- Περι αντιπαλότητας χριστιανών και "δωδεκαθεϊστών" στο Esoterica. - .-= ΜΥΘΟΣ & ΘΡΗΣΚΕΙΑ =-.
quote:
Μα τί να ψάξει αγαπητέ Alfa omega ο άνθρωπος, τα φαντάσματα του μεσονυχτίου ή τον θεό που όσο και να ψάξει θα κάνει σβούρες γύρω απο τον εαυτό του και πάλι στο ίδιο μέρος θα βρίσκεται?
Διότι αυτή είναι η κατάληξη των ανθρώπων που νομίζουν οτι βρήκαν τον θεό, απλούστατα γιατί θεός δέν έχει αποδειχτεί ποτέ οτι υπάρχει.
Πάντα καλοπροαίρετα.
Τον θεό απο ότι γνωρίζω τον νιώθουμε και τον αισθανόμαστε.
Όποιος ένιωσε το θείο πνεύμα εντός του, αδυνατεί να το περιφράψει με επαρκεί λογική, γιατί απλά η ανθρώπινη λογική (οποιαδήποτε ,ακόμη και του αινσταιν ,έχει τα όρια της ).
Έτσι δεν είναι ;;;
Το θέμα πλήρωσε την 38 η σελίδα και πάει για 39η .
Δεν νομίζω ,ότι έχει ξανασυμβεί ;;; ![]()
Συγχαρητήρια σε όλους.
Ο Θεός αφήνει τους άνθρωπους ελεύθερους να ακολουθήσουν τον τρόπο ζωής που θέλουν χωρίς κανέναν περιορισμό.
ΑΝ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ, ΤΟΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΟΙΩΣΟΥΝ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΑΓΑΠΗ ΘΑ ΤΟΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.
Και εγώ δέν βγάζω την ουρά μου απ'έξω, ούτε εγώ τον έχω ανακαλύψει αλλά πιστεύω οτι ίσως κάποτε τα καταφέρω και ασφαλώς το συναίσθημα δέν μπορεί να περιγραφεί με λόγια.
ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΟΥ ΜΗΝΥΜΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΔΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΘΛΙΒΕΡΟ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΑΝΟΥΣΙΟ,ΚΑΙ ΑΝΟΗΤΟ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΑ ΚΑΙ ΑΞΙΑ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΤΙΣ 40 ΣΕΛΙΔΕΣ, ΕΝΩ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥΣ.
"Ο Θεός αφήνει τους άνθρωπους ελεύθερους να ακολουθήσουν τον τρόπο ζωής που θέλουν χωρίς κανέναν περιορισμό."
Αυτό είναι το μεγαλύτερο ΨΕΜΑ των αιώνων.
Αφού μας αφήνει ελεύθερους δεν θα πρέπει να μας τιμωρεί και μετά θάνατον για τις "λάθος" επιλογές μας. Επιπλέον, στην ΠΔ ο Θεός είναι μόνο παρεμβάσεις (Κατακλυσμός, Σόδομα και Γόμορρα κτλ) αλλά κυριότερα στην ΚΔ (έστειλε τον Υιό του στην Γη) έλεος άμα αυτά δεν είναι παρεμβάσεις τότε τι είναι;
Μετά από όλα αυτά πως είναι δυνατόν να λέγονται πράγματα περί ελευθερίας και επιλογής. Είναι το λιγότερο γελοία.
snoopy
"ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥΣ."
Δυστυχώς συμπεριλαμβάνεις και τον εαυτό σου μια και συμμετέχεις στο παρών Θέμα.
Γενικότερα όταν ακούω για ΕΠΙΠΕΔΑ κάτι με πιάνει...μου θυμίζει την άλλη γελοιότητα που υπήρχε παλιά "Αυτή/ός δεν είναι της τάξεις μας" χαχαχαχα
έτσι και σήμερα "Αυτή/ός δεν είναι του ΕΠΙΠΕΔΟΥ μας" μπουαχαχαχα
ήθελα να ήξερα αυτοί που λένε περί ΕΠΙΠΕΔΩΝ σε ποιο επίπεδο έχουν χαρακτηρίσει τους ίδιους και με βάση ποια κριτήρια.
Όπως και αν έχει ας κρατηθούν από το ΕΠΙΠΕΔΟ τους γιατί εγώ γουστάρω να μιλάω με άτομα που χρησιμοποιούν τις σκάλες και ανεβαίνουν ορόφους. Αργά ή γρήγορα θα φτάσουν στην ταράτσα και τα ΕΠΙΠΕΔΑ θα είναι από κάτω . Δυστυχώς τα ΕΠΙΠΕΔΑ θα συνεχίσουν να μιλάνε για ΕΠΙΠΕΔΑ στους άλλους που ανεβαίνουν έτσι για να νιώθουν καλά με τον εαυτό τους.
και για να μην θεωρηθώ αγενής Καλημέρα στα "ΕΠΙΠΕΔΑ"
Το χρήμα δεν είναι το παν στην ζωή, η αγάπη είναι. Ευτύχως αγαπάω το χρήμα
quote:
GDS:
Αφού μας αφήνει ελεύθερους δεν θα πρέπει να μας τιμωρεί και μετά θάνατον για τις "λάθος" επιλογές μας. Επιπλέον, στην ΠΔ ο Θεός είναι μόνο παρεμβάσεις (Κατακλυσμός, Σόδομα και Γόμορρα κτλ) αλλά κυριότερα στην ΚΔ (έστειλε τον Υιό του στην Γη) έλεος άμα αυτά δεν είναι παρεμβάσεις τότε τι είναι;
ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΕΓΩ ΟΤΙ ΤΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ Ο ΘΕΟΣ?
ΦΥΣΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΗΤΑΝ, Ο ΘΕΟΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ!!
ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΑΦΗΓΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΒΙΒΛΟΥ ΠΕΡΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΣΥΔΟΤΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ.
ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ, ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ.
quote:
Δυστυχώς συμπεριλαμβάνεις και τον εαυτό σου μια και συμμετέχεις στο παρών Θέμα.
ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ.
"ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΕΓΩ ΟΤΙ ΤΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ Ο ΘΕΟΣ?
ΦΥΣΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΗΤΑΝ, Ο ΘΕΟΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ!!"
Τότε φυσικά δεν αναφέρεσε σε μια οντότητα όπως την περιγράφει γλαφυρά το Ιερό βιβλίο του Χριστιανισμού. Αλλά σε μια οντότητα όπως την αντιλαμβάνεσαι εσύ μέσα από τή Βίβλο,
και φυσικά συμφωνώ μαζί σου στο ότι ήταν φυσικές καταστροφές αλλά αν το ακούσει ο Ψηλός θα βγάλει ακμή....
όσο περι επιπέδων αστο αφήσουμε...έχω αναφερθεί παραπάνω...!!!
http://www.ieraellas.com/type.asp?iChannel=Άρια%20Φυλή
Πάτε να διαβάσετε τι λέει για την ΑΡΙΑ ΦΥΛΗ!!
Είναι ενδιαφέρον!
****Είστε πολλοί που αντλείτε τα στοιχεία σας από την ιστοσελίδα αυτή;; (θα μου πείτε τι ρωτάω τώρα, ε;)
*****Κάντε ένα γύρο και διαβάστε τι γράφουν για διάφορα θέματα!!!
Έμεινα άφωνος!!!
Ποιος επιμελείται τη σελίδα αυτή;;;;;;;
Φιλικά όπως πάντα
Γιατί όποιος άθεος λέει τις απόψεις του και τη γνώμη του πρέπει ντέ και καλά να διαβάζει ακραίες ιστοσελίδες και να παραθέτει στοιχεία από αυτές?
Δηλαδή οι Χριστιανοί που έχουν τις απόψεις τους στο παρόν forum πρέπει να επηρρεάζονται από ακραίες θρησκευτικές ιστοσελίδες αντίστοιχα?
Έχω κουραστεί να βλέπω ταμπέλες που κολλάνε διάφοροι στους συνομιλητές τους που έχουν αντίθετες απόψεις σχετικά με την θρησκεία και με θλίβει να βλέπω να το κάνουν με τόση ευκολία συνέχεια.
Τι καχυποψία είναι αυτή πια και τι τάση να μειώσουμε τον άλλον?

In the shadows of the night I shall be lost once again to find thee...
Αν δεν κάνω λάθος, και οι ιστοσελίδες από τις οποίες πήρες τα στοιχεία που παράθεσες είναι του ίδιου στυλ!!
Την ιστοσελίδα που ανέφερα πιο πάνω, κάποιος αγαπητός συνομιλητής την παράθεσε και είπε πως αντλεί τα στοιχεία του από αυτή!!
Εγώ δεν είμαι αντίθετος να παίρνουμε στοιχεία από κάποιες ιστοσελίδες!! Αντιθέτως!
Στο Ίντερνετ, σήμερα, μπορείς να βρεις πολλά στοιχεία, για τα οποία θα έπρεπε κάποιος να έχει 100άδες βιβλία για να μπορεί κάθε φορά να ανατρέχει και να τα βρίσκει!!
Σ' αυτό που επιμένω είναι ότι πρέπει τουλάχιστον όταν παραθέτουμε κάποια στοιχεία, να γίνεται αναφορά των πηγών, έτσι ώστε ο καθένας να μπορεί να τα διασταυρώσει!!
Σε τι ωφελεί να αρχίσω εγώ να παραθέτω κατηγορίες ή πληροφορίες για κάτι, όταν δεν σας αναφέρω την πηγή από όπου άντλησα τα στοιχεί αυτά;;
Αν η επιμονή μου αυτή σας κάνει να αισθάνεστε άσχημα, τότε κάτι άλλο φταίει!!
Για φανταστείτε λοιπόν, να έμπαινε κάποιος Σκοπιανός ή κάποιος Τούρκος εδώ μέσα και να άρχιζε να κατηγορεί τη χώρα μας για διάφορα πράγματα που ίσως κάποιοι Έλληνες έκαναν, χωρίς να παρουσιάζει κανένα στοιχείο!! Πώς θα αντιδρούσατε;;
Ξέρετε πως σε κάποιες ανθελληνικές ιστοσελίδες, παρουσιάζονται αρκετά στοιχεία παρμένα από την ιστορία μας! Υπάρχουν πολλές παραπομπές από ιστορικούς (δεν ξέρω κατά πόσο είναι γνήσιες ή όχι) όπου, π.χ. αναφέρουν ότι ο Μέγας Αλέξανδρος δεν ήταν Έλληνας, ή ότι πλήθος άλλων μεγάλων ανδρών δεν ήταν Ελληνικής καταγωγής, ……
Κάτι παραπλήσιο λοιπόν, κάνετε και εσείς εδώ μέσα αγαπητοί, μόνο που το θύμα σας δεν είναι η Ελλάδα αλλά ο Χριστιανισμός και ο Χριστός ο Ίδιος!!
Με την παραμικρή ευκαιρία, πιάνεστε από άτομα ή περιστάσεις και βουρ στο λασποπόλεμο και το χλευασμό!!
Ορισμένοι επιμένουν πως η αντίδρασή μου αυτή οφείλεται στο γεγονός ότι δεν μου αρέσει που ορισμένοι δεν ασπάζονται τα ίδια πιστεύω με εμένα.
ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ!!
Δεν το έχω βάλει σκοπό της ζωής μου να μεταπείσω κάποιους ανθρώπους με το ζόρι. Δικαίωμα του καθενός είναι να πιστεύει όπου το μυαλό του και η καρδιά του τον έχει «σπρώξει».
Αυτό που με ενοχλεί όμως είναι οι άνανδρες και απεχθείς επιθέσεις προς κάτι που δεν θέλετε ή δεν μπορείτε να καταλάβετε!!
Και η συμπεριφορά σας αυτή δεν είναι μια αμφισβήτηση που κινείται σε πλαίσια αμοιβαίου σεβασμού. Προσβάλλετε και χλευάζετε ανθρώπους και κομμάτια της ιστορίας της Χώρας και του Έθνους μας.
Καπηλεύεστε την Ελληνικότητα και θεωρείτε ότι έχετε πιάσει την ΑΛΗΘΕΙΑ από τα ……. μαλλιά και την κατέχετε!!
Όταν όμως κάποιος σας την «πει» τότε αντιδράτε και κάνετε τους προσβεβλημένους, ξεχνώντας ότι εσείς είστε οι πρώτοι που δείξατε το δρόμο!!!
Όταν λοιπόν, μάθετε να συζητάτε εντός πλαισίων αμοιβαίου σεβασμού, τότε ίσως μπορέσουμε να συζητήσουμε όπως πρέπει.
Φιλικά όπως πάντα