- ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ - "Μεταξύ τυρού και αχλαδιού"
Γιώτα,
Οι πρώτες μου επαφές με το αιθερικό άλλου ατόμου, ήταν έτσι ακριβώς! Ετσι έμαθα πως να αγγίζω το αιθερικό σαν να χαιδεύω απαλά ένα "ιστό", χωρίς να τον κουνάω. Θέλει πρακτική και ηρεμία!
Συγνώμη unseen, δηλαδή εάν είμασταν στο καστελλόριζο τι θα παθαίναμε? αμόκ? Ημαρτον! it takes two for tango!
G μου, καλημέρα και πάντα με διάθεση πειράγματος απο μένα σε σένα,
Δεν ξέρω αν παντρευόταν ο ήλιος με την σελήνη πάντως χθές πέρασα θαυμάσια με μένα και τους αόρατους φίλους σε μια διαφορετική γιορτή!
Meteor! πολύ καλημέρα σας κύριε!
~~ * ~~
τι κάνεις? για πες για το πάρτυ με τους φίλους σου να μάθουμε και μεις βρε. Όλο στην απέξω μας εχεις και δεν μας λες τα καλά. Για πες!!
Γαλάζια σφαίρα χαίρομαι που είσαι καλά και πάλι
Φιλιά
Να σου πω την αλήθεια, πολύ θα ήθελα να ήμουν στο Καστελλόριζο χθες. Και από αστρονομικό ενδιαφέρον και επειδή έτσι δεν θα είχα πρόσβαση σε e-mail και θα είχαν αποφευχθεί οι παρεξηγήσεις, αν και ίσως απλά να είχαν αναβληθεί...
Θα συμφωνήσω με την galadriel και την γαλάζια σφαίρα ότι καμιά φορά κάτι μέσα μας απλά περιμένει την σπίθα για να εκφραστεί. Αναμφισβήτητα όμως είναι εκεί, έστω και μόνο σαν σκέψη, σαν αίσθημα, σαν διαίσθηση. Κι αν εμποδίζεται να εκφραστεί νωρίτερα είναι ίσως επειδή πάντα εξαντλεί κανείς τα περιθώρια, πάντα έχει την αμφιβολία της ορθότητας αυτού που σκέφτεται, πάντα εξετάζει και αναθεωρεί. Και ασφαλώς πάντα κρατά την καρδιά του ανοικτή σε όλα τα ενδεχόμενα, ακόμη κι αφού η σκέψη του έχει γίνει λόγος.
Με πολλή αγάπη,
Unseen
ΥΓ Γιώτα, μήπως ακούμπησες το αιθερικό του γιου σου στο πάνω μέρος του κεφαλιού;
***** Στον κόσμο του πνεύματος είμαστε πάντα στην αρχή *****
Edited by - Unseen on 30/03/2006 11:52:30
είμαι υπέροχα!
μμμ, λυπάμαι όμως είναι απόλυτα προσωπικό και σε διαδικασία επεξεργασίας. Πάλι απ'έξω αισθάνεσαι μωρέ!
Να σου πωωωωωωωωωωω, το (another) δεν του βάζεις κανένα όνομα να ξέρουμε σε ποιό αστέρι μιλάμε? Το σύμπαν είναι αχανές δεν μπορώ να στέλνω μηνύματα χωρίς ακριβή διεύθυνση! Ακου another! δηλαδή εσύ που μας έχεις, μέσα?
σε φιλώ !
~~ * ~~
Άγκους...
quote:
Κ εγω παρατηρούσα το αιθερικό εδω και 1μιση χρόνο.Και θέλω να σας ευχαριστήσω για αυτά που γράψατε γιατι με βοήθησαν να γεμίσω κενά που είχα αφήσει σε αυτό το θέμα!!
Χαίρομαι αγαπητέ Άγκους που βοηθήθηκες έστω και λίγο..
quote:
Είναι λογικό που όταν βλέπουμε το αιθερικό σώμα μετα μας ''μένει'' η εικόνα του,ακριβώς όπως μας μένει η εικόνα ενός έντονου φωτός οταν το κοιτάξουμε και μετα αλλάξουμε την εστίαση του ματιού μας?
Ναι, είναι λογικό, ισχύει ο ίδιος νόμος
Πούμα...
quote:
Αλλά την είδα πεντακάθαρα με την μάσκα του ηλεκτροσυγκολυτή. Βαμμένη με τακούνι, καλά ντύμένη, το μαλλί 15 ευρώ για ίσιωμα και τη μάσκα του ηλεκτροσυγκολυτηή στο χέρι
ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.
Άψογο ![]()
![]()
![]()
Τοξόκριαράκι...
quote:
Αλήθεια είναι κακό που δεν είδα έντονο το γαλάζιο? Ή μήπως δεν είδα σωστά?
Έγινες απόλυτα κατανοητή! Όσον αφορά για το γαλάζιο χρώμα, δεν έχει σημασία, άλλος μπορεί να το δει λευκό, άλλος γκρι και άλλος γαλάζιο. Δεν έχει ιδιαίτερη σημασία.
Περαστικά σου και για την ίωση.
Ανσίν...
quote:
Πού να σας παρακολουθήσω βρε παιδιά, δυο μέρες δεν έγραψα, δυο σελίδες γέμισαν!!!
Είδες, είμαστε πολύ γρήγοροι γιατί είμαστε επί το πλείστον ζώδια της φωτιάς. ![]()
![]()
quote:
Εμένα ασφαλώς περιγράφεις, έτσι; Χα χα χα! Πάντως, πράγματι, αυτό ακριβώς είναι.
Όχι βρε μην υποτιμάς τον εαυτό σου, η περιγραφή αυτή αφορά τους απλούς δασκάλους, εσύ είσαι από τις μεγάλες οντότητες που σε ακτίνα μιλίων εκπέμπεις... ![]()
![]()
![]()
Αγαπητή Γκαλάντριελ...
quote:
μήπως τα όποια νεύρα κλπ προέρχονται ακριβώς απ'αυτό? συνήθως δεν χρειάζεται παρά μία δικαιολογία για να βγουν στην επιφάνεια πράγματα που ήδη υπήρχαν μέσα μας...και γιατί ας πούμε, δεν επιλέγετε εκείνη την οπτική μιας έκλειψης που λέει πως πρόκειται για τον μυστικό γάμο της Σελήνης και του Ηλιου?
Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου, στο ότι όλα εξαρτώνται από ποιά οπτική γωνία θα τα δεις. Και φυσικά όλα αυτά που εκδηλώνονται υπάρχουν ήδη μέσα μας.
Αν και σ΄γουρα δεν θα έπρεπε επίσης να παραβλέψουμε το γεγονός οτι οι ηλιακές ενέργειες πράγματι διαστρεβλώνονται κατά την διάρκεια της έκλειψης.
Γιώτα...
quote:
Μπορεί όντως να ένοιωσε έτσι (να ζαλίστηκε) με το άγγιγμα του αιθερικού ή ήταν η ιδέα του;
Επίσης κι αυτός το είδε και το άγγιξε στον εαυτό του και η απόσταση που μου είπε ότι νοιώθει την αντίσταση ήταν ακριβώς η ίδια που την είχα νοιώσει κι εγώ πάνω του.
Πολύ χαίρομαι που το έκανες και στον γιο σου και το έκανε και ο ίδιος στον εαυτό του.
Το ότι ζαλίστηκε πάντως σίγουρα δεν ωφείλεται στο άγγιγμα του αιθερικού σώματος. Μην ξεχνάς οτι συνέχεια όταν ακουμπάμε ο ένας τον άλλον πρώτα ακουμπούν τα αιθερικά μας σώματα και μετά τα υλικά, απλά δεν το καταλαβαίνουμε.
Να είστε καλαααααααααα
Το μέλλον σου... καθορίζει το παρελθόν σου!

Οταν υπάρχει μια καφτή πατάτα στα χέρια μας, κάπου πρέπει να την πετάξουμε!
Αγκαλίτσες
~~ * ~~
Φυσικά και δεν θα πεις τίποτα και πολύ σωστά πράττεις. Χαίρομαι για σένα που εγινε ότι έγινε.
Μορφέα, που να το έβλεπες κιολας, αφού και γω γελούσα.
Λοιπόν, αντε να τελειώνουν οι δημόσιες σχέσεις....
Unseen , Moρφέα, αντε βάλτε μας σε μία σειρά.
Unseen τελικά μάθαμε τι μπορεί να δηλώνει το άλογο? είμαι περίεργη που το είδαμε και οι δύο.
Φιλιά
Ελα τώρα που ζηλεύεις!
Περιμένω απάντηση για το πρώτο μέρος του ονόματός σου!
Αλήθεια τι σημαίνει για σένα το άλογο? για πες για πες
Θρακιώτικες αγκαλιές
~~ * ~~
Για τους επόμενους μήνες, θα γράφω μόνο στο topic του Reiki, συνδιάζοντας την συγκέντρωσή μου εκεί με την συγκέντρωσή μου σε αυτό με το οποίο εργάζομαι και μόνο που είναι το Ρέικι.
Οπότε σας χαιρετώ!
Δεν θα μου λείψετε γιατί σας έχω στην "καρδούλα μου"![]()
Ενεργειακούς χαιρετισμούς
~~ * ~~
quote:
και γιατί ας πούμε, δεν επιλέγετε εκείνη την οπτική μιας έκλειψης που λέει πως πρόκειται για τον μυστικό γάμο της Σελήνης και του Ηλιου?
Πολύ αλχημικό!! ...
quote:
Όχι βρε μην υποτιμάς τον εαυτό σου, η περιγραφή αυτή αφορά τους απλούς δασκάλους, εσύ είσαι από τις μεγάλες οντότητες που σε ακτίνα μιλίων εκπέμπεις...
Σαν την αύρα του Μάο ένα πράγμα δηλαδή...
Ευτυχώς που έχω και σας...![]()
![]()

Και σε σας κυρία μου
Καλημέρα-καλησπέρα και στις υπόλοιπες κυρίες του τόπικ.
Οι κύριοι που εξαφανίσθηκαν;
Πολλές αγκαλιές λοιπόν από την Θρακιώτικη γη.
Τώρα μένει να βρεθεί και κάποιος-α απο (Κρήτη),για να αγκαλιάσουμε όλη την Ελλάδα.
Τry Harder
Λίλλιαν μου το nickname μου το πήρα από ένα από τα αγαπημένα μου τραγούδια του stevie wonder οπότε δεν το μπορώ να το αλλάξω. και γιατί άλλωστε, είμαι ένα άλλο αστέρι, όχι συνηθισμένο, και δεν θα μπορούσα άλλωστε αφού ο καθένας είναι διαφορετικός.
Το άλογο... βασικά μου θυμίζει τον παππού μου. Δεν ήμουν ιδιαίτερα δεμένη μαζί του, δεν θα το έλεγα, τον θαύμαζα όμως για τον δυναμισμό του (τρομάρα του). Ήταν καροποιός, ένα επάγγελμα που δεν υπάρχει πλέον. Μετά συμβολίζει για μένα ίσως περηφάνεια, και ελευθερία, βοήθεια και αγάπη.
Αυτά λοιπόν
χαιρετώ σας!!
καλή μου Αvallon,
επιτέλους !![]()
![]()
Galadriel

για όλα υπάρχει καιρός και τρόπος
αλλά σας "μελετάω" σε καθημερινή βάση!
Να πω ότι εγώ δεν επιρρεάστηκα καθόλου από την έκκλειψη...
την είδα, την αποθανάτησα, έτσουκσε το μάτι μου, γιατί η τρυπούλα που έφτιαξα με την καρφίτσα στο μαύρο χαρτόνι, για να φιλτράρω το φως και να μπορέσω να φωτογραφίσω, ήταν "τεράστια",
αλλά κατα τ'άλλα όλα μια χαρά.
Ελπίζω η πρώτη μας "συνάντηση" σαν ομάδα, για άτομο που δεν είναι της ομάδας και μάλιστα μας έιναι άγνωστος-αλλά οικείος θα έλεγα, από το γλυκό-αμυδρό χαμόγελο που έβλεπα στα χείλη του...-
να είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα....
Avallon θα χαρώ πολύ να μάθω πως έχει διαφύγει κάθε κίνδυνο και πως αναρρώνει.
Μορφέα, μ'ηπως για μια τέτοια περίπτωση θα έπρεπε να ξανασυναντηθούμε και να το επαναλάβουμε, ίσως ακόμη και σήμερα, μιας και είναι τόσο σοβαρή η κατάσταση?
Μια γλυκιά καλημέρα για όλους

Χθες μεσα σε απολυτη αρμονία σας συνάντησα.
Ευχομαι ολα να πανε καλύτερα!!!!
"σε κάθε σχέση υπάρχει ένας κόκκος αιωνιότητας"
Φιλάκια
που εισαι καρδια μου???
Ρουλα μου εσενα έμαθα να σε περιμενω....
Κύριοι του topik....
Σκέπτομαι πως η Θρακη φτειάχνει ένα υπεροχο σουτζουκ λουκουμ....
Μένια σε καλεσα παιδι μου αλλα κλεινει ...
Giota καθε φορα σε ξεχνω και ειμαι αδικαιολογητη,ολες τις καλημερες μαζι λοιπον!!!!!!
"σε κάθε σχέση υπάρχει ένας κόκκος αιωνιότητας"
Γαλάζια σφαίρα θα σε καλέσω εγώ αμα είναι το απογευματάκι να τα πούμε κοπέλα μου
φιλιά σε όλους
toxotis
επειδή μπορεί και μέσα στο Σαββατοκύριακο να μας φέρεις το νέο μωράκι, θέλω να σου ευχηθώ να πάνε όλα καλά και η σκέψη μας θα είναι κοντά σου.
Φιλάκια σε όλους.
Μορφέα μου σκεφτόμουν την ψηλάφηση του αιθερικού. Είπες για περίπου 15 εκατοστά από το φυσικό σώμα, υπάρχει περίπτωση να μην μπορείς να το βρεις σε αυτή την απόσταση αλλά σε μεγαλύτερη?
Εάν δεν μπορείς να το βρεις σε μεγαλύτερη πως ονομάζεται αυτό που βρίσκεις σε απόσταση ίση με όσο μπορείς να απομακρύνεις τα χέρια σου από το φυσικό?
Επίσης να ρωτήσω και κάτι γι΄αυτό που ανέφερε η toxotis με το χρώμα. Είπες ότι είναι το ίδιο είτε λευκό είτε γαλάζιο είτε γκρι, είναι δηλαδή το αιθερικό, αυτό ισχύει και για τα άψυχα?
Καλλιόπη μου εδώ είμαι αλλά έπηξα στην δουλειά, δεν προλαβαίνω να πω κιχ. Καλά κάνεις και στέλνεις mail μου φτιάχνουν την μέρα.
Και αύριο δουλεύω, άντε να δω πότε θα τα προλάβω όλα.
Φιλιά και καλό βράδυ.