς πλασματικού εν, θα τρίζει το κρεβάτι! κλπ κλπ κλπ
Ναι! και μετά ήλθε ο άγιος Βασίλης!

Ρε δεν κουρευόμαστε λέω εγώ………..

Αυτό καλέ μου Εχεμβροτέρωτα !

Αυτά που ήθελα να πω ( αν δεν έλειπα τόση ώρα απο το PC μου ) είναι αυτά που περιέγραψε η φίλη Πύρρα ως Alter Ego .

Και κάτι ακόμα όταν παντού αναγνωρίζεις τον έρωτα και όταν το είναι σου έχει δοθεί κάπου αλλού απλά ή σωματική επαφή είναι η κορύφωση της αυτής ένωσης .
Αυτό λέει η ταπεινή μου γνώμη .

Θέλω να την σκέφτομαι ακόμα και τώρα που πάει για ύπνο και να νιώθω οτι είμαι μέσα και στη δική της σκέψη .
Αυτό με κάνει να νιώθω καλύτερα από το να άγγιζα μόνο το κορμί της .

Καλό ξημέρωμα ........

Ο κακός λύκος

25/07/2003, 01:54:33
Παρεξήγησες βρε Ράμογλου!

Όπως βλέπεις και στο μήνυμά μου, αυτό που κατηγόρησα είναι η φαμφαρολογία για τα συναισθήματα που νοιώθει ένας άνθρωπος μέσα στον έρωτα.

Το πώς γίνετε τι, προσπαθώντας να αναλύσουμε το άγνωστο και ακαταλαβίστικο.
Δεν μας φτάνει που το νοιώθουμε;

Ολόκληρο το μήνυμα σε κοινή θέα…..

quote:
SEX!Είναι τόσο κακό;;;;;;;

o.....Μα τι ντροπή! Τι ξεστόμισα…….

Λόγια λόγια λόγια λόγια λόγια…….. Μπλά μπλά μπλά μπλά!!!!

Κάντε αυτό για το οποίο μιλάτε (δεν πάει σε όλους) και αφήστε το μπλά μπλά μπλά!!!

Τι είναι ο έρωτας, τι είναι το sex τι κάνει το ένα τι κάνει το άλο μπλα μπλα μπλα μπλα…..

Η ερωτική επαφή πρέπει να γίνετε με τον νου αντεστραμμένο προς την ύλη και οι ψυχές θα ενωθούν σαν ένα και θα φτάσουν στην ολότητα. Μετά η αστρική ενέργεια που πηγάζει από τα 34 τσάρκας θα πλημμυρίσει την εσωτερική συναισθηματική μας ταύτιση και θα μετουσιωθεί σε φως! Τότε ο η πύλη του τριτογενούς πλασματικού εν, θα τρίζει το κρεβάτι! κλπ κλπ κλπ
Ναι! και μετά ήλθε ο άγιος Βασίλης!

Ρε δεν κουρευόμαστε λέω εγώ………..

Σιχάθηκα να ακούω και να βλέπω ανθρώπους να προσπαθούν να εγχειρήσουν τα πιο απλά πράγματα της ζωής!

Την ερωτική επαφή! Όποια διάσταση και αν έχει αυτή!
Κάντε και πάψτε!

Από πού έβγαλες το συμπέρασμα ότι αρνούμαι κάτι;;;;;;;

Βιαστικό συμπέρασμα……….. (θα φωνάξω τον Καζαμπούμπου μου φαίνεται να καθαρίσει…..)

Edited by - ΕΧΕΜΒΡΟΤΟΣ on 25/07/2003 01:56:07

25/07/2003, 02:31:09
no comment αγαπημένε μου φίλε

Μαζί σου !

Ο κακός λύκος

25/07/2003, 02:47:10
Κι’εγώ μαζί σου είμαι ρε κουμπάρε!!!!!!!

ΠύρραΜέλος
25/07/2003, 03:09:26
Αχ τι καλά, γίναμαι όλοι μας κουμπάροι? Ποιος θα μου λύσει τώρα όμως μια απορία? Έτσι, απευθύνομαι στο άλλο φύλο, στους άντρες. Είναι εφικτό να νοιώσεις επαφή και ερωτική διάθεση χωρίς να ξέρεις πραγματικά κάποιον/α και όντας πολύ μακριά του/της? Καλά είπαμε τα μελαχρινάκια εκπεμπουν φως και ερωτισμό χιλιόμετρα μακριά (Darkangel που είσαι, με έχεις αφήσει μόνη στο σκοτάδι), αλλά είναι δυνατόν να δημιουργηθεί κάτι τόσο όμορφο και εξίσου αγνό όντως μακριά?

Πραγματική απορία, ζητάω καθοδήγηση!!!!!!!!!

25/07/2003, 03:22:12
Εάν εξαιρέσουμε την σωματική επαφή, πιστεύω ότι είναι πιθανό κάτι τέτοιο. Αλά, μήπως θα είναι και λιγάκι επίπονο;

terpandrosΜέλος
25/07/2003, 06:12:26
Den thelw na dhmosiepsw fwtografia giati tha epakolouthisei pandemonio ... ante fevgw gia serifo tha ta poumeee kala na perasete opou kian pate :)