- Βοήθεια σε λεπτό θέμα - .-= Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ =-.
<<Μόνο τα μικρά μυστικά χρειάζονται προστασία.
Τα μεγάλα προστατεύονται από τη δημόσια δυσπιστία.>>
Να σου κάνω μία ερώτηση; Θα με βοηθούσε να βγάλω νόημα με το τι θα μπορούσε να συμβαίνει.
Εσύ, η γυναίκα σου και οι αδελφές της πιστεύετε στα μάγια; Ή κάποιος από το οικείο σας (στενό) περιβάλλον πιστεύει έστω και λίγο;

Ψυχή μου,
Μην ονειρεύεσαι την αιωνιότητα,
αλλά εξάντλησε το χώρο του δυνατού!
Αγαπητέ φίλε lost_in_s καλησπέρα.
quote:
lost_in_s: Λοιπόν παιδία έχουμε ένα πρόβλημα με την αδελφή της γυναίκας μου( ας την ονομάσουμε «Καλή»), την έκαναν μάγια!!
Γιατί να είναι μάγια?
quote:
lost_in_s: Πριν κανα 3μηνο έιχε γνωρίσει μια γκόμενα(ας την ονομάσουμε «Κακή» (όλη η παρέα , μαζί ) που είναι γκαρσόν σε ένα μαγαζί και έκαναν παρέα (όλοι μαζί) όταν πήγε να δουλέψει το καλοκαίρι πήγε και η Κακή μαζί της , μένανε στο ίδιο δωμάτιο και δούλευαν στο ίδιο μαγαζί, σε κάποια φάση ήθελε να φύγει γιατί είχαν σπάσει τα νεύρα της από όλη την κατάσταση και δεν άντεχε άλλο να βλέπει την Κακή και μαλώνανε συνέχεια .( όλα αυτά λίγο πριν την προηγούμενη πανσέληνο) εκείνη την περίοδο την έβλεπε να κάνει κάτι με νερό και μέλη και το είπε στην άλλη αδελφή της αλλά ρώτησε και τη ίδια γιατί το κάνει και αυτή την είπε για κάποιον , Ε! 2-3 ημέρες μετά το καλό κορίτσι τα χαλάει με τον δικό της ( σε ερώτηση γιατί η απάντηση ήταν σε βαρέθηκα???) άρχισε να έχει πολλά νεύρα με τους πάντες και έχει κολλήσει με την Κακή ,
Εδώ βλέπω ότι εκτος από την “κακή” υπάρχει και η αδελφή της “κακής” αλλά η ερώτηση μου είναι από πού τα γνωρίζεις όλα αυτά?
quote:
lost_in_s: Αν μπορεί να πει κάποιος –α κάτι και να βοηθήσει θα μας γλίτωνε από πολλά , Ευχαριστώ…
Δεν γνωρίζω από μάγια φίλε μου. Η μόνη βοήθεια που μπορώ να προσφέρω είναι η συζήτηση μήπως και εντοπιστεί το πρόβλημα.
Η “καλή” φίλε μου αναγνωρίζει ότι υπάρχει πρόβλημα;
ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ el.elyon.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!