ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Esotericoσταυρόλεξα - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- Esotericoσταυρόλεξα - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

thoth61 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 4/4
Just_A_ManΜέλος
30/03/2004, 23:15:20
quote:

Και εγώ σε αγαπώ αδέλφι.
Αλλά για εξήγα μου πως οι δημιουργοί μας,ξέρουνε αν έχουμε θετικό ή αρνητικό άθροισμα σε καλές πράξεις.
Ξέρω αλλά θέλω να δω αν ξέρεις και εσύ.

Αφού βρε γάτε ξέρεις γιατί με Ρώτας ?????

Αλλά μου αρέσει το ερώτημα σου και θα σου πω κάποια πράγματα έτσι όπως τα έχει καταλάβει ο just, όσα βέβαια μπορεί να πει κανείς σε ένα μήνυμα. Και με την επιφύλαξη να έχει κάνει λάθος. Αν βρείτε ότι είμαι λάθος, συχωρέστε με

Αδέλφι μου και ο just a man σε αγαπάει.
Όλους σας αγαπάει. Και δεν βρίσκω ούτε ένα λόγο γιατί δεν θα έπρεπε να σας αγαπώ.
Μα καλέ μου αδελφέ, αυτό που δεν έχουμε συνειδητοποιήσει όλοι είναι, ότι το να Αγαπώ και να Σέβομαι τον συνάνθρωπο μου δεν πάει να πει ότι θα πρέπει να ταυτιζόμαστε μαζί του.

Ούτε είναι υποχρεωτικό ότι γράφω, ότι θα πρέπει να το διαβάζετε και πόσο μάλλον να το αποδέχεστε.

Αυτό είναι που μας κάνει να συνυπάρχουμε με την διαφορετικότητα μας.

Το να έχουμε διαφορετικές απόψεις για την ζωή είναι πρώτος νόμος του δημιουργού μας. Ελεύθερη βούληση. Αυτό διάθεση.

Αυτό που πληγώνει όλους μας δεν είναι η διαφορετικότητα αλλά:

Η έλλειψη σεβασμού. Γιατί όταν υπάρχει η έλλειψη του είναι κάτι τελικά που μας πληγώνει όλους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ένα άλλό ακόμα μεγάλο πρόβλημα είναι Η αποδοχή πρώτα του εαυτού μας για αυτά που πιστεύουμε, και δεύτερον η αποδοχή για αυτό που η κάθε Ψυχή έχει αποφασίσει ελεύθερα να πιστεύει και να βιώσει.

Καθώς επίσης μια από τις σημαντικότερες αρετές που μας λείπει είναι η Διάκριση. Που πολλές φορές είναι και πιο μεγάλη αρετή από την Ταπείνωση.

Όλες οι Ψυχές αποχωρώντας για τον ουρανό αυτό που θα πάρουν μαζί τους ΤΑ ΣΟΥΒΕΝΙΡ όπως λέω καμία φορά είναι όχι τόσο αυτό που πιστεύουμε ότι έχουμε κάνει σαν καλή πράξει αλλά με ποια προδιάθεση την κάναμε!!!!!!!!!!!!!!!!
Με ποια προαίρεση!!!

Προσωπικά για τον just a man όλα ξεκινάνε από την καρδιά. Και ο μεγαλύτερος Ψυχολόγος και Καρδιογνώστης είναι για τον Just a man πάντα ο Γλυκός μας Χριστός.
Και εδώ που τα λέμε, τη φταίει ο Χριστός μας όταν εμείς όλοι οι ανθρωπότητα με πλήρη συνείδηση κάνουμε ότι κάνουμε.

Γιατί Αγάπη χωρίς ελεύθερη βούληση δεν είναι Αγάπη. Γιατί αν δεν μας είχε δώσει
Ελευθερία θα είχαμε να λέμε ότι δεν είμαστε Ελεύθεροι να ζήσουμε την δωρεά
που μας χαρίστηκε.

Γιατί θα ήταν σαν να σου χαρίζω ένα δώρο ραδιόφωνο και να σου επιβάλλω μόνο ένα σταθμό να ακούς.

Μας αφήνει ελεύθερους, και πάλι λέμε γιατί θεέ μου δεν επεμβαίνεις όταν σκοτώνονται τόση αθώοι!!! Και τελικά λέει παιδιά μου σας αφήνω και εγώ ελεύθερα για να έχω και εγώ σαν Θεός την συνείδηση μου ήσυχή!!!

Κάτι που δεν έχουμε καταλάβει όλοι, είναι ότι ελευθερία δεν μεταφράζεται σε ασυδοσία στο να κάνουμε ότι θέλουμε.
Η Ελευθερία είναι Υγιείς όταν είναι αγαθή!!!

Τώρα αν εμείς οι άνθρωποι την χρησιμοποιούμε όπως μας βολεύει αυτό είναι μια άλλο θέμα.
Πίσω από κάθε μας πράξει κρύβετε ένα συναίσθημα. Ας αναζητήσουμε όλοι ποια είναι αυτά τα συναισθήματα που μας οδηγούν να λειτουργούμε αρνητικά.

Όποτε με αυτό το σκεπτικό, αν ο just a man σας παραμυθιαζει όταν σας λέει “Σας Αγαπώ” όλους και δεν είναι έτσι, όπως ακριβώς όπως το περιγραφή, μπορεί όλους εσάς να τα καταφέρω να σας κοροϊδέψω, αλλά Εκείνον ΟΧΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αν τον υπόλοιπων οι αμαρτίες ( να και μου αρέσει τις αμαρτίες να της λέω (Λάθος τρόπος λειτουργίας)) είναι x+x+x+x+x για κάποιον, σαν αληθινός Χριστιανός θα κριθώ πολύ πιο αυστηρά. Πολύ φοβάμαι ότι δεν θα έχω καμιά δικαιολογία αν κάθε μου πράξει δεν έχει προαίρεση αγαθή και συναίσθημα. Γιατί ποια ο just ξέρει.

Όλοι θα κριθούμε κατά συνείδηση. Αυτό είναι το μήνυμα της Πηγής της Αγάπης.

Αν θέλουμε να σκοτώνουμε την συνείδηση μας κάνοντας κακό στον άλλο είναι προσωπική μας επιλογή και δεν μας φταίει κανένας Θεός και κανένας Ουρανός.!!!

Η φωνή της συνείδησης είναι για τον κάθε άνθρωπο ο καλύτερος δικαστής ο καλύτερος κριτής και δεν εξαγοράζετε με κανένα τρόπο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Γιατί τελικά τι είναι αυτό που διακρίνει τον άνθρωπο από τα ζώα;

Η διαφορά είναι κατά εξοχήν η αυτοσυνειδησία του, η φωνή της συνείδησης, η δυνατότητα να επιλέγει ελεύθερα, η ικανότητα να παίρνει ηθικές αποφάσεις.

Ενώ τα ζώα ενεργούν από ένστικτο, ο άνθρωπος στέκεται μπροστά στο θεό συνειδητά και επιλέγει.

Όλοι είμαστε υπεύθυνοι για τις επιλογές μας για αυτό τελικά και όλοι μας η ζωή είναι το σύνολο των επιλογών που κάνει ο καθένας μας.

Μπορούμε να περάσουμε όλοι μας την ζωή στο καναπέ του καθιστικού μας,

Μα οι ¨Ήρωες που φεύγουν από αυτή την ζωή μένουν μόνιμα στον Ουρανό!!!

Η Επιλογή είναι δική μας!!!

Υστερόγραφο.

Πόσο τελικά πόσο αξία έχει να επικοινωνούμε με αγάπη και σεβασμό.!!!!!

Με αγαθή Αγάπη.
just a man

“Ο Θεός του Κόσμου, που είναι η ΑΓΑΠΗ, ας μας έχει πάντα καλά.”