- ΟΙ 10 "ΕΝΤΟΛΕΣ" ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.
Λοιπόν, σε ρωτάω: Οταν κάποιος γίνεται επικίνδυνος για τον εαυτό του και για τους άλλους, τότε τι πρέπει να κάνουμε; Να τον δέσουμε με καμιά αλυσίδα σε δέντρο, σα σκύλο, για να μην ορμάει στους άλλους; Η να τον αφήνουμε να κάνει οτι του κατέβει στο κεφάλι;
Λοιπόν, θα σου κάνω μια ερώτηση, αν θέλεις απαντάς, αν θέλεις όχι. Είσαι γιατρός; Και πιο συγκεκριμένα ψυχίατρος ή νευρολόγος; Εχεις επιστημονική άποψη επί του θέματος ή ό,τι να 'ναι; Μήπως αναγκάστηκες κάποτε να πάρεις (σαν ασθενής) τέτοια αγωγή και μιλάς απο προσωπική εμπειρία; Ή απλά κάθεσαι και καταναλώνεις τα διάφορα βίντεο του youtube, οπου γράφει ο καθένας οτι θέλει;
Αν ο άλλος έχει άγχος, απλό άγχος αλλά σε τέτοιο βαθμό που μπορεί να πάθει εγκεφαλικό, συμφόρηση, έμφραγμα και ότι άλλο κακό μπορεί να του συμβεί, δεν πρέπει να πάρει ηρεμιστικά γιατί έχουν παρατηρηθεί παρενέργειες; Τι μας λές ρε φίλε... Μα κινδυνεύει ήδη να τα πάθει όλα αυτά. Αν επιδεινωθεί, ο σωστός γιατρός του αλλάζει αγωγή, δεν τον αφήνει να παίρνει κάτι που τον χαλάει.
Αυτα τα λίγα είχα να σου πω, μην κάνεις τον κόπο να βάζεις άλλα βίντεο, απο θεωρίες συνομωσίας έχω χορτάσει. Και απο εκστρατείες σαηεντολόγων και λοιπών αιρέσεων επίσης, γιατί κάποια απο αυτά προέρχονται απο τέτοιους.
Edited by - Heretic on 27/11/2015 19:58:31
έχεις έναν άκομψο για να μην πώ προσβλητικό τρόπο, να υποστηρίζεις τις πεποιθήσεις σου, χαρακτηρίζοντας τους άλλους που συμβαίνει να διαφωνούν μαζί σου, ημιμαθείς, συνομωσιολόγους ημιπαράφρονες έως και επικίνδυνους.Γιά να χρησιμοποιήσω τον τρόπο σου, θα σε αφήσω στη νύχτα σου. Ίσως κάποτε πίσω απ΄τα φαινόμενα που νομίζεις αληθινά, ανακαλύψεις αλήθειες που δεν φαντάζεσαι
Rebellious
O κάθε ένας στον κόσμο του.
Το κακό είναι ότι υπάρχουν μόνο δύο κόσμοι.
Ο ένας έχει υπερπληθυσμό πάνω από 95%.
ο άλλος είναι φτωχός.Κάτω από 5%.
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
quote:
Αγαπητέ Heretic,
έχεις έναν άκομψο για να μην πώ προσβλητικό τρόπο, να υποστηρίζεις τις πεποιθήσεις σου, χαρακτηρίζοντας τους άλλους που συμβαίνει να διαφωνούν μαζί σου, ημιμαθείς, συνομωσιολόγους ημιπαράφρονες έως και επικίνδυνους.Γιά να χρησιμοποιήσω τον τρόπο σου, θα σε αφήσω στη νύχτα σου. Ίσως κάποτε πίσω απ΄τα φαινόμενα που νομίζεις αληθινά, ανακαλύψεις αλήθειες που δεν φαντάζεσαιRebellious
Οχι rebellious, ξανά κάνεις λάθος. Πρώτον, κάνεις μια απαράδεκτη γενίκευση, κρίνοντας με απο μια περίπτωση. Την διαφωνία μου μαζί σου. Δεύτερον, έτσι χαρακτηρίζω τους δημιουργούς αυτών των βίντεο και των συγκεκριμένων θεωριών, όχι όλους, και οπωσδήποτε όχι εσένα. Αν εσύ ταυτίζεσαι μαζί τους, δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό. Οσο για την νύχτα, για τα φαινομενα και τις αλήθειες, δεν απάντησες στις ερωτήσεις που σου έκανα. Δυστυχώς θα υποθέσω την χειρότερη. Καλό ξεμπέρδεμα.
Αγαπητέ Νικόμαχε,
το πόσοι κόσμοι υπάρχουν θα μπορούσε, πέρα απ΄την απλότητα που το παραθέτεις, να είναι ένα καλό θέμα συζήτησης, αλλά θα πάμε σε άλλα βάθη και δεν είναι της ώρας.
Αγαπητέ Heretic,
Εγώ δεν έκανα υποθέσεις, συνεπώς δεν χρειάζεται να κάνω κάποιο ξεμπέρδεμα, μάλλον εσυ κάνεις υποθετικά σενάρια και χρειάζεσαι κάποιο ξεμπέρδεμα και φοβάμαι ότι δεν μπορώ να κάνω κατι γι΄αυτό.
Rebellious
-Τι γίνεται με τους ανθρώπους που είναι επικίνδυνοι με τον εαυτό τους και τους άλλους;
-Υπάρχουν τέτοιοι ή είναι και αυτό άλλο ένα κατασκεύασμα της ΝτΠ;
-Αν υπάρχουν πραγματικά, ποιές θεραπείες προτείνεις εσύ;
-Θέλω να δώσεις αναλυτικά στοιχεία, όπως και έγκυρα στατιστικά αποτελέσματα, που να αποδεικνύουν οτι αυτές δρούν θεραπευτικά, και δεν φτιάχτηκαν μόνο για να ξαλαφρώνουν πορτοφόλια.
-Επίσης, θέλω να παραθέσεις έγκυρες δημοσιευμένες μελέτες επιστημόνων, οπου θα δείχνουν οτι τα ψυχιατρικά φάρμακα προκαλούν μονο παρενέργειες και μάλιστα μακράν χειρότερες απο τις στατιστικά λίγες που αναγράφουν.
-Μην μπείς στον κόπο να ξαναβάλεις τα βίντεο των ψεκασμένων, έχω δει μερικά στο παρελθόν και ξέρω τι λένε. Θέλω αναλυτικά στοιχεία για αυτά που σε ρωτάω.
-Με τις "έξυπνες" απαντήσεις δεν καλύπτεσαι. Ξέρω καλύτερες απο εσένα αλλά για την ώρα θα μεινω στα απλά στοιχεία που σου ζήτησα.
Edited by - Heretic on 29/11/2015 17:12:31
δεν έχω καμμιά υποχρέωση να λύσω τις απορίες σου και να γεμίσω το κεφάλι σου, μ΄όλα αυτά που ζητάς. Μόνος σου θα ανακαλύψεις την αλήθεια, αλλά ψάχνεις με προκατάληψη,λαθος τρόπο και φοβάμαι σε λάθος τόπους
Rebellious
quote:
Φίλε μου,
δεν έχω καμμιά υποχρέωση να λύσω τις απορίες σου και να γεμίσω το κεφάλι σου, μ΄όλα αυτά που ζητάς. Μόνος σου θα ανακαλύψεις την αλήθεια, αλλά ψάχνεις με προκατάληψη,λαθος τρόπο και φοβάμαι σε λάθος τόπουςRebellious
Ημουν σίγουρος, πως θα απαντήσεις...λεπτομερώς.
Σύνηθες φαινόμενο σε ανθρώπους με "πεπεισμένη άγνοια".
ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΣ
ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ.
Επίσης, πρέπει να το θίξω, αισθάνομαι υποχρεωμένος να απαντάω σε τέτοιου είδους σχόλια για ένα και μόνο λόγο: Άνθρωποι σαν κι εσένα, γράφοντας τα όλα αυτά εδώ επειδή νομίζουν ότι κάνουν κάτι σημαντικό, παίρνουν στον λαιμό τους κι άλλους. Και με το κοινό που επισκέπτεται αυτές τις σελίδες, όπου ένα μέρος του είναι άνθρωποι που δεν παίρνουν τα φάρμακά τους (ή είναι στα πρόθυρα να τα κόψουν), χρήστες σαν κι εσένα είναι επικίνδυνοι.
Θα σε πληροφορήσω λοιπόν, (πραγματικά όχι εσένα, απευθύνομαι όσους δεν είναι συνομωσιολόγοι), ότι η όποια ΝτΠ ενδιαφέρεται να είσαι υγιής και όχι να αρρωσταίνεις. Γιατί, θα με ρωτήσεις, είναι πονόψυχοι; Όχι βέβαια. Το κεφάλαιο δεν έχει αισθήματα. Τους ενδιαφέρει να μην επιβαρύνεις το σύστημα υγείας τους και αναγκάζονται να ξοδεύουν λεφτά για σένα.
Γι' αυτό και στην Μέκκα της ΝτΠ, στο Αμέρικα ντε, κυνηγάνε τους καπνιστές, τη ζάχαρη και τις ανθυγιεινές συνήθειες με το ντουφέκι. Να 'σαι σίγουρος πως αν ο λόγος θεραπεία/παρενέργειες αρχίζει να ελαττώνεται το φάρμακο θα αποσυρθεί τάχιστα, γιατί επιβαρύνει τον προϋπολογισμό υγείας. Αυτά που ξοδεύει το κεφάλαιο για σένα. Και θα βρεθούν επιστήμονες της ΝτΠ για να γράψουν επίσημα για τις πραγματικές παρενέργειες, αντί για το παραλήρημα μερικών διαταραγμένων του διαδικτύου. Όσο κι αν στεναχωρηθούν οι πολυεθνικές του φαρμάκου. Αυτές δεν ανεβάζουν τις κυβερνήσεις πάντως.
Αυτά για την ώρα, και ότι άλλο σε προβληματίζει, θα υπάρχει σχετική επεξήγηση.
Edited by - Heretic on 29/11/2015 20:05:31

There is no Dark Side of the Moon really. In fact it is all Dark.