ΑΡΧΙΚΗΑΡΧΕΙΟFORUMSΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣΠΗΓΕΣΑΝΑΖΗΤΗΣΗRETRO MODE

Ψηφιακό Αρχείο Ανάκτησης

FORUMS/ESOTERICA.GR/BOARD/- Γυναίκα Μαγνήτης - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

- Γυναίκα Μαγνήτης - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.

Cronos31 ΜΗΝΥΜΑΤΑΣΕΛΙΔΑ 1/2
CronosΜέλος
25/07/2003, 23:45:50
Πριν λίγες μέρες ή σήμερα το πρωί είδα στην τηλεόραση, στις ειδήσεις, μία γυναίκα μαγνήτη. Μπορούσε να σηκώνει στον αέρα μεταλλικά αντικείμενα έως δέκα κιλών απλώς ακουμπώντας τα... Είχε και ένα σχετικό βίντεο... Όποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω -σχετικό- ας το αναφέρει...

Καλή σας μέρα....

Μάτια...Παρατηρούν...Δεν μπορούν να δουν...

bladerunnerΜέλος
25/07/2003, 23:55:22
Καλησπέρα φίλε Cronos. Μόλις ετοιμαζόμουν να ανεβάσω αυτό το θέμα!!! Την είδα σήμερα το μεσημέρι στην τηλεόραση. Έλεγε ότι την ίδια δύναμη είχε η γιαγια και η μάνα της, η οποία όμως μπορούσε να σηκώσει μόνο μικροαντικείμενα. Αυτό που μου προξένησε περιέργεια, είναι ότι δεν σηκώνει μόνο μεταλλικά αντικείμενα... Την είδα να έχει σηκώσει ένα στρογγυλό κομμάτι γυαλί, από αυτά που βάζουν στα τραπεζάκια. Και αυτό απλά ακουμπώντας το από πάνω με τα χέρια της.

Αυτά...

Όπως έιπε και μια φίλη μου:" Αν η μάνα της σήκωνε μικροαντικείμενα και αυτή μέχρι 10 κιλά, σκέψου τί θα κάνει η κόρη της...."

-------------------------
Μώρε κάτι θέλει να μου πει η ζωή...... Αλλά τί είναι αυτό ρε γμτ;;;;

Edited by - bladerunner on 25/07/2003 23:59:04

wiccaΜέλος
26/07/2003, 00:35:28
ΤΗΛΕΚΙΝΗΣΗ;;;
ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ!!!

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ...

Πέθανε μια άλλη μέρα
bladerunnerΜέλος
26/07/2003, 00:42:47
Η ίδια λέει ότι δεν ξέρει πώς γίνεται αυτό.... Απλά το κάνει...

Η τηλεκίνηση δεν είναι εκούσια;;;;

Μώρε κάτι θέλει να μου πει η ζωή...... Αλλά τί είναι αυτό;;;;

Edited by - bladerunner on 26/07/2003 00:43:37

wiccaΜέλος
26/07/2003, 11:36:17
ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ...ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΑΓΝΙΤΗΣ.
ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟ ΜΗΚΡΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ Η... ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ;;;

Πέθανε μια άλλη μέρα
CronosΜέλος
26/07/2003, 16:03:27
quote:
είδα να έχει σηκώσει ένα στρογγυλό κομμάτι γυαλί, από αυτά που βάζουν στα τραπεζάκια.

Μα φυσικά... Το γυαλί αυτό περιέχει -όπως και τα περισσότερα- λεπτά σύρματα ώστε εάν σπάσει να μην γίνει κομμάτια αλλά απλώς η επιφάνεια να σταματάει να είναι λεία(βλέπε σπασμένα τζάμια αυτοκινήτου)... (Ίσως να υπάρχουν και άλλοι λόγοι για την ύπαρξη των συρμάτων)

quote:
ΤΗΛΕΚΙΝΗΣΗ;;;
ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ!!!

Κανείς δεν μίλησε για τηλεκίνηση... Είχε φυσική επαφή με τα αντικείμενα...

quote:
Η ίδια λέει ότι δεν ξέρει πώς γίνεται αυτό.... Απλά το κάνει...

Η τηλεκίνηση δεν είναι εκούσια;;;;

Εγώ κατάλαβα πως το έκανα με την θέλησή της, απλώς δεν ήξερε πως γινόταν αυτό... Τώρα σχετικά με την τηλεκίνηση πιστεύω πως πρέπει να περάσεις από το:
http://www.esoterica.gr/forums/topic.asp?TOPIC_ID=300

quote:
ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟ ΜΗΚΡΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ Η... ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ;;;

Στο βίντεο που είδα έκανε επίδειξη των δυνατοτήτων της...

Καλή σας μέρα

28/07/2003, 11:08:44
quote:
Μα φυσικά... Το γυαλί αυτό περιέχει -όπως και τα περισσότερα- λεπτά σύρματα ώστε εάν σπάσει να μην γίνει κομμάτια αλλά απλώς η επιφάνεια να σταματάει να είναι λεία(βλέπε σπασμένα τζάμια αυτοκινήτου)... (Ίσως να υπάρχουν και άλλοι λόγοι για την ύπαρξη των συρμάτων)

ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΣΥΡΜΑΤΑ ΚΡΟΝΕ,ΑΛΛΑ ΖΕΛΑΤΙΝΕΣ.ΑΜΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΥΡΜΑΤΑ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΑ ΘΑ ΤΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΣΙΓΟΥΡΑ.

wiccaΜέλος
28/07/2003, 12:32:39
ΕΚΑΝΕ ΕΠΙΔΕΙΞΗ;;;
ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΡΣΑ.

Πέθανε μια άλλη μέρα
CronosΜέλος
28/07/2003, 13:49:49
quote:
ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΣΥΡΜΑΤΑ ΚΡΟΝΕ,ΑΛΛΑ ΖΕΛΑΤΙΝΕΣ.ΑΜΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΥΡΜΑΤΑ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΑ ΘΑ ΤΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΣΙΓΟΥΡΑ.

Δεν γνωρίζω την φύση των υλικών που χρησιμοποιούνται σε αυτά τα σύρματα φίλε ΕΥΛΟΓΗΤΕ αλλά πιστεύω ότι είναι μεταλλοειδή. Αν είσαι σίγουρος για αυτά που είπες γίνονται δεκτά, τουλάχιστον από εμένα...

quote:
ΕΚΑΝΕ ΕΠΙΔΕΙΞΗ;;;
ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΡΣΑ.

Γιατί να ήταν φάρσα;;; γνωρίζουμε ότι η παρουσία ανθρώπου σε οποιοδήποτε χώρο δημιουργεί ηλεκτρομαγνητικά φαινόμενα, ειδικά δε κατά την διάρκεια διαλογισμού, τηλεκίνησης κ.τ.λ. Όλα τα υλικά "αντιδρούν" με αυτά τα φαινόμενα, ειδικά τα μεταλλικής φύσεως υλικά...

Edited by - Cronos on 28/07/2003 13:51:50

wiccaΜέλος
28/07/2003, 14:53:42
Ε ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ...
ΘΑ ΑΦΙΣΩ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ...

ΓΕΙΑ ΣΑΣ...

Πέθανε μια άλλη μέρα
CronosΜέλος
28/07/2003, 15:00:22
Ok Wicca. Αν και δεν βλέπω ιδιαίτερο ενδιαφέρον-τουλάχιστον από τους ιδίου γένους ανθρώπους. Φανταστείτε τί ωραία που θα ήταν μια γυναίκα μαγνήτης. Θα κάνατε περίπατο και όλα τα κέρματα του δρόμου θα μαζεύονταν πάνω της. Δωρεάν καφές, ενοίκιο, ποτά, φαγητό... Δε θα χρειάζεται να τρώτε τα γκολ για να μαζεύετε κέρματα... Αναφέρομαι στην γνωστή διαφήμηση...

bladerunnerΜέλος
28/07/2003, 16:39:29
Μια τολμηρή, όσο και τραβηγμένη ιδέα.......

Λέτε να αρχίσει σιγά - σιγά να πραγματοποιείται το σενάριο των X - Men; Να αρχίσουν να σκάνε μούρη άνθρωποι με όχι και τόσο φυσιολογικές ικανότητες;;;

Πάντως αν υπάρχει καμια που ελέγχει τον καιρό και μοιάζει στην Hallie Berry..... Άντε.. Θα της δώσω την ευχαρίστηση να με γνωρίσει.....

CronosΜέλος
28/07/2003, 23:41:33
quote:
Λέτε να αρχίσει σιγά - σιγά να πραγματοποιείται το σενάριο των X - Men;

bladerunner τό σκεφτόμουν και εγώ σήμερα... Καθόλου απίθανο... Θα δείξει το "μεταλλαγμένο" 2012 αν έχει κάποια σχέση>>>...

wiccaΜέλος
29/07/2003, 01:48:56
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ...ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;; Η;;;

ΠΩΣ ΤΗ ΛΕΝΕ;;;

ΜΗΠΩΣ ΤΗΝ ΔΟΣΑΝΕ ΔΥΝΑΜΗ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ;;;

Πέθανε μια άλλη μέρα
CronosΜέλος
29/07/2003, 13:12:07
quote:
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ...ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;; Η;;;

ΠΩΣ ΤΗ ΛΕΝΕ;;;

Όχι, δεν ήταν Ελληνίδα. Νομίζω ήταν από την περιοχή της Ινδίας. Το όνομα ήταν περίεργο-δεν το θυμάμαι...

wiccaΜέλος
29/07/2003, 16:15:12
...ΚΑΠΟΙΟ ΜΑΓΙΚΟ ΘΑ ΗΤΑΝ...
...ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΙΝΔΙΑ...

Πέθανε μια άλλη μέρα
bladerunnerΜέλος
29/07/2003, 20:15:24
Αν λέμε για την ίδια που είναι και το πιο πιθανό, άκουσα ότι ήταν από το Κίεβο. Στην Ουκρανία δεν βρίσκετε αυτό;;; Για Ινδή δεν την έλεγες. Κάτασπρη ήταν!!!!!

CronosΜέλος
30/07/2003, 00:11:48
quote:
Αν λέμε για την ίδια που είναι και το πιο πιθανό, άκουσα ότι ήταν από το Κίεβο. Στην Ουκρανία δεν βρίσκετε αυτό;;; Για Ινδή δεν την έλεγες. Κάτασπρη ήταν!!!!!

Θυμόμουν ότι το όνομα ήταν παράξενο. Γι'αυτό προσανατολίστηκα προς τις Ινδίες

FlawlessΜέλος
03/08/2003, 20:16:54
kaLHSPERA !
MOLIS IDA GINEKA MAGNITIS NOMIZA MAGNITIZE TOYS ANTRES ;)
PANTOS DEN INE KATI API8ANO
OSO GIA TIN 8EORIA X-MEN KAI SXETIKA
PSAKSTE STO WEB GIA ''SXOLES'' SE ROSIA POY
''BOI8AN'' TA PEDIA NA KOYMANTARUN TIS DINAMIS TOYS.

CronosΜέλος
03/08/2003, 22:57:43
Flawless σχετικα με το
quote:
OSO GIA TIN 8EORIA X-MEN KAI SXETIKA
PSAKSTE STO WEB GIA ''SXOLES'' SE ROSIA POY
''BOI8AN'' TA PEDIA NA KOYMANTARUN TIS DINAMIS TOYS.

γνωρίζεις κάποιες διευθύνσεις;;;

Τέτοιος θα είναι ο χαρακτήρας εκείνου του πρωινού
που το απλό πέρασμα του χρόνου δεν μπορεί να φέρει την αυγή του