ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ...ΑΠΙΣΤΙΑ... - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- ...ΑΠΙΣΤΙΑ... - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

zeta633 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
15/11/2011, 17:48:08
quote:
Γιατί πηγαίνει ο άνδρας με μια άλλη γυναίκα?
Γιατί πηγαίνει η γυναίκα με έναν άλλο άνδρα?
Αν δεν είναι αυτό εκμετάλευση τότε τι είναι? Μηπως ο ανθρώπινος οργανισμος μοιάζει με ένα εργοστάσιο? Παίρνει τις πρώτες ύλες του από την τροφη τις μετουσιώνει σε ενέργεια ποικίλης λεπτότητας ή πυκνότητας, παίρνει επίσης κι ένα άλλο είδος τροφής από τα μάτια, τροφή εντυπώσεων, τις επεξεργάζεται και τις χωνεύει, ο στόμαχος του εγκεφάλου.

Έτσι όπως τα βλέπεις, τα πράγματα,οι διάφορες ενέργειες παράγονται από τις αντίστοιχες εξωτέρικές εντυπώσεις, τα ανάλαφρα καύσιμα του σεξ σηκώνουν τον άνδρα τον κάνουν πτητικό,τα βαρειά τον βαραίνουν και τον λυγίζουν προς τη γη, κι έτσι πιέζεται να απαλαγεί το ταχύτερο από την ενέργεια των εξωτερικων ερεθισμών.
Μήπως πρόκειται για τοξίνες,δηλητήρια που δεν τα δέχεται ο οργανισμός του?
Μηπως θα μπορούσε να περάσει ο άνδρας τις εμβόλιμες αυτές τοξίνες από κάποια επεξεργασία μέσα του?

Σήμερα ο αγαπημένος-νη, αφησε απερίσκεπτα τα μάτια του να αποροφήσουν εντυπώσεις χαμηλού επιπέδου χωρίς να τις περάσει από το χωνευτήρι του εγκεφάλου για να αποβάλει τα χοντρά συστατικά τους. Γιατί και οι δύο να μην κάνουν τον κόπο της αφομοίωσης και της μετουσίωσης?
Η στο ότι ο μηχανισμός της επεξεργασίας και της αφομοίωσης της πρώτης ύλης των εντυπώσεων έχει υποστεί κάποια βλάβη, ή στο ότι ο ανθρωπος αγνοεί την ύπαρξη ένος τέτοιου μετασχηματιστή μέσα του.
Γιατι κανεις δεν υποβάλλει στον εαυτό του τα παραπάνω ερωτήματα?

anahs

Συμφωνώ απόλυτα,να συμπληρώσω απο την μεριά μου οτι για να το κάνει κάποιος αυτό,να υποβάλει στον εαυτό του αυτά τα ερωτήματα,θα πρέπει πρώτα να το θέλει .Για να το θέλει,θα πρέπει πρώτα να γνωρίζει τί είναι καλό για αυτόν και τι όχι.

Όλες αυτές οι απιστίες των ανθρώπων έχουν ώς αποτέλεσμα την δημιουργία αντίθετων δυνάμεων απο αυτών της εξέλιξης.Για κάθε απιστία που κάνουμε,πληρώνουμε το αντίτιμο και το πληρώνουμε φυσικά με πόνο(αν δεν έχουμε κάτι άλλο να δώσουμε).Το θέμα εδω είναι,οτι ο άνθρωπος δεν ξέρει οτι όταν κάνει απιστία πληγώνει τον εαυτό του και τους άλλους. Και δεν μιλάω μόνο για το βάρος της συνείδησης ή την αντίδραση του άλλου όταν το μάθει.Είναι βαθύτερο και έχει να κάνει με την επαφή μας με το θείο.Το κάρμα που δημιουργείται μπλοκάρει αυτήν την επαφή.

Ως ανθρωπότητα,επιπλέουμε σε ένα αχανές σκουπιδότοπο απο μίασμα κάρμα.Για αυτό είναι τόσο δύκολο να μείνεις ανέπαφος απο αυτό.Χρειάζεται προσπάθεια.

Edited by - alex22 on 15/11/2011 17:52:22

15/11/2011, 19:35:08
quote:
Eκει θελω να καταληξω...οτι ποτέ δεν ξερουμε πώς θα αντιδρασουμε σε μια κατασταση..
Σωστήηη η κυρία zeta6.

15/11/2011, 19:38:58
quote:
Όλες αυτές οι απιστίες των ανθρώπων έχουν ώς αποτέλεσμα την δημιουργία αντίθετων δυνάμεων απο αυτών της εξέλιξης.Για κάθε απιστία που κάνουμε,πληρώνουμε το αντίτιμο και το πληρώνουμε φυσικά με πόνο(αν δεν έχουμε κάτι άλλο να δώσουμε).Το θέμα εδω είναι,οτι ο άνθρωπος δεν ξέρει οτι όταν κάνει απιστία πληγώνει τον εαυτό του και τους άλλους. Και δεν μιλάω μόνο για το βάρος της συνείδησης ή την αντίδραση του άλλου όταν το μάθει.Είναι βαθύτερο και έχει να κάνει με την επαφή μας με το θείο.Το κάρμα που δημιουργείται μπλοκάρει αυτήν την επαφή.

Ως ανθρωπότητα,επιπλέουμε σε ένα αχανές σκουπιδότοπο απο μίασμα κάρμα.Για αυτό είναι τόσο δύκολο να μείνεις ανέπαφος απο αυτό.Χρειάζεται προσπάθεια.

Ολα αυτά για ένα ξενοπήδημα βρε αλεξ; Μήηηπως υπερβάλλεις;

15/11/2011, 20:01:41
quote:
Ολα αυτά για ένα ξενοπήδημα βρε αλεξ; Μήηηπως υπερβάλλεις;

Κοίτα, μερικοί το βλέπουν έτσι, σαν κάτι το ασήμαντο.Ενω μερικοί άλλοι το παίρνουν πολύ σοβαρά.Προσωπικά πιστεύω οτι αν θέλεις να ζήσεις το ιδεώδες,θα πρέπει να συμπεριφέρεσαι και ανάλογα.Εξαρτάται απο το τί θέλεις να ζήσεις δηλαδή.

Υπάρχει διαφορά στην ποιότητα με λίγα λόγια.Όσο πιό καθαρή είναι η σχέση αλλο τόσο ανώτερα είναι τα συναισθήματα.

θυμήσου τον πρώτο έρωτα,όταν δεν έχεις προλάβει ακόμα να κοιτάς λάγνα τα κορίτσια.

Edited by - alex22 on 15/11/2011 20:05:55

15/11/2011, 22:53:39
zeta6
quote:
Διαβασα τις απαντησεις σας...αλλα δεν ειχα χρονο να γραψω....τις βρηκα ενδιαφερουσες...
και...ερωτω....μπορεις να εισαι τελικα τοσο σιγουρος για να λες ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΣΥΓΧΩΡΟΥΣΑ ΠΟΤΕ ή ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΠΟΤΕ.....Eκει θελω να καταληξω...οτι ποτέ δεν ξερουμε πώς θα αντιδρασουμε σε μια κατασταση...εκ του ασφαλους μιλαμε ολοι...απολυτα...αλλα ρε παιδες δεν ειναι τοσο απλη η ζωη μας!!!!

Ναι... δεν είναι.
Θα σου πω όμως κάτι που ΕΙΝΑΙ πολύ απλό: Σε κανέναν δεν αρέσει η απιστία του/της συζύγου του. (Εκτός αν ο ίδιος είναι αδιάφορος)

Να σε ρωτήσω κάτι. Αν εσύ μπείς σε μια εξωσυζυγική σχέση και μετά ο σύζυγός σου το μάθει, και μπει λίγο καιρό μετά και αυτός κρυφά σε μια εξωσυζική σχέση, την οποία θα συνεχίσει και αφού τελειώσει η δικιά σου για απεριόριστο χρονικό διάστημα, θα είσαι οκ με αυτό;

Edited by - Dr Jekyll Mr Hyde on 15/11/2011 23:01:05

anna999Μέλος
16/11/2011, 08:49:12

Άρχισε να σκέπτεσαι,

—Τι είμαι— Άνθρωπος- Ας δω πρώτα τι σημαίνει ανθρωπιά.

Μήπως θα πει σώμα? Όχι βέβαια. Μήπως τότε θα πει κάτι πίσω από το σώμα?
Κάτι σαν ένδυμα, σαν μανδύα,και ενεργεί στον εξωτερικό κόσμο με φορέα το σώμα?

Ποιος είναι ο άλλος? Είναι το σώμα του? Είναι ένα σώμα?
Αλλά ακόμα κι αν τον βλέπεις σαν σώμα, σεβασμός σημαίνει να σέβομαι τα άλλα σώματα όπως θέλω να σέβονται κι άλλοι το δικό μου.
Μ’άλλα λόγια, αναγνωρίζω στον άλλο κάτι απαραβίαστο, ένα άδυτο εντελώς δικό του, που δεν επιδέχεται βιασμό, καταστρατήγηση, εξευτελισμό ή υποβίβαση.

Και η ηθική συνείδηση? Τι είναι ηθική συνείδηση?
Σε πολύ γενικές γραμμές, είναι μια φωνή που δεν σε αφήνει να βλάψεις τον αλλο.

Και τι σημαίνει δικαιοσύνη? Σημαίνει να μην παραβιάζεις τα δίκαια και τα φυσικά δικαιώματα του άλλου.
Σημαίνει επίσης να αποκαθιστάς την αδικία, δηλ. την παραβίαση κάποιας φυσικής τάξης.

Τα υψηλά ιδανικά, από την άλλη, τοποθετούν ψηλά τον άνθρωπο τον θεωρούν άξιο να μεγαλουργήσει, να κάνει ήρωικες πράξεις,
πάντα για τους άλλους, για το σύνολο .
Και η Πίστη στο Θεό? Έ, εκεί πια ο άνθρωπος πάυει να είναι το κέντρο και η κορυφή κάθε αξίας.

Γίνεται μια σχετική αξία που συνδέεται με μια Ύψιστη Αξία και παίρνει αξία απ’ αυτήν, δηλ. από το Ύψιστο Όν.
Τίθεται κάτω από νόμους που υπερβαίνουν τον άνθρωπο, ακόμα και στην πιο υψηλή του βαθμίδα.

Τότε ο άνθρωπος αποκτά αξία ανάλογα με το μέτρο που αντλεί αξία από αυτό το Ύψιστο Όν ανάλογα με το ποσοστό συντονισμού του με την Πρώτη Αρχή, ανάλογα με το ποσοστό που απορροφά Θεϊκή ενέργεια και την κρυσταλλώνει μέσα του σ’ ένα είδος ενσάρκωσης ή ενσωμάτωσης με το Θείο Όν.

Επομένως, το σώμα κλείνει μέσα του, σε πρώτο επίπεδο, ένα ζώο, ένα πλάσμα της φύσης που υπακούει, όπως τα ζώα στους βιολογικούς εποχικούς ρυθμούς της και δεν χρειάζεται διάρκή εκτόνωση.

Σε δεύτερο επίπεδο, πιό βαθύ από το προηγούμενο, κλείνει τον ανθρωπο και, σ’ ένα τρίτο επίπεδο το Θείο Όν μέσα του.
Ή σειρά είναι σώμα (ζώο – φύση) –άνθρωπος- Θεός.

anahs

16/11/2011, 10:35:32
Δηλαδή, με άλλα λόγια:

Αν πιστεύουμε στο θεό δεν πρέπει να ξενοπηδάμε.

Και ήταν ανάγκη να γράψεις όλο αυτό;

macedon

anna999Μέλος
16/11/2011, 10:40:25

Yπάρχει όμως, κάτι το εμβόλιμο που παρεμβάλεται ανάμεσα στο σώμα και στη φύση –ζώο εμποδίζοντας το ζώο να εκφραστεί μέσα από το σώμα, πολύ περισσότερο τον άνθρωπο ή τον Θεό.

Το εμβόλιμο αυτό κάτι μοιάζει σαν να έχει πάρει όρκο να μην αφήσει το σώμα να επικοινωνήσει άμεσα με τη φύση-ζώο επειδή τότε το σώμα θα γινόταν φυσιολογικό και θα εξυπηρετούσε σωστά τη φύση.

Κι αν γινόταν κάτι τέτοιο, θα ανοιγόταν ο δρόμος για την περιοχή του «ανθρώπου» και αργότερα για την περιοχή του Θείου.
Αλλά ο εμβόλιμος αυτός παραγοντας φρικιά, στη σκέψη ότι μπορεί το σώμα να γίνει φορέας των ενεργειών που του ανήκουν δικαιωματικά, σαν πρωτοτόκια.
Γι αυτό σπεύδει να γεμίσει τον εγκεφαλικό φλοιό με τα εξωτερικά,για να τραβά τα ενεργειακά αποθέματα των ανθρώπων προς τα έξω.
Η φυσική φορά των πραγμάτων, είναι από το εξωτερικό περίβλημα που είναι το σώμα,να προχωρίσουμε προς τα μέσα.

Αλλά ο εμβόλιμος παράγοντας ενεργεί ανάποδα.
Τραβά την προσοχή προς τα έξω ,δημιουργεί συσκότιση στη σκέψη, φλομώνει τα πάντα, με κύριο συνεργό του τα μάτια,
και ωθεί το θύμα του σε πούλημα της ψυχής του.

Δηλαδή των τριών εσωτερικών επιπέδων του, κι έτσι έχει πεθάνει στις εσωτερικές περιοχές του.
Έχει στεγνώσει εσωτερικά αφού όλη η ικμάδα του ρέει προς τα έξω.
Το στέγνωμα και η ατροφία του έσω χώρου καταλήγει σε άγχος, που δεν είναι παρά ο επιθανάτιος ρόγχος της φύσης,
του ανθρώπου και του εσωτερικού Θεού μέσα του.

Διατηρεί βέβαια ένα σώμα που βάλεται εξωτερικά αλλά μέσα του στην Ψυχική περιοχή είναι νεκρός.
Πόσοι τέτοιοι νεκροί δεν κυκλοφορουν ανάμεσά μας!
Μήπως είναι αλήθεια, στην πλειονότητα, μήπως ζούμε κυριολεκτικά, σ’ ένα νεκροταφείο?

Μήπως γι αυτό δεν χρησιμεύει πιά το ανθρώπινο γένος στη βιολογική, κοσμική και Θεία Τάξη
των πραγμάτων, όπως τον καιρό του Νώε ή τοπικα όπως στα Σόδομα και τα Γόμορα?

Τι λόγο ύπαρξης έχει το σώμα αν δεν είναι φορέας της φύσης, της ανθρωπιάς,της Θειότητας?
Αν δεν είναι τέτοιος φορέας, απλώς διασαλεύει την Κοσμική και Θεία Ταξη, και για αυτό το τίμημά του,
τι θα μπορούσε δίκαια να είναι ?
Διότι γίνεται άχρηστο όταν προδίδει τον σκοπό για τον οποίο δημιουργήθηκε..

anahs

16/11/2011, 12:48:19
Ναι ρε! Για ένα ξενοπήδημα γράφει η Αννούλα μας!
Το έχει αναγάγει σε επιστήμη και θεολογία. Για να περιγράφει με τόσες λεπτομέρειες τις επιπτώσεις του, κάτι θα κσέρει παραπάνω.
Τι ζόρι τραβάς ρε μακεδόνα;
Τι σημασία έχει αν ο Θεός της (γιαχβε) διέταζε τις συζύγους τών προπατόρων μας να κσενοπηδηχτούν;
Τι σημασία έχει αν ο Κύριός της συγχώρεσε την αρχιξενοπηδηχταρού Μαγδαληνή; Τι λόγο ύπαρξης έχει ο Κύριος, αν δεν συγχωρεί;
...κι εφ' όσον συγχωρεί, γιατί να μην ξενοπηδάμε;
Οποιος είπε ότι όποιος ξενοπηδάει άπαξ εβδομαδιαίως μακροβιώνει, έλεγε μαλακίες!
ουκ αισχύνεσαι;

Edited by - Αίολος on 16/11/2011 12:51:26

16/11/2011, 14:02:20
Αίολος

quote:
Οποιος είπε ότι όποιος ξενοπηδάει άπαξ εβδομαδιαίως μακροβιώνει, έλεγε μαλακίες!

Όχι, αλήθεια είναι, με την προϋπόθεση να μην τον πιάσει η γυναίκα του.

macedon

16/11/2011, 14:27:22
quote:
Όχι, αλήθεια είναι, με την προϋπόθεση να μην τον πιάσει η γυναίκα του.
Γι αυτό πρέπει η γυναίκα μας να είναι καλή χριστιανή.
Για να μας συγχωρεί πάντα.
Δηλαδή χριστιανή γυναίκα = κσενοπήδημα ες αεί!

MozΜέλος
21/04/2006, 05:06:25
Το παρόν θέμα απευθύνεται ΜΟΝΟ στον/στην/στους/στις Admin του forum-esoterica.gr ((φόρουμ-εσωτέρικα)).

=================>>

Admin,

θα μπορούσα με ένα e-mail ((ή+τηλ.)) να ζητήσω να μου λύσετε κάποιες απορίες ((και ίσως να λύσω κι εγώ κάποιες δικές σας)), αλλά δεν είναι αυτός ο τρόπος που μου αρέσει να συνδιαλέγομαι μαζί σας κι οι απορίες μου πολλές για να χωρέσουν σε ένα mail-box. Οι σκέψεις δε, που προκύπτουν από αυτές, ακόμα περισσότερες και βάσει της δικής μου αντίληψης, όσους συνδυασμούς και να κάνω για να κατανοήσω την στάση σας, καταλήγω σε αδιέξοδο. Έχω μπροστά μου ένα ανεξήγητο φαινόμενο, κι αυτός είναι ο λόγος που τοποθετώ το θέμα μου στον τομέα του παράξενου. Αλήθεια, γιατί με αποφεύγετε; ((Kι αυτό είναι η πρώτη μου απορία.))

Γιατί δεν μου απαντάτε, Admin;;;

Επειδή δεν μοιραστήκαμε ψωμί+αλάτι;

Επειδή δεν είδατε το μπόι μου;

Επειδή δεν έτυχε να συναντηθούμε σε κάποια διάλεξη
ή επειδή δεν γράφει στην ταυτότητά μου «εσωτεριστής/στρια»;

Αυτή είναι η «ίση αντιμετώπιση» των μελών;

Αυτό είναι το «δημοκρατικότερο» φόρουμ;

«Δημοκρατικότερο»;!
Σε σύγκριση με τι και με ποιους;

Με κείνους που έχουν την αξιοπρέπεια να δηλώνουν ότι ΔΕΝ είναι δημοκρατικοί;

Με κείνους που λένε ξεκάθαρα ότι το δικό τους φόρουμ χαρακτηρίζεται από τις πεποιθήσεις των δημιουργών του;
Με ποιους;

Τι εστί «δημοκρατικό» για εσάς;

Είναι αυτό που μου επιτρέπει να γράφω αυτή τη στιγμή;
Είναι αυτό που μου επιτρέπει ((εμένα+τη συνωμοταξία μου)) να αραδιάζω τις όποιες νοητικές μου ακροβασίες κι όλα αυτά τα «ακαταλαβίστικα»;

Είναι αυτό που μου επιτρέπει να «παίζω» και να «πυροδοτώ» τόπικς, με θύματα τους «αθώους αναγνώστες» και τον «υγιή εσωτερισμό»;

Είναι αυτό που μου επιτρέπει να «τροφοδοτώ συνωμοσιολογικά σενάρια» που «βλάπτουν την γαλήνη της κοινότητας», χωρίς να πετάξει ούτε 1 μου λέξη στα σκουπίδια;

Eίναι δε, τόσο «δημοκρατικό» που μου επιτρέπει να σκαλίζω το αρχείο και να ξεθάβω θέματα που το ίδιο το φόρουμ θα προτιμούσε να ξεχάσει, χωρίς να με κλειδώνει ή έστω να με προειδοποιεί ότι θα το κάνει αν συνεχίσω με την ίδια τακτική;

((Ω, με βάζω σε σκέψεις! Πώς σας ξέφυγα;!;))

«Αγαπητέ+σεβαστέ» Admin, έχετε παρατηρήσει την «λεπτή μου ευαισθησία» σε έννοιες+λέξεις;

Υποψιάζεστε «την δυσαρέσκειά μου» όταν αντιλαμβάνομαι πως κάποιοι καπηλεύονται μερικές έννοιες, υποτιμώντας το αισθητήριο+την νοημοσύνη μου;

Πείτε μου, πόσο δημοκρατικό είναι ένα φόρουμ όταν μου επιτρέπει να ρωτάω, να «ασκώ κριτική», αλλά όχι να ασκώ κριτική, και πόσο δημοκρατι-κότερο όταν δεν απαντά με σαφείς απαντήσεις στις σαφείς ερωτήσεις μου;

Μήπως δεν με βλέπει;

Να υποθέσω ότι εσείς ο «τα πάντα ορών» δεν είδατε τις ερωτήσεις μου;

Με αγνοείτε;

Ή να υποθέσω ότι τις είδατε αλλά ξεχάσατε να μου απαντήσετε;
((Χμ... Αυτογνωσία άνευ Α-λήθειας... πάει;))

Δηλαδή δεν έχει βαρύτητα ο λόγος μου;

Μα γιατί, «σεβαστέ+αγαπητέ» μου; Επειδή δεν έχω κότερο ή επειδή δεν έχω 1000+βάλε μηνύματα;

Ή τελικά η βαρύτητα δεν σχετίζεται με τον αριθμό μηνυμάτων;

Αν έτσι, τότε με τι σχετίζεται;

Με σύμπλευση;

Με συμφωνία χαρακτήρων;

Με κοινά συμφέροντα;

Με κοινό «μονοπάτι/μονοδρόμι»;

Με κοινές αναζητήσεις, ανησυχίες κι απορίες;

Μα... δεν είναι ο καθένας «αυτόνομη οντότητα» με την δική του κοσμοθέαση, τρόπο και δρόμο;

Αν είχαν όλοι τον ίδιο τρόπο, δεν θα ήταν άξια απορίας αυτή η ομοιογένεια;

Να σας θυμίσω πόσο απέχει η ομοιογένεια από «το βάδισμα της χήνας»;

Ποιο δημοκρατικό φόρουμ κάνει πως δεν βλέπει και ποιο δημοκρατικό φόρουμ κρύβει πράγματα «κάτω απ-το χαλί» και ποιο δημοκρατικό φόρουμ αφαιρεί τον λόγο από τα αξιόλογα μέλη του με αστείες+παιδικές δικαιολογίες;

Ζήτησα να μου εξηγήσετε γιατί απενεργοποιήσατε τον λογαριασμό της ΑΤΜΑ κι ακόμα περιμένω απάντηση. Επειδή όμως το θέμα αιωρείται και επειδή μ’ ενδιαφέρει ν’ ακούσω από Εσάς -κι όχι από το γείτονα- τους λόγους αυτής της απενεργοποίησης, ξαναρωτάω:

Γιατί κλειδώσατε την ΑΤΜΑ;

Γιατί της αφαιρέσατε τον Λόγο;

Επειδή δεν δύναται να σας συναντήσει στον τόπο σας;

Για ποιο λόγο να το κάνει;

Για «να πάρει πίσω το λογαριασμό της»;!;

Για να αποδείξει την αγάπη της στο φόρουμ; ((πόσο παραπάνω;))

Ή για να δηλώσει την «σύμπλευση» μαζί σας;

Ποιος λογικός άνθρωπος θα είχε την απαίτηση από μια εργαζόμενη γυναίκα -με πάμπολλες υποχρεώσεις- να ταξιδέψει Θεσσαλονίκη-Αθήνα και πάλι πίσω σε μια μέρα για ένα φόρουμ; ((Είσαστε με τα καλά σας;))

Και ως τι να το κάνει αυτό;

Ως άνθρωπος, ως nick, ως μέλος «δημοκρατικής» κοινότητας ή ως αληθινή εσωτερίστρια; ((Τι μας λέτε ρε παιδιά;!;))

Να σας θυμίσω ότι υπάρχουν άνθρωποι στον «χώρο σας» ((τον «εσωτεριστικό»)) που εκτός από το βαφτιστικό, έχουν και το όνομα που τους έδωσε ο Δάσκαλός τους;

Με ποιο σκεπτικό εμποδίζετε έναν άνθρωπο να χρησιμοποιεί το όνομά του; Η ΑΤΜΑ, φίλτατοι, ήταν η ΑΤΜΑ και πριν εισέλθει στην «εσωτεριστική σας κοινότητα» και η υπογραφή της είναι η Αλήθεια της κι ο εαυτός της. Το αν μπορεί ή όχι να παίξει την Γκόλφω ή την Μήδεια ή τον Admin2.............ή το D$37864/00!, είναι ηλίου φαεινότερον, αλλά εξαρχής επέλεξε να είναι όπως είναι και στην καθημερινότητά της, και το γνωρίζετε.

Bάσει λοιπόν ποιων κανονισμών και ποιας «νομοθεσίας» τής απαγορεύετε να συμμετέχει ως αυτό που ΕΙΝΑΙ;

Που έγκειται η Αυτογνωσία σας λοιπόν;*
Στο είναι ή στο φαίνεσθαι;

Admin, ποιον έβλαψε η ΑΤΜΑ;

Και με ποιον ακριβώς τρόπο;

Τίνος τα συμφέροντα έθιξε;

Ή να υποθέσω ότι δεν σας είναι πλέον χρήσιμη;
((Δηλ. «η παρασκευή προζυμιού» ή το αν έχει φεράρι ο αγαπητός [μπιπ] είναι περισσότερο χρήσιμα;))

Πιστεύετε ότι το «δυσνόητο» για εσάς είναι εξίσου δυσνόητο και για τους αναγνώστες του φόρουμ;

Γιατί δεν λέτε ξεκάθαρα που είναι το πρόβλημα;

Δεν δικαιούμαι να γνωρίζω ((Kαι ως αναγνώστης)) τους λόγους απενεργοποίησής της;

Γιατί δεν λέτε «δεν μας κάνει/δεν γουστάρουμε τα μούτρα της», να τελειώνει η ιστορία;!;

Γιατί όλο αυτό το «πανηγύρι»;

((Τώρα θα αναρωτηθεί -κι εύλογα- ο κάθε «δημοκράτης» εδώ μέσα:
-Κι εσένα ρε φίλε τι σε νοιάζει; Eσένα κλειδώσανε ή είσαι συνήγορος της ΑΤΜΑ; Κι εγώ ως εξίσου «δημοκράτης» θα απαντήσω: -Εσύ να κοιτάς τη δουλειά σου κι άει παράτα μας. / Ναι είμαι συνήγορος της ΑΤΜΑ.))

Κι ο Ράιχ γιατί είναι ξαφνικά ανεπιθύμητος;

Γιατί οι αποστολές του καταλήγουν στα σκουπίδια;

Στερούνται ποιότητας ή ουσίας;

Θεωρείτε ότι ένας τόσο σοφά στοιχειοθετημένος λόγος, όπως του Ράιχ είναι άχρηστος για το φόρουμ σας;

Ο filosofos3 που εξαφανίστηκε;

Πως καταφέρατε να διώξετε άλλο ένα τόσο αξιόλογο μέλος;

Υπάρχει ένας από εσάς που κατάφερε να πιάσει την ουσία σε όσα είπε;

Ο Deva Parinito;

Αυτός ο «έρμος», πώς από Δάσκαλος+Deva έγινε Devil;

Nα συνεχίσω, Admin;;;

Μακραίνει η λίστα** και είναι άξιο απορίας ((πώς γίνεται όσοι έχουν «κάτι» να πουν, να είναι «ανεπιθύμητοι» ή να θεωρούνται «τρελοί» κι «εχθροί του εσωτέρικα»)) μιας και το φόρουμ δεν είναι παρά στην παιδική του ηλικία.

Γιατί συμβαίνει αυτό;

Χαλάνε την πιάτσα;

Αποκάλυψαν κανένα φοβερό+τρομερό μυστικό;

Mίλησαν για κανένα σούπερ-ντούπερ απόρρητο;

Είναι πχ o Τεκτονισμός top-secret;
((«Wow, μπαμπά, μας δείχνει η τηλεόραση...!»))

Mα που βρίσκομαι;

Σε Τόπο εσωτεριστών ή στο σαλόνι της κυρα-Κατίνας «θα φωνάξω τους μασόνοι να σε κάνουν σούπα αν ξαναπειράξεις τα σεμέν, κακομοίρη μου!»;

Θαρρείς και είναι τίποτα μάο-μάο όλοι οι αναγνώστες και δεν καταλαβαίνουν...

Ή μήπως είναι top-secret η Νέα Ακρόπολη;
((«Moz, τώρα την έβαψες...»))

Τι διάολο secret, όταν έχει έδρα, παραρτήματα, λογότυπο, ταμπέλα, κάνει αφισοκολλήσεις -σε δύο τουλάχιστον γλώσσες- για τις διαλέξεις που οργανώνει, και είναι ανοιχτή στο κοινό και μπορώ να πάω κι εγώ κι η γιαγιά μου η Σβετλάνα αγκαζέ;

Τι να πω. Έχει καταντήσει ανέκδοτο πια ((διαπιστωμένο-καρατσεκαρισμένο)) ότι όποιος αναφερθεί σε αυτές τις δυο ((τάχα «τζιζ»)) λέξεις, έχει υπογράψει την καταδίκη του στο φόρουμ-εσωτέρικα! Ωραία, για να δούμε:

ΝΕΑ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΝΕΑ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΝΕΑ ΑΚΡΟΠΟΛΗ.

Admin, το είπα. Το είδατε;
Το διαβάσατε;

Λοιπόν;!;

Eίπα λάθος ξόρκι ή έριξα σάλτσα στο πουκάμισό σας;

Το είπα και το έγραψα.

So f_cking what???

Θα με ρίξετε στα Τάρταρα ή θα με στείλετε στα γκούλαγκ;

Σιγά τον πολυέλαιο σιγά μην είναι και η Μοσ_άντ.
((Που-ναι είναι η μύγα... «οέο»;!; ))

Στο φινάλε, ποιον νομίζετε ότι αφορούν το ποιος ανήκει που και ποιος κάνει τι;

Στο δικό μου μυαλουδάκι δικαίωμα του καθενός είναι να αυτοδιατίθεται και να αυτοπροσδιορίζεται και δικαίωμα του καθενός είναι να επιλέγει σε ποια «αγέλη» θα συμμετέχει.

Δημοκρατία δεν έχουμε;

«Nαι, Moz, βρίσκεσαι σε ένα από τα δημοκρατικότερα φόρουμ του διαδικτύου.»

Ωραία. Πείτε μου όμως: ανήκει το φόρουμ –ως οντότητα- σε κάποια ευρύτερη ομάδα;

Ναι ή Όχι;

((Ξαναλέω: όχι τα μέλη του, αλλά το φόρουμ.)) Πείτε το, ξεκάθαρα. Οφείλετε να είστε σαφείς. Η σιωπή δεν εξυπηρετεί σε τίποτα πέραν του να δημιουργεί ερωτηματικά+ ψίθυρους.

Ή μήπως και αυτού του είδους η μυστικοπάθεια είναι κομμάτι της «πολιτικής του φόρουμ»;

Mήπως είναι κομμάτι της «πολιτικής του φόρουμ» και η ύπαρξη «σκοτεινών κύκλων» που απεργάζονται το εσωτέρικα όπως και η συμμορία ταλιμπάν που παρενοχλεί τους γαλήνιους συζητητές;

((Άκου κει «Dreams Amplification»! Χα-χα. Πολύ αστείο. Μα σε ποιους νομίζετε ότι απευθύνεστε; Περίμενα, αν μη τι άλλο, περισσότερη έμπνευση.))

Αλήθεια, που εξαφανίσατε την «φάρσα» σας κακήν-κακώς;

((Τι καινούριο φρούτο είναι πάλι αυτό με τον «μη προσβάσιμο χώρο»; / Παραείναι προκλητικό, δεν νομίζετε;))

Γιατί δεν έλαβα εξηγήσεις για τα γραπτά και τα μετέωρα/υποννοούμενα στο συγκεκριμένο τόπικ;

Αυτή είναι η προστασία που παρέχει το φόρουμ στα «ισότιμα» μέλη του;

(...) Και γιατί κλειδώσατε την «Λευκή Αμαλία» χωρίς καν να με ρωτήσετε γιατί την «ανέσυρα»***;

Εντέλει, τι λέει το «δημοκρατικό» σας φόρουμ;

Θέλει να συμμετέχω, Ναι ή Όχι;
((Αμαλία, τι λες κι εσύ;))

Admin, θα ήθελα να σας βγάλω από την δύσκολη θέση ζητώντας να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό μου, αλλά δεν θα σας κάνω αυτήν τη χάρη. Όχι γιατί ξέρω ((και το ξέρετε κι εσείς )) πως δεν βγήκα ούτε τώρα ούτε ποτέ εκτός πλαισίου. Ούτε γιατί ξέρω ότι θα αρπάξετε την ευκαιρία να με «τιμήσετε» τάχα σεβόμενοι την επιθυμία μου ((«Ε, αφού το θες εσύ, Moz... ΟΚ, θα σε κλειδαμπαρώσουμε κι αέρα στα πανιά σου -στον αγύριστο!»)), ΑΛΛΑ γιατί απαιτώ από όσους πιπιλίζουν την καραμέλα της «Αυτογνωσίας», απλώνοντας ψυχομετρικά σεντόνια ((ευλογώντας τα γένια τους;)) να διαθέτουν την στοιχειώδη υπευθυνότητα να γράψουν ευκρινώς τρία γράμματα: «Ναι» ή «Όχι». Τεκμηριωμένα. Βάσει των κανονισμών που ισχύουν εδώ, αλλά και όλης της σχετικής νομοθεσίας περί διαδικτύου, προσωπικών δεδομένων, ψυχολογικής βίας, προσωπικών δικαιωμάτων, πνευματικών δικαιωμάτων κλπ. «Σεβαστέ+αγαπητέ» μου, το να απαντήσετε σε όλα, ένα προς ένα, τα ερωτήματά μου, είναι το ζητούμενο, αλλά δυστυχώς στατιστικά απίθανο ((πιστεύω στα θαύματα...)). Θα είναι αστείο πάντως ((και αντιφατικό για το image σας)), απλώς να πετάξετε το μήνυμά μου στην «εμετική» σαλάτα ((που για να φιλοξενήσει το παρόν stuff θα έπρεπε να ονομάζεται «σαλάτα ανεπιθύμητων μελών»)), κάνοντας για πολλοστή πως με αγνοείτε. ((Ξέρω πότε διαβάζετε αυτά που γράφω και ξέρω και ποιος τα διαβάζει πρώτος...))

Ίσως τα γραφόμενά μου διαθέτουν ισχυρή δόση «Κακίας» ((μη χαλάμε και τo διαδικτυακό μας κοστουμάκι...)) αλλά δεν συνηθίζω να «χαϊδεύω αυτιά», ούτε προτίθεμαι να το κάνω / και ειδικά σε εσάς, φίλτατε Admin. Ο,τι διαβάσατε μέχρι εδώ έχει φιλτραριστεί τόσο ώστε να ανταποκρίνεται στην αντιληπτική σας Δυνατότητα (+όχι ικανότητα). Θα με συχγωρέσετε για την τεράστια κατάχρηση χώρου+φιλοξενίας. Δεν θα επαναληφθεί / ούτε έτσι ούτε γιουβέτσι. (...) Κοιτάξτε όμως μέσα σας, ξαναδιαβάστε αν χρειαστεί κι απαντήστε μου. Αν θέλετε. Αν δεν θέλετε μην απαντάτε. Κλειδώστε πετάξτε κρύψτε σκουπίστε............ Τέλος πάντων κάντε ό,τι καταλαβαίνετε / ό,τι σας κάνει να νιώσετε καλύτερα / ό,τι σας εξυπηρετεί / εσάς και το φόρουμ σας. Προσωπικά δεν με απασχολεί αν όλα τα παραπάνω είναι «υπογραφή καταδίκης» ή ζύμη για μηλόπιτα. /Από πλευράς μου σας εύχομαι –πραγματικά- να βρείτε την δύναμη που χρειάζεστε για να συνεχίσετε τις αναζητήσεις σας, με περισσότερη εμπιστοσύνη -στο άγνωστο-, λιγότερες θυσίες και........... Καλό Πέσαχ!

Γεια και χαρά σας :)
@L, K_ey%, -ss, ΜΩ!, Srh, Μ., G_J, Θ_om.
Under copy_right every&each dot /AiraBased_Μ©Ζ society**** σκέτο.

--------------------------------------------
* Επαναπροσδιορίστε τις λέξεις «Αυτογνωσία», «Πόνος», «Φαίνεσθαι», «Είναι», «Έχειν» και πώς αυτές σχετίζονται μεταξύ τους. Αναρωτηθείτε αν+πόσο πονάει το τσαλαπάτημα του δικού σας φαίνεσθαι, αν+πόσο πονάει η δημόσια συγνώμη και πότε ήταν η τελευταία φορά που την ζητήσατε από μέλη, για λάθη σας [1] απέναντί τους. Αναρωτηθείτε αν είστε ικανοί να λυτρωθείτε εσείς οι ίδιοι, δια του Πόνου, από σκιές και πάσης φύσεως «εχθρούς». Οι εχθροί σας, Admin, βρίσκονται εντός σας –στο νου και τις καρδιές σας- και το γνωρίζετε / δεν σας λέω κάτι καινούριο και το Ξέρω ότι το γνωρίζετε. Απλώς δεν σας έχει γίνει «Συνείδηση». / Στις «ρευστότερες υπάρξεις» που έρχονται για να καθρεφτίσουν τους εχθρούς και τους φόβους σας, ((δυστυχώς / για εσάς)) αντί να Κοιτάξετε τον φόβο ((πχ «Moz, φοβάμαι να σου απαντήσω»)) ρίχνετε καναδυό «αποστομωτικά» λουκέτα και τέλειωσε... / Όμως δεν τέλειωσε. Έτσι νομίζετε. Ξεχειλίζει το πιάτο με ψυχονοητικούς «εμετούς» / που είναι πρωτίστως δικοί σας, μιας και η σαλάτα είναι δικής σας έμπνευσης και δεν είναι παρά η αντανάκλαση των δικών σας φόβων. Κάθε μήνυμα που απορρίπτετε, είναι αυτό που αποβάλει πρωτίστως το δικό σας πεπτικό σύστημα ((δια των γνωστών δύο οδών)). Δεν γνωρίζω τη σχέση σας με τις σαλάτες, αλλά θα με τιμήσετε διπλά αν αυτή η επισύναψη αποτελέσει το dressing δίπλα στο «respect to Moz»... ή έστω στα καρότα του Ryche! // Για να κλείσει ο όποιος κύκλος, Admin, και για να «γυρίσετε σελίδα», που τόσο επιθυμείτε, θα πρέπει αυτό να γίνει πρώτα μέσα σας. Δεν αρκεί να ξεφορτωθείτε μερικά μέλη που απλώς δεν ήθελαν ή δεν θέλουν να «συμπλεύσουν» μαζί σας με τον τρόπο που εσείς θέλετε κι όταν εσείς το θέλετε. Σαφώς υπάρχουν κανονισμοί ((κι όσοι ξέρουν να διαβάζουν, τους γνωρίζουν)) και είναι σεβαστοί. Θα έπρεπε όμως κυρίως+πρωτίστως να είναι σεβαστοί από εσάς τους ίδιους κι όχι να εφαρμόζονται κατα-πώς βολεύει. Ένα φόρουμ που αφήνει να εννοηθεί ότι δεν έχει «χρώμα», θα πρέπει να είναι δεκτικότερο σε διαφορετικές φωνές.
[1] «Αγαπητέ+σεβαστέ» μου, δεν είστε στο απυρόβλητο. Κρίνεστε για κάθε λέξη/πράξη. Κι υπάρχουν άνθρωποι «εκεί έξω» που βλέπουν και πίσω από τις γραμμές. Το ξεχνάτε. ((Θα μπορούσα να αραδιάσω σελίδες για τον τρόπο που χειρίζεστε τις λέξεις και για τις «τρύπες» ή αντιφάσεις που ο λόγος σας εμπεριέχει, plus πλήρες ψυ-προφίλ, αλλά ειλικρινά βαριέμαι.))

** Kαι εμού συμπεριλαμβανομένου. Το ότι δεν συμμετέχω σε «υποθετικούς καφέδες» δεν σημαίνει πως τους αγνοώ ((μην κρίνετε εξ ιδίων τα αλλότρια)).

*** Σίγουρα κάτι «μου έκανε κλικ» και είναι πασιφανές ότι το δικό μου κλικ «δεν συνάδει» με το δικό σας. Σας διαβεβαιώ ότι δεν στόχευε ((το δικό μου κλικ)) εκεί που νομίζατε / σπαταλάτε την φαντασία σας τζάμπα και σε λάθος πράγματα / αλίμονο αν η μοναδική μου ενασχόληση –εδώ μέσα- ήταν να υποσκάπτω τα θεμέλια του φόρουμ!

**** μτφ: κοινότητα, η / κοινόβιο, βρε αδερφέ...! ((dis_inf%discordi@ns~unite)) Για οποιαδήποτε απορία περί Μοz: στο Moz-mailbox. Το να εμπλέκεστε σε «υποθετικές» συνομιλίες με υποθετικούς φίλους+αδερφούς, που νομίζετε –και νομίζουν κι αυτοί- πως δύνανται να σας λύσουν τις απορίες, είναι τουλάχιστον χρονοβόρο αν όχι αφελές. Ευχαριστώ.- >>OFF

((Για να δούμε σε πόσα λεπτά η Αμαλία θα εξαφανίσει τα πάντα και σε πόσα θα με κλειδώσει...))

21/04/2006, 21:05:13
Αγαπητή Moz τα θέματα που θέτεις προς συζήτηση έχουν απαντηθεί και εκτενέστατα αναλυθεί σε διάφορα topic από την ομάδα Συνεργατών του esoterica.

Σου ευχόμαστε καλή συνέχεια στις συζητήσεις.

Το παρόν θέμα απενεργοποιείται.