- Έτσι ...για να ζεσταθούμε λίγο !!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Χαμογελο στην σκέψη της μορφής σου
Χαμόγελο στην ηχηρή βουη της σιωπής σου
Χαμόγελο στην ατελειωτη προσμονή
Χαμόγελο στην γαληνη μου
που στο σύμπαν απλώνεται
για να σε ανταμωσει!
Ομορφο Σαββατοκύριακο γαι ολους μας.
"σε κάθε σχέση υπάρχει ένας κόκκος αιωνιότητας"
Μat mat -αισθητή η απουσία-, τα δελφίνια κρύβονται στο δικό τους φως όταν αρχίζουν τρικυμίες... Πάντα στις αγκαλιές των θαλασσών τους...
Γαλάζια σφαίρα ποιητικά θερμή,
GoldenCity υπάρχουν σοκολάτες και με γεύση άπειρων ποτών. Να τις δοκιμάσω όλες; Φοβάμαι γιά την γραμμή μου. Ψυχραιμία.
Κάρμα γλυκό το θέμα σου, μπαίνω και χαμογελώ. Χαλαρώνω...
Κάθε μέρα και θερμότερα...
Α.Ρ.
ΑΦΡΟΔΙΤΗ-Τίγρης&Δράκος.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...Α.Ρ.
Χόμπι η μουσική (dj, ραδιοφωνικός παραγωγός παλιά), η αστρολογία, η φιλοσοφία.
Δίδυμος με Ωροσκόπο Ταύρο.
Ολυμπί-Ολυμπί- Ολυμπιακάρα (παρ' όλες τις πίκρες που μας δίνει).
ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΖΕΣΤΑΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ.
ΒΡΕ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ Η ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΕΝΘΟΥΣΙΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΩ...

Α.Ρ.
ΤΙΓΡΗΣ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΝΤΑΣ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ-Τίγρης&Δράκος.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...Α.Ρ.
ΕΓΩ...ΕΙΜΑΙ ΚΑΡΚΙΝΟΣ(ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟ)ΜΕ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΛΕΩΝ..
ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΒΟΛΤΕΣ,Η ΜΟΥΣΙΚΗ(ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ),ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ(ΟΧΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ..ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ),ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ...ΙΣΩΣ ΠΟΥ ΕΞΥΜΝΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ...ΓΡΑΦΩ ΣΤΙΧΟΥΣ-ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΦΙΑ..ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΧΙΟΝΙ..ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΙΣ ΑΣΠΡΕΣ ΝΥΦΑΔΕΣ ΤΟΥ!!ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΧΡΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΜΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ(ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ)..ΑΛΛΑ ΛΑΤΡΕΥΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ..ΦΥΣΗ..ΦΥΛΛΑ..ΜΑΤΙΑ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΛΕ ΛΟΓΩ ΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ!
ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ..ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ..ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ!!
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ(ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ..)
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΓΙΑΤΡΟΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ ΑΛΛΑ Η ΖΩΗ ΑΛΛΑ ΕΠΕΛΕΞΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ..(ΙΣΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΗΘΕΛΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ..)
ΑΥΤΑ..
ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΟΤΑΝ ΒΡΙΣΚΩ ΖΕΣΤΑΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ..
MIA MONAXIKH PALOMA ΠΟΥ ΠΕΤΑ ΣΕ ΚΑΤΑΓΑΛΑΝΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ..
΄Ενα ζεστό αγάπης χέρι και χαμόγελα ζωής που δεν στερεύουν. Αγαπώ τα χρώματα της κάθε ύπαρξης και τις ανθρώπινες ευαισθησίες. Καλησπέρα σε όλους σας και ιδιαίτερα στην ΚΑΡΜΑ μας.Αχ αχ!!! Κι εσύ βρε Σεμινάκι Ολυμπιακός;
Κακό παιδί, θα σε μαλώσω. Μία είναι η ομάδα. ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑΡΑ.

ΤΙΓΡΗΣ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΝΤΑΣ.
Α.Ρ.
Ξέρει έναν αλάνθαστο τρόπο.Αυτόν της αφοσίωσης, της ψυχικής σύνδεσης των όμορφων λόγων, αλλά αλλά, και των πράξεων το χάδι.

Α.Ρ. ΔΡΑΚΟΣ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΣ.
στης φιλίας το χάδι,
και ετούτο το βράδυ,
μόνο φως μας τυλίγει.
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ.

ΔΡΑΚΟΣ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΣ.
Και μόνο η παρουσία σου γλυκά ...μας ζεσταίνει !!!

Φιλικά
ΚΑΛΗΜΕΡΑ.

ΔΡΑΚΟΣ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΣ.
ΑΦΡΟΔΙΤΗ-ΔΡΑΚΟΣ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΣ. ΕΝΑ.Δυό φεγγάρια φωτισμένα στα μιδράλια του ιερατείου,δρεπανοφόρα όνειρα, λαδολύχναρα σβησμένα,τα πηδάλια ταξιδίου, στεφανωμένο όραμα.Επαναλάμπω...Α.Ρ.