ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- O Domingo Laut ιδρυτής μεταφυσικής της Μαδρίτης στην Ελλάδα - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

- O Domingo Laut ιδρυτής μεταφυσικής της Μαδρίτης στην Ελλάδα - Απόψεις, Προτάσεις κ.ά.

Diktyogenesis32 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 2/2
28/09/2004, 10:24:27
quote:
Επιχειρησε καποιος να μας χτυπησει και δεν τα καταφερε?
Δεν μας χτυπησαν γιατι ειχαμε προετοιμαστει πολυ καλα ή δεν ηθελαν?

Το φαίνεσθε :
Επιχείρησαν να δημιουργήσουν κλίμα φόβου, για την ασφάλεια και έδωσαν την εικόνα ότι δεν θα γίνουν σίγουρα οι αγώνες διότι δεν θα έχουν τελειώσει τα έργα ή δε θα είναι άρτια.

Αποτέλεσμα :
Ακυρώθηκαν αρκετές εκατοντάδες ταξίδια προς την Ελλάδα ειδικά από Αμερική.
Μετά το τέλος των αγώνων υπήρξαν άρθρα τα οποία αναίρεσαν και παραδέχθηκαν τη λάθος κριτική.

Το πραγματικό ίσως :
Μας χτύπησαν όσο χρειάστηκαν για να κλείσουν συμφωνίες.
Μετά μας επικρότησαν για την καλή μας συνεργασία.

Το θέμα είναι ότι ο απλός πολίτης αντιλαμβάνεται το φαίνεσθε !
Αυτό μετράει για εκείνον και εκεί τελικά πήραμε καλό βαθμό.

Αγαπητέ Kaizer γνωρίζω πολύ καλά το πώς ενεργούν οι αστυνομίες των άλλων Ευρωπαϊκών κρατών και με ποιες «δημοκρατικές» διαδικασίες επιβάλουν το νόμο.
Γνωρίζω δε καλύτερα το ότι η ΕΛ.ΑΣ. δεν μπορεί να επιβάλει τέτοιες μεθόδους αφ’ ενός λόγο εκπαίδευσης αφ’ ετέρου λόγο των πολιτικών παιχνιδιών που πάντα παίζονταν στην πλάτη της και την έχουν φτάσει στα σημερινά δεδομένα.
Απλά σ’ αυτόν που ζητάω να με προστατεύει και να επιβάλει το νόμο πρέπει και να του δείχνω σεβασμό.

Η Ακακία μοι είναι γνωστή

junk95Μέλος
28/09/2004, 21:26:23
quote:

Γνωρίζω δε καλύτερα το ότι η ΕΛ.ΑΣ. δεν μπορεί να επιβάλει τέτοιες μεθόδους αφ’ ενός λόγο εκπαίδευσης αφ’ ετέρου λόγο των πολιτικών παιχνιδιών που πάντα παίζονταν στην πλάτη της και την έχουν φτάσει στα σημερινά δεδομένα.

Κοινώς "μια χούντα μας χρειάζεται".
Να δούμε τι άλλο "φιλελληνικό" θα ακούσουμε...

Επανέρχομαι λέητερ.

KaizerΜέλος
28/09/2004, 22:51:50
quote:

Κοινώς "μια χούντα μας χρειάζεται".
Να δούμε τι άλλο "φιλελληνικό" θα ακούσουμε...

Δεν ενοούσε αυτό ο Ράμογλου. Προφανώς ενοούσε οτι δεν είναι δυνατόν η ΕΛ.ΑΣ. να επιβάλει το νόμο όπως πρέπει διότι ενδεχόμενα ατυχήματα θα γίνονταν αντικείμενο εκμετάλευσης απο δήθεν <<φιλελεύθερους>> πολιτικάντηδες της εκάτοστε αντιπολίτευσης που απο τη μια θέλουν να το παίξουν Ευρωπαίοι και απο την άλλη αδιαφορούν που η Ελλάδα έχει τη χειρότερη αστυνομία της ΕΟΚ απο άποψη εκπαίδευσης, στελέχωσης και εξοπλισμού. Ως συνέπεια, έχουμε απο τους πιο υψηλούς δείκτες εγκληματικότητας στην Ευρώπη.
Κοινώς, δεν ξέρουμε τι θέλουμε. Διαμαρτυρόμαστε όταν η ΕΛ.ΑΣ επιβάλει το νόμο με τη χρήση <<υπερβολικής>> βίας, αλλά διαμαρτυρόμαστε και που έχουμε υψηλή εγκληματικότητα!
Θα ήθελα ειλικρινά να δω τι θα έλεγε ο Junk95 αν του βίαζε την αδελφή Αλβανός και έβλεπε την αστυνομία να τον μεταχειρίζεται με το γάντι.
Τα προβλήματα δεν είναι μόνο στην Αστυνομία, λοιπόν, αλλά σε όλη την ελληνική κοινωνία.

quote:
Επανέρχομαι λέητερ.

Περιμένουμε με ανυπομονησία...
ΑΝΙΚΗΤΩΝ ΑΠΤΕΤΑΙ ΟΥΔ'ΑΙΔΗΣ

junk95Μέλος
01/10/2004, 13:19:51
quote:

Μην θυμώνετε her Γκαίμπελς! Θα το κάνω εγώ.

Δε σε παίρνει.

junk95Μέλος
01/10/2004, 14:46:24
ΟΚ. Πριν συνεχίσουμε, για να ξέρω τι έχω απέναντί μου, πείτε μου
αν σας βρίσκει σύμφωνους αυτό το κείμενο:

"Οι Αλβανοί μετανάστες είναι γενικά ανεπιθύμητοι και δεν είναι καλοί πολίτες. Δεν συνεισφέρουν τίποτα στον πλούτο ή την ασφάλεια αυτής της χώρας. Δεν επιδίδονται σε καμιά χρήσιμη εργασία η οποία θα διεκπεραιωνόταν λιγότερο καλά χωρίς τη βοήθειά τους.
Ζουν κυρίως στις πόλεις κι επιδίδονται σε ανυπόληπτες δραστηριότητες. Επισκέφθηκα μέρη όπου συχνάζουν, που βρίσκονται σε γενικές γραμμές σε άθλια κατάσταση. Γενικά, το βιοτικό επίπεδό τους είναι χαμηλότερο απ' ό,τι των άλλων αλλοδαπών. Από όλες τις απόψεις, αυτοί οι μετανάστες συνιστούν απειλή για την κοινότητα υποδοχής τους, και θα ήταν προς όφελος της χώρας αν η είσοδός τους απαγορευόταν εξ ολοκλήρου".

valgraphΜέλος
05/10/2004, 09:37:41
quote:

"Οι Αλβανοί μετανάστες είναι γενικά ανεπιθύμητοι και δεν είναι καλοί πολίτες. Δεν συνεισφέρουν τίποτα στον πλούτο ή την ασφάλεια αυτής της χώρας. Δεν επιδίδονται σε καμιά χρήσιμη εργασία η οποία θα διεκπεραιωνόταν λιγότερο καλά χωρίς τη βοήθειά τους.
Ζουν κυρίως στις πόλεις κι επιδίδονται σε ανυπόληπτες δραστηριότητες. Επισκέφθηκα μέρη όπου συχνάζουν, που βρίσκονται σε γενικές γραμμές σε άθλια κατάσταση. Γενικά, το βιοτικό επίπεδό τους είναι χαμηλότερο απ' ό,τι των άλλων αλλοδαπών. Από όλες τις απόψεις, αυτοί οι μετανάστες συνιστούν απειλή για την κοινότητα υποδοχής τους, και θα ήταν προς όφελος της χώρας αν η είσοδός τους απαγορευόταν εξ ολοκλήρου".

Η αλήθεια:
"Οι Αλβανοί μετανάστες είναι γενικά ερπιθυμητοί και είναι καλοί πολίτες. Δεν συνεισφέρουν και πολύ στον πλούτο και καθόλου στην ασφάλεια αυτής της χώρας. Επιδίδονται σε χρήσιμες εργασίες οι οποίες κόβουν δουλειά από Ελληνικά χέρια ή ρίξαν απελπιστικά τις τιμές.
Ζουν κυρίως στις πόλεις κι επιδίδονται σε ανυπόληπτες δραστηριότητες. Επισκέφθηκα μέρη όπου συχνάζουν, που βρίσκονται σε γενικές γραμμές σε άθλια κατάσταση αλλά έτσι μάθανε - δεν εκπολιτίζονται. Γενικά, το βιοτικό επίπεδό τους είναι χαμηλότερο απ' ό,τι των άλλων αλλοδαπών - την βολεύουν άλλωστε κι έτσι γιατί ήρθαν για "αρπαχτή" - λίγοι απ' αυτούς αγαπήσανε και σεβάστηκαν τον τρόπο ζωής μας και θα τον ακολουθήσουν.
Από όλες τις απόψεις, αυτοί οι μετανάστες συνιστούν μερική απειλή για την κοινότητα υποδοχής τους, και θα ήταν προς όφελος της χώρας αν η είσοδός τους απαγορευόταν εξ ολοκλήρου (για τους παράνομους προφανός μιλάμε και όχι για τους νόμιμους) - και κανένας π@@στης μην υποστηρίζει τους παράνομους - ΚΑΝΕΝΑΣ."
Ας διαχωρίσουμε τις θέσεις μας. Γιατί μαλώνουμε εδώ μέσα? είμαι υπέρ των νόμιμων μεταναστών. Είμαι κατά των παράνομων. Είναι όλοι ύποπτοι...
Ζούμε σε μια χώρα με νόμους και τους τηρούμε. Ας τηρηθούν για όλους τελικά... Οι νόμιμοι μετανάστες ας τους δεχτούν κι ας τους εφαρμόσουν - τους αγαπάμε όλους. Οι παράνομοι ξου από δω.
Και νομίζω συμφωνούν όλοι σ' αυτό, ακόμη κι ο σκουπίδης...
ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟΙ ΑΠ' ΑΥΤΟΥΣ ΜΕ ΑΓΑΘΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΟΥΜΕ. ΚΡΙΜΑ...
ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΠΟΔΥΤΕΣ - ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΩ: ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ (ΠΕΡΙΠΠΟΥ 3εκατομ. - ΟΙ 500ΧΙΛ. ΝΟΜΙΜΟΙ ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΝ. ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΩ.

ValGraph

dimsotΜέλος
05/10/2004, 22:37:29
quote:
Ramoglou, αν και το παίζεις αναζητητής της αλήθειας[*], επιμένεις στη
λογική "δύο λάθη κάνουν ένα σωστό". Επίσης ξεκάθαρα υποτιμάς τις
εμπειρίες μου. Έχω πάει σε 7 χώρες της Ευρώπης και έχω κάτσει μέχρι
και ένα μήνα στο ΗΒ. ΠΟΥΘΕΝΑ δεν είδα την αστυνομία να φέρεται όπως
η δικιά μας. Κανείς δεν κυκλοφορεί με ταυτότητα στο ΗΒ, γιατί
δεν υπάρχει ο κίνδυνος να βρεθείς δαρμένος ή "εκπυρσοκροτημένος" ή
στην καλύτερη περίπτωση δεμένος για 4 ώρες (όσο διαρκεί η
εξακρίβωση). Υπάρχει σημαντική διαφορά ανάμεσα στο "ο καθένας είναι
αθώος μέχρι αποδείξεως του εναντίου" που ισχύει σε όλη την
Ευρώπη και στο "ο καθένας είναι ένοχος μέχρι αποδείξεως του εναντίου"
που ισχύει σε αυτόν το ΣΚΑΤΟΛΑΚΟ.

Ποιο μερος του κοσμου θεωρεις ως ΣΚΑΤΟΛΑΚΟ ΡΕ ΧΑΤΖΗΑΒΑΤΗ ΚΥΦΗΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΟΓΚΑΣΜΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΝΟΧΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΟΥ FORUM ΕΧΕΙΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ ΑΝΟΧΗΣ ΠΑΛΙΟΜΑΛ...

ΛΥΠΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΥΕΙΣ ΡΕ ΚΑΜΟΜΟΙΡΗ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΕ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΕ ΠΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΓΚΟΜΕΝΑ ΕΒΑΦΕΣ ΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΕΣ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΟΥΣΤ ΡΕ ΠΑΛΙΟΧ...ΡΗ ΑΝΤΕ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΡΕ ΠΑΠ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΛΑΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΛΟ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΕΔΩ ΤΟΝ ΣΚΑΤΟΛΑΚΟ.

ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΕ ΕΡΕΥΝΗΤΗ ΤΗΣ ΠΑΝΤΟΦΛΑΣ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΑΟ ΟΠΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ Ο ΠΙΟ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥΡΚΟΣ

ΜΕ ΕΧΕΙΣ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΟΥ.
ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΕΘΥΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΟΛΗ ΠΟΥ ΡΙΧΝΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΣΕ ΤΑΙΖΕΙ ΚΙΟΛΑΣ.

Συγνωμη απο τους υπολοιπους φιλους.

ΠΑΝ ΔΕ ΑΥ ΤΟ ΓΙΓΝΟΜΕΝΟΝ ΥΠ' ΑΙΤΙΟΥ ΤΙΝΟΣ ΕΞ ΑΝΑΓΚΗΣ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ.(ΠΛΑΤΩΝ)
DIMSOT

06/10/2004, 05:17:21
Κατ'αρχάς επειδή είμαι νέο μέλος και επειδή είμαι βέβαιος ότι οι περισσότεροι θα σπεύσουν να με "φάνε", να πω ότι το "ΙΤΑΛΟΣ" βγαίνει απόένα παλιό μου ψευδώνυμο από το σχολείο.Η Αρχαία Ελλάδα μας είναι ένας τόπος ο οποίος έχει δώσει τα Φώτα του σε ολόκληρο τον κόσμο, και το πνεύμαα της φυσικά δεν έχει σβήσει, ύπάρχει παντού διεθνώς, ιατρική, Αστρονομία μπλα μπλα ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙ' ΑΥΤΟ...Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι όλοι οι Αρχαίοι Ελληνες ήταν φωτισμένοι και δεν υπήρχαν ανόητοι...
ΔΕΝ ΜΠΟΡΏ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΜΑ...ΙΕΣ. Ξεχνουν πολυ γρήγορα ότι και οι Εβραίοι τρώγανε τις δουλειές των Γερμανών, καθώς δούλευαν με λιγότερα και καταλήξανε σαπούνια και μας πήρε όλους η μπάλα.ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ!!!ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΝΕ!!ΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΤΕ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΝΕ!!!Νομίζετε ότι έχει διαφορά η συμπεριφορά μας στους Αλβανους εδώ λίγο πριν τον πόλεμο και αυτή των Αλβανών στην Αλβανία αντίστοιχα από αυτή των Γερμανών;Επειδή εμείς είχαμε Αρχαίους Ελληνες;Μήπως όταν κάποιος λέει Αλβανός δεν έρχεται σε όλους στο μυαλό η λέξη βρωμιάρης;Στη λέξη Εβραίος τι ερχόταν άραγε;

Ιστορίας συνέχεια..και έρχονται οι σφαγές και όλοι οι άρρωστοι βγάζουν τα απωθημένα τους..Ετσι καναν οι άρρωστοι Τούρκοι "όχι όλοι", έτσι΄κάναν οι άρρωστοι Ελληνες "όχι όλοι επαναλαμβάνω", έτσι θα κάνουν οι άρρωστοι Αλβανοι αν τους δοθοί η ευκαιρία.Γιατί η ανθρωπότις είναι ηλίθια.

Γιατί δεν βλέπουμε ότι όλοι είμαστε άνθρωποι, αλλά ποιος είναι πιο βρωμιάρης..πόσο πιο κάτω θα φτάσουμε άραγε..

Ο Λεωφορειοπειρατής Αλβανός ήτανε άρρωστος και αυτό που έκανε ήταν έγκλημα.Εγκλημα είναι όμως όταν το κάνει και ο έλληνας, και ο Κινέζος, και ο Μπλα μπλα..

Τα "Δε με ενδιαφέρει" που διάβασα παραπάνω δεν νομίζω ότι προωθούν την αγάπη, ούτε βελτιώνουν το πνεύμα,μάλλον την αδιαφορία για τους διπλανούς μας προωθούν.Γιατί να διαφέρει ο άμοιρος ο εργάτης ο Ελληνας από τον άμοιρο τον εργάτη τον Αλβανό που δουλεύουν σαν τα σκυλιά για να ταίσουν τα παιδιά τους;Γιατί ο Ελληνας εγκληματίας είναι εγκληματίας ενώ ο Αλβανός εγκληματίας είναι σκουλήκι ποταπό που πρέπει να τον γδάρουν με ξυραφάκι και να του πετάνε ξύδι ρε σκατοφαρισαίοι; Γιατί τέτοιο μίσος για τον συνάνθρωπο μας; Που είναι η ισότητα; Μας πονάει που δεν είναι πια βάρβαροι οι υπόλοιποι λαοί;ΣΚΑΤΟΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΕ! Να φύγουν από την Ελλάδα οι υπόλοιποι λαοί θέλουμε ε;Μήπως γιατί είμαστε ανίκανοι να συναναστραφούμε με ανθρώπους άλλου χρώματος και μυρωδιάς;Ξέρω ξέρω.. οι Μαυρούληδες και οι Πακιστανοί είναι καλοί, δεν μας ενοχλούν, ΑΠΛΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ!!!ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ!!!ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΖΟΥΛΟΥ, ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΕΞΥΠΝΟΙ!!!ΝΑ ΧΑΡΩ ΕΓΩ ΔΗΜΟ-ΚΡΑΤΕΣ ΦΙΛΟ-ΕΙΡΗΝΙΣΤΕΣ, ΠΟΥ Η ΕΙΡΗΝΗ ΘΑ ΤΡΑΒΑΓΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΗΣ ΘΑ ΧΑΖΟΓΕΛΑΓΕ ΑΝ ΑΚΟΥΓΑΝ!!!

Η αγάπη δεν έχει χρώμα, ούτε φυλή.Η αγάπη δεν βλέπει σύνορα.Η αγάπη βλέπει ανθρώπους.Εγώ είμαι ένας άνθρωπος!!!Κάποιος άλλος είναι άλλος άνθρωπος.Δεν είμαι απλά ένας έλληνας.Είμαι ο συγκεκριμένος Ελληνας.Κι αν η μάνα μου είχε πάει για δουλειές στο Μεξικό και με γεννούσε εκεί θα με φωνάζανε Μεξικάνο Λατίνο ερωτιάρη.Αν γεννιόμουν στην Αλβανία θα με λέγανε Αλβανό ύπουλο βρωμιάρη.Ε ΚΑΙ;ΣΤ' ΑΡ..ΔΙΑ ΜΟΥ!!Εγώ έχω όνομα και επίθετο και όπου και να γεννιόμουνα πάλι ο ίδιος θα μουνα.ΕΓΩ!!!Η Μαζικοποίηση του τύπου "οι Αλβανοί είναι κλέφτες" και αντίστοιχα από τους εκάστοτε Αλβανούς οι Έλληνες δεν έχουν μπέσα είναι όπλο στα χέρια των ισχυρών.Αλλα ο λαός κοιμάται του καλού καιρού...Ο Θεός να μας φωτίσει...
ΠΕΡΙΜΈΝΩ ΕΠΙΧΕΙΡΉΜΑΤΑ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΥΤΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΤΟ SITE..ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΕ ΙΔΕΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ ΓΥΡΩ ΜΟΥ...ΚΑΙ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ...

KaizerΜέλος
07/10/2004, 18:07:39
Χερ Γκαίμπελς, δεν κατάλαβες καλά. Λες
quote:
Δεν κατάλαβες καλά! Δεν κατάλαβες καθόλου καλά! Θα απολογηθούμε δηλαδή σε εσένα για τις πολιτικές μας πεποιθήσεις? Κάποτε, σε άλλο topic, είχες ρωτηθεί κάτι και είχες παράλληλα χαρακτηριστεί ανθέλληνας. Απέφυγες να απαντήσεις με πλάγιο τρόπο λέγοντας
quote:
Το αν είναι κανείς ανθέλληνας δεν έχει καμία σχέση με το αν αυτά που λέει είναι σωστά
( κατα τα άλλα, διαμαρτύρεσαι όταν σε αποκαλούμε ανθέλληνα).
Αυτό που είπες το δέχομαι. Και σου λέω τώρα πως δεν έχει σημασία αν έχεις να κάνεις και με τον Χίτλερ αυτοπροσώπως. Αν δεν έχεις επιχειρήματα να του αντιτάξεις, είσαι ένα μηδενικό και τίποτα παραπάνω. Έχεις να κάνεις με ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΕΣ οι οποίοι περιμενουν απαντήσεις με ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ.
Φίλε dimsot, μην πέφτεις στην παγίδα του. Αυτό θέλει, να σε εκνευρίσει για να μπορεί μετά να καυχιέται οτι οι συνομιλητές του δεν έχουν επιχειρήματα. Οι απόψεις του είναι εμετικές, αλλά δεν υπάρχει λόγος να εκνευριζόμαστε όταν μπορούμε να τον αποστωμόνουμε ψύχραιμα.
Ιταλέ, για μάζεψε τη γλώσσα σου. Μας φτάνει ένας βωμολόχος στο topic, δεν υπάρχει ανάγκη και για δεύτερο. Και άσε τις αγάπες και τα λουλουδάκια και παρέθεσε επιχειρήματα, αφού πρώτα διαβάσεις προσεκτικά όσα ειπώθηκαν ώς εδω, για να δεις ποιόν μισούμε και ποιόν όχι. Ρίξε ένα βλέφαρο στο τελευταίο post του φίλου valgraph,νομίζω οτι θα σε καλύψει.

junk95Μέλος
07/10/2004, 19:03:47
Απάντησέ μου απλά αν συμφωνείς με το κείμενο, όπως έκανε ο Valgraph.
Ισχύουν αυτά που γράφει κατά τη γνώμη σου; Ποια δεν ισχύουν και
γιατί;

KaizerΜέλος
07/10/2004, 19:26:44
Αφού το αν θα συνεχίσεις ή όχι εξαρτάται απο την απάντηση που θα δώσω εγώ, θα σου χαρίσω μερικά μικρά σχόλια
quote:
"Οι Αλβανοί μετανάστες είναι γενικά ανεπιθύμητοι και δεν είναι καλοί πολίτες

Αυτό ισχύει για ένα μεγάλο μέρος των Αλβανών μεταναστών, και κυρίως όπως είπε ο valgraph για τους παράνομους. Όχι όμως για όλους.
quote:
Δεν συνεισφέρουν τίποτα στον πλούτο ή την ασφάλεια αυτής της χώρας.

Στην ασφάλεια φυσικά και δεν προσφέρουν τίποτα, το αντίθετο μάλιστα. Αυτό είναι αυτονόητο. Στον πλούτο τώρα, αν και είναι σίγουρα φτηνά εργατικά χέρια, δουλευουν ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ των χιλιάδων Ελλήνων ανέργων. Μια χώρα πρέπει πρώτα να κοιτάξει να τακτοποιεί επαγγελματικά τους δικούς της πολίτες ΜΕΧΡΙ ΤΟΝΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ και μετά να κοιτάει τους μετανάστες. Σωστά?
quote:
Δεν επιδίδονται σε καμιά χρήσιμη εργασία η οποία θα διεκπεραιωνόταν λιγότερο καλά χωρίς τη βοήθειά τους.
Ζουν κυρίως στις πόλεις κι επιδίδονται σε ανυπόληπτες δραστηριότητες. Επισκέφθηκα μέρη όπου συχνάζουν, που βρίσκονται σε γενικές γραμμές σε άθλια κατάσταση.

Συμφωνώ Α-Π-Ο-Λ-Υ-Τ-Α. Πες μου που δεν συμφωνείς.
quote:
Γενικά, το βιοτικό επίπεδό τους είναι χαμηλότερο απ' ό,τι των άλλων αλλοδαπών.

Δεν συμφωνώ. Το επίπεδο των αλλοδαπών στην Ελλάδα είναι γενικά χαμηλό, οι Αλβανοί δεν αποτελούν εξαίρεση.
quote:
Από όλες τις απόψεις, αυτοί οι μετανάστες συνιστούν απειλή για την κοινότητα υποδοχής τους, και θα ήταν προς όφελος της χώρας αν η είσοδός τους απαγορευόταν εξ ολοκλήρου".

Διαφωνώ. Είμαι υπέρ της ΝΟΜΙΜΗΣ και ελεγχόμενης μετανάστευσης, αλλά αυτή στο ξέφραγκο αμπέλι που λέγεται Ελλάδα δεν υφίσταται ως ένοια.
Κάθε χώρα μπορεί να αντέξει ένα ορισμένο αριθμό μεταναστών. Τα κριτήρια είναι η βιομηχανία που έχει, το επίπεδο των υπηρεσιών ασφαλείας που διαθέτει καθώς και το γενικότερο βιοτικό επίπεδο των πολιτών της. Τα όρια αυτά η Ελλάδα τα έχει εξαντλήσει. Έχω δίκιο?
Και τώρα που τελείωσα, περιμένω να απαντήσεις...

junk95Μέλος
07/10/2004, 20:18:55
quote:

Και τώρα που τελείωσα, περιμένω να απαντήσεις...

Βασικά ήθελα να σου πω ότι το κείμενο αναφέρεται στους Έλληνες
μετανάστες στην Αυστραλία
. Η ημερομηνία είναι Ιούνιος 1925 και
συγγραφέας ο υφυπουργός Προεδρίας του Κουίνσλαντ, Τόμας Άρθουρ Φέρι.

Άλλαξα μόνο τη φράση "Έλληνες της Βόρειας Κουινσλάνδης" σε
"Αλβανοί μετανάστες" και αντικατέστησα μερικές
λέξεις-κλειδιά με συνώνυμα για να μην ανιχνεύεται (ιδιαίτερα εύκολα)
μέσω Google, αλλά παρ' όλα αυτά είχα την ελπίδα ότι θα το βρίσκατε.

Φυσικά δε με ενδιέφεραν οι ιδεολογικές σας πεποιθήσεις. Με
ενδιέφερε η ικανότητά σας να ξεφύγετε από την προκατάληψη
("ο junk95 πάει να μας βγάλει ρατσιστές", "οι μετανάστες όντως
κάνουν αυτό"). Σε έναν ιδεατό κόσμο θα ήθελα να διερευνήσετε
αν όντως είναι χρήσιμοι οι μετανάστες και από ποια άποψη, αν
όντως ΟΛΟΙ είναι ανεπίδεκτοι πολιτισμού, τι ακριβώς σκέφτονται
για εμάς, αν μπορείτε να τα ξέρετε όλα αυτά και μετά να μου
πείτε αν συμφωνείτε ή διαφωνείτε ή αν μπορείτε να εκφέρετε γνώμη.
Εγώ τουλάχιστον έτσι κάνω με όποια άποψη διαβάζω.

Έτσι θα καταλάβαινα ότι απέναντί μου έχω άτομα που δεν αφήνουν τις
προκαταλήψεις τους να θολώσουν την κρίση τους. Δείτε το σα μια
μικρή άσκηση κριτικής σκέψης στην οποία αποτύχατε παταγωδώς.

Δείτε το επίσης σα δείγμα του πόσο μοιάζουν μεταξύ τους οι
ρατσιστικές απόψεις, τόσο στη διατύπωση όσο και στην ηλιθιότητα.

Υποθέτω λοιπόν Kaizer ότι μόλις ψήφισες να φύγουν οι Έλληνες από την
Αυστραλία . Όσο για το Valgraph, περιορίστηκε να διώξει τους
παράνομους Έλληνες μετανάστες από την Αυστραλία (νομίζετε ότι
δεν υπήρχαν; 30.000 στη δεκαετία του '40 σύμφωνα με το βιβλίο
ενός γιου μεταναστών).

http://www.iospress.gr/ios2000/ios20001001a.htm