ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Η ΑΘΗΝΑ ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ -8/12/08- ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ, ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΑΦΟΡΜΕΣ;; - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Η ΑΘΗΝΑ ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ -8/12/08- ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ, ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΑΦΟΡΜΕΣ;; - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

A. Kircher30 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
10/12/2008, 12:22:36
quote:
Αυτό ακριβώς ήθελε να κάνει το κράτος να στραφεί η κοινή γνώμη εναντία στους διαδηλωτές άφησε επίτηδες τους κουκουλοφόρους να τα σπάσουν όλα έτσι ώστε να πάρει η μπάλα ολους ακόμη και αυτούς που απλα αντιδρούν .

Και γιατί όχι ???

Τόσα χρόνια ο κοσμάκης ταλαιπωρείται βάναυσα από τον χαβά του κάθε εργατοπατέρα που όποτε του κ*βλωσει κλείνει δρόμους, κατεβάζει χειρόφρενα και διακόπτες και δεν αφήνει τον κόσμο να εργαστεί, να τελειώσει τις σπουδές του, να πάει στον προορισμό του....

Και μέσα στον όχλο των "απλά αντιδρούντων" κρύβονται και τα καθίκια της - και καλά - εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς για να καταστρέψουν και να προκαλέσουν. Ως πότε θα υπάρχει ανοχή σε αυτή την κατάσταση ? Ως πότε μία μειοψηφία θα αποτελεί πρόβλημα για το κοινωνικό σύνολο ??? Αυτή είναι η αντίλιψή σου για την δημοκρατία Open Mind ???

10/12/2008, 12:45:21
Να καταλαβαίνουμε τι λεμέ είπα εξ αρχής ότι καταδικάζω τα επεισόδια αλλα είμαι
Υπέρ της ειρηνικής διαμαρτυρίας δηλαδή για εσένα τι είναι δημοκρατία να μας σκοτώνουν και να μη μιλάμε ? η να περνανε αντιλαϊκά μετρα και να λεμέ και ευχαριστώ ?

quote:
Ως πότε μία μειοψηφία θα αποτελεί πρόβλημα για το κοινωνικό σύνολο ???

Αυτό λέω και εγώ ως ποτε 300 νοματαίοιτης βουλής θα εκμεταλλεύονται 11 εκατομμύρια ?
ar_iaΜέλος
10/12/2008, 13:14:49
Μια φορά κι έναν καιρό, υπήρχε μια πολύ άσχημη πόλη. Βία, εγκλήματα, κυκλοφοριακό, ατυχήματα, ναρκωτικά, βρωμιά και γκρίζοι δυστυχισμένοι πολίτες. Και δεν ήταν καμιά μικρή πόλη, είχε έξι μύρια κατοίκους που είχαν παραδοθεί εντελώς στην μαυρίλα. Ένα πρωί, ο διευθυντής του Πανεπιστημίου της πόλης που ήταν μαθηματικός και φιλόσοφος, εκεί που πήγαινε στη δουλειά του και βλέποντας την κατάντια της πόλης του, πήρε μια πολύ κουφή απόφαση.

Δήλωσε την παραίτησή του στο Πανεπιστήμιο, λέγοντας πως ήθελε να διευρύνει την διδασκαλία του και στα έξι εκατομμύρια κατοίκους. Στους μαθητές του στο Πανεπιστήμιο, ο καθηγητής αυτός ήταν γνωστός για τους περίεργους τρόπους διδασκαλίας του. Για παράδειγμα, μια φορά που επικρατούσε χάβρα στο μάθημα, κατάφερε να επαναφέρει την τάξη κατεβάζοντας τα βρακιά του.

Γενικά δηλαδή, εφεύρισκε αστείους και εντελώς ανορθόδοξους τρόπους για να πετυχαίνει το σκοπό του και περιέργως, πάντα τα κατάφερνε. Για την προεκλογική καμπάνια του λοιπόν, φόρεσε μια στολή σούπερμαν, αυτοχρίστηκε "υπερπολίτης" και αμολύθηκε στους δρόμους βάζοντας ταυτόχρονα υποψηφιότητα για δήμαρχος. Έφερε πολύ γέλιο στον κόσμο αλλά επειδή όπως έλεγαν, είχε αρκετά ειλικρινή φάτσα, τον ψήφισαν.

Ο καινούργιος δήμαρχος όμως δεν είχε καμία σχέση με τους προηγούμενους. Η πρώτη του κίνηση ήταν να προσλάβει 20 μίμους και να τους σκορπίσει στους δρόμους της πόλης. Η δουλειά τους ήταν να χλευάζουν όσους παραβίαζαν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας. Σιγά, θα μου πείτε. Οι πολίτες όμως (που εννοείται στα τέτοια τους οι κανόνες οδικής συμπεριφοράς), άρχισαν να συμμορφώνονται γιατί αποδείχτηκε πως τους πείραζε πολύ περισσότερο η δημόσια κοροιδία, παρά τα πρόστιμα.

Αμέσως μετά, βγήκε σε διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές και έκανε ντους κατατσίτσιδος live, κλείνοντας την παροχή νερού ενώ σαπουνιζόταν, για να δείξει στους πολίτες πώς μπορούν να εξοικονομούν νερό. Και βουαλά! Η κατανάλωση νερού αμέσως έπεσε.

Όρισε Ημέρα Γυναίκας όπου οι άντρες θα φρόντιζαν τα παιδιά και οι γυναίκες θα έβγαιναν βόλτα στην πόλη. Αυτό, ήταν ανήκουστο γιατί η συγκεκριμένη πόλη ήταν πολύ επικίνδυνο μέρος τα βράδια, ενώ οι γυναίκες δεν έβγαιναν βόλτες σχεδόν ποτέ ως τότε. 700.000 γυναίκες γέμισαν τους δρόμους πανηγυρίζοντας ενώ ακόμη και o αρχηγός της αστυνομίας ήταν γυναίκα εκείνο το βράδι.

Το καλύτερο; Μοίρασε στους πολίτες ταμπέλες με thumbs up και thumbs down για να επιδοκιμάζουν ή να αποδοκιμάζουν δημόσια τις πράξεις των συμπολιτών τους. Πράγμα φυσικά που δεν έχασαν την ευκαιρία να το ξεφτιλίσουν δεόντως αλλά όλως περιέργως, ειρηνικά. Το ομαδικό κράξιμο ήταν ό,τι έπρεπε τελικά.

Γενικώς σκαρφιζόταν αστείες ή περίεργες καμπάνιες για κάθε τί που ήθελε να πετύχει, όπως όταν ζήτησε να του τηλεφωνήσει (στο προσωπικό του γραφείο μάλιστα) όποιος πολίτης συναντούσε έστω κι έναν υποδειγματικό ταξιτζή. Σύντομα, 150 τηλεφωνήματα συντέλεσαν στο να δημιουργηθεί ομάδα ταξιτζίδων που ο δήμαρχος ονόμασε Ιππότες της Ζέβρας (αχαχχχ) και είχαν την προσωπική του υποστήριξη.

Ίδρυσε επίσης ταμείο εθελοντικών φόρων για όσους ήθελαν να δώσουν παραπάνω χρήματα (!) στο δημοτικό ταμείο. Φυσικά και μάζεψε χρήματα.

Τέλος, προσπαθώντας να δείξει πόσο σημαντική είναι η ανθρώπινη ζωή, ζωγράφισε αστέρια σε κάθε σημείο θανάτου από τροχαίο στην πόλη, πράγμα εξαιρετικά έξυπνο γιατί το αποτέλεσμα ήταν πανέμορφο αλλά και ιδιαίτερα σοκαριστικό.

Όχι, δεν είναι παραμύθι. Πρόκειται για τον Κολομβιανό Antanas Mockus, τον δήμαρχο της Μποκοτά το 1993. Μετά το πέρας της θητείας του, ο παράξενος αυτός δήμαρχος, ξεκίνησε διαλέξεις αναλύοντας τα συμπεράσματά του από το κοινωνικό του πείραμα. Ένα από τα συμπεράσματά του είναι πως η γνώση δίνει δύναμη αρκεί να καταφέρεις να τη μεταδώσεις μέσω της τέχνης, του χιούμορ και της δημιουργικότητας. Μόνο έτσι οι άνθρωποι αποδέχονται τις αλλαγές.

Όλο το άρθρο και τα αποτελέσματα των πρακτικών του σε νούμερα, εδώ:
http://www.hno.harvard.edu/gazette/2004/03.11/01-mockus.html

Τι κρίμα να μην έχουμε ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ!!!!!!!!

Η Τεχνητή Νοημοσύνη Δεν Μπορεί να Νικήσει την Φυσική Ηλιθιότητα!!

10/12/2008, 13:19:14
quote:
για εσένα τι είναι δημοκρατία να μας σκοτώνουν και να μη μιλάμε ? η να περνανε αντιλαϊκά μετρα και να λεμέ και ευχαριστώ ?

Δημοκρατία για μένα είναι να δέχεσε τους νόμους που ψηφίζονται στο κοινοβούλιο.
Δεν θα κρίνεις εσύ ή εγώ ή ο κάθε γ@μημένος εργατοπατέρας τι είναι αντιλαϊκό μέτρο.
Δεν έχουμε το δικαίωμα.
Θα το κρίνουμε όταν θα είμαστε πάνω από την κάλπη.

Για σένα η εκχώρηση των ΣΕΜΠΟ στην COSCO μπορεί να είναι αντιλαϊκή και ξεπούλημα.
Για μένα είναι μία σωστή κίνηση.
Ψήφισα και νίκησα στις εκλογές για να το δω να υλοποιήται.
Δεν έχεις το δικαίωμα να μου το στερήσεις - ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ να μου το στερήσεις.

quote:
ως ποτε 300 νοματαίοιτης βουλής θα εκμεταλλεύονται 11 εκατομμύρια ?

Όσο το πολίτευμά μας είναι Κοινοβουλευτική Δημοκρατία.
Άτομα όμως που μεγάλωσαν με διδασκαλίες Μαρξ και Λένιν μάλλον δυσκολεύονται να το αποδεχτούν αυτό....
Δεν είναι προσωπική επίθεση αυτή - για να μην υπάρχει παρεξήγηση...

10/12/2008, 13:23:04
Αγαπητέ μου OPEN,
όταν πιστεύεις σε κάποια πράγματα, θα πρέπει να είσαι έτοιμος να δεχτείς και τις συνέπειες των ιδεών σου...
Αυτοί οι άνθρωποι τόσα χρόνια το μόνο που κάνουν είναι να ψηφίζουν τα μεγάλα κόμματα και να είναι ανεκτικοί απέναντι σε αυτούς τους αλήτες.
Θεωρούσαν ότι απλώς δεν τους αγγίζουν.
Τώρα έμαθαν!!!
Φυσικά δεν περιμένει κανείς να ξυπνήσουν από την μία στιγμή στην άλλη.
Νομίζουν ότι με το να φύγει η ΝΔ από την εξουσία οι κουκουλοφόροι θα σταματήσουν να καίνε: είναι τόσο ηλίθιοι...
Λοιπόν η ηλιθιότητα ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ...

Όσο για το εάν είναι στημένο: θυμάστε τι έγινε πριν τις εκλογές του 81; Τις φωτιές εδώ στην Αθήνα στα πολυκαταστήματα...
Είναι πάντα τυχαίο έτσι;;;
Μόνο τα δημοσιογραφικά σκουπίδια και οι ηλίθιοι μπορούν να σκεφτούν ότι είναι τυχαίο ...

10/12/2008, 13:43:24
quote:
Δημοκρατία για μένα είναι να δέχεσε τους νόμους που ψηφίζονται στο κοινοβούλιο.
Δεν θα κρίνεις εσύ ή εγώ ή ο κάθε γ@μημένος εργατοπατέρας τι είναι αντιλαϊκό μέτρο.
Δεν έχουμε το δικαίωμα.
Θα το κρίνουμε όταν θα είμαστε πάνω από την κάλπη

Δημοκρατία είναι να μπορώ να λέω ελευθέρα τη γνώμη μου και να κρίνω ελευθέρα
Τι είναι αντιλαϊκό και τι όχι δημοκρατία είναι να διεκδικώ τα δικαιώματα μου
Αυτό είναι δημοκρατία .

quote:
Για σένα η εκχώρηση των ΣΕΜΠΟ στην COSCO μπορεί να είναι αντιλαϊκή και ξεπούλημα.
Δεν έχεις το δικαίωμα να μου το στερήσεις - ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ να μου το στερήσεις

Φασισμός είναι το αποφασίζουμε και διατάζουμε χωρίς διάλογο .

quote:
Όσο το πολίτευμά μας είναι Κοινοβουλευτική Δημοκρατία.

Υποτίθεται ότι αυτοί που έχουν εκλέγει φροντίζουν για το γενικό καλό και όχι
Μονο για το δικό τους η δημοκρατία που έχουμε είναι μονο στα χαρτιά .

quote:
Άτομα όμως που μεγάλωσαν με διδασκαλίες Μαρξ και Λένιν μάλλον δυσκολεύονται να το αποδεχτούν αυτό....
Δεν είναι προσωπική επίθεση αυτή - για να μην υπάρχει παρεξήγηση...

Προσωπικά μεγάλωσα με δεξιές απόψεις καθώς ο πατέρας μου ήταν δεξιός
Αλλά εγώ είμαι αλλουνου παπα ευαγγέλιο εγω θελω το γενικό καλο δεν
Ξεχωρίζω τους ανθρώπους δεν έχω συγκεκριμένη πολιτική προτίμηση
Έχω ψηφισει όλα τα κόμματα και νέα δημοκρατία και πασοκ και κκε
Πολύ άπλα ψηφίζεις δεν σου κάνει άντε γεια .

quote:
όταν πιστεύεις σε κάποια πράγματα, θα πρέπει να είσαι έτοιμος να δεχτείς και τις συνέπειες των ιδεών σου...
Αυτοί οι άνθρωποι τόσα χρόνια το μόνο που κάνουν είναι να ψηφίζουν τα μεγάλα κόμματα και να είναι ανεκτικοί απέναντι σε αυτούς τους αλήτες.
Θεωρούσαν ότι απλώς δεν τους αγγίζουν.

Κάνεις δεν υποστηρίζει τους κουκουλοφόρους μην τα μπερδεύεις .

quote:
Όσο για το εάν είναι στημένο: θυμάστε τι έγινε πριν τις εκλογές του 81; Τις φωτιές εδώ στην Αθήνα στα πολυκαταστήματα...
Είναι πάντα τυχαίο έτσι;;;
Μόνο τα δημοσιογραφικά σκουπίδια και οι ηλίθιοι μπορούν να σκεφτούν ότι είναι τυχαίο

Σου έγραψα παραπάνω στημένη είναι η αντίδραση του κράτους τους άφησε ανεξέλεγκτους
Έτσι ώστε να στραφεί η κοινή γνώμη εναντίον όλων των διαδηλωτών
Οι κουκουλοφόροι που κάνουν τα επεισόδια είναι οι ίδιοι άνθρωποι που εμπλέκονται
Πάντα στα επεισόδια το μονο που τους ενδιαφέρει είναι να καταστρέψουν.

snoopyΜέλος
10/12/2008, 13:47:52
quote:
KERRY KING: Δημοκρατία για μένα είναι να δέχεσε τους νόμους που ψηφίζονται στο κοινοβούλιο.
Δεν έχουμε το δικαίωμα.
Θα το κρίνουμε όταν θα είμαστε πάνω από την κάλπη.

Δεν έχεις το δικαίωμα να μου το στερήσεις - ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ να μου το στερήσεις.

Υπάρχουν και οι σφυγμομετρήσεις της κοινής γνώμης ή δημοσκοπήσεις που καταγράφουν κάθε στιγμή την κοινή γνώμη σχετικά με το εάν συμφωνεί ή όχι με τα συγκεκριμένα μέτρα.
Οι δημοσκοπήσεις όχι μονάχα καταγράφουν μιά συντριπτική δυσαρέσκεια της κοινής γνώμης στα συγκεκριμένα μέτρα αλλά επιπλέον τα ποσοστά που έχουν τα κόμματα έχουν διαμετρικά διαφορετική εικόνα με αυτά που έβγαλε η τελευταία κάλπη. Άρα δέν μπορείς να πείς οτι πρέπει να τα δεχτούμε όλα ετσιθελικά χωρίς αντιδράσεις και να περιμένουμε 3 χρόνια ακόμα μέχρι την επόμενη κάλπη.

10/12/2008, 14:21:08
quote:
Υπάρχουν και οι σφυγμομετρήσεις της κοινής γνώμης ή δημοσκοπήσεις που καταγράφουν κάθε στιγμή την κοινή γνώμη σχετικά με το εάν συμφωνεί ή όχι με τα συγκεκριμένα μέτρα.
Οι δημοσκοπήσεις όχι μονάχα καταγράφουν μιά συντριπτική δυσαρέσκεια της κοινής γνώμης στα συγκεκριμένα μέτρα αλλά επιπλέον τα ποσοστά που έχουν τα κόμματα έχουν διαμετρικά διαφορετική εικόνα με αυτά που έβγαλε η τελευταία κάλπη. Άρα δέν μπορείς να πείς οτι πρέπει να τα δεχτούμε όλα ετσιθελικά χωρίς αντιδράσεις και να περιμένουμε 3 χρόνια ακόμα μέχρι την επόμενη κάλπη.

Οι σφυγμομετρήσεις και οι δημοσκοπήσεις έχουν επανειλημένα κατηγορηθεί για ανακρίβεια και εξυπηρέτηση συγκεκριμένων σκοπών. Επίσης επιρεάζονται άμεσα από την εικόνα που δίνουν τα βοθροΜΜΕ σε κάθε φλέγον θέμα. Πάρε παράδειγμα το Βατοπέδι, έπεσε όλο το βάρος στην κυβέρνηση την στιγμή που το όργιο ξεκινάει από την εποχή του ΠΑΣΟΚ. Όμως ο μέσος έλληνας έχει συνδέσει το Βατοπέδι με τον Ρουσόπουλο και συνεπώς με την κυβέρνηση.

Όταν γίναν δημοσκοπήσεις την περίοδο των πυρκαγιών, η κοινή γνώμη έβραζε κατά της κυβέρνσης. Έναν μήνα αργότερα, οι δημοσκοπήσεις διαψεύτηκαν πανηγυρικά. Αν πχ βρεθεί σε μία εβδομάδα ένα σκάνδαλο που μπλέκει άμεσα το ΠΑΣΟΚ να δεις που θα πέσει το ποσοστό του ΠΑΣΟΚ. Έτσι θα γίνεται πολιτική δηλαδή ??? Ανάλογα με τα κέφια της κοινής γνώμης ?????
Όχι αγαπητέ μου...

Όταν υπάρχει προεκλογική περίοδος, τα κόμματα μοιράζουν τα προγράμματά τους. Ας μάθει ο μπουρδελιστανός να τα διαβάζει για να ξέρει τι ψηφίζει. Αλλιώς να βγάλει τον σκασμό του 3 χρόνια και να ξανασκεφτεί τι πάει να κάνει όταν θα ξαναρίξει την ψήφο του.

Εγώ ψήφισα κόμμα που θα κάνει μεταρυθμίσεις και θα συγκρουστεί με κατεστημένα ετών. Έχω δικαίωμα στα πλαίσια της δημοκρατίας να δω αυτά που ψήφισα να υλοποιούνται. Αυτός που μου στερεί το δικαίωμα αυτό είναι αντιδημοκράτης, είναι ΦΑΣΙΣΤΑΣ. Και δυστυχώς βιώνουμε φασιστικές μεθόδους εδώ και τόσα χρόνια....

snoopyΜέλος
10/12/2008, 14:36:59
quote:
KERRY KING: Οι σφυγμομετρήσεις και οι δημοσκοπήσεις έχουν επανειλημένα κατηγορηθεί για ανακρίβεια και εξυπηρέτηση συγκεκριμένων σκοπών. Επίσης επιρεάζονται άμεσα από την εικόνα που δίνουν τα βοθροΜΜΕ σε κάθε φλέγον θέμα. Πάρε παράδειγμα το Βατοπέδι, έπεσε όλο το βάρος στην κυβέρνηση την στιγμή που το όργιο ξεκινάει από την εποχή του ΠΑΣΟΚ. Όμως ο μέσος έλληνας έχει συνδέσει το Βατοπέδι με τον Ρουσόπουλο και συνεπώς με την κυβέρνηση.

Στο Βατοπέδι είναι μπλεγμένα και το ΠΑΣΟΚ και η σημερινή κυβέρνηση αλλά την μεγάλη μερίδα του λέοντος την έχει η σημερινή κυβέρνηση.
Αυτό δέν το αποκλείουν ούτε τα ίδια τα κορυφαία στελέχη της. Το έχουν ομολογήσει άπειρες φορές και οι υπουργοί που μπλέκονται στην αντίστοιχη επιτροπή της βουλής και δεκάδες βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας.

quote:
KERRY KING:Όταν γίναν δημοσκοπήσεις την περίοδο των πυρκαγιών, η κοινή γνώμη έβραζε κατά της κυβέρνσης. Έναν μήνα αργότερα, οι δημοσκοπήσεις διαψεύτηκαν πανηγυρικά. Αν πχ βρεθεί σε μία εβδομάδα ένα σκάνδαλο που μπλέκει άμεσα το ΠΑΣΟΚ να δεις που θα πέσει το ποσοστό του ΠΑΣΟΚ. Έτσι θα γίνεται πολιτική δηλαδή ??? Ανάλογα με τα κέφια της κοινής γνώμης ?????
Όχι αγαπητέ μου...

Εδώ κάνεις λάθος, οι δημοσκοπήσεις την περίοδο των πυρκαγιών έβγαζαν πάλι μπροστά το κόμμα της κυβέρνησης με τα ίδια ποσοστά που επανεξελέγη.

quote:
KERRY KING:Όταν υπάρχει προεκλογική περίοδος, τα κόμματα μοιράζουν τα προγράμματά τους. Ας μάθει ο μπουρδελιστανός να τα διαβάζει για να ξέρει τι ψηφίζει. Αλλιώς να βγάλει τον σκασμό του 3 χρόνια και να ξανασκεφτεί τι πάει να κάνει όταν θα ξαναρίξει την ψήφο του.

Ο ίδιος ομολόγησες παραπάνω οτι τα κόμματα όταν εκλεγούν δέν τηρούν τις υποσχέσεις που ήταν γραμμένες στα προγράμματα τους.
ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΤΙΣ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ?

quote:
KERRY KING: Εγώ ψήφισα κόμμα που θα κάνει μεταρυθμίσεις και θα συγκρουστεί με κατεστημένα ετών. Έχω δικαίωμα στα πλαίσια της δημοκρατίας να δω αυτά που ψήφισα να υλοποιούνται. Αυτός που μου στερεί το δικαίωμα αυτό είναι αντιδημοκράτης, είναι ΦΑΣΙΣΤΑΣ. Και δυστυχώς βιώνουμε φασιστικές μεθόδους εδώ και τόσα χρόνια....

Εσύ που το ψήφισες και ο άλλος που δέν το ψήφισε βλέπει ξεκάθαρα οτι δέν συγκρούεται με κανένα κατεστημένο και όλες οι μεταρρυθμίσεις στοχεύουν στην οικονομική τους αφαίμαξη.
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ?? Δέν λέω να καταστρέφουν ξένες περιουσίες ή να κλείνουν τους δρόμους αλλά να διαμαρτυρηθούν με κάθε νόμιμα δικαίωμα που τους παρέχει το Σύνταγμα.
Εκτός και άν ζούμε σε δικτατορία.

10/12/2008, 14:55:59
quote:
Στο Βατοπέδι είναι μπλεγμένα και το ΠΑΣΟΚ και η σημερινή κυβέρνηση αλλά την μεγάλη μερίδα του λέοντος την έχει η σημερινή κυβέρνηση. Αυτό δέν το αποκλείουν ούτε τα ίδια τα κορυφαία στελέχη της. Το έχουν ομολογήσει άπειρες φορές και οι υπουργοί που μπλέκονται στην αντίστοιχη επιτροπή της βουλής και δεκάδες βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας.

Όταν τα βοθροκάναλα βγάλανε ένοχο συγκεκριμένο κυβερνητικό στέλεχος, ο κόσμος επικεντρώθηκε πάνω του και δεν κοιτάει πόσο βαθειά πάει το λαγούμι. Ακόμα και καθαρός να βγει ο Ρουσόπουλος η ρετσινιά θα του έχει μείνει για πάντα. Τα φασιστικά ΜΜΕ της χώρας σας είναι μανούλα σε αυτά...

quote:
Εδώ κάνεις λάθος, οι δημοσκοπήσεις την περίοδο των πυρκαγιών έβγαζαν πάλι μπροστά το κόμμα της κυβέρνησης με τα ίδια ποσοστά που επανεξελέγη.

Είσαι σίγουρος ?
Ας μην κολλήσουμε σε αυτό πάντως μιας και δεν σχολίασες τίποτα περισσότερο...

quote:
Ο ίδιος ομολόγησες παραπάνω οτι τα κόμματα όταν εκλεγούν δέν τηρούν τις υποσχέσεις που ήταν γραμμένες στα προγράμματα τους.
ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΤΙΣ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ?

ΝΑΙ, γιατί θα είσαι σε θέση να καταλάβεις αν αυτά που αναφέρουν στο πρόγραμμα με αυτά που σου πετάνε για να τσιμπήσεις είναι συμβατά. Γιατί στο γυαλί όλοι θα σου τάξουνε παροχές, όταν διαβάσεις το πρόγραμμα όμως θα καταλάβεις πως και πότε θα είναι εφικτές οι παροχές αυτές - και μετά κρίνεις. Εκτός άμα σε καλύπτουν παπανδρεϊκές απαντήσεις του τύπου "θα τα βρούμε" όταν τον ρωτάνε που θα βρει λεφτά να υλοποιήσει τις υποσχέσεις του...

quote:
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ??

ΝΑΙ, με τα μέσα που τους παρέχει το σύνταγμα.
Πάρε δες τώρα πόσα ποινικά αδικήματα εμπεριέχουν οι διαμμαρτυρίες των "Δημοκρατικών Δυνάμεων" και έλα να το ξανασυζητήσουμε....