ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ANIMATRIX - - Κινηματογράφος -

- ANIMATRIX - - Κινηματογράφος -

Zander8 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
ZanderΜέλος
23/09/2005, 02:37:49
Οπως και το μαρτυραει ο τιτλος, αυτη η ταινια εχει σχεση με το matrix.Προκειται για 9 διαφορετικες ιστοριες που σε κανουν να καταλαβεις τον κοσμο του matrix καλυτερα.Δεν πρωταγωνιστουν ηθοποιοι διοτι ειναι..anime(ΑΝΙΜΕ+ΜΑΤΡΙΧ=ΑΝΙΜΑΤΡΙΧ).
Εξαιρετικο το σχεδιο και ο ηχος αλλα πιο πολυ τραβαει το σεναριο της καθε ιστοριας.Πχ, στην πρωτη ιστορια με τιτλο 'Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΤΗΣΗ ΤΟΥ ΟΣΙΡΙΣ' σου διχνει γιατι η ΖΑΙΟΝ εχασε επαφη με το εν λογω σκαφος καθως και πως αυτοι της ΖΑΙΟΝ μαθανε για τα τεραστια τρυπανια που σκαβουνε πανω τους και για την επιθεση που θα τους κανανε οι μηχανες.
Επισης ενδιαφερον ειναι και η ιστορια με τιτλο 'Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ' που σου εξηγει πως εγινε ο πρωτος πολεμος ανθρωπου-μηχανης και πως φτασαμε στο matrix και τις ανθρωπινες μπαταριες..
Ουφ!Αρκετα ειπα!Για τους λατρεις των anime(ειμαι μεσα ,του matrix και οχι μονο αυτο το dvd ειναι must.!

"Δεν είμαι ήρωας.Οι ήρωες είναι ήδη όλοι νεκροί.Εγώ είμαι απλά ένας επιζώντας..."
General Patton(1945)

23/09/2005, 15:32:39
Αγαπητέ/ή Zander,

Ρίξε μια ματιά και σ' ένα παλαιότερο θέμα :

ANIMATRIX

Πάντως θα συμφωνήσω...Είναι must...

25/09/2005, 00:16:59
στεγνα το δευτερο καλυτερο ανιμε που εχω δει....

25/09/2005, 04:33:17
quote:
στεγνα το δευτερο καλυτερο ανιμε που εχω δει....

Τώρα το πας "φιρί φιρί" να σε ρωτήσουμε : "Ποιο είναι το πρώτο;"

29/09/2005, 23:27:16
μετα απο πολλες μερες σκεψης, και επειδη εισαι και μελλος τριτης βαθμιδας και πρεπει να σε σεβομαι θα σου απαντησω, κι ας με παρετε στο ψιλο....

area 88 - περιοχη ογδοντα ωκτο [ακουμα ακουω τον ηχο του ηθποιου στην εισαγωγη τοων επεισοδιων... εχω δει παρα πολλα ανιμε, αλλα αυτο ηταν το πιο σοβαρο και οριμο που εχω δει... ισως επειδη ημουν αι πιτσιρικας, δεν ξερω... αλλα τα μεγαλα ανιμε με ηλιθιες ιστοριες, [βλεπε ναρουτο ξερω 'γω] δε μου κανουν εντυπωση...

ZanderΜέλος
01/10/2005, 00:48:09
απο Hellsing κανεις τιποτα?

"Δεν είμαι ήρωας.Οι ήρωες είναι ήδη όλοι νεκροί.Εγώ είμαι απλά ένας επιζώντας..."
General Patton(1945)

14/09/2010, 14:14:53
http://www.youtube.com/watch?v=kjQ7gCvXDh8

NOVUS ORDO SECLORUM
14/09/2010, 14:24:05
http://www.youtube.com/watch?v=7i6cajQhAok

NOVUS ORDO SECLORUM