- ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ Ο ΜΥΘΟΣ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΚΑΙΑΔΑ ΣΤΗ ΣΠΑΡΤΗ - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:ο κακός Βρίλ:
Και γιατί να πάει ο Πάνας εκεί μετά από 2.500 χρόνια ? και γιατί να μην πάει ο Γκρρρρρ, που λατρευόταν εκεί πριν από 25.000.000 χρόνια ή ο ΠίουΠίου, που θα λατρευτεί σε 25.000 χρόνια ? Θεοί είναι αυτοι, δεν πλερώνουν ... εφορία !
μπηκα μια στα γρηγορα γιατι στο βουνο θυμηθηκα οτι κατι ειχα ξεχασει κακιστε.
εισαι σιγουρος οτι ο Πάνας, ο Γκρρρρρ, ή ο ΠίουΠίου ειναι διαφορετικες θεοτητες?
αν οι θεοτητες ειναι δικο μας δημιουργημα, τοτε ναι.
αλλα αν στην διαρκεια του χρονου οι ανθρωποι ονομαζαν ΠιουΠιου ή Γκρρρ την θεοτητα που ενιωθαν οτι υπηρχε στη Φυση, τοτε προκειται για την ιδια Φυσικη Θεοτητα που απλα εμεις την ονομαζουμε κατα τα γουστα μας.
πότε Βουδας, πότε Κουδας...
.
ΥΓ. προχθες ειδα το πρωτο βαραθρο που κατεβηκες.
και καταλαβα πολλα!
χαχαχα!
προσεχε την αδρεναλινη λησταρχε!
εθιζει!
.
παντως εγω εκει χωρις σοβαρο σκοπο δεν κατεβαινα...
μπραβο σας!!!
αξιοι ληστοσυμμοριτες!
.
.
ου μαθειν δει τους μυστας αλλα παθειν www.johnniebegood.gr
(Ψάλτης στο Μιχαλόπουλο..)
Πάω να ρίξω λίγονερό στο πρόσωπο μου. Κάτσε λίγο μην έρθει κανείς πελάτης. Και που 'σαι... μην πουλήσεις τα ράφια, τα θέλουμε....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
They buy your dreams, so they can sell your soul, is it any wonder we've last contol?
ΤΖΑΚ ΝΙΚΟΛΣΟΝ "Η ΛΑΜΨΗ".
HIGHLANDER
"who wants to live for ever,who dares to love for ever?"
"ROSE RED".
Μπορεί η ταινία να έχει διάρκεια 4 ώρες, μα είναι υπέροχη.
HIGHLANDER
-Νομίζω για να μας κάνει να απελπιστούμε.
"THE EXORCIST".
HIGHLANDER
Άλεξ Κράιτσεκ: Σκίννερ, θα σου δώσω χίλιες ζωές, μόνο άσε με να ζήσω....
Η επόμενη σκηνή είναι μια σφαίρα ανάμεσα στα μάτια του Κράιτσεκ... Έ,μα... πια... πολλά μας τα'χε κάνει 7 χρόνια τώρα...
Επεισόδιο: EXISTENCE
Τελευταίο 8ου κύκλου
-------------------------
They buy your dreams, so they can sell your soul,
is it any wonder we've last contol?
" You can't handle the truth "
Jack Nicolson
Κάτι από τον παλιό ελληνικό κινηματογράφο. Από την ταινία "Η κυρά μας η μαμή", μια σκηνή στην οποία ο Ορέστης Μακρής εκφράζει την αποδοκιμασία του στη μαμή Γεωργία Βασιλειάδου :
"Φύγε από 'δω μωρή πυραμίδα του Χέωπος".
ΑΠΑΙΧΤΟ!!!!!!!!!!!
HIGHLANDER
"Καλά γεννητούρια κύριε πρόεδρε και όταν γεννήσετε κρατέίστε μου ένα με βούλες".
HIGHLANDER
EΔΩ ΜΕΣΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΡΑ "Σαπφώ Νοταρά"

Κωσταντάρας:Οχι
Παπαγιαννόπουλος:Χούφτωστη Χούφτωστη.

Και μία ατάκα απο τον Χάρρυ Κλύν που είχαμε κολλήσει:
Στο Made in Grecce που έλεγε συνέχεια -ΩΧ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ- 
Αφεντικό: -Πότε άδιασε το σακί με τις φακές;
Ζήκος: -Είχε τρύπα του σακί, ήρθαν τα μαμούνια, πήρα το καθένα από μια φακή στην πλάτη, τραβήξανε την ανηφόρα και από κει παν οι άλλοι...
Από τον Μπακαλόγατο.....(η καλύτερη ταινία του Χατζηχρήστου!!!!)
-------------------------
They buy your dreams, so they can sell your soul,
is it any wonder we've last contol?
Edited by - bladerunner on 08/05/2003 00:11:14
-Τί έγινε ρε γερομπισμπίκη, την κατάφερες τη μικρή;
-Σκατά!!!
HIGHLANDER
quote:
με τον άρχοντα Λάμπρο Κωνσταντάρα:
Ε όχι και άρχοντας, πολύ τους έχουμε μυθοποιήσει αυτούς τους τύπους. Επειδή τα κανάλια δεν θέλουν να ξοδεύουν ούτε δεκάρα για καινούρια πράγματα μας έχουν ρίξει τον μύθο με τις <<αθάνατες ελληνικές ταινίες>>. Όσο σκέφτομαι ότι και τα παιδιά μας θα τις βλέπουν, ανατριχιάζω.
Εχουν βγεί και ταινίες της οκάς απο τον Ελληνικό κινηματογράφο αλλά ονόματα όπως Βέγγος, Χατζηχρήστος, Βουτσάς και τόσοι άλλοι ΔΕΝ ΞΑΝΑΒΓΑΙΝΟΥΝ και μερικές ταινίες όσες φορές και άν της δείς δέν της βαριέσε.
Μπορεί τα κανάλια να το έχουν παρακάνει αλλά πές μου εσύ ΜΙΑ Ελληνική ταινία του σήμερα που θα την βλέπουμε μετά απο 40-50 χρόνια και θα γελάμε.
Φιλικά (οχι φιλάκια μην μας παρεξηγήσουν κιόλας)
ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΚΑΠΟΙΑ ΦΡΑΣΗ ΤΟΥ
ΕΓΩ..... ΕΓΩ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΩ ΑΝΘΡΩΠΟ?!ΕΓΩ ΚΑΘΑΡΙΖΑ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΧΑΣΑΠΟΜΑΧΙΑΡΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ 17 ΦΟΡΕΣ........ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ
DREAMWALKER
"ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΤΙ ΚΡΥΣΤΑΛΙΝΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΚΑΤΙ ΚΑΡΔΙΕΣ ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ"
Θα έπρεπε να βγαίνουν πιο φρέσκα πράγματα. Π.χ. και στην Αμερική υπάρχουν ταινίες κλασικές του Hollywood όπως το Όσα παίρνει ο άνεμος, αλλά οι άνθρωποι φτιάχνουν συνεχώς καινούρια φρέσκα πράγματα.
Σχετικά με τον Mr Bean έχω να πω πως ήταν πολύ καλή σειρά.
Μην συγκρίνεις την Αμερική με την Ελλάδα στης ταινίες γιατί σαφώς αυτοί βγάζουν υπερπαραγωγές με δίς αφού έχουν απο πίσω εταιρίες κολοσσοί όπως 20th CENTURY FOX , WARNER , κ.α.
quote:
Είναι δυνατόν και τα παιδιά που θα κάνουμε να βλέπουν ακόμα τέτοιες ταινίες;
Εδω τα παιδιά που έχουμε (όσοι έχουμε) διαβάζουν ακόμα τα ίδια βιβλία στο σχολείο που διαβάζαμε εμείς πριν κάτι χρόνια οι ταινίες μας πείραξαν.
"Μαύρο στον Μαυρογιαλούρο"!
HIGHLANDER
"LORD OF THE RINGS-THE FELLOWSHIP OF THE RING".
HIGHLANDER
Edited by - ΑΧΕΡΟΝΤΑΣ on 10/05/2003 18:36:53