- ΤΙ ΖΩΔΙΟ ΕΙΣΑΙ; - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
quote:
elpida :
Οι Υδροχόοι δεν είναι άπιστοι, ίσα ίσα που άμα δοθούν δίνονται ολοκληρωτικά και ξέρουν να δίνουν. Η συνταγή μπορεί να χαλάσει μόνο αν και εφόσον νιώσει ο Υδροχόος παραμελημένος και εισπράξει αδιαφορία, όπου εκεί πλέον αρχικά αρχίζει και «φεύγει» συναισθηματικά και στο τέλος φεύγει ολοκληρωτικά..
quote:
Mara :
εμεις οι υδροχοοι βγαζουμε συνεχεια καινουργιες οψεις μας!!! …….
Οχι καλε μου δεν στριμωχτικα...απλα οπως καλα ξερεις ο Υδροχοος βαριεται πανευκολα...
O αναζητών
Apostolos
Φαντασου τι γινεται εδω, εδω που το συμπαν συνομοτει εναντιον μου οπως λεω καθε μερα και τελικα τα αστερια με διαψευδουν πανηγυρικα!!!!!! ...τι να πω ρε...!!!
Φιλη Avallon τα Αγγλικα μου ειναι αρκετα καλα οποτε αναμενω ενναγωνιως να δω τι θα στειλεις... Κριος ειπες ΕΕΕΕ, ΣΙΓΟΥΡΑ??? (...και πιος σου ειπε να εισαι πιασμενη??? ...καλα τοτε, αλλη φορα
)
...open minds are better minds!
Μια γυναίκα Υδροχόος ίσως να δείχνει αδιάφορη, απόμακρη και μέσα στον δικό της μικρό κόσμο, όμως έχει τόσο πάθος όσο οποιοδήποτε άλλο ζώδιο όταν αποφασίσει να αφεθεί. Αυτή Η ΓΥΝΑΙΚΑ γνωρίζει τι θα πει ελευθερία - είναι ένα από τα μεγαλύτερα της προσόντα - και είναι προετοιμασμένη να το χρησιμοποιεί ξανά και ξανά όταν χρειάζεται. Είναι ίσως ένας από τους πιο απροσδόκητους, ασυμβίβαστους, εξωφρενικούς και άπιαστους ανθρώπους που έχετε γνωρίσει. Αν υπάρχει κάποια τόσο επιτήδεια που να κρύβει τα βαθύτερα της συναισθήματα, αυτή είναι η Υδροχόος. Αυτοί που γεννήθηκαν σ' αυτό το ζώδιο νιώθουν ότι η αποκάλυψη των συναισθημάτων δείχνει αδυναμία, κάτι που θα χρησιμοποιηθεί εναντίον τους ίσως να τους στερήσει την ελευθερία τους, ή να τους κάνει τρωτούς στο μέλλον. Ίσως να ακούγεται σαν κλισέ, αλλά αυτό που ψάχνει αυτή Η ΓΥΝΑΙΚΑ είναι κάποιος που θα την καταλάβει και μέχρι να διαπεράσετε την επιφάνεια της εξωτερικής της προσωπικότητας - που μπορεί μερικές φορές να είναι ένας δύσκολος αγώνας - δεν θα ξέρετε πως σκέφτεται
Ναι δεν ειμαστε ιδιαιτερα πιστοι (συγνωμη Ελπιδα) χωρις να σημαινει οτι οταν βρουμε ΤΟΝ ΕΝΑΝ δεν θα του δωθουμε αποκλειστικα
Ναι ειμαστε απο τα ζωδια που βαριομαστε ευκολα... και γιαυτο χτυπαμε το καμπανακι
Ναι ειμαστε στον κοσμο μας... προσκαλουμε ομως και τους αλλους...οποιος ομως δεν τον καταλαβαινει - δεν φταιμε εμεις...
επομενο ζωδιοοοοοο... η εχετε και αλλα να μας πειτε ??
And I keep on wondering....
quote:
Η συνταγή μπορεί να χαλάσει μόνο αν και εφόσον νιώσει ο Υδροχόος παραμελημένος και εισπράξει αδιαφορία, όπου εκεί πλέον αρχικά αρχίζει και «φεύγει» συναισθηματικά και στο τέλος φεύγει ολοκληρωτικά..
H συνταγή φίλη elpida μπορεί να χαλάσει (μάλλον τι μπορεί...σίγουρα θα χαλάσει) αν φερθείς κτητικά σε ένα Υδροχόο ή αν νοιώθει ότι "ασφυκτιά" σε μια σχέση... Θα φύγει και ας λατρεύει τον άλλο...
Είπες τίποτα ? ![]()

Το δόγμα τα εσά εμά και τα εμά εμά είναι αυτό που του ταιριάζει .
Εγώ τελείωσα με την ανάλυση των Υδροχόων καλή μου Mara δε σε πιέζω άλλο .
Καλά η Ζβετλάνα μου η καλή από Αιγόκερως μεταμορφώθηκε σε Βόδι και μετά σε Άλογο ;;;;;;;;;;;;;;
Fotini μου στο γιαπωνέζικο μήπως είσαι transformer ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
O αναζητών
Apostolos
quote:
Συμπληρώνοντας την καλή μου φίλη Avallon η/ο Υδροχόος θέλει να είναι εκείνος κτητικός αλλά όχι ο άλλος !
Το δόγμα τα εσά εμά και τα εμά εμά είναι αυτό που του ταιριάζει .
TEΛΕΙΟ!!! ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Και δε ειπα καλε μου οτι ειμαι αλογο ειπα οτι ο ωροσκοπος μου στο κινεζικο ειναι Αλογο...αχχχ τι τραβαμε και μεις οι Αιγοκεροι χορευτριες!
Εξακολουθω και ειμαι ενα βοδι Αιγοκερως! (δοξαστε με ![]()
![]()
)
Δεν χρειάζεται να μου ζητάς συγνώμη (αναφέρομαι στο κατά πόσο πιστός είναι ο Υδροχόος) αυτή είναι η άποψη σου. Η δική μου διαφέρει λιγουλάκι. Όλα έχουν να κάνουν με το κατά πόσο είσαι καλά με τον άλλον. Αν σε καλύπτει ο άλλος δεν ζητάς τίποτα απολύτως και πάλι αυτό νομίζω ισχύει για τους περισσότερους να μην πω για όλους.
Φίλη Avallon,
Νομίζω ότι ο οποιοσδήποτε μέσα σε μία σχέση όταν ασφυκτιά φεύγει, σε οποιοδήποτε ζώδιο και αν ανήκει.
Δεν καταλαβαίνω γιατί ο Υδροχόος να κάνει εξαίρεση?
Και για όσους δεν μπορούν να κατανοήσουν κάποια πράγματα ας έχουν στο μυαλό τους πως όλοι οι Υδροχόοι δεν είναι ίδιοι.!!!
Καλημέρα σε όλους
quote:
Εγώ τελείωσα με την ανάλυση των Υδροχόων καλή μου Mara δε σε πιέζω άλλο .
Καλε μου ramoglou καμια πιεση απολυτως!! Απλα δεν θελω τα αλλα ζωδια να νοιωσουν παραμελημενα καθοτι εχοθυμε παρει αμπαριζα το τοπικ με την αναλυση του Υδροχοου (η οποια και λογικα δεν προκειται ποτε να φτασει σε ενα τελος!!!)
And I keep on wondering....
Πως με καταλαβαινεις βρε Μαρα μου!!
(δηλαδι τελος το ποπ κορν και οι γρανιτες!![]()
)