ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ανταλλαγη-εγγραφη death metal cd's - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

- ανταλλαγη-εγγραφη death metal cd's - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"

george death14 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
george deathΝέο Μέλος
08/12/2003, 17:49:52
χερετω ολα τα μεταλλα!!!!
Ειμαι κατοχος πανω απο 100 death thrash metal cd's και ψαχνω ατομα με κοινα μουσικα γουστα για να αλληλοαντιγραψουμε cd's στο pc μου με δικα μου κενα cd's.Αρκετα πλουσιο αλλωστε εχουμε κανει το rock city.
Τα ακουσματα μου ειναι του στυλ΄ sepultura,at the gates,deicide,bolt thrower,crandle of filth ,king diamond.....By the way μενω στο παγκρατι οποτε οποιος εχει cd's τετοιου περιεχομενου θα χαρω να μου αφησει το τηλεφωνο του για να επικοινονισουμε!
keep on death metal.....

endoramaΜέλος
08/12/2003, 19:12:37
γεια σου φιλε μου

η πειρατεια σκοτωνει την μουσικη

προκαλει και μπλεξιματα

ειδικα οταν βαζει καποιος τετοιες αγγελιες σε ασχετο μερος και γενικα αγγελιες σε μερος που δημιουργηθηκε για ανταλαγη αποψεων και οχι αγαθων

και για να σε βαλω στο πνευμα του forum

αν δεν θελουν να πεθανει η μουσικη ας πουλησουν επιτελους φτηνοτερα τα cd οι τιμες τους ειναι εξωφρενικες και δεν δικαιολογουνται

και προτιμω τον πλανοδιο πωλητη να κανει αυτη την δουλεια παρα να τον δω να μαζευει τα πραγματα μου μεσα απο το σπιτι μου
και
καλυτερα cd παρα ναρκωτικα και οπλα

Α!!!! και μην ξεχασω αν σε πιασουν το προστιμο ειναι κατασχεση υπολογιστη και των cd και χρηματικη ποινη που ανερχεται στα 20 μυρια οσο για την παραμονη στην φυλακη δεν γνωριζω ακριβως

και αν σκεφτεσαι ποιος θα με πιασει

σκεφου καλυτερα εκανες μια δηλωση που αυτοματα σε κατηγορει και μπορουν να σε βρουν πολυ ευκολα εκτος και αν μπηκες απο internet cafe

μπορει καποιος να σου ζητησει να κανετε την ανταλλαγη και να ερθει με το σκοινι που θα σε δεσει

οποτε σκεφτομαστε πριν πουμε κατι

Edited by - Administrator on 12/12/2020 20:18:49
Reason - Your head will collapse But there's nothing in it

Edited by - endorama on 08/12/2003 19:19:03

08/12/2003, 21:22:21
Καλησπέρα george death , και καλώς ήρθες στο ESOTERICA.

Μπαίνοντας στο site αυτό, και γράφοντας στα forums το πρώτο σου μήνυμα - θέμα, σχετικά με την ανταλλαγή των συγκεκριμένων cd, έυλογα θα μπορούσε κάποιος να αναρρωτηθεί:

Καλά, ολόκληρο site για τη Μεταφυσική, το Παράξενο και την Εσωτερική αναζήτηση παρουσιάζεται μπροστά στην οθόνη σου, και το πρώτο πράγμα το οποίο ζητάς να πάρεις/δώσεις σε αυτό, είναι η ανταλλαγή cd;
Κάποιο ίσως ενδιαφέρον για τα θέματα που συζητούνται εδώ;

Και βέβαια, θα συμφωνήσω με τον φίλο Endorama, σχετικά με την κλοπή πνευματικής περιουσίας (εννοώ την αντιγραφή των cd), που όλοι ξέρουμε ότι σε κάποιο βαθμό γίνεται (το διαπιστώνεις εύκολα αυτό αν κάτσεις πάνω από μία ώρα σε κάποια καφετέρια), αλλά δεν είναι ανάγκη να δημιουργηθεί ένα ολοκληρο τόπικ που να το προτείνει κιόλας!!!

αυτή...που τα κατάφερε!κάνε κλικ!

MasvidalΜέλος
09/12/2003, 17:53:57
"Η ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ"... ΜΑΣ ΛΕΝΕ ...
"ΚΑΙ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ CD ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ" ... ΛΕΩ ΕΓΩ ...

09/12/2003, 18:14:11
Η πειρατεία δεν σκοτώνει την μουσική! Σκοτώνει την μουσική βιομηχανία!!
Η μουσική είναι αθάνατη!
Η δικτυακή ανταλλαγή mp3’s δεν σκοτώνει, αντιθέτως διαφημίζει και εξαπλώνει την μουσική! Γνώρισα και εν συνεχεία αγόρασα πολλά δισκάκια μέσα από την δικτυακή μου ανταλλαγή mp3.

Η πειρατεία θα υπάρχει όσο οι τιμές των CD’s εξακολουθούν να είναι σε αδικαιολόγητα ύψη.
Όσο οι εταιρίες επιμένουν να βγάζουν κέρδος 1000% αυτά θα παθαίνουν!

Σκεφτείτε μόνο πως παλαιότερα όταν κυκλοφορούσαν βινίλια (αχ αυτά τα βινίλια….Έρωτας μεγάλος….πάλι καλά που αρκετές (οι περισσότερες) underground εταιρίες κυκλοφορούν ακόμα…(με εκπληκτικό και προσεγμένο layout))
Το κόστος παραγωγής τους ήταν σαφώς (και απολύτως δικαιολογημένα ακριβότερο από ότι των CD’s) πωλούνταν όμως φθηνότερα!!!!! Γιατί άραγε;;;;

Ένα απλό παράδειγμα!

CD Bethoven = 11 ευρω
CD Τσαλίκη = 23 ευρω

Σας λέει κάτι;;;;

Τελικά το εφήμερο, είναι ποιο ακριβό. Η αρπαχτή!!!!!! δλδ

Σε καμία περίπτωση δεν επικροτώ κινήσεις όπως το εν λόγο topic.

09/12/2003, 18:36:47
...με την λογική αυτή, δηλαδή την απαγόρευση αντιγραφής μουσικής από την πρωτότυπη πυγή, θα έπρεπε να απαγορευτούν και η φωτοτυπίες, από περιοδικά, βιβλία, έργα τέχνης, φωτογραφιών κλπ κλπ. Από την στιγμή που πρόκειται για προσωπική χρήση και όχι για εμπορία, δεν βλέπω κάτι το παράνομο. Μιλάμε για cd μουσικής και όχι softwares κλπ κλπ. Αυτό είναι μια άλλη ιστορία, που όντως συμφωνώ στην δίωξη αντιγραφής τους. (αλλά και αυτά πάλι είναι πανάκριβα, εάν όχι όλα) σκεφτείτε πως ένα καλό επαγγελματικό σχεδιαστικό πρόγραμμα εάν κοστίζει, 500.000 δρχ. το upgrade στοιχίζει περίπου 200.000 δρχ. μην τρελαθούμε δηλαδή. Έχω αγοράσει αρκετά softwares κυρίως μέσο internet. Αλλά μόνο όσα έκρινα λογικά, συγκρίνοντας την τιμή με αυτά που μου προσφέρει σαν λογισμικό και σαν εταιρία. Τα υπόλοιπα δεν με ενδιαφέρουν και δεν τα θέλω ούτε σπασμένα. Υπάρχουν πολλά καλά και φτηνά προγράμματα, απλός θέλει λιγάκι ψάξιμο..

Χμ….επεκτάθηκα σε άλλα μονοπάτια γι’αυτό, αποχωρώ……χεχε

10/12/2003, 02:14:16
(το πρόλαβα? δε κλειδώθηκε ακόμη? Οκ)
Επεκτάθηκες ΕΧΕ αλλά δεν έχεις άδικο. Συμφωνώ απόλυτα σε όσα ανέφερες.
Btw, έχω μια τάση να μη πληρώνω για οτιδήποτε, όταν διαβλέπω χονδροειδέστατη εκμετάλλευση στο background.
Απο μουσική μέχρι 3dMax, Dreamweaver...κουλουπού, κουλουπού
Άσε που για μουσική MP3, στο bandwidth που κατεβάζουμε οι περισσότεροι 46666 bps, τελικά δε πολυσυμφέρει.
Βάλε ρεύματα, οτέδες, προβληματικά τραγούδια με τσικ, με τσακ, με τσακατσούκ, τσακατσάκ...
Σε λίγο καιρό που θα φθηνήνει το adsl (αμήν και πότε), τότε μάλιστα, θα τα..."ρουφάει" τα τραγούδια.
Οι πειρατές να πεθάνουν στην ψάθα δηλαδή? Να γίνουν μουσειακό θέαμα?

~Γρηγόρης~
Once you were wild, don't let them tame you

Edited by - reptilesalonica on 10/12/2003 02:20:10

lencolasΜέλος
10/12/2003, 10:08:33
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΑΝ ΘΕΜΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΙΤΕ!!!
ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΛΑΛΗΣΑΝΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΤΟ Masvidal!
Η ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΑ ΑΛΛΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ!!!! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ CD TOY ΤΣΑΛΙΚΗ NA EXEI 25 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΠΕΤΟΒΕΝ ΝΑ ΕΧΕΙ 11!!!ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΑΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ...ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΑΣ ΜΗΝ ΓΙΝΩ ΚΑΚΙΑ...
ΓΡΗΓΟΡΗ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΨΑΧΝΕΙΣ ΤΟ DREAMWEAVER?ΑΝ ΝΑΙ ΠΕΣ ΜΟΥ ΝΑ ΣΤΟ ΒΡΩ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!!!

ΦΙΛΙΚΑ

Alma Libre....

Edited by - lencolas on 10/12/2003 10:09:26

11/12/2003, 02:54:25
quote:
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ CD TOY ΤΣΑΛΙΚΗ NA EXEI 25 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΠΕΤΟΒΕΝ ΝΑ ΕΧΕΙ 11!!!ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΑΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ..

Μήπως έχει κάποια σημασία το γεγονός, ότι η κλασσική μουσική έχει δοθεί από τους συνθέτες της ως
δώρο στην ανθρωπότητα;

...δεν θα μπορούσα να πω το ίδιο για τον Τσαλίκη - με συγχωρείς φίλε ε;

αυτή...που τα κατάφερε!κάνε κλικ!

11/12/2003, 03:08:06
lencolaservice () Και η περσυνή έκδοση του Dreamweaver μου αρκεί καλή μου, αλλά όλο λέω οτι θα πάρω καινούργιο πύργο και όλο κάπου ως δια μαγείας εξαφανιζονται τα λεφτά μου...Μα πού πηγαίνουν???......
Μα ναί!!!...στα CD!

~Γρηγόρης~

Edited by - reptilesalonica on 11/12/2003 03:13:10

24/12/2003, 04:05:52
Υπάρχει τρόπος να ανταλλάξουμε MP3.
Για να μην επιβαρύνω το θέμα, όσοι ενδιαφέρεστε επικοινωνήστε μέσω email για τα περαιτέρω...

~Γρηγόρης~

24/12/2003, 10:09:47
Σε κάποιο άλλο forum το nick μου είναι ‘mp3cholic’….είμαι μέσα……
Αλλά….μόνο τέλειας ποιότητος ‘μου που θρού!’
Από 192 kbit και άνω. Και φυσικά VBR! (λεπτομέρειες μέσο e.mail…)

24/12/2003, 23:03:43
(Δεν υπολόγισα τους τελειομανής...)
Εχεμβροτίξ, τα περισσότερα είναι Variable μεν, normal qualité δέ.
Σε ποιό forum μπεκροπίνεις μουπουθρού? (mp3holic).
Μη το πείς εδώ, στείλε mail.

~Γρηγόρης~

29/12/2003, 14:24:23
Καθώς το Θέμα αυτό μπορεί να αποδειχθεί μέχρι και "επικίνδυνο" για την υγεία των Forums (), απενεργοποιείται και αρχειοθετείται(θα εμφανιστεί στο "αρχείο" μετά από κάποιο χρονικό διάστημα).

-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

-------------------------