ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Χρειαζομαι βοηθεια για Psychic Abilities - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Χρειαζομαι βοηθεια για Psychic Abilities - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

zrend13 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
zrendΝέο Μέλος
03/11/2008, 00:52:00
Καταρχην καλησπερα σε ολους και καλως σας βρηκα.
Θα μπω κατευθειαν στο θεμα,δεν μου αρεσει να κουραζω τους συνομιλιτες μου.
Απο πολυ μικρη ηλικια εχω καποια χαρισματα τα οποια παντα καταπιεζα και ποτε δεν καταφερα να εξηγησω η να εξελιξω,θα ηθελα λοιπον να σας τα αναφερω μηπως υπαρχει καποιος να μπορει να μου τα εξηγησει,τι συμβαινει και πως μπορω να τα ελενχω.
Μιας και ειναι πολλα θα αρχισω να τα αναφερω ενα προς ενα ωστε να τα συζηταμε χωριστα.
Απορια λοιπον πρωτη¨
Τι ειναι και πως εξηγειται οταν καποιος γνωριζει χωρις να κοιταει εναν αριθμο ο οποιος ειναι κρυμενος ? Πχ καθε πρωι με το που ξυπναω γνωριζω με απολυτη σιγουρια την ωρα,χωρις να εχω καμια ενδειξη λεω απλα τωρα ειναι πχ 9.32 και κοιτωντας ενα ψηφιακο ρολοι ειναι ακριβως αυτη η ωρα ?
Παρακαλω δωστε μου μια λογικη εξηγηση.
kwstas29Νέο Μέλος
21/11/2008, 18:39:55
Λογικές εξηγήσεις μπορείς να βρεις και μόνος σου.
Υπερφυσικές εξηγήσεις ποιός μπορεί να δώσει?
Και ολοι οι άνθρωποι έχουμε κάποιες δυνάμεις.
Αλλά πως τις ξεκλειδώνουμε.

Εχω ζήσει υπερφυσικά γεγονότα.
Οποτε κατι υπερφυσικό υπάρχει.
Πνεύματα είναι- δαίμονες - άγγελοι- το κανουμε οι ίδιοι? ελέγχουμε κάπως την ύλη? ή κάτι αλλο?

Έστω οτι το κάνουν πνεύματα-δαίμονες (με η χωρίς επικλείσεις, πώς το κάνουν? αλλά το κυρίος ερώτημα είναι γιατί?)

21/11/2008, 19:20:10
οσο αφορα την ωρα... δεν πιστευω οτι ειναι κατι το "τραβηγμενο" (-ως το παραξενο-) γιατι αρκετες φορες συμβαινει και σε μενα, αλλα και σε πολλους φιλους μου!

δωσε και αλλα παραδειγματα για να μπορουμε να "εξελιξουμε" την συζητηση

H Δύναμη ανήκει σ' αυτους που την κατέχουν και σ' αυτούς που την αρπάζουν
Mi_KiΜέλος
21/11/2008, 19:37:28
αν ως Psychic Abilities οριζεις το να ξερεις τι ωρα ειναι ανευ ωρολογιου...

εχω ριξει μια ζαρια: τι επεσε?

27/11/2008, 02:30:54
Ωραιο..Μην φορας ρολοι,δεν το χρειαζεσαι...
Παντως καλο θα ηταν,να τσεκαρεις αν περα απο την ωρα,μπορεις να διαισθανθεις κατι αλλο..
15/08/2006, 00:48:36
Πιστευω ολοι μας εχουμε δει καποιο ονειρο παραξενο ή τρομαχτικο ακομα ομως και ευχαριστω το οποιο μας εχει βγει πραγματικοτητα.
Δυσκολη καμια φορα ειναι και η ερμηνεια μερικων πολυπλοκων ονειρων.
Εκδοχες των ονειρων ειναι αρκετες αλλες λογικες,αλλες επιστημονικες και αλλες παραφυσικες.

Θα ηθελα να κανω μια εισαγωγη και επειτα οποιος εχει καποια σχετικα εμπειρια ή γνωση για την φυση των ονειρων ας την μοιραστει μαζι μας.

Πολλοι μπορει να αποδωσουν ενα ονειρο σε ενα παιχνιδι του μυαλου το οποιο επηρεασμενο απο τις καταστασεις της ημερας αλλα και απο καποια ταινια ή συζητηση μας παρουσιαζει καποια στοιχεια αλλειωμενα και καποιες φορες να δειχνουν τρομακτικα.
Μια αλλη ερμηνεια οτι κατα τον υπνο η ψυχη εγκαταλειπει το σωμα και με μοναδικο συνδεσμο το μυαλο ταξιδευει και στελνει διαφορα ερεθισματα στον εγκεφαλο και αυτο με τη σειρα του καμια φορα επιδραση και στο σωμα.

TetanΝέο Μέλος
15/08/2006, 11:17:51
Kathe oneiro einai mia pylh gia to melon alla yparxoyn kapoioi kodikes poy an mporesoyme na toys spasoyme tote ua mporoyme kai na to erminxoyme to opopoidhpote oneiro...!
angiΜέλος
15/08/2006, 12:12:13
Εγω παλι χθες ειδα ενα θριλλερ και ολο το βραδυ εβλεπα ονειρα με σασπενς και τρομο!

Cosmos2001Μέλος
15/08/2006, 12:32:16
Tetan,

Πως ακριβώς τεκμηριώνεται αυτό που λές;

ΒΚ

15/08/2006, 13:19:36
Tetan ενδιαφερουσα η απαντηση σου.
Εχεις ασχοληθει επι του θεματος ή διαβασει καποιο βιβλιο;
Ειχε ποτε καποια παραξενη εμπειρια απο ονειρο;
TetanΝέο Μέλος
15/08/2006, 20:25:49
Παιδια οντως εχω διαβασει σχετικα βιβλια και αρθρα...!
Ποστευω σε αυτο που λεω γιατι καθε ανθρωπος βλεπει πολλα ονειρα το βραδυ αλλα δεν τα θυμαται...!
Το υποσεινηδητο μας κανει να βλεπουμε και πραγματα που εχουμε ζησει εκεινη τη μερα,της προηγουμενες μερες,η το τι θα ζησουμε επειτα!!!
Οπως ειπε και ο φιλος μου απο πανω σημαινει οτι βλεπει πολλα θριλλερ και οτι θα συνεχησει να βλεπει η απλως εχει μεγαλη φαντασια!
Τα όνειρα είναι πάντα προφητικά, γιατί είναι συμβολισμοί κωδικοποιημένοι των ασυνείδητων (κρυφών) επιθυμιών μας φόβων μας κτλ.
Cosmos2001Μέλος
15/08/2006, 21:18:39

quote:
Ποστευω σε αυτο που λεω γιατι καθε ανθρωπος βλεπει πολλα ονειρα το βραδυ αλλα δεν τα θυμαται...!
Το υποσεινηδητο μας κανει να βλεπουμε και πραγματα που εχουμε ζησει εκεινη τη μερα,της προηγουμενες μερες,η το τι θα ζησουμε επειτα!!!
Οπως ειπε και ο φιλος μου απο πανω σημαινει οτι βλεπει πολλα θριλλερ και οτι θα συνεχησει να βλεπει η απλως εχει μεγαλη φαντασια!
Τα όνειρα είναι πάντα προφητικά, γιατί είναι συμβολισμοί κωδικοποιημένοι των ασυνείδητων (κρυφών) επιθυμιών μας φόβων μας κτλ.

Με συγχωρείς αλλά αυτό δεν είναι τεκμηρίωση. Εικασία μόνο.

ΒΚ

16/08/2006, 09:08:12
Αγαπητέ LordThomas, θα ήταν καλό προτού ανοίξεις ένα νέο θέμα να συμβουλεύεσαι την Αναζήτηση (επάνω δεξιά στην σελίδα).
Εκεί μπορείς να υποβάλλεις τις κατάλληλες λέξεις - κλειδιά και την εμφάνιση αποτελεσμάτων μόνο για τίτλο θέματος.

Αν σου εμφανιστούν κάποια σχετικά ενεργά topics θα μπορούσες να συνεχίσεις σε κάποιο από αυτά ώστε να μην έχουμε διπλά θέματα.

Σχετικά με αυτό το topic, αν συμβουλευτείς την Αναζήτηση κι ως λέξεις - κλειδιά βάλεις: "όνειρα, όνειρο κτλ" θα βρεις αρκετά θέματα.

Μπορείς βέβαια να συνεχίσεις και στα παρακάτω θέματα που βρήκα κι εγώ (κλίκαρε στους τίτλους ώστε να μπεις κατευθείαν):

βλεπετε "προφητικα" ονειρα?

Εξηγηση ονειρου!!!

In anticipation of my resurrection...