ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- η αντίστροφη ομιλία αποκαλύπτει....!! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- η αντίστροφη ομιλία αποκαλύπτει....!! - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Amazona15 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/1
AmazonaΜέλος
21/07/2005, 19:25:53
AΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ,ΈΧΕΤΕ ξαναασχοληθεί με αυτό το παραξενο φαινόμενο της αντίστροφης ομιλίας;το φαινόμενο της αντίστροφης ομιλίας δεν είναι τόσο καινούριο, αφού κατά καιρούς εμφανίζονται… δαιμονοκυνηγοί που υποστηρίζουν ότι στα λόγια κάποιων καλλιτεχνών κρύβονται σατανικές επικλήσεις και άλλα παρόμοια όλοι όμως αυτοί θα ένιωθαν έκπληξη, αν ανακάλυπταν πως και τα δικά τους λόγια περιέχουν κρυφά μηνύματα!

Σύμφωνα με τη σχετική θεωρία, μέσα στις λέξεις και στις φράσεις που χρησιμοποιούμε υπάρχουν άλλες αντίστοιχες που βγαίνουν κατευθείαν από το υποσυνείδητό μας και μπορούν να αποκαλυφθούν αν τα λόγια μας ηχογραφηθούν και παιχτούν ανάποδα. Ο αυστραλός ερευνητής και ψυχολόγος, ντέιβιντ τζων όουτς, έχει ερευνήσει το θέμα αυτό και θεωρείται ειδήμων.

Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι αποδείχθηκε ενδιαφέρον διαγνωστικό εργαλείο για τους ασθενείς του που, μιλώντας για τα καθημερινά τους θέματα, αποκάλυπταν το υποσυνείδητό τους πίσω από τις ανεστραμμένες φράσεις τους. Κατά τη γνώμη του, η ανθρώπινη ομιλία έχει δυο τρόπους έκφρασης:

Α) το φανερό, που αντιπροσωπεύεται από την κανονική ομιλία μας η οποία βρίσκεται κάτω από το συνειδητό έλεγχο μας και

Β) το συγκαλυμμένο, που αντιπροσωπεύεται από συγκαλυμμένες λέξεις και είναι ασυνείδητος.

Όταν τα ηχογραφημένα λόγια ενός ανθρώπου παίζονται ανάποδα, εμφανίζεται μια μικρή αντεστραμμένη λέξη ή φράση κάθε 10 ή 15 δευτερόλεπτα, η οποία φανερώνει τα ασυνείδητα και κρυφά συναισθήματα και τις προθέσεις του. Είναι με λίγα λόγια η φωνή της αλήθειας. Φυσικά αντίθετες απόψεις έρχονται να αντικρούσουν την εν λόγω θεωρία. Ότι δηλαδή οι λέξεις και οι φράσεις που διακρίνονται είναι συχνά χωρίς ειρμό.

Ωστόσο οι υποστηρικτές ανταπαντούν ότι πρόκειται για ένα είδος συμβολικής γλώσσας, όπως αυτή των ονείρων που συχνά μοιάζουν να μην έχουν νόημα, ενώ μέσα τους κρύβονται διάφορα υποσυνείδητα σύμβολα.

Ένα ακόμη αντεπιχείρημα είναι ότι οι όποιες λέξεις ή φράσεις ανιχνεύει κάποιος ανάποδα, δεν έχουν σχέση με τον ομιλητή, αλλά με τον αναλυτή. Προβάλλει δηλαδή ο τελευταίος το δικό του ψυχισμό και ακούει αυτό που θέλει να ακούσει.

AmazonaΜέλος
21/07/2005, 19:30:51
ΛΟΙΠΟΝ,ΠΟΙΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ?

"ΜΑΤΑΙΟΤΗΣ,ΜΑΤΑΙΟΤΗΤΩ,ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΤΑΙΟΤΗΣ"

ΨΑΓΜΕΝΟΣΝέο Μέλος
21/07/2005, 19:33:38

ενδιαφερον το θεμα σου φιλη ΑΜΑΖΟΝΑ

ειλικρινα αυτη τη εκδοχη δεν την ειχα σκεφτει..
αλλωστε κατα καιρους εχουν ακουστει ειδησεις που αναφερουν σατανιστικα μηνύματα μεσα <από τραγούδια διάφορων καλλιτεχνων!

τώρα,τι πραγματικα κρυβεται,αλλο θεμα!!

"ΘΥΜΙΖΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ¨"

AphrodityΜέλος
21/07/2005, 20:17:56
θα ηθελα πολυ να εκανα ενα παρομοιο πειραμα στον εαυτο μου. το εχω ξαναακουσει αυτο αλλα μια ερωτηση: Πως μπορει καποιος να ηχογραφηθει και να παιξει αναποδα την κασσετα? μηπως γνωριζεται κανενα τροπο?

"Quod Me Nutrit Me Destruit "

ValcromΝέο Μέλος
21/07/2005, 20:54:28
Afroditi einai adinato na to kaneis ayto me kasseta. Mono se studio einai dinato na ginei kai den eimai kai poli sigoyro gia ayto.

O filos ΨΑΓΜΕΝΟΣ anaferthike se eidiseis poy theloun sigrotimata na exoyn krifa minata se diaforoys diskoys toys. Aytes oi eidiseis eixan ta pano toys tin dekaetia toy '80 kai kata mia "sataniki" simptosi oloi oi diskoi pou perieixan krifa minimata, i an toys epezes anapoda
akouges diafora ksorkia kai alles xaritomenes lalakies anikan se metal sigrotimata. Polloi kallitexnes katigorithikan gia ithiki aytourgia se periptoseis aytoktonion. Oloi kalitexnes pou katigorithikan telika athoothikan. O xronos apedikse oti apla oi siggeneis olon ayton poy aytoktonisan ithelan na riksoun to fteksimo allou kai etsi erixnan miniseis kata kairoys se diafora metal sigrotimata. An xriastei tha paratheso merika arthra apo gnosto entypo metal mousikis pou anaferei teties periptoseis...

I won't change my way, it has to be this way...

AngelosΜέλος
21/07/2005, 20:59:13
quote:

θα ηθελα πολυ να εκανα ενα παρομοιο πειραμα στον εαυτο μου. το εχω ξαναακουσει αυτο αλλα μια ερωτηση: Πως μπορει καποιος να ηχογραφηθει και να παιξει αναποδα την κασσετα? μηπως γνωριζεται κανενα τροπο?

Γινεται πανευκολα με το προγραμματακι της ηχογραφησης στα windoze.
Χρειαζεσαι και μικροφωνο

Κατα τα αλλα, εχω σοβαρες αμφιβολιες για την ψυχαναλυτικη αξια της μεθοδου.

Αγγελος.

ValcromΝέο Μέλος
21/07/2005, 21:06:58
quote:
Γινεται πανευκολα με το προγραμματακι της ηχογραφησης στα windoze.
Χρειαζεσαι και μικροφωνο

...An sou po oti to iksera ti tha mou peis... AAAA den paizei pao na ftiakso kafe giati tha kapso poli kosmo sto telos!!! :P

I won't change my way, it has to be this way...

AmazonaΜέλος
22/07/2005, 00:49:14
ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕΤΑΛ ΣΥΓΓΡΟΤΗΜΑΤΑ,ΦΙΛΕ VALCROM.

ΣΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΤΟ ΣΑΛΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΠΡΙΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΑΛΑΣ ΠΟΥ ΝΙΚΗΣΕ ΣΤΗ ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ.
ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΗΡΧΕ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΟΥ ΠΕΝΤΑΛΦΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ EVERY WAY THAT I CAN ΕΚΡΥΒΕ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΝ ΤΟ ΓΥΡΝΟΥΣΕΣ ΑΝΑΠΟΔΑ!!
ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΟ.
ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΦΥΓΑΑΝ ΣΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΤΑΧΑ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ!!

"ΜΑΤΑΙΟΤΗΣ,ΜΑΤΑΙΟΤΗΤΩ,ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΑΤΑΙΟΤΗΣ"

22/07/2005, 11:23:37
Φίλε μου, Valcrom, διαφωνώ με αυτό που είπες....

quote:
O filos ΨΑΓΜΕΝΟΣ anaferthike se eidiseis poy theloun sigrotimata na exoyn krifa minata se diaforoys diskoys toys. Aytes oi eidiseis eixan ta pano toys tin dekaetia toy '80 kai kata mia "sataniki" simptosi oloi oi diskoi pou perieixan krifa minimata, i an toys epezes anapoda
akouges diafora ksorkia kai alles xaritomenes lalakies anikan se metal sigrotimata.

Δεν ακούω metal, ακούω gothic. Αυτό που έχω να πώ είναι πως τέτοια συγκροτήματα δεν έχουν ανάγκη να μεταδώσουν μηνύματα στα κρυφά, το κάνουν και στα φανερά, αν είναι.
Έχω ακούσει όμως πως κρυφά μηνύματα περιέχουν και τραγούδια της Μαρινέλλας, της Madonna κι άλλων καλλιτεχνών. Αυτές είναι στο χώρο του metal?
Δεν πιστεύω πως όσοι καλλιτέχνες έχουν ερμηνεύσει τραγούδια που αν ακουστούν ανάποδα εμπεριέχουν κρυφά μηνύματα είναι Σατανιστές...
Ή είναι τυχαίο η εμφάνιση αυτών των κρυφών μηνυμάτων ή απλά θέλουν να μεταδώσουν μηνύματα ενάντια στην Χριστιανική θρησκεία. Είναι διαφορετικό το να είσαι άθεος από το να είσαι Σατανιστής.
Στο κάτω κάτω δεν φταίνε αυτοί οι καλλιτέχνες γιατί τα τραγούδια τα γράφουν κάποιοι στιχουργοί ή συνθέτες. Άρα, δεν θα έπρεπε να ευθύνονται αυτοί....?

AgentMulderΜέλος
22/07/2005, 16:21:58
Φίλοι μου,

Προτείνω να δείτε αυτό! θα σας βοηθήσει αρκετά!

http://tragodies.50webs.com/

..θα σας πει πολλά!

Ο.Γ. (G.G)

A.M

AgentMulderΜέλος
22/07/2005, 16:26:02
quote:

Αγαπητή φίλη μπορείς να το αντιστρέψεις με το πρόγραμμα 'Cool Edit Pro 2'

Μπορείτε να το 'κατεβάσετε' στο http://www.softpedia.com/get/Multimedia/Audio/Audio-Editors-Recorders/Cool-Edit-Pro.shtml

Φιλικά/Ερευνητικά,
Π.Θ
Ο.Γ(G.G)

A.M

RepudiateΝέο Μέλος
22/07/2005, 22:29:33
Δεν χρειαζεται να ακουσεις ενα τραγουδι αναποδα για να ακουσεις τα κατα φαντασιαν μηνυματα.Κανονικα να το ακουσεις ακους πολλα χειροτερα.
AphrodityΜέλος
23/07/2005, 13:48:23
Ευχαριστω πολυ για ολες τις απαντησεις! να ειστε καλα!

23/07/2005, 16:36:38
Εδώ αν ακούσεις την Μπεζαντάκου να τραγουδάει 8α τα έχεις ακούσει όλα οπότε ό,τι σατανιστικό μήνυμα κι αν ακούσεις σε κάποιο τραγούδι θα σου φανεί πταίσμα...
24/07/2005, 00:53:09
ερωτηση:
τι γινετε αν πω "νιψον ανομηματα μη μοναν οψιν";

-->
ΝΙΨΟΝΑΝΟΜΗΜΑΤΑΜΗΜΟΝΑΝΟΨΙΝ
<--
ΝΙΨΟΝΑΝΟΜΗΜΑΤΑΜΗΜΟΝΑΝΟΨΙΝ

αρα μηπως κανει λαθος ο ντοτορε;;

η πρεπει να το λεω επι ενα τεταρτο για να ειμαι στο οριο των 15 λεπτων;;;