ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Η λιμνη του Αγιου Νικολαου - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Η λιμνη του Αγιου Νικολαου - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Mara66 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 4/4
MercuryΜέλος
05/01/2005, 00:03:55
Τι να σου πω φίλε Στέφανε. Δεν την ξέρω την κυρία Βλαχοπούλου και
δεν μπορώ να εκφράσω άποψη.

Έτσι και αλλιώς πάντως δεν υπάρχει κάποια θεωρία που να διατυπώνει την άποψη ότι η αστρολογία είναι μόνο τα ζώδια.

Για τα επιμέρους θέματα θα διαφωνήσω επίσης.
΄
Ένας αργός πλανήτης μπορεί -αν η σχετική θέση του μέσα στο χάρτη το δηλώνει- να είναι άκρως "προσωπικός" και άρα η ερμηνεία της ζωδιακής του θέσης είναι για μένα δεδομένη. Εκτός αυτού πως θα ερμηνεύσεις μια όψη μεταξύ ενός προσωπικού πλανήτη και ενός "αργού" όταν το μόνο στοιχείο διαφοροποίησης είναι η ζωδιακή θέση του αργού? Πχ Δίνεις την ακριβώς ίδια ερμηνειά για ένα τετράγωνο μεταξύ Ηλιου στον Καρκίνο και Ουρανού στον Κριό με αυτή που δίνεις για το τετράγωνο μεταξύ Ηλιου στον Καρκίνο και Ουρανού στο Ζυγό?

Το γεγονός ότι κάποιοι αστρολόγοι λαμβάνουν υπόψη τους μόνο τις λεγόμενες κύριες όψεις και αγνοούν τις δευτερεύουσες δεν στηρίζεται σε κάποιο θεωρητικό υπόβαθρο. Προκύπτει βασικά απο την ανάγκη να κάνουν τη ζωή τους πιο εύκολη.

Εκτός απο αυτές που ανέφερες υπάρχει ένα πλήθος ακόμα δευτερευουσών όψεων η κάθεμια απο τις οποίες - σε ένα συγκεκριμένο χάρτη και κάτω απο ειδικές συνθήκες-μπορεί να αποδειχτεί πιο σημαντική και καθοριστική απο την οποιαδήποτε κύρια.

Αυτά απο μένα. Καλή συνέχεια

05/01/2005, 12:51:08
Φίλε Mercury, σεβαστή η άποψή σου.

Αυτό που θα σου ζητούσα είναι να μας αναφέρεις κάποια παραδείγματα με την ερμηνεία όψεων, με τους πλανήτες σε διαφορετικά ζώδια.

Σίγουρα θα μας ήταν πολύ χρήσιμο κάτι τέτοιο στο θέμα.

Ζήσε τη στιγμή!

05/01/2005, 13:03:30
Αγαπητή danai75, η ανάλυσή σου ακολουθεί

Είσαι άτομο με έντονη υπερκινητικότητα και φλυαρία. Δεν αντέχεις χωρίς κίνηση, χωρίς ομιλία, χωρίς επικοινωνία. Είσαι πολύ έξυπνη, με καλή μνήμη, σου αρέσει η αλλαγή, η ποικιλία, θέλεις το καινούργιο και το περίεργο. Δε θέλεις τα ίδια, είτε είναι πρόσωπα είτε είναι καταστάσεις. Σου αρέσουν τα ταξίδια και οι μετακινήσεις.

Ξεκινάς κάτι με κέφι, αλλά γρήγορα βαριέσαι, ικανοποιείσαι όταν ικανοποιηθεί η περιέργειά σου, σε όλους τους τομείς.

Είσαι πολύ προοδευτική, με διαίσθηση, έχεις ταλέντο να ανασύρεις κρυμμένες αλήθειες, βαθιά μυστικά.

Πολύ νευρική, πολύ εύθικτη και δυναμική. Δεν ανέχεσαι την προσβολή. Γι’ αυτό θα πρέπει ο σύντροφος, κάθε φορά που θυμώνεις, τρυφερά, με ευγένεια, σε ήπιους τόνους, να σου δίνει να καταλάβεις το λάθος σου. Με σκληρή γλώσσα, προσοχή στη σχέση σου με αδέλφια, συγγενείς και παιδιά.

Στη ζωή σου, θα κάνεις περισσότερες από μία επίσημες σχέσεις. Έχεις την εύνοια οι σχέσεις σου να ξεκινούν από χώρους που έχουν σχέση
με πλατύ κοινό (θέατρο, καφετέρια κ.α.)
είτε με ίδρυμα (νοσοκομείο κ.λ.π.).

Είσαι άτομο που, λόγω ωροσκοπιακών προδιαγραφών, θα οδηγηθείς στη ζωή σου, για τον α ή β λόγο, σε συναισθηματικά μπερδέματα. Είσαι μονίμως συναισθηματικά μπερδεμένη μέσα σου. Θα οδηγηθείς και σε παράνομους δεσμούς. Κάποτε, θα κάνεις σχέση με άτομο δεσμευμένο, όταν κι εσύ θα είσαι δεσμευμένη.

Γενικά, σε όλες σου τις σχέσεις θα υπάρχουν αντιζηλίες, δηλαδή όλο και κάποιο τρίτο άτομο θα εισχωρεί, είτε από την πλευρά τη δική σου είτε από την πλευρά του συντρόφου. Έχεις, όμως, την εύνοια, όποιο άτομο σε προδώσει, να ξαναγυρίζει σε σένα. Σεξουαλικά λειτουργείς πολύ με τη φαντασία σου. Η αγάπη σού δίνεται ως βοηθητικό σκαλοπάτι για το χρήμα. Στην αισθηματική σου ζωή έλκεις εύπορα άτομα.

Είσαι άτομο με καλοσύνη, ευστροφία, γοητεία, μαγνητισμό. Γεννήθηκες με το σημάδι του νικητή, που δείχνει ότι έχεις τύχη, ευκαιρίες, δύναμη, αναρρωτική ικανότητα. Ισχυρή η ψυχική επίδραση της μητέρας σου.

Επαγγελματικά θα έχεις μεγάλη εύνοια αν ασχοληθείς με επάγγελμα σχετικό με:
μετακινήσεις, ταξίδια,
πωλήσεις,
δημόσιες σχέσεις και
επαγγέλματα γύρω από το λόγο.
Είσαι συγγραφικό και εμπορικό ταλέντο και καταξιώνεσαι με την υποστήριξη του πλατύ κοινού. Σε ευνοούν και επαγγέλματα σχετικά με κομπιούτερ, μηχανές, τεχνολογία.

Στην πορεία της ζωής σου, η επιτυχία θα προσκρούει στην αποτυχία, όμως, όλα τα φιλόδοξα σχέδια σου για καριέρα θα πραγματοποιηθούν οπωσδήποτε, έστω και καθυστερημένα, θα φθάσεις ψηλά, σε ηγετική θέση.

Επειδή είσαι άτομο ευαίσθητο, καλόψυχο, ονειροπόλο, να μην επηρεάζεσαι και να έχεις εξαπατήσεις. Προσοχή στις φιλίες σου.

Ο πατέρας θα σε προβληματίζει, στη ζωή σου. Εξ αιτίας δύσκολης παιδικής ηλικίας, έχεις ανασφάλειες, συμπλέγματα, απωθημένα. Έτσι, μεγαλώνοντας ξεσπάς σε γκρίνιες, ιδιοτροπίες, με ένα μόνιμο ανικανοποίητο και θα αντιδράς γεννώντας το φόβο στους άλλους, είτε στην οικογένεια είτε στο επάγγελμα.

Είσαι άτομο με διπλή προσωπικότητα (λόγω νεύρων), η καλή και η νευρική. Όταν ξυπνήσει η νευρική, γίνεσαι πολύ κακή.

Με μεγάλη ρητορική ικανότητα, ελίσσεσαι και ξεφεύγεις, όταν ζοριστείς, έχεις το ταλέντο να πείθεις. Τυλίγεις τον άλλον σε μια κόλλα χαρτί, χωρίς να το πάρει κανείς είδηση. Μπορείς και παίζεις όλους τους ρόλους, να μιμηθείς όλους τους τύπους, ανάλογα με την κατάσταση και να γίνεις πιστευτή. Γεννημένη ηθοποιός, θέλεις πάντα να εντυπωσιάζεις.

Προσοχή στα οστά, γιατί υπάρχει ευαισθησία, σε κατανάλωση φαρμάκων και σε ψυχοσωματικά. Προβλήματα στηθικά (να αποφεύγεις το κάπνισμα) και προβλήματα στομάχου, κάποτε.

Ζήσε τη στιγμή!

Edited by - Στέφανος on 05/01/2005 13:05:05

danai75Νέο Μέλος
05/01/2005, 15:14:58
Αγαπητέ Στέφανε σ'ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο που αφιέρωσες.

Τελικά δεν πόνεσε και παρα πολύ!Εχεις πέσει μέσα στο 90%..έχω μείνει άφωνη!
Στο μόνο που διαφωνώ έντονα είναι στο σημείο με τον πατέρα..το αντίθετο θα'λεγα..
Επεσες μέσα ακόμα και σε ευαισθησίες σε θέματα υγείας..
Βέβαια δεν μου πολυάρεσε οτι ίσως κάνω πάνω από μια επίσημες σχέσεις στη ζωή μου...δεν μου αρέσουν τα πολλά μπερδέματα..(αντιζηλίες, τρίτα πρόσωπα κλπ.)τα βαριέμαι..ειδικά όταν γίνονται επίσημα..

Εχω όμως 2 απορίες:
α) Ποιός είναι ο ωροσκόπος μου? άλλοι μου λένε δίδυμοι και άλλοι καρκίνος.
β) κάτι τετράγωνα με τον Κρόνο-Πλούτωνα μήπως μου κάνουν τη ζωή δύσκολη? ή είναι χαμηλής επιρροής?

Αυτά προς το παρόν...
πολύ χάρηκα που δεν πόνεσα..

05/01/2005, 15:41:55
Χρειάστηκε να βελτιώσω την εικόνα του χάρτη της danai75 και μόλις επιλυθεί ένα μικρό τεχνικό πρόβλημα, θα μπορείτε να τη δείτε εδώ:

Αγαπητή danai75, έχεις ωροσκόπο στους Διδύμους, όπως θα φανεί και στο χάρτη σου.

Θα επανέλθω...
.
.

3A

Virtus Junxit Mors Non Separabit (Whom virtue unites, death will not separate)

Edited by - Zadok on 05/01/2005 15:43:22

d-_-bΝέο Μέλος
06/01/2005, 23:27:48
geia sas parakoloutho apo tin arxi to thread kai to vrisko endiaferon!!! file stefane prepei na exeis faei ores diavazontas ta astra kai epeidi xereis polla tha ithela an theleis kai esy fysika otan boreis kai an boreis na moy kaneis kai emena mia analisi eimai dydimos se dydimo 18-6-87