ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- ΜΑΓΕΙΑ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- ΜΑΓΕΙΑ - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Flawless60 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/3
FlawlessΜέλος
14/08/2003, 18:33:43
ΠΟΥ ΣΕ ΒΡΗΚΑΝΕ ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ !
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΛΠΑ Ε ?
ΣΕ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΚΑΡΦΩΣΩ !

ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΑΝΝΗΣ!(ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ !!!!)

‘’Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΣΟΦΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ’’

ΓιώργοςΜέλος
12/10/2003, 01:21:15
Ερώτηση σχετικά με την Μαγεία.. γιατί αν κάποιος που πραγματικά κατέχει οποιαδήποτε μυστικό για να κάνει πράγματα που οι άλλοι άνθρωποι δεν μπορούν κάνουν … να το διδάξει.. ? δεν θα ήταν καλύτερα και προς όφελος του να κρατήσει την συγκεκριμένη γνώση για τον εαυτό του..?

Χμ… άλλη μια .. . …. Γιατί το ΜΑΓΕΙΑ είναι στο ΠΑΡΑΞΕΝΑ…..?
Αβαταρ….?

Γιώργος….
ΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΕΡΩΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΒΡΑΔΥ.

13/10/2003, 02:57:26
ΧΜ....ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΙ ΑΔΙΚΟ!

ΕΞΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΔΙΔΑΞΕΙ ,
ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ...

ΚΑΤ'ΕΙΚΟΝΑ +...ΟΜΟΙΩΣΗ..
ΑΛΛΙΩΣ ΜΑΤΑΙΟ.

ΦΩΣ ΕΝ ΣΚΟΤΕΙ

ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΒΑΤΑΡ.....
ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑΜΕ ΑΥΤΟ ΩΣ ΤΩΡΑ!
...ΜΑΑΑ...ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΜΑΓΕΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ;...

ΧΜ..ΑΝΑΡΡΩΤΙΕΜΑΙ ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ...
ΓΝΩΣΗ;
ΣΟΦΙΑ;
ΘΡΗΣΚΕΙΑ;
ΑΠΟΨΗ;

ΝΟΜΙΖΩ ..ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ...

(ΑΧ ΓΙΩΡΓΗ ΕΤΟΙΜΟΛΟΓΕ! ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΟΛΑ...)

Ivory Lady of ElvenΝέο Μέλος
26/10/2003, 14:31:23
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΓΕΙΑ ΣΑΣ,

ΩΡΑΙΑ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΑΣ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΚΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΕΤΡΑΔΑΚΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΒΓΑΛΜΕΝΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗ.
ΑΣΠΑΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥ-ΕΙΠΩΜΕΝΗ ΑΠΟΨΗ ΟΤΙ Η ΜΑΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΩΝ ΜΟΡΦΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΓΟΥ... ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ ΟΜΩΣ...

ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΤΙ Η ΜΑΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ, ΤΟ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΝΤΑ...

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΔΙΝΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΑΛΑΓΜΑ ΚΑΙ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΦΟ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΜΟΡΦΩΝ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥ.

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΟΛΩΝ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΤΑΝΑΚΛΑΣΗ ΤΟΥ ΨΥΧΙΣΜΟΥ ΜΑΣ, ΑΡΑ Ο,ΤΙ ΚΑΛΟ Η ΚΑΚΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΤΙΜΟ.

ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ. ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΓΕΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ... ΖΗΤΑΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ... ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΧΙ ΣΟΦΟ...

ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ SITES ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΞΟΡΚΙΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ. Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΑΙΤΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΜΗ ΟΡΑΤΟ ΚΟΣΜΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΤΥΦΛΟ , ΟΠΩΣ ΤΟ ΜΩΡΟ ΠΟΥ ΒΑΔΙΖΕΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΜΠΑΛΚΟΝΙΟΥ ΕΝΩ ΛΕΙΠΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ...

ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΟΗΤΕΥΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΡΑ... ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΡΥΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΥΤΟΕΙΚΟΝΑ "ΑΓΙΟΣΥΝΗΣ" ΚΑΙ "ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ" ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΙ ΑΛΛΗΘΙΝΟΙ ΜΑΓΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΑΜΕ.. ΕΝΑΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΟΡΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΤΑΝ ΠΟΤΕ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΜΑΓΕΙΑΣ...

Η ΜΟΝΗ ΜΑΓΕΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΩΘΗΚΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΣΑΡΚΩΣΕΙΣ ΟΣΟ ΕΠΙΠΟΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ. Η ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗΣ ΑΓΑΠΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ Η ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ "ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΜΕ" ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΟΜΩΣ... ΟΧΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ....

ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΑΥΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ MAILBOX ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΠΟΛΥ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ ΤΟ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΜΑΖΙ ΣΑΣ..
"Η ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΒΛΑΚΕΙΑ...."

Pale Blue The silence...

ΓιώργοςΜέλος
26/10/2003, 20:28:09
Καλως ηρθες στο Esoterica I.L.O.E

Ξέρεις υπάρχει τρόπος να «ξεφορτωθείς» τις χρεωμένες πιστωτικές κάρτες….

Άλλαξε ονοματεπώνυμο /περιοχή /απασχόληση και οι πιστωτικές δεν θα σε βρουν ποτέ … δοκιμασμένο…

Η μεταμόρφωση/αλλαγή είναι ένα από τα αποτελεσματα της μαγείας…

quote:
ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΙ ΑΛΛΗΘΙΝΟΙ ΜΑΓΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΑΜΕ.. ΕΝΑΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΟΡΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΤΑΝ ΠΟΤΕ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΜΑΓΕΙΑΣ...

όλοι είμαστε αληθινοί μάγοι /stars .... ο κίνδυνος μάλλον βρίσκετε ότι δεν το γνωρίζουμε η δεν θέλουμε να το αποδεκτούμε

διάβασε και το ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΟΣ http://esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=1038

quote:
"Η ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΒΛΑΚΕΙΑ...."

Γιώργος.
.. δεν με ενδιαφέρει αν είναι του πανηγυριού η της παρηγοριάς΄….το παγωτό θα το φάω….

Ivory Lady of ElvenΝέο Μέλος
28/10/2003, 10:07:53
ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ ΓΙΩΡΓΟ ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΣΟΥ...ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΟΜΩΣ ΣΤΟ FORUM ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ... ΑΝ ΑΠΟΔΙΔΟΥΜΕ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΕΣ ΩΡΑΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΑΣ ΤΟΤΕ ΝΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ "ΜΑΓΟΙ" ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΑΦΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ...ΠΟΛΛΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗ ΛΕΞΗ ΜΑΓΕΙΑ ΩΣ UMBRELLA TERM ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ (ΠΟΛΛΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ) ΘΑ ΣΟΥ ΕΠΙΣΤΗΣΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ "ΑΛΛΑΓΕΣ" ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΚΤΛ ΠΟΥ ΛΕΣ...ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ "ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ"... ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΔΩ ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΕΝΝΟΩ...ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΛΥΤΟΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ "ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ"... ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΟΥ / ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΩ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΠΟΙΗΜΑ, ΕΝΑ ΠΟΙΗΜΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΙ ΠΟΛΛΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΝΟΗΜΑΤΑ.

«Η Πόλις» Κ. Π. Καβάφης

Είπες : «Θα πάγω σε άλλη γη , θα πάγω σε άλλη θάλασσα
μια πόλις άλλη θα βρεθεί καλύτερη από αυτή .
Κάθε προσπάθεια μου , μια καταδίκη είναι γραφτή,
και είναι η καρδιά μου -σαν νεκρός - θαμμένη .
Ο νους μου ως πότε μες στον μαρασμό αυτό θα μένει .
Όπου το μάτι μου γυρίσω , όπου κι αν δω
ερείπια μαύρα της ζωής μου βλέπω εδώ .
που τόσα χρόνια πέρασα και ρήμαξα και χάλασα ».

Καινούριους τόπους δεν θα βρεις , δεν θάβρεις άλλες θάλασσες .
Η πόλις θα σε ακολουθεί . Στους δρόμους θα γυρνάς
τους ίδιους . Και στες γειτονίες τες ίδιες θα γερνάς ,
και μες στα ίδια σπίτια αυτά θα ασπρίζεις
Πάντα στην ίδια πόλη αυτή θα φτάνεις . Για τα αλλού -μη ελπίζεις-
δεν έχει πλοίο για σε , δεν έχει οδό.
Έτσι που τη ζωή σου ρήμαξες εδώ
στην κώχη τούτη τη μικρή , σ’ όλη τη γη τη χάλασες .

Το κεντρικό πρόσωπο του ποιήματος επικοινωνεί με μια φωνή που απαντά στην επιθυμία του να αλλάξει πόλη, άρα και ζωή όπως νομίζει, : « Έτσι που (κατά τον τρόπο που) τη ζωή σου ρήμαξες εδώ στην κώχη (στην γωνία την πόλη , το μέρος) τούτη τη μικρή , (κατά τον ίδιο τρόπο) σ’ όλη τη γη τη χάλασες . (Η Πόλις, δηλαδή το Εγώ σου, θα σε ακολουθεί) …

Η ΠΟΛΙΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΨΥΧΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ , ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ ΟΥΤΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΜΑΣ...

ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΩ ... ΕΛΠΙΖΩ ΟΧΙ ΙΝ LIMBO....

Pale Blue The silence...

ΓιώργοςΜέλος
30/10/2003, 00:26:03
Ωραία λοιπόν ας αφήσουμε τα λογοτεχνικά και τις «πιστωτικές»… και ας γίνω ποιο συγκεκριμένος…

οτιδήποτε θεωρείται Μαγεία (ακόμα και αν το χρησιμοποιείς σαν umbrella term) έχει σαν βάση πάντα ένα πιστεύω. Σε αντίθεση με τις επιστημονικές θεωρίες που στηρίζονται σε μαθηματικές αποδείξεις η κάθε μαγική θεωρία είναι βασισμένη μόνο σε προσωπικά πιστεύω …

τα πιστεύω μας όμως ΕΙΝΑΙ αυτό που είμαστε … όπως αναφέρει και ο Α.Ο.Σπαιρ Book of pleasures …….
«Είμαστε αυτό που πιστεύουμε και αυτό που συνεπάγεται από την χρονική εξέλιξη στην αντίληψη μας , η δημιουργία προκαλείτε από την προσκόλληση μας στους τύπους και στις διατυπώσεις»

Η «ταυτότητα» μας είναι και τα πιστεύω μας…. Τώρα εσύ μπορείς να πιστεύεις σε «πιστωτικές» κάρτες και ότι χρωστάς η σου χρωστάνε ….
Ο μόνος τρόπος να ξεφύγεις από το συγκεκριμένο πιστεύω/ταυτότητα είναι να το αντ-αλλάξεις με ένα άλλο (γιατί όχι και της αρέσκειας σου )

Δεν είναι μόνο το «γνώθι» εαυτόν/ταυτοτητα (αβαταρ που είσαι ) που μπορεί να μας αλλάξει την πραγματικότητα ,αλλά και το «επιλέγω» εαυτόν/ταυτοτητα… που μας αλλάζει την πραγματικότητα

Κανείς δεν έχει να δικαιολογήσει τίποτα από την στιγμή που πιστεύει σε κάτι… (και ιδίως αν λειτουργεί θαυμάσια) …… αυτό που θα πρέπει να προσέξουν οι περισσότεροι είναι αν τα πιστεύω μας «πραγματικά» λειτουργούν….

quote:
«ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΤΙ Η ΜΑΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΙΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ, ΤΟ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΝΤΑ...»

… και εδώ είναι που αρχίζει αλλά και τελειώνει η μαγεία σου… αγαπητή μου…

quote:
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΛΥΤΟΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ "ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ"..

το ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΟΣ δεν είναι ένας απόλυτος ορισμός σχετικά με την μαγεία … αλλά ένα θέμα με 92 απαντήσεις και γνώμες …

Γιώργος
.. ποια μικρή θεότητα θα βασανίσουμε σήμερα..

wiccaΜέλος
30/10/2003, 19:02:33
ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΕΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΜΑΓΙΚΑ;

Πέθανε μια άλλη μέρα
OannesΜέλος
30/10/2003, 19:07:20
quote:

wicca έχεις δει την «Φαντασία» του Walt Disney? Αν ναι θυμίσου τον Mickey στο ρόλο του μαθητευόμενου μάγου. Αν όχι, αναζήτησε την σε κάποιο video club και τα ξαναλέμε

Ή ΘA BPOYME TO ΔPOMO Ή ΘA TON ΔHMIOYPΓHΣOYME
ΓιώργοςΜέλος
31/10/2003, 01:22:00
quote:

"I perform certain actions and certain results follow" Alister Crowley

Γιώργος
μια άλλη μέρα Πέθανε

luminusΝέο Μέλος
31/10/2003, 13:27:55
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ
(ΣΥΝΧΩΡΕΣΤΕΜΕ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΦΟΒΕΡΑ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΣ)
ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΓΟΗΤΕΥΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟ
ΕΓΩ ΠΡΩΣΟΠΙΚΑ ΕΧΩ ΚΑΤΗΓΟΡΙΘΗ ΑΔΙΚΑ ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΜΑΓΕΙΑ,ΕΙΜΑΙ ΜΑΥΡΟΣ ΜΑΓΟΣ,
ΚΤΛ ΧΩΡΕΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΑΠΛΑ ΑΠΟ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΜΙΞΗ ΑΠΛΑ ΔΥΣΤΙΧΟΣ ΠΟΛΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΞΟΥΝ ΚΑΠΟΣ.
Η ΜΑΓΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΥΝΗΘΟΣ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ
ΒΡΗΚΑΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΝ ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΥΧΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΗ ΝΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΥΤΗ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΓΕΙΑ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ.ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΥΤΗ.

31/10/2003, 15:13:57
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΠΑΡΑ ΤΟΥ ΟΤΙ EINAI ΑΠΛΑ Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙΣ ΩΣ ΘΕΣΦΑΤΟ.
ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ .....

quote:
φιλε αβαταρ
kαι εγω σου αναφερα οτι απλα εχεις λάθος ..!! (μαλλον εχεις αναγκη να τα επαναλαμβανουμε )

ΜΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ....
ΕΣΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΠΩΣ ΕΧΩ ΛΑΘΟΣ ....... (ΤΟ ΘΕΣΦΑΤΟ ΣΟΥ)

ΑΝΑΦΕΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΦΩΣ..

quote:
ΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΤΟ ΦΩΣ... ΑΛΛΑ ΦΩΣ ΕΚ ΦΩΤΟΣ...
ΠΡΙΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΣΟΥΜΕ ΑΝΑΖΗΤΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ.

ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟ ΦΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΦΩΣ.

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΓΙΩΡΓΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΕΡΑΝΤΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΘΕΙΑ ΤΕΧΝΗ.

ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΑΤΜΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ

quote:
ΕΞΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΔΙΔΑΞΕΙ ,
ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ...

ΚΑΤ'ΕΙΚΟΝΑ +...ΟΜΟΙΩΣΗ..
ΑΛΛΙΩΣ ΜΑΤΑΙΟ.

ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΙΣΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ....
ΑΠΟ ΣΤΟΜΑ ΣΕ ΑΦΤΙ...
ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΤΗΣ.... (ΚΑΤ'ΕΙΚΟΝΑ +...ΟΜΟΙΩΣΗ..)

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ΓιώργοςΜέλος
31/10/2003, 19:50:52
Φίλε αβαταρ.. μα είναι αυτονόητο ότι όταν μιλάω ( όπως και τα περισσότερα μέλη του εσωτερικα * ) λέμε όχι "απλά" την γνώμη μας αλλα και τις εμπειρίες μας…

Θα μπορούσες σε παρακαλώ να που τι σημαίνει ΘΕΣΦΑΤΟ ..?

Γιώργος.
*..εκτός από τους μερικούς καραγκιόζηδες που πάντα χρειάζονται και έναν καραγκιοζοπαίχτη

Edited by - Γιώργος on 31/10/2003 20:28:41

01/11/2003, 10:29:15
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ.

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΓΙΩΡΓΟ **ΘΕΣΦΑΤΟ** ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΥΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ.

ΑΛΛΑ ΚΑΙ **ΘΕΣΦΑΤΑ** ΕΙΝΑΙ OI ΧΡΗΣΜΟΙ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΓιώργοςΜέλος
02/11/2003, 03:01:21
quote:

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ.
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΓΙΩΡΓΟ **ΘΕΣΦΑΤΟ** ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΥΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ.
ΑΛΛΑ ΚΑΙ **ΘΕΣΦΑΤΑ** ΕΙΝΑΙ OI ΧΡΗΣΜΟΙ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ. .

Ααα τώρα το κατάλαβα…

εννοείται αγαπητέ μου … ότι σε όλη αυτή την «ιστορία» ισχύει το
(αν) ΘΕΣ…? ΦΑΤΟ
…. για να το ΦΑΣ η (το «χάψεις» στην καθομιλούμενη) πρέπει να το πιστέψεις η να επενδύσεις πιστεύω γιατί αλλιώς δεν θα λειτουργήσει

ειναι θέμα επιλογής..

quote:

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΓΙΩΡΓΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΕΡΑΝΤΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΘΕΙΑ ΤΕΧΝΗ.

Θεια τέχνη..? Αλήθεια ποιανού θεού..? του δικού σου..?
και πως πιστεύεις ότι ο Θεός είναι…? Καλός, Κακός η μήπως αστείος..?

« …Μπορείς να δουλέψεις και να ΚΑΝΕΙΣ τα πράγματα να συμβούν (Μαγεία) .. η μπορείς να παίξεις και να ΑΦΗΣΕΙΣ τα πράγματα να συμβούν (Μυστικισμός)…..»

Άντε επειδή μου αρέσεις και είσαι καλός μαζί μου για τις επόμενες δυο βδομάδες θα πιστέψω ότι δεν έχεις λάθος…

Γιώργος
.. είναι πάντα μαγεία να κάνεις τους άλλους να γελάνε.

11/11/2003, 13:03:59
ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΓΕΙΑ...ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΑΛΙΟΤΕΡΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ...

http://www.hack.gr/users/neva/astrologia/ekeimena/ekath_mageia.htm

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΛΑΠΛΟΤΗΤΑ "ΓΕΩΡΓ-Ι-ΟΣ" ...

11/11/2003, 15:55:32
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ.

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΓΙΩΡΓΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ...

quote:
Θεια τέχνη..? Αλήθεια ποιανού θεού..? του δικού σου..?
και πως πιστεύεις ότι ο Θεός είναι…? Καλός, Κακός η μήπως αστείος..?

ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΘΕΟ Η ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΘΕΟ .....
ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΔΙΚΟ ΘΕΟ (ΚΑΤ' ΕΜΕ ΠΑΝΤΑ).
ΤΟΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΕΣΥ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ .....

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΣ-ΦΑΤΟ...
ΘΕΣ (ΘΕΟΣ) ΦΑΤΟ (ΦΑΙΝΟΤΑΙ) ΕΚ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ,ΦΑΝΕΡΩΝΕΤΑΙ...

ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΤΡΩΣ

ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ...
ΠΩΣ ΜΑΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΓΕΛΟΥΝ....

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

ΓιώργοςΜέλος
12/11/2003, 01:33:11
quote:

ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΘΕΟ Η ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΘΕΟ .....
ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΔΙΚΟ ΘΕΟ (ΚΑΤ' ΕΜΕ ΠΑΝΤΑ).
ΤΟΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΕΣΥ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙΣ .....

Μα και φυσικά και διαχωρίζω/επιλέγω….

«Διαίρει και βασίλευε»…. Φίλε μου αβαταρ…..

Γιατί νομίζεις την αποκαλούν ….. η τέχνη των βασιλέων

Γιώργος
αυτός που σας μιλάει από το παρελθόν

*Good evening my dear

Edited by - Γιώργος on 12/11/2003 01:37:35

theosoficusΜέλος
12/11/2003, 01:35:01
Μαγεια ειναι η ικανοτητα καποιου να επικαλεσθει διαφορετικες πτυχες της συνειδησης μεσω του συμβολισμου θεων,αρχαγγελλων,δαιμονων-εννοειται χρησιμοποιωντας τελετουργικα-με σκοπο την διευρυνση της ανεβαινοντας ετσι τα σκαλια τησ πνευματικοτητας του.ετσι γνωριζει τον εαυτο του την λειτουργια των κοσμικων νομων και εν τελει την κοσμικη συνειδηση.παντοτε μεσω συκγεκριμενου συστηματος και σε συλλογικο επιπεδο,γιατι οι δυναμεις που αναδυονται απο το συλλογικο ασυνειδητο ειναι παντοδυναμες και αποτελεσματικες.βασικοσ κανονας για να λειτουργησει η ομαδα ειναι ο συγχρονισμος του channelling του καθενος ξεχωριστα κατι που προυποθετει αριστες γνωσεισ τοθ συστηματος που χρησιμοποιηται και φυσικα conscious will.ετσι αντιλαμβανομαι την μαγεια και φυσικα καθε ενσταση η διαφωνια ειναι σεβαστες.ευχαριστω.

niniΝέο Μέλος
19/11/2003, 00:57:32
Κύριε συντονιστή και φίλοι, επιτέλους ας σοβαρευτούμε. Η μισή Ελλάδα κάνει μάγια στην άλλη μισή. Το μαχαίρι ν φτάσει στο κόκκαλο,ποιοί κάνουν μάγια, με τί τα κάνουν και κυρίως πώς αντιμετωπίζονται , διότι η άγνοια σκοτώνει! Είμαι "μέσα" στο να αντιμετωπίσουμε όλοι το φαινόμενο.Αφού όλοι ξέρουμε οτι υπάρχουνε, στους περισσότερους τυχαίνει και κάνουμε τους ανήξερους για να συμβαδίσουμε με τους παγκοσμιοποιητές που προβάλουνε τον επιστημονικό ορθολογισμό για να μην γνωρίσει κανείς την πικρή αλήθεια....
Η αλήθεια είναι όμως τα νύχια,οι τρίχες,τα σαπούνια, το νερό πεθαμένου, οι κλωστές,τα φιδόνερα,τα κοκαλακια νυχτερίδας και άπειρα άλλα αντεικείμενα ΠΟΥ μετα την πόρτα του γείτονα θα έρθει και σειρά του καθενος απο εμάς. Ας αφήσουμε τα κουραφέξαλα περι φιλοσοφίας...περι πνευματικής ολοκληρώσεως...περι τέχνης των σοφών ..κλπ κλπ και να πουμε τα πραγματα με το ονομά τους.
Δε γραφω για να παρεξηξήσω κάποιον απλά η πρωσωπική μου εμπειρία με κάνει να γράψω κάποια πράγματα τα οποία "και καλα" δεν υποστηρίζει κανείς οτι υπάρχουνε!..και κυρίως βάζουνε τα ελληνικα ΜΜΕ με διαφορες εκπομπές να "βαπτίσουνε" τρελούς αυτούς που γνωρίζουνε τα μάγια απο εμπειρίες και να επιβάλουνε την αγνοια.
Αυτά τα λίγα προς το παρόν για αυτό το τόσο παρεξηγημένο θέμα.Ας ξυπνήσουμε και ας δούμε την κοινωνική πραγματικότητα.Συγχωρέστε με αν σας κούρασα αλλα έπρεπε να τα πώ.