ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Μυθωδία - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Μυθωδία - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

nireas30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
16/06/2012, 03:20:48
quote:
Πλάτων
Μα το έβλεπα όχι στο παραλιο, μα στο μεσαίο!

Μα φυσικά και θα είχες αυτη την εντύπωση.Ησουν ακριβώς απέναντι απο το Τολό και μεταξύ σας υπάρχει το νησι Ρέμβη,με τα υψώματά του,τα οποία έκρυβαν την δέσμη.Η δέσμη είναι ισχυρή απο την πηγή της και εξασθενεί όσο απομακρύνεται απο αυτή.

Για Δούρειο Ιππο δεν νομίζω,αλλά η κεφαλή έδειχνε σαν να ήταν κακοτεχνία,επειδή τα σαγώνια του αλόγου είχαν ενα κάπως τετραγωνισμένο σχήμα.

quote:
nireas
Επίσης ... υπονοεί η NASA ότι και ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ ήταν... ο ... ΔΙΑΣ ?????

Δεν νομίζω nirea.Ο Οδυσσέας θα μπορούσε κάλλιστα να ήταν κάποιος έμπιστος του Δια,αξιωματούχος,ημίθεος κάτι τέτοιο.
Και άλλη άποψη:Η ΝΑΣΑ έβαλε και τα πρόσωπα του Ομήρου και του Οδυσσέα,όπως αυτα έχουν φιλοτεχνηθεί σε διάφορα αγάλματα.Κανείς δεν ξέρει πώς ήταν τα πραγματικά τους χαρακτηριστικά.
Και επειδή υπάρχουν αποδείξεις για την ύπαρξη του Ομήρου και του Οδυσσέα,ίσως η ΝΑΣΑ ήθελε να δείξει στον Δία,ότι πράγματι θεωρεί την ύπαρξή του αληθινή.

Εχεις αναρωτηθεί nirea γιατί η Μυθωδία,ενώ απευθύνεται στον Δια,κάνει ουσιαστικά έκκληση στον Απόλλωνα?

Θα τολμήσω μία απάντηση.Κάποιοι λένε ότι ο Διας παράκουσε την εντολή της Γαλαξιακής Συμμαχίας να εγκαταλείψει την Γη κάποια στιγμή,όπως είχε διαταχθεί.Τιμωρήθηκε απο αυτούς με προσωρινή στάση.Αλλοι λένε ότι κάνει παρέα στον κρόνο στα Τάρταρα.
Ανέλαβε την ηγεσία ο Απόλλων με την Αθηνά,την οποία ηγεσία κατέχουν ακόμη.
Αρα η ΝΑΣΑ,ίσως ήξερε σε ποιόν ακριβώς να κάνει την επίκληση,τιμώντας και τον πατέρα του!!

Καλά δεν θα το γλυτώσω το...πετροβόλημα!
Με παρασύρεις nirea!!

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

nireasΜέλος
16/06/2012, 03:35:01
quote:

Δεν νομίζω nirea.

Δεν νομίζω NIKOMAXE ...

Παιδιά ΔΕΝ είστε παρατηρητικοί ! (προς Θεού δεν το λέω ειρωνικά...)

Πηγαίντε π.χ. στο παρακάτω βίντεο στο χρονικό σημείο 4:07 και ακούστε και δείτε τους στίχους τι λένε την στιγμή που δείχνει τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ...

ΔΙΑ ΕΡΩΤΑ - ΕΣΥ ΠΑΙ ΔΕΙ ...

Μα πως... θα αναρωτηθεί κανείς... Στον ΔΙΑ "μιλάει" η NASA και μας τον δείχνει με την μορφή του ... ΑΠΟΛΛΩΝΑ ????

Δηλαδή μας τον ταυτίζει ? Είναι ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ ????

Νομίζω... ΝΑΙ !!!

nireasΜέλος
16/06/2012, 03:36:04
http://youtu.be/hiO_Fic-Ads

nireasΜέλος
16/06/2012, 03:44:24
Όπως και στο 4:34 ...

Εκεί που ακούμε τον χορό (NASA) να λέει προς τον ΔΙΑ :

" ΕΣΥ ΠΑΙ ΘΕΕ - ΕΣΥ ΠΑΙ ΔΕΙ "

... Βλέπουμε τον ΟΜΗΡΟ !!! Λες και απευθύνεται ταυτόχρονα σε αυτόν...

Λες και μας ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΤΑΥΤΙΣΗ !!!

Ο ΟΜΗΡΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ ... Ο ΔΙΑΣ !!!!

Παρακαλώ... ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΤΕ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΩ

nireasΜέλος
16/06/2012, 03:50:03
Δεν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ που μας δείχνει η NASA από το επίσημο DVD της στις χρονικές στιγμές των κάθε movements !

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΑ !!!

Προσπαθήστε να ανακαλύψετε τα ΜΗΝΥΜΑΤΑ σε συνάρτηση πάντα με τους στίχους τις συγκεκριμένες χρονικές στιγμές που σας τα ΔΕΙΧΝΕΙ !!

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ !!

16/06/2012, 07:46:11
Καλημέρα σε όλους !

nireas, η ενδιαφέρουσα ανάλυση που μας παραθέτεις, βασίζεται σε δικές σου ερμηνείες ή τις έχεις βρει από κάπου ?

Ρωτάω από περιέργεια και μόνο.....

16/06/2012, 08:57:55
Θα σας γράψω κάτι για το Βαγγέλη, που μου είπε ένας συμμαθητης του φίλος μου.

Πήγαινε σε ιδιωτικό Λύκειο, και χρειαζόταν να δώσει εξετάσεις σε επιτροπή, για το απολυτήριο.

Δεν τα πήγαινε καλα, και κινδυνεύε να κοπεί, οπότε μια καθηγήτρια οδήγησε την επιτροπή σε μια αίθουσα με πιάνο, και είπε πως ο μαθητής παπάθανασιου, θα έκανε αλλα πράγματα στη ζωη.

Του είπε λοιπόν να παίξει ένα κόμματι...

Έκανε τέτοια εντυπωση στην επιτροπή,που η συνέχεια ήταν απλα μια τυπικη διαδικασία.

Αυτα έχουν τα genio di musika.

16/06/2012, 11:12:50
quote:

Όπως και στο 4:34 ...

Εκεί που ακούμε τον χορό (NASA) να λέει προς τον ΔΙΑ :

" ΕΣΥ ΠΑΙ ΘΕΕ - ΕΣΥ ΠΑΙ ΔΕΙ "

nirea
Δεν σκοπεύω να ακυρώσω,την εργασία σου.Απλή παρατήρηση κάνω,όπως την βλέπω απο την πλευρά μου.Το θέμα της Μυθωδίας με απασχόλησε πριν πολλά χρόνια και το έχω μελετήσει,απο όλες τις πλευρές.Αυτο δεν σημαίνει ότι,τα ξέρω όλα.Η άποψή μου για το περιεχόμενο του quote:

Δείχνει τον Απόλλωνα και εν συνεχεία τον Ομηρο ενω λέει << ΕΣΥ ΠΑΙ ΘΕΕ >> δηλ. Εσύ παιδί θεού.
εν συνεχεία λέει, << ΕΣΥ ΠΑΙ ΔΕΙ >> δηλ. Εσυ παιδί πρέπει.

Το παιδί πρέπει να δεχθεί την επίκληση,επειδή προφανώς ο μπαμπάς κωλύεται!Και επειδή ίσως το παιδί να έχει τώρα τα ηνία,της διαστημικής αρμάδας!!

Συζήτηση κάνουμε και είναι κοινή απορία,το όλο θέμα.
Αν έχουμε κάποιες μικρές διαφωνίες,σε καλό θα μας βγεί.

ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.

nireasΜέλος
16/06/2012, 11:55:52
quote:

Καλημέρα σε όλους !

nireas, η ενδιαφέρουσα ανάλυση που μας παραθέτεις, βασίζεται σε δικές σου ερμηνείες ή τις έχεις βρει από κάπου ?

Ρωτάω από περιέργεια και μόνο.....

Είναι δικές μου, τις οποίες έχω παραθέσει και αλλού... αν εννοείς αυτό...

Και όπως είπα και πιο πριν... ΔΕΝ είναι κανείς υποχρεωμένος να τις δεχτεί... ΑΛΛΑ πριν τις απορρίψει ας τις μελετήσει ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ !

16/06/2012, 11:57:58
nireas καμμία απόρριψη.
Συνέχισε ακάθεκτος (μπας και ξεκολλήσουμε από τα πολιτικά ρε αδελφέ...)