ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Αγία Γραφή περί Προέλευσης του Ανθρώπου Νο 3 - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

- Αγία Γραφή περί Προέλευσης του Ανθρώπου Νο 3 - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.

IndustrialAngel23 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
01/04/2011, 09:21:35
Αμαρτία που ξομολογιέται, αμαρτία δεν λογιέται.

01/04/2011, 10:17:24
quote:

quote:
Όπως, είπες, το παλεύεις, και πολύ καλά κάνεις.

Σκέφτηκες όμως, πως κάποιος τρίτος που σε παρατηρεί, το "πάρα μα πάρα πολύ" για σένα, γι' αυτόν να μην είναι τίποτα ή να είναι "πάρα μα πάρα πολύ λίγο";;;

Το πόσο πολύ ή το πόσο λίγο, είναι, πολλές φορές, υποκειμενικό και εξαρτάται από τη θέση στην οποία βρίσκεται εκείνος που σε παρατηρεί ar_ia.

Όταν λέω ότι η ηθική σου, ΨΗΛΕ, μου προκαλεί εμετό λέω λίγα....

Όλα είναι ζήτημα προοπτικής δηλαδή ε; Αυτό θες να μας πεις; Ότι δεν υπάρχει αντικειμενικό και όλοι έχουμε δίκιο και άδικο ταυτόχρονα; Δηλαδή υπάρχει κάποια λογική όπου το να κάνεις ΜΕΓΑΛΟΥΣ σταυρούς και να είσαι απαίσιος άνθρωπος στη ζωή σου είναι...σωστός χριστιανικός βίος...ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΑΙ!!!!

Και Χίτλερ με τα τσιράκια του πίστευαν ότι επιτελούσαν θεάρεστο έργο με το Ολοκαύτωμα... Ζήτημα προοπτικής και αυτό να φανταστώ έτσι;

quote:
Όπως και εσύ το παλεύεις, έτσι και αυτή η γυναίκα, που εσύ την παρατηρείς και τη σχολιάζεις, μπορεί να το παλεύει και, για την ίδια, αυτό που κάνει, μπορεί να είναι "πάρα μα πάρα πολύ".
Ενώ για σένα, από τη θέση στην οποία βρίσκεσαι και την ελέγχεις, να φαντάζει πολύ λίγο ή και καθόλου.

Το να είσαι, λοιπόν, Έλληνας, Χριστιανός, καλός άνθρωπος, ..... είναι στάση ζωής, καθημερινή προσπάθεια, αγώνας ως και την τελευταία αναπνοή. Το όνομα από μόνο του δεν σημαίνει τίποτα.

Δηλαδή και ο Μπους που έκανε 2 πολέμους αλλά ΔΗΛΩΝΕΙ ότι παλεύει να βρει το Χριστό είναι...αξιέπαινος...Μάλιστα.

quote:
Ελπίζω να κατάλαβες τι θέλω να πω.

Εγώ το μόνο που κατάλαβα είναι ΠΟΣΟ ΚΑΛΑ κάνω που σιχαίνομαι τη δήθεν ηθική σου και τις δήθεν δημοκρατικές σου απόψεις.

Σου το είπα, αλλά και σου το ξαναλέω παλικάρι μου.

Να βρεις έναν τρόπο, είτε σε γιατρό, είτε σε κάποιον ψυχοτέτοιο, να σου γιατρέψουν τις πληγές και τα απωθημένα γιατί έχεις μεγάλο πρόβλημα και όσο μεγαλώνεις, μάλλον θα επιδεινώνεται η κατάσταση.

02/04/2011, 08:30:17
Όπως είχε ανακοινωθεί πριν λίγες ημέρες, το 3ο μέρος του θέματος έφτασε στο τέλος του οπότε ήρθε η στιγμή η συζήτηση να συνεχιστεί στο 4ο μέρος του θέματος το οποίο είναι το (κλίκαρε στον παρακάτω τίτλο για να μπεις κατευθείαν):

Αγία Γραφή περί Προέλευσης του Ανθρώπου Νο 4

In anticipation of my resurrection...