- Γυναίκα Μαγνήτης - .-= ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ =-.
AGAPHTE/H FILE/H CRONOS
OXI DEN GNORIZO TIN DIEY8INSI MIAS TETIAS SELIDA
IME SIGOYROS OTI KAI SELIDA 8A YPARXEI KAI SXOLH
EIXA PLIROFORI8I APO ENA DOCUMENTARY ET1-NET 8A SE GELASO
MHN SOY KANEI ENTIPOSI OTI YPARXOYN OMOS SIGURA 8A EXEIS
AKOYSI GIA AYTES.
H ROSIA EINAI ENA MEGALO 8EMA DEN KSERO AN KAPIOS EXEI ANIKSI
STO PARAKSENO KATI ANTISTIXO ALLA AN EXEIS KOYRAGIO
PSAKSE KAI ANIKSE ESI ;)
FILIKA
GIANNIS
quote:
AN EXEIS KOYRAGIO
PSAKSE KAI ANIKSE ESI ;)
Βρίσκομαι σε αναζήτηση. Αν βρω κάτι θα το παραθέσω...

Τέτοιος θα είναι ο χαρακτήρας εκείνου του πρωινού
που το απλό πέρασμα του χρόνου δεν μπορεί να φέρει την αυγή του
-Ηλεκτρίζονται στο σταθμό του μετρό
-Ηλεκτρίζονται όταν κατεβαίνουν από το αυτοκίνητο.
-Ηλεκτρίζουν συνανθρώπους τους.
Μίλησα για γυναίκα ηλεκτρομαγνήτη και πρέπει να ξεκαθαρίσω το γιατί. Αν ήταν μαγνήτης, δεν θα μπορούσε να ελκύει αντικείμενα όπως το γυαλί. Το ότι έλκει γυαλί είναι καθαρά φαινόμενα ηλεκτροστατικό.
Είναι όντως παράδοξο το ότι μπορεί να έλκει μεταλλικά αντικείμενα, όμως εξηγείται. Ο Oersted απέδειξε με πείραμά του (περίπου 300 χρόνια πριν) ότι κινούμενα ηλεκτρικά φορτία προκαλούν μαγνητικά πεδία. Το πολύ παράδοξο δεν είναι το ότι σηκώνει αντικείμενα. Το πολύ παράδοξο είναι το ότι το ρεύμα είναι τόσο μεγάλης έντασης ώστε να σηκώνει βαρυά μεταλλικά αντικείμενα. Με κάποιους πρόχειρους υπολογισμούς που έκανα, το ρεύμα που απαιτείται για να σηκώσει ένας ηλεκτρομαγνήτης μικρός όσο το χέρι της ένα σώμα μάζας 10 κιλών, είναι παραπάνω από 10Α. Σκεφτείτε ότι το ανθρώπινο σώμα αντέχει μέχρι 4Α (4 Αmpere) ηλεκτρικό ρεύμα!!!
Όπως και να έχει, περισσότερο θα πίστευα αν μου έλεγε ΄κάποιος ότι είναι φαινόμενο τηλεκίνησης, παρά ανωμαλία της φυσικής. Η γυναίκα αυτή θα έπρεπε να είναι φοβερό αλεξικέραυνο αν κατάφερνε να έχει τόσο μικρή αντίσταση το σώμα της ώστε να επιτρέπει ρεύματα έντασης μεγαλύτερα από 10 Α.
Το σφάλμα βέβαια το κάνουν για άλλη μια φορά οι δημοσιογράφοι που μεταχειρίζονται φυσικούς όρους χωρίς να ξέρουν τι σημαίνουν. Ταλαιπωρούν τη Φυσική, τους φυσικούς και πάνω απ' όλα τη γλώσσα μας.
Προσοχή λοιπόν σε ότι ακούτε και διαβάζετε.
ΥΓ: Γιατί δε στείλανε ένα φυσικό να της συνδέσει ένα παλμογράφο να δούμε όντως τι ρεύμα βγάζει;;;;
ΥΓ2: Γιατί αρνούνται πεισματικά στις περισσότερες από αυτές τις περιπτώσεις, οι άνθρωποι αυτοί, να υποβληθούν σε απλές διαδικασίες που θα αποδδείξουν με ακρίβεια το τι ακριβώς συμβαίνει;
ΥΓ3: Μη μπερδεύετε τη Φυσική με τη Μετα-Φυσική. Δημιουργείτε εκτρώματα γλωσσικά, εννοιολογικά και σημασιολογικά.
"Και ουδέν ό,τι ουκ απώλετο..."
quote:
ΥΓ: Γιατί δε στείλανε ένα φυσικό να της συνδέσει ένα παλμογράφο να δούμε όντως τι ρεύμα βγάζει;;;;
Αυτό δεν το γνωρίζουμε...
quote:
ΥΓ2: Γιατί αρνούνται πεισματικά στις περισσότερες από αυτές τις περιπτώσεις, οι άνθρωποι αυτοί, να υποβληθούν σε απλές διαδικασίες που θα αποδδείξουν με ακρίβεια το τι ακριβώς συμβαίνει;
Ούτε αυτό το γνωρίζουμε.
quote:
ΥΓ3: Μη μπερδεύετε τη Φυσική με τη Μετα-Φυσική. Δημιουργείτε εκτρώματα γλωσσικά, εννοιολογικά και σημασιολογικά.
Δε μίλησε κανείς για Μετά-Φυσική, έννοια που θεωρώ λανθασμένη καθότι όλα όσα συμβαίνουν είναι απόλυτα Φυσικά, απλώς δεν υπόκεινται στους Φυσικούς Νόμους που γνωρίζουμε...
Καλή σου μέρα....

"Και ουδέν ό,τι ουκ απώλετο..."
Χωρίς να θέλω να είμαι απόλυτος νομίζω ότι πρόκειται για Ψυχοκίνηση. Αλλά πάλι όλοι ξέρετε ότι στα μεταφυσικά θέματα δεν μπορούμε να είμαστε απόλυτοι. Μπορεί όντως να ήτανε επίκληση πνευμάτων όπως λέει ο wicca, μαγεία... Μπορεί επίσης να είναι και η ηλεκτρομαγνητικό φαινόμενο. Δυστηχώς δεν μπόρεσα να δω το συγκεκριμένο ρεπορτάζ που λέτε οπότε δεν μπορώ να εκφέρω άποψη. Πιστεύω όμως ότι είναι τηλεκίνηση. Εσείς που το είδατε μήπως μπορείτε να δώσετε κάποιες περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το θέμα μήπως και μπορέσουμε να μειώσουμε τις πιθανότητες σχετικά με το τι μπορεί να είναι?
Ευχαριστώ...
Η μαγεία είσαι ΕΣΥ και όχι τα λόγια που χρησιμοποιείς. 
quote:
Χωρίς να θέλω να είμαι απόλυτος νομίζω ότι πρόκειται για Ψυχοκίνηση
Έχω μια ένσταση. Αν επρόκειτο για Ψυχοκίνηση τότε η ικανότητα της δεν θα σταματούσε μόνο στα μεταλλικά αντικείμενα...
Αναμένω...

Edited by - Cronos on 10/09/2003 13:53:14

Πέθανε μια άλλη μέρα
Συνεπώς, η ιδιότητα αυτή φαίνεται να είναι κληρονομική. Άρα ίσως να μην έχει σχέση με τηλεκίνηση και άλλα τέτοια παρά να είναι ένα γενετικό χαρακτηριστικό...Τι λέτε;
"Is all that I see or seem but a dream within a dream"
E.A.Poe
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΜΑΡΙΑ PAGE ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΟ ESOTERICA.
ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΗ Η ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΑΥΤΩΝ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΝΕΥΜΑΤΩΝ;
ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΡΝΑΣ...

Πέθανε μια άλλη μέρα