- Ένα Παραμύθι - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΘΕΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΥ……. (π.χ. ΘΕΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΤΑΝΑ)...ΕΠΕΙΔΗ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΑΙΟΣ (....
Θ- ΑΦΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΟΝΤΑ ΝΑ ΣΕ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΛΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΓΓΕΛΟ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΜΟΥ...ΑΝΤΕ ΒΡΕ....ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ.
Σ- ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ?.....ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΩ ΟΟΟΟΟΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ,ΕΣΥ ΚΑΘ΄ΟΤΙ ΘΕΟΣ-ΤΕΛΕΙΟΣ, ΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΟΥ ΔΑΧΤΥΛΑΚΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΣΑΚΙΣΕΙΣ.....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ!!!!!!!!
(Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ...Ο ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΗΜΕΝΟΣ ΑΓΓΕΛΑΚΟΣ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΟΝΤΩΣ ΔΙΚΑΙΟ...ΗΤΑΝ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ....ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΛΟΙΠΟΝ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΕΚΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΘΕΙΚΗ ΤΟΥ ΥΠΑΡΞΗ, ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟ "ΣΙΚΕ" ΘΑ ΛΕΓΑΜΕ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ, ΑΓΩΝΑ?....ΣΚΕΦΤΟΤΑΝΕ..ΣΚΕΦΤΟΤΑΝΕ...ΜΑ ΤΙΠΟΤΑ...Η ΑΠΟ ΕΚ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΦΥΣΗ-ΘΕΣΗ ΤΟΥ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΙΟΤΙ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΕΚΕΙΝΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΚΑΙ ΑΠΛΩΣ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΗΜΕΝΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ-ΑΝΘΡΩΠΩΝ....ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΟΛΩΝ...ΔΙΟΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ Ο ΘΕΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΝΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ...[εδω πρεπει να πω πως μπορει να ειναι ετσι..ή μπορει μετα τον "πολεμο" ο Σατανας και τα πιονακια του-υποστηρικτες του, ξαφνικα να καταστραφουν από κατι....και να μην ανηκουν στο Θεο ουτε καν ως την πιο κατωτερη μορφη ζωης...ε..εδω θα ριχναμε πολυ γελιο...ειδικα στην ιδεα των "παραστρατημενων αγγελων"...μα ακομα πιο πολυ στην ιδεα την απολυτης αγνοιας του Σ. και ολων των αγγελων για το "δικο τους μελλον" και κατ΄επεκταση των ανθρωπων. Εξαλλου ειναι ΘΕΟΣ και μονο Αυτος τα ξέρει ολα. ;-)]
Και ξαφνικα πεταχτηκε ο Σατανας,εχοντας μεσα του σαν βασικο στοιχειο με 99% κακο και 1% καλο [γιατι ολοι μεσα μας εχουμε και απο τα δυο στοιχεια απο την αρχη: ΑΓΓΕΛΟΙ= %ΚΑΛΟΥ > %ΚΑΚΟΥ=100=1= Η ΑΡΧΗ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ= ΚΑΛΟ=ΚΑΚΟ [[στην πορεια αλλαζει το συμβολο & γι΄αυτο εξαρταται απο εμας αν θα καταληξουμε - η ψυχη μας προς την ΑΡΧΗ=ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ=ΘΕΟΣ]]…..
ΣΑΤ – « ΤΟ ΒΡΗΚΑ! ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΛΕΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ….ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΒΑΣΙΚΟΣ ΟΡΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ «ΠΟΛΕΜΟΥ» ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΗ ΑΠΟΛΥΤΗ – ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΣΟΥ…(ΧΕ ΧΕ ΧΕ…). ΕΤΣΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΦΟΣΙΩΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ….Η ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΣΕ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ….»
Θ- « ΧΜ….(και ο Θεος εξυσε το μουσι του…..). ΝΑΙ ΑΛΛΑ, ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗΣ ΣΟΥ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΝ….ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ, ΝΑ ΣΕ ΝΙΩΣΟΥΝ….!!!»
Σ- «….ΔΕΚΤΟ….!»
( Φυσικα, ο Θεος ηξερε ότι αυτος ο παραστρατημενος αγγελος δεν φημιζοτανε και για την εμπιστοσυνη του…αλλα καθ’ ότι ΘΕΟΣ….των ημι-Θεων και των ανθρωπων…υπεγραψε…δινοντας μια διορια στον «κουτοπονηρο»…..της ταξεως των 2.000 χρονων….περιπου…Ετσι τουλαχιστον ακουστηκε….)
Ακολουθει μια μεγαλη πορεια….ένα ταξιδι….οπου και τα 2 στρατοπεδα προσπαθουσαν να βρουν τροπους προσεγγισης της ανθρωπινης ψυχης…χωρις όμως να σπασουν τον βασικο ορο του συμβολαιου – της συνθηκης….κατι σαν την « ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ»…….
Και πως θα μπορουσε να γινει αυτό?
Μα φυσικα όταν ο ανθρωπος, ενώ από την μια ΘΑ ΕΝΙΩΘΕ ΕΝΤΟΝΑ…..από την άλλη ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΜΕΡΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ….ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ Η «ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ – ΟΡΑΜΑ – ΑΙΣΘΗΣΗ – ΕΝΣΤΙΚΤΟ - ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ= ( που στην ουσια αποδειδεται για τους αλλους ως ΣΥΜΠΤΩΣΗ)….ΓΙΝΟΤΑΝ ΜΕΣΩ ΟΝΕΙΡΟΥ,ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΥΠΟ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ…ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΔΙΔΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ, ΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ «ΜΑΡΤΥΡΑ» ( για να μην χασει τα λογικα του…), ΩΣ ΚΑΤΙ ΜΗ ΥΠΑΡΚΤΟ… (Για το τελευταιο μεσο που αφορα την ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΗ (παραισθησιογονα ναρκωτικα…αντανακλαστικα υπολειτουργικα…κ.τ.λ. οφειλω να πω πως ξεκινησε από τον Σ., και αναγκαστηκε ο Θ. να το χρησιμοποιησει,με καποιο τροπο που θα εβρισκε, για να μην πεσουμε εμεις στην παγιδα….ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΛΟ ΕΔΙΝΕ Ο Θ. ,Ο Σ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΤΑΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΑΣΧΗΜΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ….ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ!
(1) ΚΑΠΝΟΣ= ξαφνικα ο ανθρωπος «ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ» και ενας Θεος ξερει πως του ηρθε….να βαζει τον καπνο στις πληγες ώστε να επουλωνονται….Τωρα το βαζουμε στα
πνευμονια μας….και στον εγκεφαλο μας….
(2) ΚΛΩΝΟΠΟΙΗΣΗ= Μεγαλη ανακαλυψη…αν χασω το χερακι μου δεν θα φοβαμαι πως θα ειμαι για παντα κουτση. Τσουπ! Παμε τωρα να «κλωνοποιησουμε ολοκληρο ανθρωπο…αδιαφοροντας για το κεφαλαιο-ΨΥΧΗ.
(3) ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ= ….εδώ μαλλον ο Σ. το εβαλε στο κεφαλακι του ανθρωπου ετσι ώστε να αποδυναμωσει και σωματικα, εγκεφαλικα με το ΚΑΨΙΜΟ των κυτταρων, και ψυχικα…..Βεβαια, σπανια ο Θ. εδειχνε στοιχεια της υπαρξης του σε αυτόν τον τομεα….ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΤΗΝ
« Β Ε Λ Ο Ν Α » . Εκει πλεον ηταν καθαρα αποφαση του ανθρωπου, ποσο μαλλον όταν ξερουμε από παλια που οδηγει αυτή η καταστροφικη κινηση…..(βελονα χρησιμοποιουμε για να γινουμε καλα στο νοσοκομειο….όχι για να μολυνουμε το αιμα μας με αυτου του ειδους χημειες…ακομα και οι ανθρωποι που κανουν θεραπειες το ξερουν πως δεν είναι και ο καλυτερος τροπος…αλλα είναι ο πιο αμεσος……
( Αυτά τα έγραψα σε ένα άλλο forum, και θέλησα να τα αντιγράψω και εδώ….για εμένα ήταν ένα παραμυθάκι…..Αν για εσας όχι…….τότε ζητώ συγνώμη….)
ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ
I.M.
Y.Γ.: …..και με αφορμη το ΠΑΣΧΑ που ερχεται……
υπάρχουν δισεκατομμύρια μικροί διάολοι...
ανθρωπόμορφοι μικροί σατανάδες...
στο εκτροφείο με το κωδικό όνομα "Γη"...
τρίζουν τα δόντια τους...
φτύνουν σάλια και κουνάνε πρόστυχα τη γλώσσα τους...
ντύνονται,γδύνονται,βάφονται,χτενίζουν τις λιγδιασμένες τρίχες τους..
στο εκτροφείο με το κωδικό όνομα "Γη"...
γεννιούνται τερατόμορφα τεράστια μωρά...
πεθαίνουν μικροί μύκητες οι γερασμένοι πρώην δήθεν άΝΘΡΩΠΟΙ...
στο χώμα τα σκουλήκια κάνουν πάρτυ...
τυφλά σκουλήκια επιδίδονται σε κολασμένα όργια...
πίνουν τα καυτά μεδούλια και γλείφουν τα κιτρινισμένα κόκκαλα..
το ζελέ έχει πλέον πήξει...
αααα! τι σύνθεση απο κομμένα εγκλωβισμένα φρούτα....
τι ανάλαφρη στη γλώσσα γεύση....
τι λεπτή απόλαυση......
το Πάσχα.....
σουβλίστε τον διπλανό σας..... φάτε τον συνάνθρωπό σας...
μμμ..!κοιτάξτε πώς στάζει έλαια η ροδοκοκκινισμένη πέτσα..
θυσία και ανταπόδωση...
απονομή δικαιοσύνης...
στα καημένα τα αρνάκια...
στα φτωχά τα έρημα τα κατσικάκια...
τόσο απο το μυαλό τους φάγατε ρε σιχαμένοι... σας ΜΙΣΩ...
μα λίγο μυαλό δέν βάλατε...
τόσα κεφαλάκια γλύψατε ρε... σιχαμερά ελεινά σκουλήκια...
μα λίγο δέν σκεφτήκατε...
ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΥΛΗΣ...
"τούτο εστί το αίμα μου... τούτη εστί η σάρκα μου..."
μόνο αυτό κρατήσατε ρε... άντε λοιπόν...φάτε.. πιείτε...
σκοτώστε... σουβλίστε... πίείτε... μεθύστε...
γλύψτε καλά τα δάχτυλά σας...
το ίδιο Τέλος θα έχετε και εσείς...
δοξάστε και γιορτάστε... αναστήθηκε ο ΧΡΙΣΤΟΥΛΗΣ σας....
αυτός που εσείς σταυρώσατε... αυτός που κάθε μέρα καίτε...
ΜΙΣΩ ΤΟ ΠΑΣΧΑ...στην υγειά σας και καλή σας όρεξη ....
πιείτε και καμιά σόδα…… και κοιμηθείτε ήσυχοι και χορτασμένοι...
..ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ….
..ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΑΝΑΓΝΩΣΗ….
..ΚΑΙ Η ΠΟΛΗ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ…..
...ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΝΗΣΤΕΥΟΥΜΕ?
...ΓΙΑΤΙ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΑ ΕΘΙΜΑ ΠΟΥ....ΑΠΛΑ....ΜΑΣ ΖΟΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΗΔΟΝΕΣ?
......
ΑΠΛΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ....ΑΠΛΑ... :-(
ξερεις ολα οσα λες ειναι μαλλον η αγανακτηση που εκφραζω καθε φορα που λεω..."θ'αρχισω τα λιγμενα"
ο νεκρος θεος οπως θαλεγε ο ποιητης μου...αφου ολοι τρωνε οβελιες...μα δεν κανουν και τιποτε αλλο απο το να τρωνε οβελιες μεχρι να φανε παλι οβελια..
....δεν κανουν ολοι νηστεια,εννοω
και ενταξει μην το κανει κανεις για τον χριστο εξω...!
για το ταλαιπωρο ναο της ψυχης ....τιποτα;
η νηστειες μας βοηθουν να προσαρμοστουμε στην αλλαγη της εποχης/οποις δεν εχει παρωπιδες(ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ/Η ΥΠΕΡ ΤΗΣ)θα κατανοησει επακριβως τι καλο του κανει ...και ποσο απολαμβανει αφου με τη νηστεια εμαθε το παν μετρον αριστον...
και επιβραβευει τον εαυτο με ενα γευμα συμβολικο ...
τωρα αν ειναι οβελιας η πλευρωτους στα καρβουνα ε τι να πουμε αυτο ειναι υποκειμενικο:)
ευτυχως που με τα μανιταριαμπορουμε να πουμε οτι ειμαστε ακομη εντος θεματος...
εννοω η ψυχη...που κολλαει ο οβελιας στο παραμυθι;;;;;
να δεις που ..κολλαει τελικα...
:)
καλο περασμα σε οσους τελικα -με- "καταλαβαν"...
ΨΥΧΗ

Technoshamanism
"Μού'πε μια μάισα τση καρδιάς που γιατρευε τον πόνο, πως ξωτικά υπάρχουνε σαν τα πιστεύεις μόνο"
καλο περασμα..
-καποτε θα ερθει και σε αυτους-

Technoshamanism