- ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ - Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΗΡΩΑΣ. - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:Mία είναι η ουσία...ΣYNOYΣIA, ΣYNOYΣIA!!!
μεχρι να καταλαβουμε ποια ουσια ή ποια στερηση .... προκαλεσε αυτο το παραληλημα
[23. να έχει το ρουφιανιλίκι μέσα του και να περιμένει στη γωνία να φάει τον επόμενο]
Eλπίδα!!! Eίμαι ο άνθρωπός σου..
Xμ..με δεύτερη σκέψη... κ ο άνθρωπός σου EINAI ο άνθρωπός σου...
**Gatekeeper..σε μπέρδεψα πάλι;
[Elpida, εσύ θα το απολαύσεις τζάμπα.... οι υπόλοιποι ξυλωθείται! (Αν δεν βγάλεις από τους συναδέλφους Επιτρόπους, τότε από ποιόν θα τα τσιμπίσεις?)]
Mπράβο Mantis!! Tώρα φάνηκε το ποιόν σου...
Mην ακούσεις πόδι γοτθικού ρυθμού, κατευθείαν να την πέσεις...
Va(l)nta
Διχασμένη προσωπικότητα
+ Mοναδική απόγονος
Thoth Tρισμέγιστου
+(ξανά) αδερφή TAT Kύβου
δεχομεθα της απαντησεις σου αν και εκπροθεσμες διοτι εντυπωσιασατε την επιτροπη με τα ωραια ποδια ....
Το λυπηρον ειναι οτι τα ποδια σας χρειαζονται συντηρηση ....αλλα ειμαι σιγουρος οτι η χαρυβδη θα τα παει μια χαρα με την αναστυλωση
οσο για το
quote:εισαι απαραδεκτη ....gatekeeper...τι εχουμε πει...???
Κύριε Drumx,
ποινη.... οταν θα κανει την κουρα της η χαρυβδη θα εισαι γυμνη στο μπαλκονι ή με βρεγμανο μπλουζακι καπου που να εχει κρυο ...
Οταν αποφασισεται το που θα γινει αυτο πειτε μου και εμενα ...θελω να το δω.
Αγαπη για οτι ερχεται και συγχωρεση για οτι εχει ηδη γινει
Edited by - drumx13 on 14/11/2003 20:20:27
quote:
[Elpida, εσύ θα το απολαύσεις τζάμπα.... οι υπόλοιποι ξυλωθείται! (Αν δεν βγάλεις από τους συναδέλφους Επιτρόπους, τότε από ποιόν θα τα τσιμπίσεις?)]
Mπράβο Mantis!! Tώρα φάνηκε το ποιόν σου...
Mην ακούσεις πόδι γοτθικού ρυθμού, κατευθείαν να την πέσεις...
ΠολυΑγαπημένη μου Valnta,
Εννοείται πως πρώτη εσύ θα νιώσεις το θείο άγγιγμα των θεϊκων χεριών μου. Τι νόμισες πως θα σε χρέωνα? Εγω? Ποτέ!!! ![]()
![]()
Με κατηγορείς άδικα ενώ εγώ σε έχω μέσα στην μαύρη μου καρδιά!![]()
![]()
![]()
Πρέπει να παραδεχτώ πως έχω μια αδυναμία στους μεγαλύτερους πρός εμένα ανθρώπους και στα έργα τέχνης. ![]()
![]()
![]()
Αυτό δεν σημαίνει πως θα ξεχάσω τα καλά σου λόγια και θα σε χρεώσω! ![]()
![]()
![]()
quote:
Το λυπηρον ειναι οτι τα ποδια σας χρειαζονται συντηρηση ....αλλα ειμαι σιγουρος οτι η χαρυβδη θα τα παει μια χαρα με την αναστυλωσηποινη.... οταν θα κανει την κουρα της η χαρυβδη θα εισαι γυμνη στο μπαλκονι ή με βρεγμανο μπλουζακι καπου που να εχει κρυο ...
Οταν αποφασισεται το που θα γινει αυτο πειτε μου και εμενα ...θελω να το δω.
Gatekeeper καλέ μου...
Είπαμε να τηρήσουμε την μυστικότητα και οχι να... φωνάξουμε παπαράτσι και ματάκιδες (αν ψάχνεις ομοιότητα, στην δεύτερη κατηγορία ανήκεις).
Μόλις συντηρηθεί η elpida μας και είναι έτοιμη και γίνει εκείνο το συμβούλιο τότε μπορείς να την βρέξεις (προσοχή στο πόδι, γιατί θα ξεκολλήσει) ή να την πετάξεις στο κρύο.
Μόνο που αν αρρωστήσει θα φιλήσει μόνο εσένα (με μοναδική ελπίδα να κολλήσεις κάτι και να βγείς από την μέση, ώστε να γίνω Χαλίφης στην θέση του Χαλίφη! Πατέρα Ιζνογκουντ, εσύ με οδηγείς!!!) ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
quote:
Mία είναι η ουσία...ΣYNOYΣIA, ΣYNOYΣIA!!![23. να έχει το ρουφιανιλίκι μέσα του και να περιμένει στη γωνία να φάει τον επόμενο]
Eλπίδα!!! Eίμαι ο άνθρωπός σου..
Xμ..με δεύτερη σκέψη... κ ο άνθρωπός σου EINAI ο άνθρωπός σου...**Gatekeeper..σε μπέρδεψα πάλι;
valda μου για σενα.... sport billy ...
ξερεις αυτος που τα κουβαλαει ολα σε μικρο μεγεθος μεχρι να τα.... εμφανισει οποτε γινονται ξαφνικα τεραστια .....
Προκειτε ασφαλως για σεξουαλικο υπονοουμενο με το οποιο μεγαλωσα και επιρεαστικα....οπως μπορειτε να καταλαβατε βλεπεται δεν ειχαμε ραδιοτηλεοπτικο τοτε να παρεμβει...
οχι καλη μου μαντις δεν την εκανα κοπανα
quote:
Είπαμε να τηρήσουμε την μυστικότητα και οχι να... φωνάξουμε παπαράτσι και ματάκιδες (αν ψάχνεις ομοιότητα, στην δεύτερη κατηγορία ανήκεις).
να ολο τετοια μου λες και με σκλαβωνεις..... καλη μου και
quote:μωρε ας με φιλησει εμενα και ας ειναι και αρωστουλα....θα εχω παρει τα μετρα
Μόνο που αν αρρωστήσει θα φιλήσει μόνο εσένα (με μοναδική ελπίδα να κολλήσεις κάτι και να βγείς από την μέση, ώστε να γίνω Χαλίφης στην θέση του Χαλίφη! Πατέρα Ιζνογκουντ, εσύ με οδηγείς!!!)
για τα προφυλακτικα..
οσο για τον ιζνογκουντ καλη μου ποτε δεν τα καταφερε γιατι ειχε μαυρη καρδια παντως εγω σου ευχομαι οτι καλυτερο στην ζωη σου και καλο σαβατοκυριακο ...ελπιζω να γυρισεις την δευτερα με το καλο ψοφια απο την... "προπονηση"
Edited by - drumx13 on 14/11/2003 20:29:27
Αποφάσισα να μείνω εδώ για να "στρατολογήσω" νέα μέλη στις "τάξεις" μας!(Σιγά μην σας πώ, πως ακύρωσα το Weekend εκτώς Αθηνών γιατί βαρέθηκα τα συμβατικά και τα ξενέρωτα.)
Και για να προσέχω εσένα.... (μήπως και πετύχω εκεί που ο καημένος Ιζνογκούντ αποτύγχανε συνεχώς) μήν μου πάθεις κάτι και μείνει η Αρχή χωρίς κεφάλι!
Άντε! θυσία γίνομαι για 'σας!
Καλό σας/μας ΣαββατοΚύριακο!![]()
λυπαμε για εσενα που θα μεινεις.... απροπονητη...ολοκληρο το σαβατοκυριακο
η αρχη εστω και την τελευταια στιγμη μπορει να φροντισει για εσενα![]()
![]()
Edited by - drumx13 on 14/11/2003 21:20:15
Μίας που είναι ώρα αποφάσεων, πήρα ακόμη μια (απόφαση! μην παεί ο νούς σου στο κακό!), θα σταματήσω τις μηχανοραφίες και τις δολοπλοκίες πίσω από την πλάτη σου τουλάχιστον μέχρι το πρώτο επίσημο συνέδριο της Αρχής!
Πάντως μη φοβάσε, δεν θα μείνω απροπόνητη... βρίκα επίδοξο θύμα και έχω βάλει τον καινούργιο μου βούρδουλα (αυτόν που πρέπει να "στρώσω") να μουλιάζει σε ξύδι. Αφού βαρύνει αρκετά θα αλείψω με αλάτι τις ουρές του (7 το σύνολο) και έτοιμος!
Ναι!... το ξέρω! είμαι άξια δίς έγγονη του Μαρκίσιου Ντε Σάδ!
Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,
Mantis... εεε... Χάρυβδη!
χαχαχααχαχαχαχαχχαχααχαχαχαχαχα
αχαχαχαχαχαχαχαχαααααααααααα
χαχαχαχαχαχαχαχαααχαχχαχαχαχααχαχαχαα
με απεραντο σεβασμο και αγαπη,ο μανος σας
ελπιζω να γνωριζεις οτι το τοπικ απευθηνεται σε Ενηλικους ...
παρακαλω αφησε τα στοιχεια σου στην εισοδο (δηλαδη κανε το τεστ μυησεως) και θα σου δωσουμε αδεια.... παραμονης και πρασινη καρτα...
για μυηση θα δουμε απο το CV σου
Απ. Αρ. 1. Το τι μου λένε και τι λέει η ταυτότητα είναι κάλυψη απόκρυψη . Κατά τ’ άλλα ψαγμένο το έχω και μάλιστα αρκετά καλά και δεν γεννάτε θέμα περαιτέρω έρευνας . Και οι άλλοι και η ταυτότητα δίκιο έχουν .
Απ. Αρ. 7. Η λέξη «άλλους» ίσως να υπονοεί ότι μαζί με φίλους ομόνω κάτι που έχει να κάνει με πάρτι και Ελληνικής προέλευσης ηδύποτα . Από εσένα περίμενα να το καταλάβεις .
Απ. Αρ. 11. Δεν κάνω ποτέ σκονάκια
Απ. Αρ. 13. Δε χρειάζομαι οφθαλμίατρο , ίσως να χρειάζομαι εγκλεισμό !
Απ. Αρ. 20. Τι το κακό έχει το επάγγελμα μου ?????
Απ. Αρ. 21. Σιγά μην ήθελα , χωρίς κακία αλλά ενάντια στη βλακεία αρνήθηκα και αρνούμαι .
Απ. Αρ. 23. Ε ναι αν είναι βρώμικο με χαλάει και θυμώνω .
Απ. Αρ. 25 Και λίγο ήταν
Τώρα από εκεί και πέρα σα δοκιμαστής θα καταβάλω κάθε προσπάθεια να βοηθήσω στο σεπτό σου έργο , αναμένω τις αιτήσεις και συμφωνώ πως δύο άντρες είμαστε πολλοί .
Ακόμα θα πρέπει να ενημερώσεις τα υπόλοιπα μέλη πως πρέπει να περάσουν από τα τέστ μου και τις δοκιμασίες μου και να μην αρχίζουν από τώρα τα «θα κάνω κλπ» εφ’ όσων δεν έχουν την έγκριση μου .
Η δική μου ενδυματολογία είναι απλή , μαύρη κουκούλα και μαύρο ράσο .
Με τον τετραπλό ειδικό ασπασμό προς τα θηλυκά και μόνο μέλη Tolis .

Ο κακός λύκος
δεν γνωριζεις πως ειμαι ο ξιφοκρατορας και συνδιοργανωτης με τον ραμογλου και τα αλλα παιδια και πως ο ελεγχος δεν μας πιανει γιατι περναμε απο αλλες διαστασεις και.... πορτες;;;;
χααχαχαχχαχαχαχααχχααχαχαχχααχαχαχχααχχαχαχαχαχααχ
χααχααχαχχααχαχαχαχααχααχαχααχαχαχαχαχαχαχαααχχααχα
δεν εμαθες ;;; δε ρωταγες ;;;;χααχχααχαχχααχχαχαχααχαχχααχαχαχαχαχααα
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
υ.γ ας ειναι θα σου δωθουν ορισμενα στοιχεια ,υπερανω πασης υποψιας αχααχχααχχααχαχαχχαχχαχαχχααχαχαχαχαχαχαχαχ
αρρεν
31
ομιλος φιλαθλων ιεραπετρας κρητης...οφις μαυρος με λευκη ενδυμασια
περαιτερω στοιχεια απο την παραμανα μου αχχαχααχαχαχχααχαχαχχαχαχα
Edited by - manos on 15/11/2003 12:54:32
Edited by - manos on 15/11/2003 12:57:03
Edited by - manos on 15/11/2003 12:59:53
Edited by - manos on 15/11/2003 13:01:05
Πρέπει να γίνει σύντομα εκείνη η πρώτη συνέλευση, μάζωξη ή συμπόσιο, (ότι προτειμά ο καθής)!
Διακρίνω πρόβλημα στην οργάνωση της Ιεραρχίας της Επιτροπής της Αρχής!
Νόμίζω πως ο... ξιφοκράτορας manos, θα πρέπει να συμπληρώσει το ερωτηματολόγιο... υπάρχει βέβαια και η εναλλακτική λύση.... το στρώσιμο του βούρδουλα!
Με άκουσες mano???
(Την παραμάνα την έστειλα πίσω στην Γερμανία καλέ μου.)
Με Επιτροπικούς χαιρετισμούς
Χάρυβδη.
Edited by - Mantis on 15/11/2003 13:12:15
ραμογλου .....ραμογλου προσπαθω να σκεφτω μηπως αυτη ειναι η μυστικη μας λεξη .....
μηπως τον ξερει κανεις ???
δεν νομιζω...
φιλε μου εχει παρθει μια αποφαση απο τα μελη της Αρχης οτι δεν δεχομαστε πλεον αρσενικα μελη στην Αρχη παρα μονο εαν προταθει κανεις απο αλλο-θυληκο-μελλος
...μεχρι την στιγμη που μιλαμε δεν εχω λαβει τετοια προτασει ουτε μεσω e- koukouvagias ουτε με καποιο αλλο ειδος e-πουλιου...εεεεε..e-μυνηματος ενοουσα....
στην περιπτωση ομως που απο το τεστ που θα υποβαλεις στην Αρχη για να λαβεις την μυηση και τα μυστικα μας αποδειχτει οτι το manos κρυβει..... μια αιθερια υπαρξη (γενους θυληκου παντα) που κρυβεται γιατι παντα ηθελε να ειναι αγορι..... ή εχει βιτσια..... ή οτιδοιποτε αλλο ψιλοδιαστροφικο.... θα το σκεφτουμε...
ΟΙ πληροφοριοδοτες μου (πιστεψε με ειναι πολλοι και καλα πληροφορημενοι) λενε οτι εχεις ....μια καποια μορφη επικοινωνιας με καποιο μελος (θυληκο παντα) της αρχης....
Μπορεις να της ζητησεις να σε προτεινει εαν διακαως το επιθυμεις να παρεις μερος στο οργιο που ετοιμαζεται.... λιαν προσεχως...
Σε καθε περιπτωση πρεπει να κανεις το Τεστ και να υποβαλεις τα σεβη σου στην επιτροπη...
τωρα για
quote:
ειμαι ο ξιφοκρατορας
ημουν σιγορος οτι κατι κρατουσες οταν εγραφες το μυνημα για αυτο και τα πολλα.. αχ... αχ..αχ αχ αχ αχ.. αχ ..............................................................................................................................................................................................................................................................................
και το ονομα μου ειναι gatekeeper.
no hard fillings
mats ..mouts..
Εν Αρχη
Edited by - drumx13 on 15/11/2003 13:29:57
quote:
ανημερωτο σε βρισκω...
Οντως δεν τον εχουμε ημερωσει ακομα !!
αν και εδω που τα λεμε δεν χρειαζεται κιολας , με τετοια θεση που εχει!!!!
Μανοοοοοο???? Τι σχεση εχεις εσυ παιδι μου με την Ιεραπετρα???? Για ελα στα ενδωτερα για περισσοτερες πληροφοριες!!! (εκτος και αν ειναι τυχαιο το μερος που εγραψες!!)
Μαντις για να δεις τι καλοι συν-μυημενοι ειμαστε μειναμε και εμεις εδω για συμπαρασταση... (παω και εγω να τσακωσω τσαμπα μασαζ χεχε)
Μάρα
Η Σεναριογράφος
Strike like lightning and leave the thunder to those that like loud noises.
Πρόταση (πρός όλα τους Επιτρόπους της Αρχής): Να ορισθεί ημερομηνία (βολική για όλους) και κοινός τόπος συνάντησεις (επίσης βολικός για όλους και στον ίδιο Νομό... αν γίνεται!), με απότερο σκοπό πρώτον την γνωριμία μας και δεύτερον ... το μέλλον της Αρχής!
Μετά τιμής και άκρατης μυστικότητος.....
![]()
![]()
.... gatekeeper
οι ερωτησεις 1,2,4,6,13,14,15,
16,17,18,19,20,23,24,25, απο το
μελος μανος εχουν απαντηθει ,καθε
περαιτερω ευρεση -πληροφορια στην αναζητηση ,
οποτε και η ερωτηση 22 εμμεσα διδεται
ερωτηση 3 ,ανηκω στο δικο σας ανθρωπινο υπο εξαφανιση ειδος.....νομιζω:))
ερωτηση 5 ,τηλ 210-999....733
ερωτηση 7 ,με την πλατη στον τοιχο και η παγιδα -
καταπακτη μπροστα απο το τραπεζι και
απαντηση αφιερωμενη στον drumx που ζηλεψε...no hard fillings χαχαχααχαχχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχα
ερωτηση 9 ,Ελευσις Ελληνων Ελπιδα Ελευθεριας
ερωτηση 10 , λειπουν μερικα και πρεπει να επιστραφουν για την αναστηλωση
ερωτηση 11 , οταν σεβεται τον χωρο και τα υπολοιπα μελη που πλαισιωνουν την υπαρξη του(απαντηση και ερωτησης 8 )
ερωτηση 12 ,ανοιξαν το ψυγειο και πηραν γαλα να πιουν μαζι μου ...πιστευω στα αερικα-στα πνευματα στις αυλες υπαρξεις
ερωτηση 21 , αν με πληρωνουν ,καθοτι ανεργος (απαντηση ερωτησης 20 ξανα)
Edited by - manos on 15/11/2003 13:50:29
Edited by - manos on 15/11/2003 13:52:19
Edited by - manos on 15/11/2003 13:53:46
Edited by - manos on 15/11/2003 13:59:36
Edited by - manos on 15/11/2003 14:32:08
Edited by - manos on 15/11/2003 14:34:03
"χρειαζεστε"
η να τον αφησω για το... τελος..
παρακαλω για τις προτασεις σας ..
εστω και μια να πει ναι.... η αιτηση του μανος εγκρινεται
σας θεωρω ωριμες και ικανες να αποφασισεται μονες σας ποιον αλλον προτειματε για να συμετασχει στο οργιο της Αρχης..
παρακαλω ,μην τσακωθητε ποια θα τον πρωτοπαρει για να τον διδαξει τα μυστικα της.... μαζι με τα μυστικα της αρχης
Edited by - drumx13 on 15/11/2003 14:13:44
με χαρά αναγνώρισα την πρόταση μου για συνέυρεση-συνέλευση της Αρχής.
Χαίρομαι που συμφωνούμε πάνω στο θέμα.
Όσο για τον Μάνο.... μπορεί να μας φανεί χρήσιμος, αφού αντιλαμβάνεται και (χωρίς να το καταλάβει) προθυμοποιείται να με
"βοηθείσει" να στρώσω -επιτέλους- το νέο μου βούρδουλα.
Τώρα αν κάποιος άλλος Επίτροπος έχει να κάνει κάποια αντιπρόταση ή να εναντιώνεται στην ήδη υπάρχουσα,
μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου (με το γνωστό πια μέσω e-κουκουβάγια ή μπουφό, εάν πρόκειτε για νυκτόβια απάντηση
ή όποιο άλλο e-πτηνό επιθυμεί εάν είναι μύνημα ημέρας).
Με Επιτροπικούς χαιρετισμούς,
Χάρυβδη
Edited by - Mantis on 15/11/2003 14:49:08
Edited by - Mantis on 15/11/2003 14:51:34