- MIND CONTROL - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
Ξεκινώντας θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη σε σας μιας που τρενάρω τις «αναλύσεις» αλλά εδώ που βρίσκομαι μου είναι λίγο δύσκολο να καταγράψω τα θέματα και είμαι αναγκασμένος επί το πλείστον να περιορίζομαι σε μικροσκελείς απαντήσεις. Για αυτό σας ζητώ να κάνετε υπομονή περίπου μία εβδομάδα ακόμα μέχρι να επιστρέψω πίσω…
Μόνο κάτι θα ήθελα να επισημάνω:
quote:
Εκτός από την απίστευτη διαδικτυακή και έντυπη πορνογραφία στην οποία έχουν πια πρόσβαση από πολύ μικρή ηλικία, παρατήρησα ότι το ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ -ΜΑΣ- ΠΗΡΑΝΕ ΕΙΝΑΙ Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ.
Αγαπητοί μου φίλη gretel το πρόβλημα δεν είναι ότι μας πήρανε τη φαντασία αλλά στο ότι μας ωθούνε σε μία «διαστρεβλωμένη φαντασία»…Κάνε λίγο υπομονή και θα δεις τις απόψεις μου στην αντίστοιχη ανάλυση, διότι όπως υποσχέθηκα πέρα από τα θέματα που θα αναλύω, θα αναλύω / αναφέρομαι και στα θέματα που εσείς οι ίδιοι μου προτείνετε, όπως ήδη κάνανε δύο φίλοι μας. Είμαι ανοιχτός σε κάθε πρόταση…
Με εκτίμηση,
nobody
ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ Απέριττος ΜΕ ΘΕΜΑ..
Χρονοκλέφτες...
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?whichpage=1&ARCHIVEVIEW=&TOPIC_ID=7808
ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ....
ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΑΥΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΚΟΙΝΟ...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ
quote:
Αυτά,εν αναμονή του Nobody...Σαν να ρίχνω και άλλο κάρβουνο σε μηχανή καρβουνιάρη τρένου που ασθμαίνει θειάφι και διοξείδιο/μονοξείδιο του άνθρακα...Μαρέσει!
ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ !!!!! ![]()
![]()
![]()
quote:
Σκέψου οτι τούτα μπορεί να είναι κάλλιστα δικές μας ευαίσθητες χορδές as well!
Σωστόςςςς ![]()
Και για να επανέλθω για λίγο στα περιοδικά.
Να ήταν μόνο αυτά "με τις στάσεις"
φίλε Xotchipilli2 καλά θα ήταν.
Όσο πιο πολύ "γυμνό" προβάλεις τόσο και πιο πολύ θα πουλήσεις.Ας είναι καλά τα λιγούρια.Εδώ παπούτσι διαφημίζει και δίπλα έχει την μοντέλα με το ξώβυζο και τη φούστα(;) μέχρι τον αφαλό (πάντα καλλιτεχνικά) για να σου κάτσει η εικόνα.
Βέβαια αυτά ισχύουν και για την TV.Ένα καλό γιαούρτι συνοδεύεται πάντα από μια γυμνή "αλήθεια" για την ποιότητα του και τα 2% λιπαρά του.Εμ! πως θα την ξαναδείς για να καρφωθεί στο κεφάλι σου και να πας να το αγοράσεις ,με την ελπίδα ότι να σταθείς και εσύ τυχερός να βρεις την "αλήθεια". ![]()
Και για το τυράκι των δώρων μέσα είσαι φίλε.
Η τσόντα δίνει και παίρνει και σε περιοδικά και σε εφημερίδες.Αλλά εσύ δεν τα αγοράζεις για το DVD ,ΟΧΙΙΙΙ δεν είσαι κανένας στερημένος.Η σεξουαλική σου ζωή είναι μια χαρά.Άσχετα που έχεις να σταυρώσεις γκόμενα/νο κανά εξάμηνο. Γιατί δεν θέλεις να χάσεις την ελευθερία σου ,γιατί δεν σ 'αρέσει να σε καταπιέζουν ,γιατί δεν θες να κάνεις υποχωρήσεις ,γιατί περνάς καλύτερα με τους φίλους σου ,γιατί φοβάσε να κάνεις μια σοβαρή σχέση ,γιατί δε σ' αρέσει καμία ή κανένας (δεν είναι στα πλαίσια του ιδάνικου που έχεις θέσει εσύ για την αφεντία σου.Αλλα μην ανησυχείς εσύ είσαι πανέμορφος/φη ,οι ΑΛΛΟΙ δε ξέρουν να εκτημίσουν ομορφία) ,γιατί δεν θέλεις να σου κάνουν έλενγχο ,γιατί.. γιατί.. γιατί..
Και κάθε βράδυ που θα βγείς πιστεύεις ότι θα είναι η τυχερή σου νύχτα και θα γνωρίσεις τον τύπο ή την τύπισα που μοιάζει με αυτόν/ήν είδες στο περιοδικό ή έστω στην TV. ![]()
Αλλά..... ![]()
![]()
![]()
Την επόμενη φορά όμως θα πας σε στριπτιζάδικο για να τους δείξεις ποιός είναι το αφεντικό.![]()
Έχετε προσέξει πόσο τυράκι έχουν οι Κυριακάτικες εφημερίδες τενεκέ ολόκληρο.![]()
Καρότσι θέλεις για να τις μεταφέρεις.![]()
Αν και οι περισσότερες έχουν και πάρα πολλά σημαντικά και ενδιαφέροντα θέματα.Αλλά το τυρί τυρί.Αυτό είναι το δέλεαρ για έναν Έλληνα που δεν διαβάζει.Πάρε CD ,πάρε DVD ,παρέ ένθετο για την TV ,πάρε .. πάρε.. πάρε μπας και καταφέρεις να ανοίξεις τα στραβά σου.Αλλά όχι μάγκας δε μασάει θα πάρει το DVD από την εφημερίδα ,αλλά θα πάρει το CIAO να διαβάσει ,για να μάθει αν χέστηκε η φόραδα στ' αλώνι.'Η θα τα συνδιάσει με μια ESPRESSO ή μια TRAFFIC που έχουν και 4,5,6,7,8,9,10 DVD.
Τα σοβαρά έντυπα δυστηχώς δεν πουλάνε γιατί τα θεματά τους πέφτουν βαριά στο μυαλό ,γιατί δεν έχουν προβολή ,γιατί δεν είναι τόσο γκλαμουράτα ,γιατί δεν έχουν γυμνό ,γιατί δεν έχουν χλιδάτες διαφημίσεις ,γιατί δεν έχουν δώρα(τσάντες ,καπέλα ,φουλάρια ,γάντια ,κασκόλ ,κουβέρτες ,σακβουαγιάζ κ.α.) ,και το βασικότερο ΔΕΝ συμβάλουν στην πολτοποιήση του εγκεφάλου.
Αυτό που παρατηρώ και με στεναχωρεί (και μακάρι να κάνω λάθος) είναι ότι το επίπεδο μας πέφτει.Και δεν εννοώ ότι είμαστε χαζοί.
Ίσως να φταίνε και τα ενδιαφέροντα μας που είναι πολλές φορές ανούσια.Βλέπω νεά παιδιά και δεν ξέρουν να μιλήσουν ελληνικά ,πέρα από μπινιλίκια ,επικοινωνούν μεταξύ τους μόνο με μηνύματα από κινητά ,πέφτουν με τα μούτρα στα PLAYSTATION και XBOX ,περνάν ώρες μπροστά σε ένα PC και χάνουν τα καλύτερα χρόνια της ζωής τους έτσι για πλάκα.Κοινώς ,να έχει μεγάλη επίδραση πάνω τους το MIND CONTROL.
Βέβαια αυτό δεν είναι απόλυτο αλλά ισχύει σε σημαντικό ποσοστό.
Διάβασα προχθές για τον Ισοκράτη ο οποίος θεωρούσε την Ελλάδα πατρίδα του πολιτισμού και της πνευματικής καλλιέργιας και υποστήριζε ότι το όνομα "Έλληνας" δεν δηλώνει την καταγωγή αλλά την ανάλογη παιδεία.Στον " Πανηγυρικό του λέει:
Η πόλη μας έχει τόσο πολύ ξεπεράσει τους άλλους ανθρώπους...,ώστε οι δικοί της μαθητές έχουν γίνει δάσκαλοι των άλλων ,κι έχει καταφέρει το όνομα των Ελλήνων να μη δηλώνει πια το όνομα της φυλής αλλά του πνεύματος ,και να ονομάζονται Έλληνες όσοι μετέχουν στη δική μας παιδεία μάλλον παρά όσοι έχουν την ίδια καταγωγή
Και μετά σκευτόμουνα πόσο κοντά είμαστε έμεις οι συγχρονοι Έλληνες σε αυτό.![]()
Ελπίζω να κράτησα ζεστό το θέμα ,(αν και στο τέλος βάρηνε λίγο), μέχρι ο nobody να είναι σε θέση να αναλύσει το internet.
Άντε !! πρώτη φίρμα έγινες. ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
quote:
Εκτός από την απίστευτη διαδικτυακή και έντυπη πορνογραφία στην οποία έχουν πια πρόσβαση από πολύ μικρή ηλικία, παρατήρησα ότι το ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ -ΜΑΣ- ΠΗΡΑΝΕ ΕΙΝΑΙ Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ.
Και τα σώβρακα.![]()
ΝΑ'ΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ...ΤΑ ΛΕΜΕ !!
Στράτος
quote:
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ Απέριττος ΜΕ ΘΕΜΑ..
Χρονοκλέφτες...
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?whichpage=1&ARCHIVEVIEW=&TOPIC_ID=7808ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ....
ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΑΥΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΚΟΙΝΟ...
Το διαβάζω το θέμα του Απέριττου και όντως έχουν πολλά κοινά.
Μερικές απαντήσεις κολλάνε και στα δυο θέματα.
Είναι καλό να ανοίγονται τέτοια θέματα για να συζητάμε και να προβληματιζόμαστε με αυτά που ζούμε και βιώνουμε κάθε μέρα ,μπας και καταφέρουμε να ξυπνήσει ο ένας τον άλλο και δουμε καμιά άσπρη μέρα.
Είμαι σίγουρος ότι το διαβάζουν όλοι όσοι γράφουν και διαβάζουν το θέμα του nobody.
ΝΑ'ΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ...ΤΑ ΛΕΜΕ !!
Στράτος
Συγχαρητήρια για το θέμα σου, διάβασα όλες σου τις δημοσιεύσεις ! Τα λες πολύ ωραία, χωρίς να κουράζεις και με ένα καυστικό χιούμορ (εδώ χρειάζεται το χιούμορ, γιατί αν τα δούμε σοβαρά, θα κλάψουμε όλοι)...
Άσχετο... τι ζώδιο είσαι ;
Άντε... για να τριτώσει ! Το τρίτο θέμα που προτείνω είναι τα κινητά οι συνεχείς διαφημίσεις τους (μέσα από το χαζοκούτι, από τον τύπο κ.λ.π.). Όλοι με ένα κινητό στο χέρι, να τα μηνύματα, να οι φωτογραφίες... ΕΞΑΡΤΗΣΗ...
Πάρε αυτό το κινητό, πάρε το άλλο, ά, το δικό σου είναι παλιό, πως το κυκλοφορείς ακόμα ; Για δες, αυτό βγάζει καλύτερες φωτογραφίες ! Μα τι λες καλέ, το δικό μου παίζει και τηλεόραση ! Τι να την κάνεις την τηλεόραση, για δες εδώ που έχω και Internet ! ...Και πάει λέγοντας...
Το έγραψα και σε ένα άλλο θέμα. Άκουσα από μία σκεπτόμενη φίλη να λέει ότι δε θα χρειαστεί να μας βάλουν τσιπάκια (αφού έτσι και αλλιώς έχουμε πονηρευτεί και δεν θα τα δεχθούμε), μια και άνετα πια μας παρακολουθούν από τα κινητά !
Υ.Γ. Λέγανε οι παπάδες, πάρτε τα βουνά για να γλιτώσετε... Ξέρετε, όμως, κανένα να πάει στο βουνό χωρίς το κινητό ;

Φιλικά, η www.greekastrology.gr
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΛΩΝ ΦΙΛΩΝ nobody5001 ΚΑΙ Απέριττου ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΟΥΝ ΠΟΛΥ.
MIND CONTROL ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΚΛΕΥΤΕΣ....
ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ...
Η ΜΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗΝ....
ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟ ΜΙΑΛΟ ΣΟΥ ????
ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΟΥ ΑΦΑΙΡΕΣΩ ΧΡΟΝΟ ΜΕΣΩ ΕΡΓΑΣΙΑΣ....
ΝΑ ΜΗΝ ΔΥΝΑΣΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΟΜΕΙΩΝΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ...
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ..
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
![]()
ΑΝ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ
Έχοντας «ρεπό» σήμερα είπα να γράψω μία δύο σειρές πάνω στο θέμα, αααα, επιτέλους…![]()
ΟΚ, ΟΚ (ψωνάρα θα με πείτε ορισμένοι, oh well!!!)![]()
![]()
![]()
Λοιπόν, ας καταπιαστώ με το πρώτο θέμα που δεν είναι άλλο από το internet…
Καταρχήν, ας βγάλουμε πρώτα το προφανές από τη μέση: Ναι, είναι γεγονός πως το διαδύκτιο έχει διευκολύνει σε πολλά σημεία την ζωή μας και πως μέσω αυτού ο άνθρωπος έχει πρόσβαση σε πληροφορίες, και όχι μόνο, που υπό άλλες συνθήκες δεν θα είχε. Τέλος, έχει φέρει ανθρώπους σε επαφή από διάφορα μέρη του κόσμου όπως συμβαίνει και στην περίπτωση τούτου του φόρουμ… Στα παραπάνω δεν θα μπω σε λεπτομέρειες μιας και α) είναι λίγο πολύ γνωστά σε όλους μας, β) θα έπαιρνε πολύ χώρο και ίσως κούραζα τους φίλους μου αναμασώντας τα ίδια και τα ίδια…
Μέχρι εδώ, όλα καλά και όμορφα…
Ας δούμε τώρα την άλλη πλευρά:
Θα ξεκινήσω με την αναζήτηση πληροφοριών: Όταν ένα πεθαμένο ΜΠΟΥΜΠΑΚΙ άσχετο με το διαδύκτιο προσπαθεί να βρει κάποια πληροφορία στο διαδύκτιο, εντάξει εμείς οι «διάνοιες» αποτελούμε εξαίρεση, μέσω μίας μηχανής αναζήτησης και ‘πατώντας’ μόνο μία λέξη… ξαφνικά: του εμφανίζονται ξαφνικά σελίδες επί σελίδες μπροστά του και η γλώσσα κρεμάει μιας και τα έχει παίξει με αυτά που βλέπει… «Ρε παιδιά, ο μαλ… μία λέξη πάτησα για να βρω κάτι το απλό και τι είναι όλα αυτά τώρα?! Μήπως να τηλεφωνήσω τη Μενεγάκη να με βοηθήσει?!»
(α- Αν πάρεις τη Μενεγάκη την έχεις γ…. για τα καλά, β- Ας γυρίσει και να μου πει κανείς, ακόμα και εμείς οι ίδιοι, όταν πρωτο-καταπιαστήκαμε με το διαδύκτιο δεν βιώσαμε κάτι ανάλογο και το πόσο χρόνο είχαμε χάσει μέχρι να καταλάβουμε τη μας γίνεται και την φιλοσοφία του (φίλε μου Απέριττε, σχετικό με το πολύ καλό σου θέμα που άνοιξες), γ- Ας μην κοιτάμε εμάς τους νέους (χαρακτηρίζω τον εαυτό μου έναν ώριμο νέο, χεχεχε) που λίγο πολύ μεγαλώσαμε με την τεχνολογία και τα playstation στο χέρι, ούτε τους ανθρώπους που μεγαλώσανε στο μεταβατικό στάδιο της δεκαετίας του ’80, αλλά τους ανθρώπους ηλικίας 35+ που λόγο των περιστάσεων είναι αναγκασμένοι να χρησιμοποιήσουν τη νέα τεχνολογία και τους Η/Υ…1- το τη «μαρτύριο» περνάνε, 2-που όταν προσπαθούνε να γράψουνε και τους συγκρίνουμε με τη νεότερη φουρνιά είναι λες και βλέπεις άτομα να λειτουργούν πιο αργά και από την καθυστέρηση, 3- το ψυχολογικό άγχος που τους δημιουργεί και λένε εκφράσεις τύπου: «ρε παιδιά νιώθω σαν χαζός μπροστά στους άλλους (νέους)…», 4- το πόσο χρόνο χάνουνε να ολοκληρώσουνε τη δουλειά τους (φίλε μου Απέρριτε, άρε μπαγάσα παντού μέσα είσαι…), 5- το γεγονός ότι το μισό δημόσιο δεν ξέρει την τύφλα του από τη νέα τεχνολογία και το χάσιμο χρόνου (ναι, ναι Απέριττος και πάλι) που δημιουργείται + την ταλαιπωρία του κόσμου, 6- και η λίστα δεν τελειώνει….)
Πάμε για ένα τσι…. Και επανερχόμαστε, χεχεχε……………………![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nobody
Καλά ρε χαζοβιόλικα ΜΠΟΥΜΠΑΚΙΑ δεν έχετε πάρει μυρωδιά πως ο ανταγωνισμός είναι αλύπητος σήμερα όσον αφορά την κατάκτηση του άλλου φίλου?! Ας πάρουμε για τα αγοράκια…. Που έχουνε κολλήσει σαν ζιαβά μπροστά στις οθόνες παίζοντας παιχνίδια κτλ. στο διαδύκτιο και τα κοριτσάκια πλαλάνε με (κατά πολύ) μεγαλύτερους άντρες….
Ας αναλύσουμε λίγο την παραπάνω δήλωση συγκρίνοντας τα λυκειόπαιδα (παιδιά) με τους μεγαλύτερους άντρες, ας πούμε 23+(νέοι):
1) η δεύτερη ομάδα ή είναι φοιτητές ή έχουν κάποια δουλειά δικιά τους, ενώ τα πρώτα τρέχουν για χαρτζιλίκι από τον μπαμπά και την μαμά (φυσιολογικό, αλλά περιορίζει την δύναμη του εφέ τους σε σχέση με τους δεύτερους (τρομάρα τους))
2) τα παιδιά βρίσκονται σε μία περίοδο της ζωής τους που επί το πλείστον ανακαλύπτουν στο να ικανοποιούν το άλλο φύλλο, ενώ οι νέοι επί το πλείστον προσφέρουν έτοιμο πακέτο ικανοποίησης (άρα, ποια ομάδα είναι πιο δελεαστική)?!
3) Οι νέοι έχουν δικό τους σπίτι (γκαρσονιέρα ή το δωμάτιο ενός κολλητού πάλι κάνει τη δουλειά του) ενώ τα παιδιά, άντε σπίτι
4) Οι νέοι έχουν αυτοκίνητο ενώ τα παιδιά έχουν “Peugeot DYO”
Και οι διαφορές τους είναι πολλές ακόμα…
Και διερωτώμαι σαν παχουλή, βδελυρί και πεθαμεναντζίδικκη σκατόμυγα που είμαι:
Α) Ρε παιδιά, δεν φτάνει που ο αγώνας σας είναι άνισος εσείς το χαβά σας με το internet και ας είναι καλά η «χείρα με τα πέντε ορφανά»
Β) ότι γνωρίζεται περί της «πράξης» το γνωρίζετε από της πορνοσελίδες και τις τσόντες που κατεβάζεται, θεωρία δηλαδή, ενώ πράξη μηδέν. Και ξαφνικά μου γίνατε και ειδήμονες και εκφράζεται και άποψη (Να τονιστεί σε αυτό το σημείο: 1- Όχι δεν ωθώ κάποιον σε ερωτική πράξη δίχως συναισθήματα, κάτι στο οποίο είμαι και ο ίδιος αντίθετος, 2- δεν θα έπρεπε να έκανε κανείς κάτι αν δεν νιώθει πραγματικά έτοιμος/η, 3- Αλλά όσοι θα επιθυμούσανε κάτι τέτοιο, εεε, η αλήθεια να λέγεται: παιδιά χάνετε κατά κράτος από τους νέους)
Γ) Γυρίζουν και αποκαλούν τα παιδιά τα κοριτσάκια που….ς (εδώ χωράει λίγο ανάλυση: 1- ναι, πολλές είναι, μιας και για να κάνουν εφέ και μιμούμενες κάποια «υλιστικά» και όχι μόνο πρότυπα πάνε με τους νέους και δηλώνουν δίχως κανένα κόλλημα τα «κατορθώματα» τους (σόρρυ κιόλας, αλλά το να ανοίξεις τα πόδια σου, σιγά το κατόρθωμα κιόλας, μάθε κανένα γράμμα και μετά μίλα για κατόρθωμα…), 2- Ρε παιδιά τα κοριτσάκια έχουνε και ανάγκες, αν εσείς προτιμάται το internet, εεε, λογικό είναι αυτές να προτιμούνε κάτι άλλο, 3- Τέλος, ας μην τις πάρει και όλες το ποτάμι μιας και σωστές κοπέλες που πράγματι διατηρούνε ήθος, αρχές και σεβασμό προς τον εαυτό τους υπάρχουνε ακόμη… «και που είναι αυτές?!»… «εεε, ξεκόλλα από το γαμ…. το internet και ψάξε να τις βρεις…»)
Και η λίστα δεν λέει να τελειώσει…
Ααα, τώρα που το θυμήθηκα: Ώρα για…εεε, μία μικρή βόλτα και επίστρέφω…...![]()
![]()
![]()
![]()
nobody
Internet: Η αποβλάκωση στο μεγαλείο της:
- Προτιμάμε να ασχολούμαστε με αυτό παρά με τον / την σύντροφό μας
- Χανόμαστε με τις ώρες μέσα και μετά απορούμε «Μα πως περνάει έτσι ο γαμ…. ο χρόνος»
- Έχουμε χάσει την μπάλα και δεν ξέρουμε να το χρησιμοποιούμε αλλά φτάσαμε στο σημείο να μας χρησιμοποιεί
- Δυστυχώς, το 80% των πληροφοριών που υπάρχουνε μέσα είναι εντελώς άχρηστες και μόνο το 20% αξίζει, αλλά άντε να το βρεις
- Αντί να προσπαθούμε να κάνουμε σχέση με το άλλο φύλλο διατηρώντας επαφή με την πραγματικότητα και τις διαπροσωπικές σχέσεις σαν είδος, έχουμε κάψει φλάντζες και καταφεύγουμε στις κλασικές «παράγκες» του να βρουν άλλοι για εμάς συντρόφους (φτού μας ρε μαλ….)
- Ένα μεγάλο ψέμα πάντα κρύβεται καλύτερα μεταξύ δύο αληθειών, κλασσικό κόλπο
- Κάνουμε φίλους μέσω του internet και χάνουμε τους αληθινούς φίλους γύρο μας… Και όταν θα έχουμε πραγματική ανάγκη ποιος θα τρέξει? Ο Mr. Spok? (άλλο το να διατηρείς σχέσεις όπως σε τούτο το φόρουμ και να γνωρίζεις να διατηρείς τις ισορροπίες μεταξύ πραγματικότητας και αυτού του είδους ζωής, και άλλο να χάνεσαι εντελώς στο internet)
- Το internet είναι επί το πλείστον απρόσωπο, μερικές φορές είναι καλό αν κάποιος / α λέει συνεχώς μαλ…
- Τα ΜΠΟΥΜΠΑΚΙΑ σκάνε απίστευτα ποσά χρήματος στα internet καφενεία και χάνονται με τις ώρες στα διαδυκτιακά παιχνίδια αντί να βγούνε έστω για καφέ με κάποιον φίλο / η και να πούνε κάτι ρε παιδί μου, έστω και μαλ…, πιο κερδισμένοι θα βγούνε
- Ορισμένα ΜΠΟΥΜΠΑΚΙΑ έχουνε το πουλί μόνο για πιπί και τίποτε άλλο…
Και η λίστα ως συνήθως δεν τελειώνει…
Ας προσεγγίσουμε το θέμα από μία άλλη σκοπιά, του MIND CONTROL….
Σε αυτό το σημείο θα χρειαστούμε και λίγο την φαντασία μας ώστε να μπορέσουμε να «δούμε» κάπως διαφορετικά ορισμένα πράγματα:
- ίσως κάποιος να αναρωτηθεί πως θα μπορούσε κανείς να μας ελέγξει μέσω του internet: έχουμε και λέμε…
- πρώτον και κύριο, μέσω των λεγόμενων messenger και χρησιμοποιώντας το μικροφωνάκι «κάποιοι» είναι σε θέση να μας ακούνε, βλέπε παρόμοια μέθοδος με κινητά (φίλε /η karma, έχω σημειώσει το θέμα σου και θα επανέρθω με λεπτομέρειες σε αυτό…)…
- Όσον αφορά τις web-cam «κάποιοι» είναι σε θέση όχι μόνο να μας ακούνε αλλά να μας βλέπουνε κιόλας….
- Για τα μηνύματα που αποστέλλουμε, ναι μεν κάνουνε έλεγχο σε λέξεις κλειδιά αλλά υπάρχει περιοχή πέρα του «ανατολικού ωκεανού», «υπόγειων προδιαγραφών» που πριν από 5 χρόνια είχε έκταση στα 70000 τετραγ. μέτρα, και πιστέψτε με δεν υπερβάλλω… και εκεί βρίσκονται οι λεγόμενοι σουπερ-υπολογιστές που αποθηκεύουν τα πάντα… γεωγραφικά ας ρίξουμε μια ματιά σε εκείνη τη μακρινή χώρα Κέντρο Α…
- Υπάρχει «κόλπο» ώστε να μας ωθήσουνε προς μία κατεύθυνση που ως κύριο σκοπό έχει να μας κάνει να υποδουλωθούμε εξ’ ολοκλήρου στο internet και να ασκήσουνε πλήρη έλεγχο στο μυαλό μας…
- Και θα αναρωτηθεί ένα παχουλό ΜΠΟΥΜΠΑΚΙ, «καλά ρε μεγάλε και πως θα γίνει κάτι τέτοιο?...)
- Αγαπητοί μου φίλοι ήδη το σχέδιο έχει τεθεί σε εφαρμογή και τα πρώτα στάδιά του είναι σε εξέλιξη… Ας γίνω λίγο πιο σαφής:
- Πολλοί από τους φίλους μας στο φόρουμ έχουνε εκφράσει την άποψη ότι οι νέοι αφιερώνουνε πολλές ώρες μπροστά στους Η/Υ τους παίζοντας παιχνίδια μέσω του internet με άλλους από όλο τον κόσμο…Αυτό αποτελεί μόνο μέρους του σχεδίου…
- Και για να μην ζαλίζω τα αρχ….. σας πέρι τι στο καλό είναι αυτό το σχέδιο θα σας το περιγράψω επιγραμματικά παρακάτω οπότε πιστεύω πως θα είστε σε θέση να εντοπίσετε τα εκάστοτε ενδιάμεσα στάδιά του… έχουμε και λέμε (παρακαλώ ενεργοποιήστε τη φαντασία σας):
- Θα δημιουργηθεί εικονικός κυβερνοχώρος στον οποίο θα μπορούνε τα παχουλά και βδελυρά ΜΠΟΥΜΠΑΚΙΑ να «βυθίζονται» μέσα του και να ζούνε μία εντελώς διαφορετική πραγματικότητα…Ήδη κάτι τέτοιο είναι δυνατό και εφαρμόζεται…
- Μέσα σε αυτή την εικονική πραγματικότητα θα δημιουργήσουν μία πολιτεία (σας λέει κάτι το όνομα μήπως?!) όπου ο κόσμος θα μπορεί να «εισέρχεται» και να επιλέγει το ρόλο που επιθυμεί
- Για παράδειγμα: Αν κάποιος θα επιθυμούσε να είναι αστέρας κινηματογράφου με τα ανάλογα ατού (με πιάνετε φαντάζομαι…) θα δημιουργείται η ανάλογη πραγματικότητα προσαρμοσμένη σε αυτό…
- «Και που είναι το κακό?!», θα πει ένα ζιαβό ΜΠΟΥΜΠΑΚΙ… ερώτηση στην ερώτησή σου: Γυρνώντας από την δουλειά σου, βυθισμένος/ η στους προβληματισμούς σου δεν θα επιθυμούσες να «πας» κάπου ώστε να δραπετεύσεις σε ένα κόσμο όπου εσύ θα είσαι το «αφεντικό»?
- Αρχίζετε να αντιλαμβάνεστε την όλη ιδέα? Αποξένωση από τους γύρο ανθρώπους μας… Αποξένωση από την πραγματικότητα… Αποξένωση από τα αληθινά προβλήματα σας / μας… Απόλυτη (ή σχεδόν απόλυτη) Απομόνωση… Η φιλοσοφία του προγράμματος είναι απλή αλλά αποτελεσματική: Θα λειτουργεί ακριβώς όπως και τα ναρκωτικά… Θα μας κάνει εξαρτημένους και εμείς σαν μαλ…. Θα εκλιπαρούμε για μία (πολύωρη) τζούρα…
Συγχύστηκα… πάω για …. Και επιστρέφω……
nobody
Η παγίδα των chat.
Mπορείς να παρουσιαστείς έτσι όπως θα ήθελες να είσαι, να κάνεις τους άλλους να σε πιστέψουν έστω και για δύο ώρες -όλο και κάποιος/α θα τσιμπήσει- (είμαι ξανθιά, 1.75, με γαλάζια μάτια και 56 κιλά/ είμαι μελαχροινός, πρασινομάτης, 1,87 με δυνατά μπράτσα, και μπορώ να σου χαρίσω αξέχαστες ερωτικές βραδιές... - ξέρεις ποιός είμαι εγώ; δεν ξέρεις (αλλά είμαι σπουδαίος)... - αύριο θα πάρω το κότερο να πάω μια βόλτα προς Υδρα... ) αλλά η πλάκα είναι ότι αν σου αρέσει η ανταπόκριση που έχεις, το επαναλαμβάνεις και στο τέλος φτάνεις να το πιστέψεις και ο ίδιος (δεν θέλει και πολύ!)
Και έτσι έρχεται και ο Κωστάκης που έχει σουξέ ως θεογκόμενα στα διάφορα chat χρησιμοποιώντας την φωτό της Χ αμερικάνας μοντέλου μεσαίου βελινεκούς (μα καλά μάτια δεν έχουν αυτά τα μπουμπάκια;) και βλέπει πως έχει μεγαλύτερη επιτυχία ως γυναίκα παρά ως άντρας και τα βάζει κάτω και λέει: real sex=0, cybersex=10... τι είναι πιό καλό; να μην κάνεις καθόλου ή να κάνεις έστω κι έτσι, έστω και εικονικά;!
Το ίδιο σκέφτεται και η Μαιρούλα που διασχίζει την πλατεία και όλοι κοιτούν τον σκύλο, τα περιστέρια, τα σύννεφα, το χώμα, αλλά κατά έναν περίεργο τρόπο αυτή περνάει πάντα απαρατήρητη!
Μπαίνει σε ένα chat και αμέσως πέφτουν τα πρώτα μηνύματα "Καλώς την κούκλα!", "τι κάνει σήμερα το μωρό;" ...ε, αυτό κάτι σου κάνει! δεν σου κάνει;!
Μπαίνει και ο Τασούλης και λέει ξεφυσσώντας "σήμερα έκλεισα ένα συμβόλαιο τόσα eura, ποιό κοριτσάκι θέλει να το κεράσω καφέ;" (ή ακόμα καλύτερα "έχω κλείσει τραπέζι για Πλούταρχο, ποιά θέλει να μου κάνει παρέα το βράδυ;") και τρέχουν τα μπεμπάκια..
Μικρό κρεββάτι η Ελλάδα, και ακόμα μικρότερο το internet. Πας με έναν ή μία, είναι σαν να έχεις πάει με το μισό πληθυσμό του internet (του ελληνικού εννοείται και λίγο από το διεθνές καθότι είμαστε και διεθνείς τύποι!).
Και βέβαια αυτό που λες πάντα είναι "πρώτη φορά βγαίνω ραντεβού από το internet... εγώ δεν πιστεύω ότι μπορείς να κάνεις σχέση από δω μέσα... σεξ από το πρώτο ραντεβού;! α! όχι, όχι... ναι, ναιιιιι!!!" (σαν εκείνη την ηλίθια διαφήμιση του σαμπουάν)
Υπερβολές; Μπα! Απλώς οι εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα.
Θα μου πείτε τώρα, τι σχέση έχουν όλα αυτά με το mind control;
Εμ, με τα μυαλά στα κάγκελα, το mind control γίνεται πιό εύκολο... επειδή για να βγάλεις την γκόμενα μετά από όσα της είπες online, πρέπει να έχεις και ένα καλό αμάξι βρε αδερφέ, και μερικά λεφτά στην τσέπη για να την πας στο τάδε μαγαζί, και για να εντυπωσιάσεις τον μάγκα (επειδή δεν είσαι και η σκλεναρίκοβα και ας τον άφησες να το πιστεύει) πρέπει να βάλεις ένα καλό μοντελάκι, να έχεις το αναμενόμενο σέξυ ύφος, την αναμενόμενη συμπεριφορά, να γνωρίζεις και μερικά καλλιτεχνικά κουτσομπολιά (γιατί τι θα λες όταν δεν μασάς την τσίκλα σου;) και πάει λέγοντας.
(άντε σταματάω εδώ μιάς και δεν βγαίνω καν έξω για τσ... φτου κακά...)
![]()
'We are either alone in the universe or we are not. Both ideas are overwhelming'
-Arthur C. Clarke-