- Ευχαριστώ.... !!!!! - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Να σε ευχαριστήσω κι εγώ με τη σειρά μου.
Με τα μηνύματα που έστειλες τις δύο τελευταίες μέρες, ολοκλήρωσα επιτυχώς την εργασία μου στο Νομικό τμήμα της Νομικής Σχολής του Παν/μιου Αθηνών: "Η ανάγκη της εξύψωσης της προσωπικότητας και πώς αυτό συνδράμει στην παραβίαση του άρθρου 57 του Αστικού Κώδικα".
Σ' Ευχαριστώ πολύ.
Ζήσε τη στιγμή!

Όταν ωριμάσεις εσύ θα μπορέσεις να καταλάβεις ότι δεν ήταν εχθρική απέναντι σε κανένα η έρευνα που έκανα. . .
Ααααα, και μην το ξεχάσω . . . . νομίζεις ότι κάτι κατάφερες με το να στέλνεις φιλάκια σε όλο το Ηράκλειο;;;;
Αν, ναι , Τότε στείλε φιλάκια σε όλη την Καλλιθέα
Ααααα και στη Γλασκόβη!!!!!!!!
Το έπιασες έτσι;;;;
Υ.Γ. Μα καλά τόσο γάτος είσαι ώστε να πιστεύεις ότι θα φοβηθώ με αυτό που έγραψες;;;;;;
Μην κρίνεις από τον εαυτό σου
quote:
Αν, ναι , Τότε στείλε φιλάκια σε όλη την Καλλιθέα
Όταν έρθει η Καλλιθέα στην Βόρεια Ελλάδα
δεν θα ξεχάσω να την φιλήσω... "παλιόφιλε"
(αχ που πας ρε έρμε... Καραμήτρο).
Πάλι αποδεικνύεις ότι η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια. Αφού δεν ήξερες, δεν ρώταγες;
Η μετακόμιση, στα νότια, μάλλον σε βάρεσε στον... εγκέφαλο. Κρίμα γιατί μέχρι τότε έδειχνες ότι κάτι άξιζες κι εσύ εδώ μέσα. Αλλά "την δόξα πολλοί εμίσησαν την... "λόξα" όμως ουδείς" !!!
Να είσαι καλά πάντως. Το εννοώ με απόλυτη ειλικρίνεια. Με αυτό το topic και ειδικότερα με τα τελευταία σου μηνύματα με βοήθησες πάρα πολύ να σιγουρευτώ για κάποια πράγματα που έγιναν εδώ μέσα το τελευταίο διάστημα. Είχα τις υποψίες μου αλλά ευτυχώς δεν άντεξες να είσαι στο "παρασκήνιο".
Ευτυχώς δεν πήγανε χαμένες οι ανούσιες συζητήσεις μας σε αυτό το topic.
Τζααααα !!!!
Σε βρήκα.
Τα φυλάς εσύ τώρα ![]()
Και όπως πάντα θα σε χαιρετήσω με πολλά... ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

και συνεχίζεις να επιβεβαιώνεις την ερευνά μου, πρόσεξε!!!!
Εγώ δεν είπα ότι εσύ είσαι στην Καλλιθέα ούτε στην Γλασκόβη. . . αλλά δεν πειράζει όταν . . . ωριμάσεις . . .
θα καταλάβεις . . .
Μ’ αρέσει αυτό το παιχνίδι που παίζουμε, γιατί επιβεβαιώνονται και τα συμπεράσματα της ερευνάς,
πρόσεξε γιατί μπορεί και αυτό εδώ το θέμα να είναι το τελευταίο μέρος της ερευνάς μου . . .
Αραγε τα συμπεράσματα επιβεβαιώνονται από την πράξη;;;
Αλλά τι λέω αφού με βρήκες, με κατάλαβες.
Άρα λοιπόν επιβεβαιώνεις όσα έχω γράψει περί διαφορετικών nick κτλ ευχαριστώ
ΑΑΑ, πες και στην ksenitia με ποια nick έχω μπει γιατί είναι περίεργη και εγώ θέλω να γελάσω με αυτά που θα διαβάσω .....
Πάντως είτε το θέλεις είτε όχι θα σε οδηγώ εγώ εκεί που θέλω αγαπητέ toth.
Υ.Γ. Σου έδωσα ένα hint για ένα από τα nick μου
Υ.Γ2 Αν βρεις δύο από τα nick που έχω χρησιμοποιήσει σου υπόσχομαι ότι δεν θα σε ξαναφέρω σε δύσκολη θέση, δεν θα ξαναγράψω, βέβαια αν δεν μπορείς να κάνεις τίποτα άλλο μπορείς να μου κλείσεις το λογαριασμό. . . .
Πάντα ήσουν... ypoptos σε εμένα αλλά τι σημασία έχει τώρα αυτό;
"Πετάω" σε λίγες ώρες προς μια αγαπημένη μου χώρα και θα περάσω και από επάνω σου. Κούνα το χεράκι σου... να με χαιρετήσεις.
Σε αφήνω εδώ πίσω, να σουλατσάρεις μέσα στις παιδιάστικες και εγωπαθείς σου περιπλανήσεις, προσπαθώντας να κλέψεις αξία από το πουθενά. Εάν δεν γελούσα με τα καμώματά σου, θα ένιωθα μόνο οίκτο.
Άιντε, να κάνεις λίγα ακόμα nicknames, και να ζήσεις με ξένες προσωπικότητες. Από την μια πλευρά έχεις δίκιο. Αφού δεν εκτιμάς εσύ την πραγματική σου προσωπικότητα οφείλεις να βρεις κάποιες υποκατάστατες. ![]()
Φιλάκια. ![]()

Αλήθεια γιατί πιστεύεις ότι έγραψα αυτό το θέμα φίλε thoth;; Σε ποιον έδωσα την πρέπουσα σημασία στις απαντήσεις μου για να συνεχίσει;;
Πιστεύεις ότι ήθελα να ευχαριστήσω;; Έτσι κι αλλιώς αυτό που ήθελα το πήρα , αθόρυβα . . .
Όπως σου είπα εγώ θα καθοδηγώ την συζήτηση και ακολουθείς με μαθηματική ακρίβεια και μάλλον δεν το έχεις καταλάβει ακόμα. . . .
Φαντάσου, εγώ, ένας απρόσωπος άνθρωπος ανάμεσα σε τόσες προσωπικότητες και ....
Κάποια μέρα θα βρεθούμε να μιλάμε ξανά μαζί είτε σε αυτό το forum είτε κανονικά και θα σε συναρπάσω με αυτά που θα θέλεις να ακούσεις, το έχω ξανακάνει άλλωστε
Σου εύχομαι καλό ταξίδι μπορεί να περάσουν κοντά τα αεροπλάνα μας εγώ σε μερικές ώρες πάω βόρεια . . . Πάω να βρεθώ με άλλους . . . που δεν εκτιμούν την προσωπικότητα τους . . . ![]()
Δώσε λοιπόν άλλη μια φορά φιλάκια, στο παράθυρο, γιατί πουθενά αλλού δεν νομίζω ότι μπορείς να δώσεις.. (ε να μην αστειευτώ άλλη μια φορά
)
Νοιώσε οίκτο thoth . . .
Ξύπνα thoth, Ξυπνήστε ρε, σας δουλεύουνε . . .
παππούς να ήμουν τώρα,
να κάνω το σοφό,
να βήχω, να ρουφώ
ταμπάκο κάθε ώρα!
Να έχω άσπρα γένια,
ποτέ να μη διαβάζω,
σχολειό να μην πηγαίνω,
στο σπίτι μου να μένω
και όλο να νυστάζω.
Να παίζω όλη μέρα
με ένα κομπολόγι,
να μη μου λέν' δουλειά
και να φορώ γυαλιά
και να 'χω και ρολόγι.
Να λέω παραμύθια
απάνω από το στρώμα
και όλοι στη μιλιά μου
να στέκουν εμπροστά μου
με ανοικτό το στόμα.
Να μου φιλούν το χέρι,
ευχές πολλές να δίνω,
και σ' όλους σεβαστός,
να τρώγω και να πίνω.
Να 'χω και μια μαγκούρα
να κάνω τον κακό,
κι άμα θυμός με πάρει,
ν' αρχίζω στο στειλιάρι
και τον τρελό - Κοκό"
Αυτά και άλλα. λέει
με γνώση παιδική.
Μα ο Κοκός δεν ξέρει
πως θέλουν ολ' οι γέροι
να γίνουνε Κοκοί.
("Να ήμουνα παππούς" Γ. Σουρής)

ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΚΩΣΤΑΓΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ...THOTH EXΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΤΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΚΟΝΣΕΡΒΕΣ ΜΥΑΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΟΑΤΙΑ. ΠΑΡΕ ΜΕΡΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΘΩΣ ΠΕΡΝΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΡΙΞΕ ΜΕΡΙΚΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ.!
ΧΙΟΥΜΟΡ ΚΑΝΩ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ...![]()

"ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΝΑ ΜΑΤΙ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΦΩΣ"
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΥΝΟΝΟΜΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ...ΚΙ ΕΛΕΓΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΔΙΕΡΕΥΝΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΜΟΥ:(((
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
..:ΟΟΟΟΟΟΟ
quote:
Ξυπνήστε ρε, σας δουλεύουνε
ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΙ ΑΔΙΚΟ:ΟΟΟΟ
....ΑΠΛΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΤΡΕΛΗ+ ΨΕΥΤΡΑ Η ΑΤΜΑ...
ΥΠΕΘΕΣΑΝ....ΠΩΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΜΑ....
ΑΧ ΚΑΥΜΕΝΗ ΛΕΞΗ!
ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΝΤΑΡΜΑ....ΘΑ ΕΙΣΤΕ Ο ΤΡΟΧΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΣΑΝ ΤΟΥ ΧΑΡΟΥ ΤΟ ΔΡΕΠΑΝΙ ΣΤΑ ΣΠΑΡΤΑ...
ΠΑΤΕΡΑ! ΘΕΡΙΖΕ....

aum mani padme hum
Ανώνυμοι κατήγοροι απο άλλες διαστάσεις,αγανακτισμένοι νομοταγείς πολίτες,διδάκτορες ψυχολογίας απόφοιτοι καφενείου, και δεν συμμαζεύεται...
θα σβήσω ότι μήνυμα έχω στείλει στα θέματα των ngw,και του... ypoptou kwstaγκου.Αν δεν τους έδινε κανείς σημασία θα εξαφανίζονταν σαν αυτό που στα αλήθεια είναι...ποντίκια.
Τελευταίο θα διαγράψω αυτό το μήνυμα...
![]()

Edited by - Mercury on 03/09/2004 00:14:38
Εξάλλου, η δυνατότητα διαγραφής μηνυμάτων, υπάρχει για να μπορούν να επιλυθούν πιθανά προβλήματα συγγραφής διπλών μηνυμάτων κυρίως, κι όχι για λόγους "αλλαγής τακτικής και στάσης". Οπότε σε αυτήν την περίπτωση, μία τέτοια πράξη, θα ήταν αρκετά αντιδεοντολογική...
Ελπίζω για την κατανόησή σου. ![]()
κάνε κλικ!![]()
Ποτέ μην παραδεχτείς τα όρια του ανθρώπου. Να σπας τα σύνορα. Να αρνιέσαι ότι θωρούν τα μάτια σου. Να πεθαίνεις και να λες: ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!