ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Φόρουμ ψυχολογίας- απαραίτητο ή όχι; - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Φόρουμ ψυχολογίας- απαραίτητο ή όχι; - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

Ostria42 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 3/3
24/05/2007, 00:11:06
Καταπληκτικό!
Αν και το έχω διαβάσει τόσες φορές,
όταν εμφανίζεται ο αρχαίος ιερέας, με πιάνει η ίδια ανατριχίλα...

Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!

Master ElrikΝέο Μέλος
31/01/2009, 14:17:14
Γεια σας ειμε καινοθργιο μελος και βασικα ο λογος που γραφτηκα ειναι γιατι αυτο το topic ισως συγκεντρωνει τις περισσοτερες πληροφοριες οσον αφορα τον Sergio Toppi κατι το οποιο με αφορα αμεσα οπως θα καταλαβετε αργοτερα. Διαβαζω κομιξ απο την παιδικη μου ηλικια απο Μικυ Μαους μεχρι πλεον τωρα underground αμερικανικο τυπο ομως μολις τους περσινους καλοκαιρινους μηνες ηρθα σε επαφη με τον συγκεκριμενο σκιτσιγραφο οταν τυχαια επεσε στα χερια μου ο πρωτος τομος του Sharaz-de τον οποιο μαζι με τον δευτερο προ ολιγον ωρων απεκτησα. Οπως λοιπον προανεφερα χρειαζομαι οσο περισσοτερο υλικο και πληροφοριες μπορω να βρω για τον κυριο Toppi γιατι ο ιδιος αποτελει εργασια μου για την καλων τεχνων αθηνας στην οποια φοιτω.

Ετσι λοιπον ελπιζωντας οτι δεν σας εχω κουρασει ηδη θα ηθελα αν σας ειναι ευκολο τον αριθμο των 12 τευχων στα οποια εμφανιζονται ιστοριες του Sergio Τoppi καθως και πιθανα μερη που θα μπορουσα να τα προμηθευτω .

Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων για την βοηθεια σας πανω στο ζητημα και φυσικα σας ευγνωνομωνω για την υπαρξη του topic αυτου.