ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Αλλαγή, ενημέρωση Προφίλ>> - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις

- Αλλαγή, ενημέρωση Προφίλ>> - Τεχνικά θέματα των Forums, Προβλήματα-Λύσεις

reptilesalonica5 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
25/05/2003, 02:56:33
Γιατί δε μπορώ να αλλάξω το προφίλ μου. Συγκεκριμένα θέλω να προσθέσω την προσωπική μου σελίδα.
~Γρηγόρης~

Once you were wild, don't let them tame you

Darkangel_78Μέλος
25/05/2003, 15:23:47
Φίλε reptilesalonica έχεις κάνει login?
Πρόσεξε επίσης πώς θα γράψεις τη διεύθυνση της σελίδας σου: πρέπει να είναι της μορφής http://www.σελίδα.κατάληξη

Επίσης μη ξεχάσεις να πατήσεις το κουμπί Υποβολή (και όχι Enter) όταν τελειώσεις τις αλλαγές σου.

Μετά να επιστρέψεις στη σελίδα του προφίλ σου και να την ανανεώσεις.
Αν αντιμετωπίσεις πρόβλημα,ξαναγράψε!Σε χαιρετώ!

O Σκοτεινός Άγγελος!
"Ποιό το αληθινό μέγεθος της σκιάς σου;"

27/05/2003, 03:23:26
An error occurred on the server when processing the URL. Please contact the system administrator: root@esoterica.gr
Τίποτα Αυτό το μήνυμα βγάζει όταν επιχειρώ να πατήσω το tab της υποβολής.

27/05/2003, 18:32:27
Το βρήκα, η ρύθμιση που έχετε επιτρέπει την εμάνιση σελίδων που αρχίζουν μόνο απο www αλλά οι free σελίδες δεν αρχίζουν με www. Αρχίζουν με http://members.μπούρουμπούρου/μπακλαβάς.html επι παραδείγματοι. Πιστεύω λίγοι είναι αυτοί που έχουν προσωπικές δελίδες επι πληρωμή (www) απο τη στιγμή που σε πάρα πολλά sites μπορείς να φτιάξεις δωρεάν σελίδες. Μπορείτε να το ρυθμίσετε?
Ευχαειστώ
~Γρηγόρης~

28/05/2003, 03:47:37
Αγαπητέ reptilesalonica μπορείς σε παρακαλώ να αποστείλεις την πλήρη διεύθυνσή της προσωπικής σου σελίδας;;

Θα σε παρακαλούσα, έτσι ώστε να δούμε που μπορεί να υφίσταται το λάθος.

Πιστεύω ακράδαντα ότι το πρόβλημα δεν εξαρτάται από την ύπαρξη ή όχι του www καθώς έχουν εισαχθεί, ουκ ολίγες φορές, Διευθύνσεις Προσωπικών Σελίδων στα Προφίλ που δεν ξεκινούν με www... Κάπου αλλού βρίσκεται το πρόβλημα!

-------------------------
"Ζήτησε από τη γη, τον
αέρα και από το νερό, τα
μυστικά που κρατούν για
σένα"

-------------------------