- National Treasure (Στα ίχνη του χαμένου θησαυρού) - - Κινηματογράφος -
ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩ ΟΝΤΩΣ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ Da vinci
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΙΑΝΑ ΤΖΟΟΥΝΣ ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΜΕΛΟΣ dios ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΥ
ΗΤΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΗ ΑΛΛΑ ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ
ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΑΝΤΩΣ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ.
ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΜΟΥ ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗ ΛΥΣΗ ΑΝ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΙΤΕΣ ΙΠΠΟΤΕΣ ΚΑΙ
ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΑΝΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΝ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΡΙΦΟ ΜΕ ΤΗ ΜΟΝΑ ΛΙΖΑ ΜΕ ΤΟ ΜΑΡΚΑΔΟΡΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΘΥΜΑ ΣΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ,ΓΕΝΙΚΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ.
ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ STAR WARS ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ.
Το Star Wars, αν έχεις δει τα άλλα, δες το. Άπαιχτο...
Προσωπικά με την ταινία φρίκαρα. Έχω βαρεθεί αυτή την κωλοπροπαγάνδα του hollywood και των κωλολόμπι της κωλοανθρωπότητας σε κάθε ακριβή παραγωγή που βλέπουμε τα τελευταία χρόνια.
Έπίσης αν και τρελλός με την Ε.Φ. έχει αρχίσει χρόνια τώρα να μου τη δίνει επίσης το γεγονός ότι όποτε έχει ανάγκη από κονδύλια η ΝΑΣΑ από τον προυπολογισμό, οι μισθοφόροι και υπάλληλοί της του hollywood φτιάχνουν και μία αντίστοιχη ταινία με περιεχόμενο ανάλογο των τελευταίων επιστημονικών ειδήσεων. Έλεος.
Είναι παλιό το παραμύθι. Το δίδαξε μεγάλος επιστήμονας του είδους Χιτλερ, και οι οπαδοί της "προπαγάνδας" του μεγαλουργούν ακόμα και σήμερα, όχι by tanks αλλά by ... banks και των media.
Φίλοι, δεν είμαι οπαδός συνομοσιολογιών. Για την ακρίβεια πιστέυω ότι αυτές οι θεωρίες έχουν αλλες... θεωρίες συνήθως από πίσω, που είναι απλές στην ανάλυση και έχουν ως ακοπό αποκλειστικά την "εκπαίδευση" της μάζας στον καθοδηγούμενο καταναλωτισμό. ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΜΑΡΟΥΛΙ, με τις όποιες του προεκτάσεις (τι κλισεεε, χρήμα και εξουσία....! Αθάνατα κίνητρα!!!)
ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ. Αλλά δεν είναι εξωγήινοι. Είναι ο καλός και αγαθών κινήτρων παππούς Μασόνος-γεράκος που μιλάει στον μικρό Cage για την ... "κληρονομιά" (!) της Αμερικάνικης ιστορίας.
DVX100 Video Freak
Μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις τι σημαίνει Ε.Φ.
DVX100 Video Freak