ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΔΙΛΗΜΜΑ (Σχετικά με το ενδεχόμενο εμφύτευσης τσιπ ή χαράγματος) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΔΙΛΗΜΜΑ (Σχετικά με το ενδεχόμενο εμφύτευσης τσιπ ή χαράγματος) - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Beba60 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/3
BebaΝέο Μέλος
04/08/2005, 11:23:42
Aγαπητέ Vril
μην κολλάς σε αυτό "που φαίνεται". Tο να είσαι διαφορετικός δεν εννοώ φυσικά να γίνεις περίγελος, ή να θέλεις εσκεμμένα να αλλάξεις για να τραβήξεις την προσοχή, ούτε φυσικά να καταλήξεις σαν κάτι τύπους ημίτρελους στα παγκάκια που κάνουν "διαλέξεις" και έχουν να φάνε 5 μέρες και είναι ζήτημα χρόνου πότε θα τους κλείσουν σε κανένα άσυλο...
Tο διαφορετικό είναι μέσα σου. Όταν αφυπνιστεί, ίσως κανείς να μην το καταλάβει εξωτερικά (στην εμφάνισή σου).Θα το καταλάβεις εσύ και αυτό μετράει. Ίσως να μην αλλάξεις ριζικά τον τρόπο συμπεριφοράς και ζωής σου, αλλά σίγουρα θα απορρίψεις κάποια πράγματα και θα ενστερνιστείς κάποιες νέες συνήθειες-ενδιαφέροντα.
Tο γεγονός οτι εγώ εδώ και κάποια χρόνια ενδιαφέρομαι ολοένα και περισσότερο για αυτή την αναζήτηση δεν με έχει αλλάξει ώστε να γίνω δακτυλοδεικοτύμενη. (δουλεύω κανονικά, ντύνομαι...μοδάτα-χωρίς να γίνομαι και θύμα της μόδας-τα σορτσάκια μου και τα τοιάυτα πάντως τα φοράω...!!!χε χε, και γενικά κινούμαι μέσα σε πλαίσια λογικά. )Aπλά αφιερώνω περισσότερο χρόνο στη φύση, στα"σημεία", ε, και όταν θέλω να βγω δεν κάνω πια clubbing αλλά προτιμώ κανένα rock baraki...
Όταν λεω να μην είσαι IΔIOΣ εννοώ να αποφεύγεις τις μαζικές υστερίες...

beba

BebaΝέο Μέλος
04/08/2005, 11:32:49
A! και κάτι άλλο!
Aν καταφέρεις αυτό το συνδυασμό, η διαφορά μπορεί να φαίνεται μόνο...στα μάτια σου...Kι αυτό μπορεί να το καταλάβουν οι λοιποί...αλλά και να το ζηλέψουν...

Διευκρίνηση:δεν το παίζω έξυπνη, έτσι;Aπλά δεν μπορώ να σταματήσω τα μάτια μου απο το να ανοίγουν και να βλέπουν καθαρότερα...

beba

Lord_AsrielΜέλος
04/08/2005, 13:08:13
quote:

και όταν θέλω να βγω δεν κάνω πια clubbing αλλά προτιμώ κανένα rock baraki...

Έχεις βρεί Rock Bar το οποίο να μην ακολουθεί την λογική των Club;
Τα περισσότερα από όσα έχω δεί τείνουν να γίνουν Clubs παρόλο που
δεν έλκουν κόσμο της ίδιας νοοτροπίας λόγο της μουσικής που κατα
καιρούς παίζουν.

Πάντος, όσο και αν προσπαθεί κάποιος να γίνει όμοιος με το πρότυπό
του, πιστεύω πως από μόνη της η προσπάθεια τον κάνει διαφορετικό από
αυτό που προσπαθεί να πετύχει.

Τώρα το τί θα επιλέξει ο καθένας μας για το VeryChip, το οποίο φέρει
το στίγμα του χαράγματος και της κάμερας του μεγαλύτερου αδερφού μέχρι
τώρα, είναι στο χέρι του. Όπως και να χει, υπάρχει πάντα η πιθανότητα
το συγκεκριμένο να κάνει αυτό ακριβώς που λέει και τίποτα παραπάνω.
Εικασίες μπορούμε να κάνουμε, αλλά πιστεύω ότι όταν έρθει η ώρα ή θα
είμαστε πολύ "χαζοί" για να το δούμε, ή θα το καταλάβουμε αμέσως και
θα το αποδεχθούμε ή θα προσπαθήσουμε να το απορίψουμε.

Αυτή είναι η άποψη μου.

Και όπως λέει και ο Λιακόπουλος "Ο Καιρός Γαρ Εγγύς". Μένει να το δούμε.

Oh last night,
and the night before
Tommyknockers,Tommyknockers
knocked at your back door.

BebaΝέο Μέλος
04/08/2005, 13:45:51
Πολλά μπαράκια μικρά ξέρω!!!!Yπάρχουν μπαράκια με μια μπάρα και 5 τραπέζια ήσυχα και...στην κοσμάρα τους(rock δεν εννοώ τα massive rock wanna-be όπως το CAMEL κλπ.) Eντάξει, σίγουρα υπάρχει κάτι "κοινό" μεταξύ των θαμώνων ακόμα και στα πιο μικρά μπαράκια, αυτό όμως ξεφεύεγει απο την έννοια του massive. Yπάρχει και προσωπική επαφή βρε αδερφε. O ιδιοκτήτης είναι γνωστός, σήμερα αμα λάχει παίζει για πάρτη μας, μιλάς με τη διπλανή παρείτσα άμα σου κάνει κλικ...Xαλαρά κι όμορφα.

Όσον αφορά τη...συνηδειτοποίηση για την οποία μιλάς...σίγουρα "ο καιρός γαρ εγγύς"!

beba

BizarreΜέλος
09/08/2005, 16:50:42
Χαιρετώ την παρέα!

Γιατί αποκλείουμε το λεγόμενο ‘χάραγμα’ να είναι αυτό το οποίο έχουμε αποδεχτεί ήδη οι περισσότεροι? Δηλαδή τη χρησιμοποίηση πιστωτικών καρτών? Την κάρτα του σούπερ μάρκετ? Το internet?

Εγώ χρησιμοποιώ πιστωτική κάρτα για όσες συναλλαγές μπορώ, ακόμα και για τα εισιτήρια του κινηματογράφου. Πληρώνω την κάρτα μου on line από τον τραπεζικό μου λογαριασμό. Στο σούπερ μάρκετ έχω κάρτα – μπόνους, στην οποία καταγράφονται οι αγορές μου. Και όλα μου τα νέα τα γράφω σε μέιλ και φόρουμς.

Οπότε, ‘όποιος’ θέλει, ξέρει τις συνήθειες μου και τον τρόπο ζωής μου και αν η κάρτα μου έχει τσιπάκι ξέρει και ανά πάσα στιγμή που βρίσκομαι! Α! Ξέχασα! Έχω, φυσικά, και κινητό, πάντα μαζί μου.

Θεωρώ, ότι όποιος επιθυμεί να κρατήσει την ελευθερία του, δεν πρέπει να έχει ούτε μία πιστωτική κάρτα, ούτε μία κάρτα – μπόνους στο σούπερ μάρκετ, ούτε κινητό, και να χρησιμοποιεί την κλασική αλληλογραφία των ΕΛΤΑ για την επικοινωνία του. Και ίσως ξεχνάω και άλλα.

Όταν από μόνοι μας αποδεχόμαστε τους τρόπους παρακολούθησης μας, έχουμε ήδη αποδεχτεί το ‘χάραγμα’.

Πάντως, για να απαντήσω και στο ερώτημα για πραγματικό χάραγμα, όχι, εγώ δεν θα το δεχόμουν.

ΕΚΤΟΣ…..
Αν μου λέγανε ότι είναι η νέα μορφή της πιστωτικής κάρτας…..
Καταλαβαίνετε… θα μας έρθει χωρίς να το καταλάβουμε… και θα το αποδεχτούμε όπως όλα όσα αποδεχτήκαμε μέχρι σήμερα.

10/08/2005, 01:45:23
quote:
Θεωρώ, ότι όποιος επιθυμεί να κρατήσει την ελευθερία του, δεν πρέπει να έχει ούτε μία πιστωτική κάρτα, ούτε μία κάρτα – μπόνους στο σούπερ μάρκετ, ούτε κινητό, και να χρησιμοποιεί την κλασική αλληλογραφία των ΕΛΤΑ για την επικοινωνία του. Και ίσως ξεχνάω και άλλα.

Πιστεύεις πως και τα γράμματα δεν παρακολουθούνται...?

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...

BizarreΜέλος
10/08/2005, 08:49:12
Καλημέρα.

Πιστεύω πως θα μπορούσανε να παρακολουθήσουνε τα γράμματα όσων τους ενδιαφέρει. Των υπολοίπων όχι και ούτε κρατιούνται πουθενά για μελλοντική χρήση.
Κάνω λάθος? Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος?

Α! Για τις πιστωτικές κάρτες, ξέχασα να πω χθες, πως ήδη φτιάχνονται νέες με τσιπάκι αντί για μαγνητική ταινία. Υποτίθεται ότι το κάνουν (μεταξύ άλλων) γιατί το τσιπάκι χωράει περισσότερη πληροφορία.

10/08/2005, 09:24:47
Και πάλι μπορούν να μας επιβάλλουν τα τσιπάκια κτλ.
Σκέψου ως παράδειγμα τις πιστωτικές κάρτες.
Αν ανακοινώσουν οτι σε ένα χρόνο από τώρα όλες οι πιστωτικές κάρτες θα είναι με τσιπάκι, βρίσκοντας μία λογικοφανή δικαιολογία, δεν θα μας τις επιβάλλουν με το έτσι θέλω...?

BizarreΜέλος
10/08/2005, 09:33:57
Μα αυτό δεν είπα κλείνοντας το πρώτο post?...
10/08/2005, 09:55:22
Α, δεν κατάλαβα οτι εννοούσες κάτι τέτοιο, νόμιζα οτι απλώς ανέφερες το γεγονός ως σκέψη του Κράτους.

stratis79Μέλος
17/08/2005, 11:33:31
Γιατί αποκλείουμε το λεγόμενο ‘χάραγμα’ να είναι αυτό το οποίο έχουμε αποδεχτεί ήδη οι περισσότεροι? Δηλαδή τη χρησιμοποίηση πιστωτικών καρτών? Την κάρτα του σούπερ μάρκετ? Το internet?
============

φίλε bizarre δε μπορούμε να το αποκλείσουμε, εγώ προσωπικά τα θεωρώ ως προπομπούς ώστε όταν έρθει η ώρα του πραγματικού χαράγματος να το δεχθούν όλοι. Σίγουρα με όλες τις παραπάνω "έξυπνες" κάρτες παρακολουθούμαστε και μάλιστα με το πρόσφατο παράδειγμα του earth google μας εθίζουν στην παρακολούθηση.

Η επιβολή επίσης της όποιας μόδας από τα διάφορα μέσα οδηγούν τον κόσμο και σε ανάλογες συμπεριφορές. Π.χ. δεκάδες περιοδικά με υψηλή τιμή (απορώ πως επιβιώνουν οικονομικά) κάθε μήνα μας προβάλλουν τους 10 πιο σέξυ άνδρες, η τάδε γκόμενα γυμνή για "τα μάτια μας μόνο", μας δίνουν τρόπους να απατάμε τη φίλη/ο μας κ.ο.κ. Το αποτέλεσμα> η κοινωνία γέμισε λιγούρια ανεξαρτήτως φύλου με ενδιαφέροντα εντελώς υλικά. Όπως είπε κι η Beba ποιος πάει μια εκδρομή στη Δήλο; Όλοι όμως πάνε στη Μύκονο. Ποιος πάει ένα απλό περίπατο να κουβεντιάσει; όλοι πάνε στην in καφετέρια της γειτονιάς. Η μαζοποίηση φέρνει και τον καλύτερο έλεγχο των μαζών.

BizarreΜέλος
17/08/2005, 12:04:06
Είμαι φίλη – όχι φίλος!

Συμφωνώ απόλυτα με όσα λες. Αυτό είναι και το πνεύμα που προσπάθησα να περάσω. Ότι με την υιοθέτηση όλων αυτών των συμπεριφορών, έχουμε ήδη αποδεχτεί το «χάραγμα». Έχουμε παραχωρήσει την ελευθερία μας, εξαρτόμαστε από τον τρόπο ζωής που αποδεχτήκαμε και πορευόμαστε σε ένα δρόμο που δεν αποφύγαμε και δεν έχει πισωγύρισμα.

TyaneasΜέλος
17/08/2005, 12:08:15
Γιατι διαχωριζεται το χαραγμα του Αντι-Χριστου απο αυτο του Χριστου?

Οταν γεννηθηκατε ποιος σας επεβαλε να γινετε Χ.Ο???
Ο Αντι-Χριστος?

Σας χαραξανε πριν καν καταλαβετε που βρισκεστε!

Διαβαζω για το οτι θελουνε να αποχριστιανοποιησουνε την Ευρωπη και τον κοσμο.

Βασικα καρφι δεν μου καιγεται για τους μη Ευρωπαιους ας κανουνε οτι θελουνε.
Οσον αφορα τα του οικου μας
1)Η παντοδυναμια του Χριστιανισμου(καθολικων,Ορθοδοξων κ.α δογματων) ειναι εμφανης στο καθενα μας.
2)Μακαρι να υπαρξει ελευθερια θρυσκευτικη για να μην ζησουμε παλι εποχες Μεσαιωνα.

Αλλωστε ειδαμε τι συνεβη στην Ευρωπη οταν επικρατησε πληρως ο Χριστιανισμος.
Αυτος ειναι ο σκοπος των γεροντων?
Να μας γυρισουνε σε εκεινες τις εποχες του Βυζαντιου και αργοτερα του Μεσαιωνα?

Να παω ομως και στο χαραγμα.
Καταρχας ολοι εισται χαραγμενοι αν δεν το εχετε παρει χαμπαρι.
Ποιος σημερα δεν εχει κινητο?
Ανα πασα ωρα και στιγμη λοιπον βρισκουνε που εισται και ακουνε αν θελουνε τι λετε.
Σας ειπε κανεις οτι δεν μπορει επανω σε καθε κινητο να υπαρχει ενα μικροφωνο που να ακουει τα παντα η μια μικροκαμερα?

Αρα το τσιπακι μου φαινεται καπως αχρηστο απο την στιγμη που ηδη το εχω αποδεχτει με αλλη μορφη.

Νομιζω οτι γνωριζετε οτι υπαρχει ενα ολοκληρο χωριο απο δορυφορους εκει ψηλα στα στερια που μπορουνε να δουνε μεχρι και τι νουμερο παντελονι φορατε.
Το προβλημα την δεδομενη χρονικη στιγμη ειναι οτι δεν εχουνε αρκετο χωρο αποθηκευσης για να κρατανε τα δεδομενα γι αυτο και δεν παρακολουθουνται ολοι οι ανθρωποι αλλα ενα μερος που κρινετε υποπτο.

Μολις λυσουνε το αποθηκευτικο προβλημα ανα πασα ωρα και στιγμη θα σας βλεπουνε αυτοι που θελουνε.

Οποτε επανερχομαι το τσιπακι ουσιαστικα ηδη το εχετε αποδεχτει.

Θεωρω απιθανο να υπαρχει ενα σχεδιο συνομωσιας του Αντι-Χριστου να σας βαλει ενα τσιπακι γιατι πολυ απλα αν σκοπος του ειναι να τον αποδεχτειτε και να αποριψετε τον Ιησου με πληρη συνειδηση τοτε η υποδουλωση και το τσιπακι πρεπει να ειναι πνευματικα και οχι με ηλεκτρονικη μορφη.
Να τον αποδεχτειτε οπως τωρα αποδεχεστε τον Ιησου χωρις τσιπακια και ηλεκτρονικα μεσα.

Να πιστευετε πραγματικα σε αυτον και οχι γιατι σας επιβληθηκε πλαγιως.

Και καταληγω λεγοντας οτι αυτες τις ειδους τις θεωρις τις αποριπτω γιατι δεν πιστευω στον Ιησου σαν θεο και γιατι ολο αυτο ειναι ενα καλοστημενο παιχνιδι της Χριστιανικης εξουσιας για να κραταει τα προβατα της σε ετοιμοτητα μεσα στο μαντρι.

«όταν μας είπαν πως θα εχουμε ενάντιους τους ανέμους εμείς μάθαμε να ταξιδεύουμε με όλους τους καιρούς»Φ.Νιτσε

stratis79Μέλος
17/08/2005, 13:31:47
bizarre συγγνώμη για την παρανόηση, θα διαφωνήσω όμως στο ότι δεν υπάρχει γυρισμός. Όταν έθεσα το θέμα προς συζήτηση είχα στόχο τρόπον τινά πιο πολύ ένα γκάλοπ στο οποίο ο καθένας θα απαντούσε εάν βέβαια το ήθελε τι προτίθεται να κάνει. Έχω σκεφτεί αρκετές φορές παλαιότερα το ότι η παρακολούθηση, το 666 έχει μπει στη ζωή μας διάφορους τρόπους και με γρήγορο ρυθμό ομώς επειδή η προφητεία της Αποκάλυψης είναι ξεκάθαρη στο θέμα του χαράγματος και μιλάει συγκεκριμένα δεν πιστεύω ότι έχει ήδη έρθει το χάραγμα. Έχουν έρθει όμως οι προπομποί του οι οποίοι δίνουν ένα δείγμα της δήθεν ελευθερίας μας, το πως όλα καρτοποιούνται, ψηφοποιούνται, το πώς από Κώστας, Μαρία, Γιώργος γινόμαστε ΑΦΜ, αρ. μέλους και γενικώς νούμερα (κυριολεκτικά και μεταφορικά). Απλά την κρίσιμη στιγμή λίγοι θα το αρνηθούν λόγω των συνθηκών της ζωής που θα επικρατούν. Θα έχει τόσο αλλοιωθεί η ζωή μας που λίγοι θα το αρνηθούν αυτό όμως δε σημαίνει ότι για όποιον θέλει δεν υπάρχει διέξοδος.

Φίλε Tyaneas εμένα δε με ρώτησαν όταν με βάφτισαν 3 μηνών, όμως αν ήθελα μπορούσα να φύγω από τη θρησκεία όποτε ήθελα. Όποιος θέλει ακολουθεί ενώ με τα τσιπ τα πράγματα θα είναι πιο σκληρά, δε θα υπάρχει η ελευθερία όποιος θέλει να μην το πάρει δίχως κυρώσεις.

Κατά τα υπόλοιπα σέβομαι απόλυτα την άποψή σου αν και διαφωνώ. Κάνει πιο εύκολα τα πράγματα το επιχείρημα ότι ήδη χαραχθήκαμε κ.ο.κ. Ακόμα δεν έχει τίποτα κι είναι στο χέρι του καθενός το τι θα πράξει.

Αλλωστε ειδαμε τι συνεβη στην Ευρωπη οταν επικρατησε πληρως ο Χριστιανισμος. Αυτος ειναι ο σκοπος των γεροντων? Να μας γυρισουνε σε εκεινες τις εποχες του Βυζαντιου και αργοτερα του Μεσαιωνα?
=========

Άλλο το Βυζάντιο και άλλο η υπόλοιπη Ευρώπη, όπου υπάρχουν άλλα δόγματα από το δικό μας. Εκεί υπήρξαν τα συγχωροχάρτια και το κάψιμο στην πυρά. Οι γέροντες από τις μονές δεν μπορούν να επιβάλλουν τίποτα όποιος θέλει τους συμβουλεύεται και ασπάζεται τις απόψεις τους. Όσον αφορά το Μεσαίωνα έχουμε γυρίσει ήδη, φτώχεια, καλή ζωή για μια χούφτα ανθρώπων, λογοκρισία, βομβαρδισμοί με το έτσι θέλω, δίνουν μια γεύση Μεσαίωνα.

BizarreΜέλος
17/08/2005, 13:44:10
Το ότι λέω ότι δεν υπάρχει πισωγύρισμα, είναι γιατί εγώ δεν θεωρώ ότι το χάραγμα είναι κάτι διαφορετικό από αυτό που γίνεται. Δηλαδή, δεν πιστεύω ότι πρόκειται για κυριολεκτικό χάραγμα, άλλα για όλους αυτούς τους τρόπους παρακολούθησής μας και υποδούλωσής μας. Και εφόσον έχουμε μπει σε αυτό το δρόμο, όχι, δεν θα είναι επιλογή μας να φύγουμε. Όταν θα καταργηθεί τελείως το πραγματικό χρήμα, δεν θα είναι επιλογή σου να μην χρησιμοποιείς πιστωτική κάρτα. Έτσι δεν είναι? Και ακόμη και τα βουνά να πάρεις, κάποια πράγματα θα τα χρειάζεσαι να τα αγοράσεις. Κι αν πιστεύεις ότι θα υπάρξουν άνθρωποι που θα το προσπαθήσουν και θα επιστρέψουν στην παλιά συνήθεια της ανταλλαγής προϊόντων… ναι, είναι πιθανό. Θα είναι όμως λίγοι και πόσοι από εμάς θα ήταν διατεθειμένοι να το κάνουν?

Αυτό είναι ένα καλό ερώτημα. Πόσοι θα εγκατέλειπαν τον πολιτισμό και τις ζωές τους, για να στήσουν την κοινωνία από την αρχή?

Θα προσπαθήσω να απαντήσω πρώτη εγώ. Νομίζω (γιατί έξω από τον χορό, πολλά τραγούδια λέμε) ότι αν ο εχθρός δεν ήταν ξεκάθαρος θα έμενα εδώ. Θα έπρεπε να ακούσω ξεκάθαρα το όνομα του εχθρού και το ότι θέλει να με υποτάξει για να αντιδράσω. Π.χ. Είμαι ο διάβολος και χρησιμοποιώντας αυτή την κάρτα πιστεύεις σε εμένα. Τότε θα έφευγα. Διαφορετικά, δεν νομίζω ότι θα αντιδρούσα, πέρα από το να κάνω φιλοσοφικές συζητήσεις σε φόρουμς.

Εσείς τι λέτε?

stratis79Μέλος
17/08/2005, 14:08:00
Το ότι λέω ότι δεν υπάρχει πισωγύρισμα, είναι γιατί εγώ δεν θεωρώ ότι το χάραγμα είναι κάτι διαφορετικό από αυτό που γίνεται
===========
εδώ είναι η διαφορά μας

Πόσοι θα εγκατέλειπαν τον πολιτισμό και τις ζωές τους, για να στήσουν την κοινωνία από την αρχή?
===========
όλοι όσοι θέλουν να ξαναζήσουν σε μια κοινωνία με ποιότητα και σεβασμός σε ορισμένες αρχές.

Αν όπως λες ο εχθρός δεν ήταν ξεκάθαρος ή όπως υποστηρίζω εγώ δεν ήταν αυτός που οι χριστιανοί πιστεύουν, δε ξέρω αν θα έμενα. Αν δεν θα ερχόταν σε αντίθεση με την πίστη μου θα έμενα αν και θα υποστήριζα την οποιαδήποτε κίνηση να επιστρέψουμε σε μια κοινωνία ελεύθερη. Επειδή όμως τα πράγματα δεν είναι έτσι, δε θα επιλέξω το τσιπ, όποτε έρθει και αν είμαι εν ζωή.

Lord_AsrielΜέλος
17/08/2005, 14:35:28
Εγώ το χάραγμα δεν το αντιλαμβάνομαι ως παρακολούθηση. Ως στέρηση ελευθεριών
από την ανάγκη να χρησμοποιήσεις κατι για να κάνεις την δουλειά σου ναι αλλά
όχι για παρακολούθηση. Δεν νομίζω ότι θέλουν να "δουν" αλλά να νομίζουμε οτι
βλέπουν.Ως σκοπό το βλέπω να θέλουν να ελέγξουν,αν και δεν μπορώ να φανταστώ
ποιοί είναι αυτοί, κανοντάς μας να νομίζουμε ότι ελεγχόμαστε την κάθε στιγμή.

Είναι λίγο αόριστο ως παράδειγμα αλλά ένα τέτοιο βήμα είναι και οι "μελλοντικές"
βλέψεις για τα Windows LongHorn. Έχετε δεί το μοντέλο για το επόμενο PC;
Όσοι γνωρίζετε απο hardware θα γνωρίζετε και το πόσο βασικό είναι το BIOS.
Σκεφτείτε ότι το επόμενο βήμα είναι να ενσωματωθεί το BIOS στο λειτουργικό.
Η κίνηση αυτή δεν κρύβει κάποιο έλεγχο απο μέρους Microsoft αλλά σκεφτείτε
το πόσο ασφαλείς 8α είναι ο υπολογιστής σας σε υλικό επίπεδο όταν ένας ιός
θα μπορεί άνετα να λειτουργεί στην εκκίνηση του PC και να έχει δυνατότητα
low level πρόσβαση στο υλικό που έχετε.
Τα υπέρ που έχει όμως αυτή η τεχνολογία όπως και να χει είναι πολλά.
Ένα Chip στην παλάμη μπορεί να είναι ένα μέσω στέρησης ελευθερίας αλλά
μπορεί να είναι το μέσω που θα σώσει ζωές με την ενκαιρη διάγνωση κάποιας
δυσλειτουργίας.
Δυστυχώς για μας μόνο το μέλλον θα δείξει τι μας επιφυλλάσετε.

Υ.Γ. έχετε δεί το σύμβολο αλλά και παρατηρήσει την ονομασία των LongHorn;

Oh last night,
and the night before
Tommyknockers,Tommyknockers
knocked at your back door.

DisdaimonaΝέο Μέλος
17/08/2005, 16:34:08
Διάβασα όλα τα παραπάνω και βλέπω πολλές ενδιαφέρουσες απόψεις…..προσωπικά πιστεύω όσο αφορά το θέμα των τσιπ και της παρακολούθησης ότι ήδη μπορούμε να ελεγχθούμε με περισσότερους τρόπους από όσους γνωρίζουμε και πως αν γίνει κάποια στιγμή αναγκαίο να επιλέξουμε αν θα το δεχτούμε ή όχι το πιθανότερο είναι ότι θα το έχουν πλασάρει με τέτοιο τρόπο που θα το δεχτούμε ή δεν θα το καταλάβουμε . Αν για παράδειγμα το προωθήσουν σαν το υπέρτατο μέτρο προφύλαξης και ανεύρεσης σε καταστάσεις όπως απαγωγή ή ατυχήματος ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων.
Αν δεν είναι κάποιος στη λογική τύπου «Λούκα ( έξω από δω αντίχριστοι )» δεν τίθεται θέμα θρησκεύματος τουλάχιστον όχι τόσο όσο τίθεται θέμα να μας μαρκάρουν σαν μοσχάρια με το 666 στο μέτωπο ή σαν τους εβραίους με την πεντάλφα.
Σχετικά με το «χάραγμα» του Αντίχριστου τώρα …..εάν υπάρχει κάτι τέτοιο ….θεωρώ σοβαρότερο να είναι ηθικού τύπου και όχι σωματικού…..ο τρόπος ζωής μας και οι επιλογές μας κάθε μέρα μας χαρακτηρίζουν…..
Η μόδα και τα trendy και τα must μας επηρεάζουν όλους σε μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό γιατί ζούμε , κινούμαστε σε έναν κόσμο εντελώς καταναλωτικό που καθορίζει πρότυπα και αξίες με κάθε μέσο και τρόπο…..
17/08/2005, 16:40:25
Κάπου άκουσα οτι θα θεσπιστεί νομοσχέδιο με το οποίο θα μπορούν να ακούνε τις τηλεφωνικές μας συνομιλίες....
Εννοώ όλων ανεξαιρέτως!

DisdaimonaΝέο Μέλος
17/08/2005, 17:10:18
Ναι το έχω ακούσει κι εγώ αυτό.....δεν είναι απίθανο αν το σκεφτείς πάντως....καθόλου θα έλεγα.....