ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΜΕ ΣΠΙΡΤΑ!! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΜΕ ΣΠΙΡΤΑ!! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

paliroia6 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
paliroiaΝέο Μέλος
01/04/2009, 18:29:57
Καλησπέρα! Θα ήθελα να σας πω και μια δικη μου ιστορία που με εχει προβληματίσει αρκετά..και θα ήθελα οσοι ξέρουν κάτι πάνω σε αυτο το θέμα να μου απαντήσουν.
Λοιπόν είναι μια μέθοδος επίκλησης με την οποια είστε δυο άτομα με κάποιον τρόπο τελοσπάντων ενώνεις κάποια σπίρτα και φωνάζεις ΠΑΝΤΑ ένα συγκεκριμένο ''πνέυμα'' με το όνομα του. Ο τρόπος για να σου δείξει οτι είναι εκεί είναι να κουνάει τα σπιρτάκια με εναν συγκεκριμένοο τρόπο. Οι απαντήσεις που μπορεί να δώσει, είναι ΝΑΙ,ΟΧΙ και ΙΣΩΣ.Τα σπίρτα όντως κουνιούντε και τα λοιπά αλλα επειδή δεν είχα ξαναακούσει τέτοια μέθοδο επίκλησης θα ήθελα αν κάποιος γνωρίζει κάτι γι αυτο να μου πεί.

Μάκια!!

ΝΑ ΘΥΜΗΘΩ ΝΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΩ ΟΛΑ...

01/04/2009, 19:25:43
Ε, ρε Χανς Κρίστιαν Άντερσεν ... που να φανταστείς παραμυθά μου τι κάνουν τα σπίρτα σου ...

paliroia, θα σου πω μια ιστορία γιατί κάπου λες "τα σπίρτα όντως κουνιούντε" και γελάω τώρα που το διαβάζω δηλ.

Λοιπόν που λες, μια φορά και έναν καιρό - έλα Χανς, έλα Χανς! έλα ρε παιδί μου κοντά μας pleaze! - μια φορά κι έναν καιρό το λοιπόν, ήταν δυο πιτσιρικάδες μαθητές του Ζεν. Ξε'ς τι ειν' το Ζεν φαντάζομαι ε ; Εκείνο το τραγούδι του Άσιμου που λέει "θα μας κλαιν / και τα ψώνια του Ζεν"; ε, κάτι τέτοιο. Ήταν λοιπόν δυο πιτσιρικάδες αλάνια του Ζεν και καθόντουσαν σε έναν βράχο και έβλεπαν μια σημαία να κυματίζει. Τα κάνουν κάτι τέτοια αυτοί, μην αγχώνεσαι. Λέει λοιπόν ο πρώτος στον άλλον : "ρε μεγάλε, να σου κάνω μια ερώτηση ; Για πες μου, η σημαία κυματίζει ή ο αέρας κάνει την σημαία να κυματίζει ;". Κόκκαλο ο δεύτερος, που να τ' απαντήσεις αυτό! Πρόβλημα μεγάλο. "Κάτσε", του λέει ο δεύτερος, "να το ψάξουμε ρε αδερφάκι μου το πράγμα". Και βουρ ξεκινήσαν να διαλογίζονται. Ξε'ς τι είν' ο διαλογισμός ε; Εκεί λοιπόν που διαλογιζόταν εμφανίζεται ο δάσκαλός τους. "Ρε 'σεις", τους λέει, "τι κάνετε εδώ;". "Να, δάσκαλε", λέει ο ένας, "διαλογιζόμαστε για να βρούμε αν η σημαία κυματίζει ή αν ο αέρας την κάνει να κυματίζει". Και τους απαντάει ο δάσκαλος : "το μυαλό σας κυματίζει! τρόμπες!".

Μπας λοιπόν και δεν κουνιούντε τα σπίρτα αλλά κουνιέται το μυαλό σας εκεί πέρα ολονών σας ; Για ψάξ' το λίγο. Έλα για ... έλα για ! ... please!

mimosaΜέλος
01/04/2009, 19:38:53
Μάκια, μάκια
την επόμενη φορά κάντε επίκληση με καλαμάκια.
hurricane21Μέλος
02/04/2009, 20:41:10
1)γτ ανοιξες 2 φορες το ιδιο θεμα?
2) πορουμε να κανουμε το ιδιο και με μπατονετες?
3)αν δεν βρω σπιρτα οι αναπτηρες κανουνε?
02/04/2009, 22:25:02
1 με τα σπίρτα μόνο το πνεύμα του σπιρτούλη μπορείς να καλέσεις
2 τέτοια σπίρτα που είσαστε είδατε τα σπίρτα να κινούνται
3 είσαστε σπίρτα αναμμένα
4 είσαι σπίρτο μοναχό
5 θέλει σπιρτάδα για να πετύχει το κάλεσμα
6 μείνατε από μονάδες; τώρα με δυο σπίρτα μπορείτε να καλέσετε όποιον θέλετε
7 ο σπύρος ο σπίθας το ξεκίνησε το κάλεσμα
03/04/2009, 10:02:36
Το θέμα αυτό απενεργοποιείται.
Περισσότερες πληροφορίες δίνονται στο πανομοιότυπο θέμα της θεματοθέτιδος στο (κλίκαρε στον παρακάτω τίτλο για να μπεις κατευθείαν):

ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΜΕ ΣΠΙΡΤΑ!!

In anticipation of my resurrection...