- Περί ΑΝΕΜΩΝ και ΥΔΑΤΩΝ Νο9!!! - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Το "spartacus blood and sand", απ' όσο ξέρω δεν έχει παιχτεί ακόμα σε κάποιο Ελληνικό κανάλι, ούτε στην πλατφόρμα της nova.
Όσοι θέλουμε να το δούμε έχουμε τρεις λύσεις.
1)Υπομονή μέχρι κάποιο Ελληνικό κανάλι αγοράσει τα δικαιώματα προβολής...και αν τ' αγοράσει ποτέ.
2)Ενοικίαση από video club της σειράς, Θα βρεθεί στα ράφια τους πιο σύντομα, απ' ότι στα κανάλια(αν δεν βρίσκεται ήδη)
3)Τρίτη λύση η πλάγια οδός...

quote:
1)Υπομονή μέχρι κάποιο Ελληνικό κανάλι αγοράσει τα δικαιώματα προβολής...και αν τ' αγοράσει ποτέ.
2)Ενοικίαση από video club της σειράς, Θα βρεθεί στα ράφια τους πιο σύντομα, απ' ότι στα κανάλια(αν δεν βρίσκεται ήδη)
3)Τρίτη λύση η πλάγια οδός...
Με έβαλες σε δίλλημα, τι από τα τρία να προτιμήσω…![]()
![]()
![]()

Πράγματι!!!Και γω συναντώ συχνά αυτό το δίλημμα

quote:
PREDATOR γνωρίζεις αν έχει παιχτεί κανένα επεισόδιο από το "Spartacus" στην Ελλάδα…
ΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΙΧΤΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ, ΚΑΘΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΧΟΥΝ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΝΟΥΣΙΑ ΡΙΑΛΙΤΥ.
ΕΓΩ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΖΩ ΜΕ ΤΟΡΡΕΝΤ... ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΡΑΖΩ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ.

THE TRUE REVOLUTION IS IN MIND
quote:
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΕΙΝΑΙ... ΜΕ ΕΝΑ ΤΣΙΡΚΟ,ΑΝ ΔΕ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΔΕΣ ΤΗΝ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΤΙΑ (ΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΩ)
Μήπως είναι εύκολο κάποιο λινκ ή γενικά πώς ή πού μπορώ να την βρω? Γιατί τα στα video club της περιοχής μου δεν μπορώ να βρω πολλά πράγματα που με ενδιαφέρουν, δυστυχώς!!
Ευχαριστώ φίλε/η evangel036 για την απαντηση!

Ευχαριστώ!!!![]()

Δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, έτσι??
Ήθελα πολύ να την δω και να που έπεσα επάνω της, αλλά ξέρει κάποιος αν μπορώ να την κατεβάσω από το διαδίκτυο ή έστω να την δω online από κάπου???
Το βίντεο κλαμπ της περιοχής μου είναι πολύ φτωχό :( δεν έχει σχεδόν τίποτα από όσα δεν είναι πολυδιαφημισμένα και από παλαιότερες ταινίες/σειρές ακόμα λιγότερα!
Φαντάζομαι, θα ζητούσα πολλά αν ευελπιστούσα και για υπότιτλους????
Ευχαριστώ!!!

το να βάζεις τάξη στο χάος' αυτό είναι δημιουργία.
Ευχαριστώ!
"Είχα την εντύπωση πως η σειρά Carnival δεν ολοκληρωνόταν στις δύο saisons και πως για κάποιο λόγο δεν γυρίστηκε κάποια τρίτη, εκτός και αν κάτι άλλαξε!!!"

Όποιος έχει την καλοσύνη και γνωρίζει κάτι σχετικό με αυτά που προείπα :
quote:
Ήθελα πολύ να την δω και να που έπεσα επάνω της, αλλά ξέρει κάποιος αν μπορώ να την κατεβάσω από το διαδίκτυο ή έστω να την δω online από κάπου???
Το βίντεο κλαμπ της περιοχής μου είναι πολύ φτωχό :( δεν έχει σχεδόν τίποτα από όσα δεν είναι πολυδιαφημισμένα και από παλαιότερες ταινίες/σειρές ακόμα λιγότερα!Φαντάζομαι, θα ζητούσα πολλά αν ευελπιστούσα και για υπότιτλους????
Ευχαριστώ!!

quote:
το btjunkie.org, μετα απο λιγο ψαξιμο δεν το εχει!
Αχ κρίμα!!!! δεν με βλέπω να το βλέπω!!!!
Ευχαριστώ πάντως φίλε PREDATOR.!

quote:
PREDATOR: Θα προσπαθησω ξανα αυριο... θα την ξετρυπωσω
![]()
Φίλε evangel036 σου έστειλα το μέιλ μου, ελπίζω να το λάβεις τουλάχιστον εσύ, γιατί εγώ ακόμα τίποτα!!!
Για να δούμε???
![]()

quote:
θα έλεγα heroes, θέλω πολύ να δώ το taken αλλά δεν το βρίσκω σε torrent :(
http://isohunt.com/torrent_details/143315393/Steven+Spielberg%27s+Taken?tab=summary
Μια απλή αναζήτηση με τις λέξεις:taken steven spielberg torrent
και το βρίσκεις εύκολα.